ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
panosvr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό panosvr » Σάβ Μαρ 31, 2018 1:44 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Πιο πάνω λέτε κάποιοι ότι δεν μπορείτε να δείτε κάποια από τα ονόματα όσων πέτυχαν στις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίες στο "υπερδιαύγεια" !!!Μα και εγώ που έχω κάνει οκτάμηνο σε ανταποδοτική υπηρεσία σε δήμο , (όχι όμως στην καθαριότητα συνεπώς δεν έχω ειδική εμπειρία), δεν εντοπίζω κάπου γραμμένο το όνομά μου...

Πάντως δεν αποκλείεται να είναι πάρα πολλοί αυτοί που δήλωσαν ψέμματα περί ειδικής εμπειρίας για να πάρουν μπόνους!!!!Μάλλον ο εισαγγελέας θα έχει μπόλικη δουλειά όταν εξεταστούν τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων....

Εγώ ως ΠΕ έβαλα την ειδική εμπειρία γιατι είχα δυο συμβάσεις έργου σε ΔΕΥΑ που δεν ανεβαίνουν στη διαύγεια. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως μπορεί κανείς να πάρει τους 24 μήνες ειδικής εμπειρίας για διορισμό σε ΔΕΥΑ όταν αυτή πρόκειται για μια σύμβαση σε Δήμο κι όχι ΔΕΥΑ

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Σάβ Μαρ 31, 2018 2:21 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Πιο πάνω λέτε κάποιοι ότι δεν μπορείτε να δείτε κάποια από τα ονόματα όσων πέτυχαν στις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίες στο "υπερδιαύγεια" !!!Μα και εγώ που έχω κάνει οκτάμηνο σε ανταποδοτική υπηρεσία σε δήμο , (όχι όμως στην καθαριότητα συνεπώς δεν έχω ειδική εμπειρία), δεν εντοπίζω κάπου γραμμένο το όνομά μου...

Πάντως δεν αποκλείεται να είναι πάρα πολλοί αυτοί που δήλωσαν ψέμματα περί ειδικής εμπειρίας για να πάρουν μπόνους!!!!Μάλλον ο εισαγγελέας θα έχει μπόλικη δουλειά όταν εξεταστούν τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων....

Πότε έκανες το οκταμηνο...γιατι το 2010 ψηφιστηκε ο νομος για τη διαυγεια...ισως να μην αναρτηθηκε η προσληψη σου...πως γινεται ομως να εντοπιζονται διαφορες συμβασεις σε φορεις για τα ατομα τα συγκεκριμενα και ουτε μια με ανταποδοτικες, ουτε καν σε δημο...εγω βρηκα σε πανεπιστημια μισθωσεις εργου σε ταμεια και ουδεμια σε δημο για κανενα απο τα πρωτα 20 περιπου ατομα που εψαξα...τυχαιο? θα μπορούσε..εγω διατηρω επιφυλαξεις

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Σάβ Μαρ 31, 2018 2:41 pm

christina1986 έγραψε:Παιδιά ξέρετε τι μόρια θέλει για Χανιά και Λασίθι;;

Αλλη μια ερώτηση ένας φίλος μου έβαλε θέση με εντοπιότητα ενώ δεν την έχει μπερδεύτηκε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ....

και γω θα θελα να ηξερα μιας και εχω δηλώσει όλη την αγαπημένη Κρήτη..εσυ σε τι μόρια είσαι περίπου;

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Σάβ Μαρ 31, 2018 3:24 pm

Μας ζαλισαν...θα βγουν δεν θα βγουν άντε να βγουν να προσγειωθουμε πάλι να τελειώνουμε.....

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Σάβ Μαρ 31, 2018 4:11 pm

Παντως τωρα που προσπαθησα να μπω εχει πεσει το συστημα....αντε να δουμε!!!!καλη επιτυχια σε ολους!

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Μαρ 31, 2018 4:13 pm

mariaa1985 έγραψε:Τι ώρα το βλέπετε παιδιά;

Χμμμ λες να μην βγουν ΟΥΤΕ σήμερα;;;
3Κ/2018....Ο ορισμός της προχειρότητας.....

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Σάβ Μαρ 31, 2018 4:35 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Τι ώρα το βλέπετε παιδιά;

Χμμμ λες να μην βγουν ΟΥΤΕ σήμερα;;;
3Κ/2018....Ο ορισμός της προχειρότητας.....

πολυ το φοβάμαι....κατα τ άλλα τη Δευτέρα στις δουλειές αμ δε

christina1986
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christina1986 » Σάβ Μαρ 31, 2018 4:38 pm

mariaa1985 έγραψε:
christina1986 έγραψε:Παιδιά ξέρετε τι μόρια θέλει για Χανιά και Λασίθι;;

Αλλη μια ερώτηση ένας φίλος μου έβαλε θέση με εντοπιότητα ενώ δεν την έχει μπερδεύτηκε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ....

και γω θα θελα να ηξερα μιας και εχω δηλώσει όλη την αγαπημένη Κρήτη..εσυ σε τι μόρια είσαι περίπου;

Εγώ έχω 1056 μόρια αν το κάνω σωστά εσυ;

Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει!!!!!

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:08 pm

evi44 έγραψε:

Πότε έκανες το οκταμηνο...γιατι το 2010 ψηφιστηκε ο νομος για τη διαυγεια...ισως να μην αναρτηθηκε η προσληψη σου...πως γινεται ομως να εντοπιζονται διαφορες συμβασεις σε φορεις για τα ατομα τα συγκεκριμενα και ουτε μια με ανταποδοτικες, ουτε καν σε δημο...εγω βρηκα σε πανεπιστημια μισθωσεις εργου σε ταμεια και ουδεμια σε δημο για κανενα απο τα πρωτα 20 περιπου ατομα που εψαξα...τυχαιο? θα μπορούσε..εγω διατηρω επιφυλαξεις

Στο "υπερδιαύγεια" δεν φαίνεται καν , αλλά στο "διαύγεια" πρέπει να πας πάρα πολλές σελίδες πίσω για να βρεις το όνομα μου εκεί το 2016....Βλέπεις δεν είμαι ο μοναδικός "Μπάκας Ιωάννης" που υπάρχει στο πανελλήνιο!!

SIA76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SIA76 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:13 pm

Τέτοια αγωνία για το αν θα γίνω καθαρίστρια δεν είχε ούτε ο Προκόπης όταν ορκιζόταν για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:21 pm

Βγήκαν τα υε αλλά κανείς δεν μπορεί να τα δει τα κλασσικά

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:23 pm

Παιδια διαβασα ως τις 5 θα βγουν οι υε και ως τις 11 το βραδυ οι δε!

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:43 pm

SIA76 έγραψε:Τέτοια αγωνία για το αν θα γίνω καθαρίστρια δεν είχε ούτε ο Προκόπης όταν ορκιζόταν για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Κλαιω απο τα γελια , εγραψες.

Μια απο τα ιδια και εγω στο περιπου , αποφοιτος πανεπιστημιου και τωρα στα 48 μου εχω αγωνια αν θα γινω σκουπιδιαρης....

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:49 pm

panosvr έγραψε:

Εγώ ως ΠΕ έβαλα την ειδική εμπειρία γιατι είχα δυο συμβάσεις έργου σε ΔΕΥΑ που δεν ανεβαίνουν στη διαύγεια. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως μπορεί κανείς να πάρει τους 24 μήνες ειδικής εμπειρίας για διορισμό σε ΔΕΥΑ όταν αυτή πρόκειται για μια σύμβαση σε Δήμο κι όχι ΔΕΥΑ

ο νομος λεει "ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών"...δηλ.ΦΟΔΣΑ είτε με την μορφή Συνδέσμου ΟΤΑ, είτε ΑΕ... δηλαδη επειδη ειναι συμβασεις εργου δεν τις ανεβαζουν διαυγεια? δεν το ξερω αλλα μπορει να ισχυει αυτο που λες και να μην τις ανεβαζουν, κακως, ακομη ενας λογος για υποψιες αδιαφανειας..επισης πληροφοριακα, η συμβαση σου ηταν σε υπηρεσιες καθαριοτητας,γιατι αυτο κυριως μετραει..το αν η προυπηρεσια διενυθη σε δημο ή δευα δεν εχει να κανει...αυτους τους ενδιαφερει να ηταν ανταποδοτικου χαρακτηρα σε ΟΤΑ ή νομικο προσωπο ΟΤΑ και στην καθαριοτητα...η δημοτικη επ/ση υδρευσης- αποχετευσης εχει να κανει με καθαριοτητα? κι αυτο επισης γκριζο σημειο...γενικα η αξιολογηση των βεβαιωσεων ειναι θεμα...

Lazos07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lazos07 » Σάβ Μαρ 31, 2018 5:56 pm

mariaa1985 έγραψε:Βγήκαν τα υε αλλά κανείς δεν μπορεί να τα δει τα κλασσικά

Όντως έχουν βγει και απλα έχει πέσει το σύστημα ;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης