1/2021 ΔΕΔΔΗΕ 100 Θέσεις Αορίστου χρόνου

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: 1/2021 ΔΕΔΔΗΕ 100 Θέσεις Αορίστου χρόνου

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Δευ Αύγ 22, 2022 7:28 am

Mecheng έγραψε:
raziel35 έγραψε:
Mecheng έγραψε:Στο κομμάτι των συνεντεύξεων στη ΔΕΗ και στη ΔΕΔΔΗΕ πώς είναι ακριβώς τα πράγματα? Στη προκήρυξη της ΔΕΗ 1/2022 πιάνει 300 μόρια από την εμπειρία που έχετε όσοι έχετε δώσει συνέντευξη τι περίπου ρωτάνε, βάζουν καλές βαθμολογίες δηλαδή παίζει σημαντικό ρόλο η συνέντευξη στην τελική βαθμολογία?

Παίζει τον απόλυτο ρόλο στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί σαν πολλαπλασιαστής επί των μορίων των τυπικών σου προσόντων μπορεί να σου προσθέσει έως 490 μόρια.Στη ΔΕΗ φτάνει έως 300 το οποίο είναι και αυτό σημαντικότατο.Σκέψου ότι η εντοπιότητα ήταν πάντα καθοριστικό προσόν-προβάδισμα για πρόσληψη εκτάκτων και μονίμων στα εργοστάσια της ΔΕΗ και παίρνει μόλις 50 μόρια.Επίσης βλέπε τα post για ΔΕΗ 1/2021 και ΔΕΔΔΗΕ 2/2021 και θα σου λυθούν απορίες.

Μήπως γνωρίζεις τι ισχύει μισθολογικά σε ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ για νεοπροσλαμβανόμενους ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους μηχανικούς ΠΕ? Από διάφορα φορουμε έχω συμπεράνει γύρω στα 1100-1200 καθαρά συν το τροφείο ισχύει ?

Δεν γνωρίζω κι εγώ όπως εσύ τα μαθαίνω.Δεν έχει έρθει στον τόπο μου ακόμα νέος συνάδελφος για να ρωτήσω.Αν/εφόσον μπω ή μπει κάποιος άλλος και τον προλάβω πριν τελειώσω το οκτάμηνο θα ενημερώσω.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες