3K/2014 ΔΕΔΔΗΕ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Πέμ Οκτ 09, 2014 2:05 am

requiem_for_a_dream έγραψε:Μια άλλη ερώτηση...στον κωδικό εντοπιότητας...το συμπληρώνουμε το πεδίο;

Έχει 3 επιλογές εκεί που δηλώνουμε τις θέσεις...μια εξ'αυτών το -00 χωρίς εντοπιότητα-.

Μήπως πρέπει να συμπληρώνουμε αυτό σε κάθε θέση;

εαν δεν χρειαζεται εντοποιοτητα εκει που κανεις την αιτηση ναι το 00 βαζεις

ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Πέμ Οκτ 09, 2014 2:10 am

evdokia έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη εύχομαι.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας παιδιά μιας και βοηθάω κι εγώ κάποιον άλλον να κάνει την αίτηση γι αυτό δείξτε λιιιγη κατανόηση σε ερωτήσεις που θα φανούν χαζές

Εχουμε 1. Απολυτήριο λυκειου : Σιβιτανίδειος που στην αίτηση το βάζουμε ΕΠΑΛ, σωστα?
2. Το μπλε βιβλιαράκι "Αδεια Βοηθητικου Προσωπικου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων" κτλ, που βαζουμε ολοκληρο τον τιτλο εκεί που λεει αδεια
3. Εργασιακή εμπειρία, που αναμένουμε απ το ΙΚΑ να τη βγάλουμε

ερωτησεις:
1. αυτα στην αίτηση που θα στείλουμε στον ΑΣΕΠ, χρειάζονται επικύρωση?
παιρνω τηλέφωνο, βουισμα συνεχως....αν το ξέρει κάποιος ας απαντήσει
2. στο πως θα γραφεί η εργασιακή εμπειρία, το χει κάνει κάποιος απο εσας? Ειναι ακριβώς όπως το αναφέρει ο ασφαλιστικός φορέας δλδ το Ικα όταν πάρουμε το χαρτί?

αυτα προς το παρόν....αναμένω τα φώτα σας ως ηλεκτρολόγοι που είστε και ευχομαι καλή επιτυχία σε όλους...

η επικυρωση αντιγραφων δημοσιων εγραφων εχει καταργηθει,εκτος αν εχεις κανενα ποιστοποιητικο Η/Υ η απο ξενες γλωσσες που αυτα νομιζω θελουν επικυρωση απο δικηγορο με 5 ευρω διοτι το κεπ δεν κανει πια.το χαρτι απο το ικα σου λεει μονο μηνα και χρονο αλλα οχι ημερες ακριβως,για να βγαλεις ακριβως τους μηνες και τις μερες θα το δεις μονο απο βεβαιωσεις προυπηρεσιας απο κει που εργαστηκες

Panagiotism
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Panagiotism » Πέμ Οκτ 09, 2014 8:58 am

evdokia έγραψε:Παιδιά εχει συμπληρώσει κάποιος την εμπειρία????

Πραγματικά δε ξέρω αν το συστημα ειναι σωστο ...

απ το ΙΚΑ η βεβαίωση γραφει μόνο τους μήνες πχ 01/2002 εως 11/2002 Ημέρες εργασιας 271
και στη ηληκετρονική αιτηση δε το δεχεται και θέλει: μερα , μηνα, χρόνο καθως επισης μηνες και ημέρες εργασιας που δε δεχεται το 271 συμφωνα με το χαρτι του ΙΚΑ...

σας παρακαλω για μια απαντηση...σπαω το κεφαλι και δεν εχω βρει τι πρεπει να κανω.....

Για όλες τις πληροφορίες - απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΑΣΕΠ γραπτώς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και θα σας απαντήσουν άμεσα...

christoscha
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christoscha » Πέμ Οκτ 09, 2014 5:16 pm

Στο βήμα 5 (ΓΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ) αν ο ενδιαφερόμενος είναιν πτυχιούχος σχολής πληροφορικής τι θα συμπληρώσει? Θα ξαναγράψει τον τίτλο σπουδών του? Επίσης στον ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΟΥΝ για τη Γνώση Η/Υ θα ξαναγράψει τον τίτλο σπουδών του και θα στείλει το πτυχίο του 2 φορες;

evdokia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evdokia » Πέμ Οκτ 09, 2014 8:19 pm

ευχαριστω φιλε ΔΕΗΤΖΗ για ολες τις πληροφοριες!

χρειαζομαι κατι τελευταιο που πραγματικα προσπαθω να καταλαβω

το μπλε βιβλιαρακι που εχουμε συγκεκριμενα:

ΑΔΕΙΑ βοηθητικου προσωπικου ηλεκτρικων εγκαταστασεων
και εχουμε

ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνιτη Α Ειδικοτητος
ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνικτ Γ Ειδικοτητος
ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνιτ Δ ειδικοτητος
ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνιτη ΣΤ Εναερ.Δικτυων
ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνιτ ΣΤ ΥΠΟγ.ΔΙΚΤΥΩΝ
ΑΔΕΙΑ Ηλεκτροτεχνιτη ΣΤ ΣΤΑΘΜ-ΥΠ/μων

σε ποιον κωδικο ανηκει????
026, αδεια ασκησης επαγγελματος Ηλεκτροτεχνιτη ΣΤ ειδικοτητας εναεριων και υπογειων δικτυων ή βεβαιωση αναγγελιας (τεχνιτης ηλεκτρολογος Α'ειδικοτητας)

027 αδεια ασκησης επαγγελματος ηλεκτροτεχνιτη Α,Γ ή ΣΤ ειδικοτητας ή βεβαιωση αναγγελιας (τεχνιτης ηλεκτρολογος α΄ειδικοτητος)

johnz
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό johnz » Πέμ Οκτ 09, 2014 9:25 pm

χαιρετω. θελω να ρωτησω κατι.εχω δωσει εξετασεις για αγγλικα και εχουν βγει τα αποτελεσματα οτι εχω περασει σε επιπεδο γ2-proficiency του ΤΙΕ αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα το πτυχιο.τι μπορω να κανω;μπορω να προσκομισω μια βεβαιωση που εχω απο το φορεα που διενεργει τις εξετασεις στη ελλαδα (gnosis assessement) που αναφερει πως εχω επιτυχει στις εξετασεις και η οποια ειναι επικυρωμενη απο δικηγορο; θα προσμετρηθει;

ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Παρ Οκτ 10, 2014 8:47 am

evdokia έγραψε:ευχαριστω φιλε ΔΕΗΤΖΗ για ολες τις πληροφοριες!

και εχουμε

026, αδεια ασκησης επαγγελματος Ηλεκτροτεχνιτη ΣΤ ειδικοτητας εναεριων και υπογειων δικτυων ή βεβαιωση αναγγελιας (τεχνιτης ηλεκτρολογος Α'ειδικοτητας)

027 αδεια ασκησης επαγγελματος ηλεκτροτεχνιτη Α,Γ ή ΣΤ ειδικοτητας ή βεβαιωση αναγγελιας (τεχνιτης ηλεκτρολογος α΄ειδικοτητος)

φιλε μου νομιζω οτι ειναι 036 κωδικος ωσ κυριο προσων(κυριος πινακας) δηλ αρχιτεχνιτη α ηλεκτρολογου με Π.Δ 108/2013 Η ΑΡΧΙΤΕΧΝΙΤΗ ΣΤ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ,
ΤΟ 026.027 ΕΙΝΑΙ Ως ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ(επικουρικος πινακας) ΑΝ προσεξεις ,βαζεις και αυτους τους κωδικους εαν ειναι τεχνιτη ΣΤ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ,επειδη νομιζω δεν προλαβαινεις να τις μετατρεψεις σε α ειδικοτητα,θα πας στην νομαρχια σου και με προυπηρεσια 2 η 2,5 χρονια,ως εναεριτης η υπογειτης και χωρις εξετασεις στις μετατρεπουν σε αρχιτεχνιτη ηλεκτρολογου α ειδικοτητας,προσεξε τωρα,π.χ εσυ δεν εχεις προυπηρεσια σε εναερια η υπογεια αλλα εχεις υποσταθμων μονο,λες στη νομαρχια θελω να βγαλω του αρχιτεχνιτη σε υποσταθμους,αλλα λογο ενοποιησης των αδειων αποκτας αρχιτεχνιτη α ειδικοτητας που περιλαμβανει εναερια υπογεια,υποσταθμους φωτισμος κινηση,καταλαβες ειναι σημαντικο αυτο.καλη επιτυχια

ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Παρ Οκτ 10, 2014 8:53 am

evdokia έγραψε:ευχαριστω φιλε ΔΕΗΤΖΗ για ολες τις πληροφοριες!

και εχουμε

εαν εχεις το μπλε βιβλιαρακι θα βαλεις 026 εκτος εαν εχεις αναβαθμισει τις ΣΤ ΕΝΑΕΡΙΩΝ Η ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΑΡΧΙΤΕΧΝΙΤΗ οποτε βαζεις των κωδικο 036διοτι παλια πηγαινες και ελεγες στην νομαρχια,θελω να αναβαθμισω τις αδειες Π.Χ του υπογειτη....με προυπηρεσια 2-2.5 ετων στην εκαναν χωρις εξετασεις αρχιτεχνιτη την συγκεκριμενη αδεια οποτε ασχετος αν εχεις το μπλε βιβλιαρακι βαζεις κωδικο 036,αλλα στην παρουσα φαση αζεις τον κωδικο 026

ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Παρ Οκτ 10, 2014 9:00 am

johnz έγραψε:χαιρετω. θελω να ρωτησω κατι.εχω δωσει εξετασεις για αγγλικα και εχουν βγει τα αποτελεσματα οτι εχω περασει σε επιπεδο γ2-proficiency του ΤΙΕ αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα το πτυχιο.τι μπορω να κανω;μπορω να προσκομισω μια βεβαιωση που εχω απο το φορεα που διενεργει τις εξετασεις στη ελλαδα (gnosis assessement) που αναφερει πως εχω επιτυχει στις εξετασεις και η οποια ειναι επικυρωμενη απο δικηγορο; θα προσμετρηθει;

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις εξετάσεις στις οριζόμενες από την προ−
κήρυξη ενότητες αλλά το σχετικό πιστοποιητικό δεν έχει ακόμη εκδοθεί , μπορεί να γίνει αποδεκτή σχετι−
κή περί τούτου βεβαίωση του κατά τα ανωτέρω πιστοποιημένου φορέα έκδοσης αυτού. Ο υποψήφιος, όμως,
εφόσον, είναι διοριστέος πρέπει να προσκομίσει το πιστοποιητικό στο φορέα που διορίζεται

zoi1919
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoi1919 » Παρ Οκτ 10, 2014 9:03 am

Αν έχεις την Βεβαίωση νομίζω ότι πρέπει να προσμετρηθεί το Proficiency στα αγγλικά γιατί από την βεβαίωση απορέουν δικαιώματα.
Να σας ρωτήσω το ηλεκτρονικό παράβολο θα το εκτυπώσουμε και θα το στείλουμε μαζί με τον φάκελο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή δεν χρειάζεται;
Τί έχετε κάνει εσείς;

christoscha
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christoscha » Παρ Οκτ 10, 2014 11:07 am

Μπορούμε να στείλουμε απλές φωτοτυπίες επικυρωμένου ατιγράφου πτυχίου ξένης γλώσσας και της επίσημης μετάφρασης του από δικηγόρο; Γιατί αν κατάλαβα καλά τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν πλέον.

ΔΕΗΤΖΗΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΔΕΗΤΖΗΣ » Παρ Οκτ 10, 2014 11:58 am

zoi1919 έγραψε:Αν έχεις την Βεβαίωση νομίζω ότι πρέπει να προσμετρηθεί το Proficiency στα αγγλικά γιατί από την βεβαίωση απορέουν δικαιώματα.
Να σας ρωτήσω το ηλεκτρονικό παράβολο θα το εκτυπώσουμε και θα το στείλουμε μαζί με τον φάκελο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή δεν χρειάζεται;
Τί έχετε κάνει εσείς;

θα στειλεις την σελιδα που λεει για τον φορεα,την αλλη την κρατας εσυ αλλα θα πιασεις με συραπτικο την αποδειξη πληρωμης μαζι με το παραβολο(σελιδα που λεει για τον φορεα) και θα το στειλεις με το φακελο αφου πρωτα γραψεις στα δικαιολογητικα σου τα επισυναπτομενα οτι στελνεις και το ηλεκτρονικο παραβολο

zoi1919
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoi1919 » Παρ Οκτ 10, 2014 2:45 pm

ΔΕΗΤΖΗΣ έγραψε:
zoi1919 έγραψε:Αν έχεις την Βεβαίωση νομίζω ότι πρέπει να προσμετρηθεί το Proficiency στα αγγλικά γιατί από την βεβαίωση απορέουν δικαιώματα.
Τί έχετε κάνει εσείς;

θα στειλεις την σελιδα που λεει για τον φορεα,την αλλη την κρατας εσυ αλλα θα πιασεις με συραπτικο την αποδειξη πληρωμης μαζι με το παραβολο(σελιδα που λεει για τον φορεα) και θα το στειλεις με το φακελο αφου πρωτα γραψεις στα δικαιολογητικα σου τα επισυναπτομενα οτι στελνεις και το ηλεκτρονικο παραβολο

Σε ευχαριστώ
Πόσες είναι οι αιτήσεις μέχρι τώρα έστειλε κανείς να δει αριθμό πρωτοκόλλου;
εγώ θα στείλω σε λίγο. Σε τι επίπεδα κυμαίνονται τα μόρια έχετε ακούσει τίποτα;

NK13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NK13 » Παρ Οκτ 10, 2014 4:03 pm

Ο αριθμος των αιτησεων για τον καθε κωδικο ειδικοτητας θα βγει σε περιπου 15-20 μερες μετα την ληξη των ααπεσταλμενων αιτησεων...
Τα που θα κυμανθουν τα μορια ενας θεος ξερει καθως μπορει καποιος να μπει και με 2000+ μορια μπορει και με 700 μπορει και με λιγοτερα μορια...

TONTOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

προκυριξη

Δημοσίευσηαπό TONTOS » Σάβ Οκτ 11, 2014 12:13 am

ξανα έκανα το πρωι μια εράτηση αλλα δεν εχω πάρει απάντηση.. σασ παρακαλω πητε μου στον φορεα χοριγισεισ αδειασ..βαζω το υποργειο???? διπλα στο ιδιο πινακα που λεει ημερομινια εκδοσισ..βαζω την νεα ημερομινια εκδοσισ....διλαδι πριν 5 μερεσ που αλλαξα τισ αδιεσ

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες