sen έγραψε:Καλά νεα. Σ' εμένα πάντως δεν δεσμευτηκε ακόμη. Είμαι κατηγορία ΤΕ.
ΠΕ εγω

sen έγραψε:Καλά νεα. Σ' εμένα πάντως δεν δεσμευτηκε ακόμη. Είμαι κατηγορία ΤΕ.

viliop έγραψε:υπαρχει εξελιξη με την πόρεια της αξιολογησης των αιτησεων της 1Κ/2018 ΕΥΔΑΠ ?

Mktacc έγραψε:viliop έγραψε:υπαρχει εξελιξη με την πόρεια της αξιολογησης των αιτησεων της 1Κ/2018 ΕΥΔΑΠ ?
Σε σημερινό έγγραφο στη διαύγεια φαίνεται ότι δουλευουν για να βγουν το προσωρινά.
Το ιδιο ανέφεραν και πριν κανα μήνα.
Παράβολα δεν δεσμεύτηκαν!

mylw έγραψε:Mktacc έγραψε:viliop έγραψε:υπαρχει εξελιξη με την πόρεια της αξιολογησης των αιτησεων της 1Κ/2018 ΕΥΔΑΠ ?
Σε σημερινό έγγραφο στη διαύγεια φαίνεται ότι δουλευουν για να βγουν το προσωρινά.
Το ιδιο ανέφεραν και πριν κανα μήνα.
Παράβολα δεν δεσμεύτηκαν!
Το έγγραφο αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησαν να επεξεργάζονται αιτήσεις, ή τώρα συστήνονται ομάδες για να αρχίσουν;

Londgi έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν δεσμεύτηκαν παράβολα για την κατηγορία πε το δικό μου πάντως δεσμεύτηκε

ceasetheday έγραψε:Ουτως η άλλος φίλε δεν είναι στο δημόσιο οι εταιρίες αυτές.Άν δείς στο μητρώο δημοσίων υπηρεσίων το λέει ξεκάθαρα ότι δεν ανήκουν στο δημόσιο.δές http://www.minadmin.gov.gr/wp-content/u ... n_2018.pdf
σελ.18

georgekn έγραψε:βγήκαν τα προσωρινά σήμερα και δεν μου έχουν μετρήσει τον δεύτερο τίτλο σπουδών , έκανα την ένσταση αλλά βιάστηκα και την έστειλα σήμερα 07\08 αντί για 08\08 όπου ξεκινούν επίσημα οι ενστάσεις , λέτε να μου την ακυρώσουν λόγο ότι την έστειλα νωρίτερα; Nα στείλω εκ νέου αύριο με την σωστή ημερομηνία ; Τι λέτε να κάνω;

georgekn έγραψε:βγήκαν τα προσωρινά σήμερα και δεν μου έχουν μετρήσει τον δεύτερο τίτλο σπουδών , έκανα την ένσταση αλλά βιάστηκα και την έστειλα σήμερα 07\08 αντί για 08\08 όπου ξεκινούν επίσημα οι ενστάσεις , λέτε να μου την ακυρώσουν λόγο ότι την έστειλα νωρίτερα; Nα στείλω εκ νέου αύριο με την σωστή ημερομηνία ; Τι λέτε να κάνω;
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες