ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 5:21 pm

Με έγγραφό του προς τους Δήμους της Χώρας, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ζητά την άμεση χορήγηση βεβαίωσης απόδειξης εμπειρίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας προς τους ενδιαφερομένους, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Προκήρυξη 3K/2018 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση των 8.166 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και ΝΠΙΔ αυτών.

Στο έγγραφο καταγράφονται οι προϋποθέσεις της ειδικής μοριοδότησης του άρθρου 24 παρ. 1 του ν.4479/2017 της εμπειρίας των υποψηφίων με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες, εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (ΦΟΔΣΑ είτε με την μορφή Συνδέσμου ΟΤΑ, είτε ΑΕ), καθώς και ότι, εξαιρείται και δεν προσμετράται στην ειδική μοριοδότηση, το χρονικό διάστημα που διανύθηκε με συμβάσεις που καταρτίστηκαν μετά τη δημοσίευση του ν. 4479/2017, δηλαδή μετά την 29η-06-2017.
Ειδικότερα στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών σημειώνεται:

Σας γνωρίζουμε ότι στο ΦΕΚ 4/τ.ΑΣΕΠ/02-02-18 δημοσιεύτηκε η 3Κ/2018 προκήρυξη
πλήρωσης, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ α΄
βαθμού και ΝΠΙΔ αυτών, με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του ν. 2190/1994, σε συνδυασμό με το άρθρο 24 του ν. 4479/2017.

Πέραν της προβλεπόμενης στο άρθρο 18 παρ. 2 περ. Β΄ του ν. 2190/94, όπως ισχύει,
μοριοδοτούμενης εμπειρίας, στο άρθρο 24 παρ. 1 του ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94 Α΄) προβλέπεται ειδική μοριοδότηση της εμπειρίας των υποψηφίων στο αντικείμενο των θέσεων, με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες, εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (ΦΟΔΣΑ είτε με την μορφή Συνδέσμου ΟΤΑ, είτε ΑΕ).

Για την ειδική μοριοδότηση θα ληφθούν υπόψη α) συμβάσεις ορισμένου χρόνου που
έχουν καταρτισθεί για την εξυπηρέτηση ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν.2190/1994 όπως ισχύει, του άρθρου 206 παρ.1 του ν.3584/2007 όπως ισχύει (καθώς και λοιπές περιπτώσεις απασχόλησης π.χ. κοινωφελούς εργασίας ή με δικαστικές Αποφάσεις) και

β) συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου οι οποίες παρατάθηκαν με
σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις (άρθρο 167 του ν.4099/2012 και τροποποιήσεις αυτού).
Εξαιρείται και δεν προσμετράται στην ειδική μοριοδότηση το χρονικό διάστημα που
διανύθηκε με συμβάσεις που καταρτίστηκαν μετά τη δημοσίευση του ν. 4479/2017, δηλαδή μετά την 29η -06-2017, εφόσον αυτές καταρτίστηκαν σε εφαρμογή της παρ. 2 του άρθρου 24 του ν.4479/2017, κατ΄ επίκληση εξαιρετικών λόγων δημόσιας υγείας. Προσμετράται κανονικά το χρονικό διάστημα που έχει διανυθεί με λοιπές συμβάσεις, σύμφωνα με τα προπαρατεθέντα στο σημείο (α).

Επισημαίνεται ότι η ως άνω ειδική μοριοδότηση λαμβάνεται υπόψη για το σύνολο των
προσλήψεων τακτικού προσωπικού που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της προκήρυξης
αυτής.

Προκειμένου λοιπόν να χορηγήσετε στους υποψήφιους τη βεβαίωση που προβλέπεται
στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ «ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ –
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ» περίπτωση 4.(Δ) σελ. 343, και επειδή οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία, τόσο των ηλεκτρονικών, όσο και των ταχυδρομικών, είναι αποκλειστικές, παρακαλούμε να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι σχετικές
βεβαιώσεις να χορηγούνται από τις υπηρεσίες σας άμεσα, εάν είναι δυνατόν και αυθημερόν
στους υποψήφιους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία.

Για την ομοιομορφία των χορηγούμενων βεβαιώσεων, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το
υπόδειγμα που επισυνάπτεται στο παρόν, προς διευκόλυνσή σας, προσαρμόζοντας το
περιεχόμενο κατά περίπτωση.

Στη βεβαίωση θα πρέπει να αναγράφονται και οι διατάξεις βάσει των οποίων
παρασχέθηκε η υπηρεσία.

Paris80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Paris80 » Τετ Μαρ 28, 2018 5:49 pm

evi44 έγραψε:
player74 έγραψε:
Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Δεν προκαλείται καμία σύγχυση από εμάς τους σχολιαστές αλλά από τον ΑΣΕΠ που τελευταία αρέσκεται σε πραξικοπήματα!!

Ε και που υφίστανται οι ΑΣΕΠ κανονισμοί , σημαίνει κάτι;;Δεν δύναται να καταστρατηγηθούν όπως έγινε με την ειδική εμπειρία;;;

Για τις χωρίς εμπειρία θέσεις , ξαφνικά μας ανακοίνωσαν, την ώρα που γίνονταν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις, ότι θα προσμετράται η ειδική εμπειρία με τις 17 μονάδες ανα μήνα...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ

Τι θα εμποδίσει αύριο μεθαύριο τον ΑΣΕΠ να βγάλει καταδικαστική απόφαση κατά αυτών που δεν θα δεχτούν τις προσωρινές θέσεις και να τους απαγορέψει να αναλάβουν υπηρεσία όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα σας ερωτώ;;

δύναται μα αν δεν πατά νομικά μπορείς έστω και δύσκολα να προσβάλλεις τις αποφάσεις. η συγκεκριμένη όμως πατά.
κι εγω τα ιδια ελεγα.
στην αρχη της προκυρηξης εχει το εξης:

ιδ) Του άρθρου 24 του ν. 4479/2017 «Τροποποιήσεις
του ν. 2725/1999 (Α΄121) και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ.
94/29.6.2017/τ.Α΄)

οταν εψαξα και διαβασα τον νομο τελείωσε. μ αρέσει δεν μ αρέσει αυτο είναι....
αν ημουν πρωην συμβασιουχος θα προσβαλα εγω την προκυρηξη αν δεν γινόταν αυτή η αλλαγη με βαση αυτο το αρθρο νομου.
κι αν υπαρχει αποφαση που λεει οτι δεν πρεπει να αλλαζει η προκυρηξη που ειναι σε εξελελιξη τι?
το αρθρο ειναι αναλυτικοτατο. θα προβαλλαν λογους δημοσιου συμφεροντος και παπαλα.
31/3/2018 ληγουν οι συμβασεις που δεν θελουν να δωσουν παραταση, οποτε ο χρονος πιεζει.....

στο νόμο 4479 δεν λέει ότι η ειδική θα μετράει και για τις θέσεις οπου η εμπειρία δεν αποτελεί βαθμολογούμενο κριτήριο..Αν το έλεγε ξεκάθαρα δε θα γινόταν από τον ασεπ η τροποποιηση φεκ που ακολούθησε της αρχικής δημοσίευσης.
Εχει δίκιο ο φίλος που το παραλληλίζει με πραξικόπημα..Δεν έχει ξαναγίνει στα τόσα χρόνια υπαρξης ασεπ...εκτος και μας διαφευγει ολων εδω κατι που αν κανείς το γνωρίζει ας βγει να μας διαψεύσει..οι πρώην συμβασιούχοι με την αβάντα που τους έδωσε η τροπολογία και πάλι δεν ειναι ευχαριστημενοι γιατί εξαιτιας καποιων χωρίς ειδική εμπειρια αλλά με εξαιρετικα υψηλη μοριοδοτηση λογω αντικειμενικων προσοντων η κοινωνικων κριτηριων κινδυνευουν να μεινουν απεξω και σημερα οι πρωτοι ειχαν μαζευτει στη βουλη και διαμαρτυρονταν....με αυτα τα δεδομενα προβλεπεται μπαχαλο. Οι πρωην συμβασιουχοι θα προσβαλουν εστω και τους προσωρινους διορισμους αλλων στις θεσεις "τους" με την παροτρυνση και του συνδικατου, της ΚΕΔΕ και δεν συμμαζευεται, εξωθεν νομικοι μιλουν για αντισυνταγματικη τροποποιηση και δινουν ελπιδες στους θιγομενους για δικαιωση μεσω δικαστικων προσφυγων, ο ασεπ στη μεση με την κυβερνηση να πιεζει και να πιεζεται, το τί θα γίνει πιστεύω κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει.Αυτοί πάντως που μαζευτηκαν σημερα στη βουλη επειδη φοβουνται μη μεινουν καποιοι στην απεξω, ζητούν να μετατραπούν οι ήδη συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου τους το ξέκοψε γιατί μάλλον πεφτει πάνω σε αποφασεις του ΣτΕ για αντισυνταγματικοτητα και αντε να δουμε απο 1η Απριλιου τι μελλει γενεσθαι...Αυτά γίνονται όταν οι εκάστοτε κυβερνωντες καλλιεργουν κλιμα μονιμοποιησης μεσω της ομηριας συμβασιουχων και οταν ολοι μας μπαινουμε σ αυτη την πελατειακη λογικη και δεχομαστε το ρουσφετολογικο αυτό αλισβερισι.
γνωστα ολα αυτα, ενα ειναι ομως το ερωτημα που εμενα τουλαχιστον μου εχει γεννηθει απ όλο αυτο το θεατρο του παραλογου...Ειλικρινα αν καποιος εχει μια απαντηση θα ηθελα να την ξερω γιατι η προφανης δε με πειθει...Ειναι γνωστο ότι οταν ηθελαν να παρουν συγκεκριμενα ατομα εκαναν προκηρυξεις κλειστου τυπου δες οαεδ για συμβουλους νομιζω το 2008 ειχε γινει, αργοτερα στα κεπ...το ασεπ τις ειχε περασει...εδω αν ηθελαν που ηθελαν απο την τροπολογια που περασαν φανηκε, να κανουν το ιδιο και με τους συμβασιουχους των δημων, τι τους σταματησε να βγαλουν τελειως φωτογραφικο φεκ και να σιγουρεψουν οτι θα περασουν αυτοι που ηδη δουλευουν και κανενας αλλος.τωρα εχουν απ τη μια τους συμβασιουχους που παλι φωναζουν κι απ την αλλη ολους εμας που με το δικιο μας διαμαρτυρομαστε...ο ασεπ μπλοκαρε την τελειως φωτογραφικη ή αλλού ειναι η απαντηση? γιατί παλια ο ασεπ ειχε εγκρινει κλειστες προκηρυξεις τωρα ξαφνικα δεχεται μόνο τις ημιφωτογραφικές? ή γιατι στην τροπολογια δεν εβαλαν απαραιτητο προσόν την εμπειρια στις ανταποδοτικες για να μπουν αυτοί στους κυριους πινακες και μεις στους επικουρικους? και μη μου πειτε οτι η σημερινή κυβερνηση ειναι υπερ της νομιμοτητας και της αξιοκρατιας και δεν τα κανει αυτα,ηδη γελαω..ειναι καποιος νομος καποια αποφαση που τους εμποδιζει? (ευτυχως :roll: εννοείται )καλό θα ήταν να το γνωρίζαμε για την ενημερωση ολων οσων μας ενδιαφερει το θεμα
νομίζω πως αν το θέμα φτάσει στο ΣΤΕ είναι σίγουρο ότι θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός γιατί είναι 100%αντισυνταγματικος αν ανάλαβει κάποιος να το κυνηγήσει είναι σίγουρο ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση γιατί αφορά χιλιάδες υποψηφίους

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 5:51 pm

Mktacc έγραψε:Κοιτώντας τα ΤΕ αποτελέσματα για τις Διοικητικές Θέσεις θα έλεγα ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφεία επιτυχόντες είναι αυτοί με τη βοήθεια της ειδικής εμπειρίας. Διαφορετικά θα ήταν εντελώς αλλιώς τα αποτελέσματα. Αρα επιτεύχθη αυτό που ήθελαν αφενός οι συμβασιούχοι αφετέρου αυτοί που τους έδωσαν την μοριοδότηση!

κατα τα δηλωθέντα πάντα...συνιστώ να κρατάμε μικρο καλαθι μεχρι αν οχι τον ελεγχο απο τους δημους που δεν ξερω καν αν ουτε αυτος δεν θα πραγματοποιηθεί στην παρούσα φάση, σίγουρα όμως υπομονη μεχρι τα οριστικα οπου προβλεπεται μπαχαλο αν ο ασεπ τουλαχιστον κανει καλα τη δουλεια του...

SIA76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SIA76 » Τετ Μαρ 28, 2018 6:00 pm

1288 μορια έχω για Αθήνα.Με βλέπετε πουθενά?

panosvr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panosvr » Τετ Μαρ 28, 2018 7:05 pm

Πάντως κι εγω ξέρω προσωπικά άτομα που είναι στη λίστα των αποτελεσμάτων (Όχι στους διοριστεους) που εχουν βαλλει το 24μηνο στα μορια της ειδικης εμπειρίας, χωρίς να έχουν εργαστεί σε ΔΕΥΑ αλλά σε δήμο γενικά. Εγώ δλδ ήμουν κορόιδο που άλλαξα μέχρι και πολη για να συμπληρώσω 24μηνο και να πάρω τα μορια :roll:

Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτωσεις; τπτ μάλλον..

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 7:28 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
Alina2017 έγραψε:
christos3k έγραψε:Καλησπέρα. Η δική μου απορία/ερώτηση είναι η εξής:
Αν υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί που επικαλέστηκαν ειδική εμπειρία έχουν πάρει το χαρτί από το Δήμο. Δυστυχώς γνωρίζουμε στα πλαίσια του αλισβερισού,τοπικού κομματισμού κτλ πολλά χαρτιά τέτοια θα εκδόθηκαν βεβαιώνοντας ότι κάποιος/α εργάστηκε σε ανταποδοτικές κτλ χωρίς βέβαια να έχει εργαστεί ποτέ. Το ΑΣΕΠ δεν πρέπει/μπορεί να ελέγξει από τα δικά του αρχεία αν αυτό έχει πράγματι συμβεί? Δεν υποτίθεται -και εδώ θέλω αυτών που έχουν εμπειρία με ΣΟΧ κτλ- η προκήρυξη του ΣΟΧ, η επιλογή κτλ να έχει κοινοποιηθεί/εγκριθεί από το ΑΣΕΠ. Δηλαδή το ΑΣΕΠ δεν γνωρίζει αν εγώ πριν 5 χρόνια έκανα ένα 12μηνο ΣΟΧ στο Δήμο μου και να διαπιστώσει ότι η βεβαίωση του Δήμου είναι ψευδής?

Να το πάρουμε λίγο από την αρχή. Πες ότι ο αντιδήμαρχος/ δήμαρχος δίνει τη βεβαίωση ΣΟΧ της ειδικής εμπειρίας με σφραγίδα. Τα ένσημα στο ΙΚΑ ετεροχρονισμένα για την ανύπαρκτη ΣΟΧ πως θα τα πληρώσει? γιατί θέλει και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα μαζί η οποία θα ελεγχθεί για τη νομιμότητα της. Και ο "γνωστός" θα ρισκάρει να πάει φυλακή για σένα όταν στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση του ΑΣΕΠ για τη γνησιότητα των δικαιολογητικών δεν βρει τα ένσημα στο ΙΚΑ?

Και εαν ο υποψήφιος έχει δουλέψει σε άλλη υπηρεσία του δήμου και ο δήμαρχος βεβαιώσει οτι ο Χ δούλεψε στη καθαριότητα; Πως θα το ελέγξει το ΑΣΕΠ;

Πολύ σωστό ερώτημα... βέβαια οπως εγραψα και πιό πάνω γραμμη του υπουργειου εσωτερικων ειναι να αναγραφονται στη βεβαιωση και οι διατάξεις βάσει των οποίων παρασχέθηκε η υπηρεσία που πριμοδοτειται με την ειδικη εμπειρια αλλά ισχύει αυτοπου λες...θα ελεγχθούν όλα αυτα? και πότε?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 28, 2018 7:46 pm

SIA76 έγραψε:1288 μορια έχω για Αθήνα.Με βλέπετε πουθενά?

Αν είσαι ΔΕ ούτε γι' αστείο να περάσεις κάπου Αθήνα και ίσως και πουθενά εκτός και αν σου κάτσει κάπου σε απομακρυσμένο μέρος στα σύνορα αν δεν υπάρχει κάποιος με εντοπιότητα...Αν είσαι ΥΕ τότε έχεις ελπίδες , τα μόρια είναι πολύ καλά αλλά δεν ξέρω όμως αν είναι για Αθήνα αρκετά...

ap2
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ap2 » Τετ Μαρ 28, 2018 8:30 pm

Πώς είναι δυνατόν να έχει βάλει άτομο π.χ. 47 μήνες γενικής εμπειρίας και να καταγραφούν 27 από την στιγμή που "το σύστημα κατέγραψε ό,τι δήλωσαν οι υποψήφιοι στις αιτήσεις τους";

Δηλαδή, εν καιρώ κρίσης μπορεί ο καθένας να πετάει 25€ έτσι για πλάκα;
Δεν πάμε καλά...

Αφήστε που θα αλλάξουν οι οριστικοί πίνακες άρδην αν συνέβη και σε άλλους κάτι αντίστοιχο.

Και πώς κάνει κανείς ένσταση; Γνωρίζετε;

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 8:45 pm

Να και το υπόδειγμα της βεβαιωσης που συνεστησε το Εσωτερικών στους δημάρχους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΟΡΕΑ (Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ.)

Ημερομηνία, …. /…. / 2018

Αριθμ. Πρωτ.:

Β Ε Β Α Ι Ω Σ Η

Ο/Η ………………………….…………………………………….…………………….. (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο)

απασχολείται / απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας, σύμφωνα

με τις διατάξεις του Ν. ………………... από …………………....έως …………………….. (Έναρξη) (Λήξη)

Σύνολο μηνών: ………

στην ειδικότητα ………………………………………………………………………………….

Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο Α.Σ.Ε.Π. για την προσμέτρηση των μονάδων του κριτηρίου της εμπειρίας, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.4479/2017 (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 94/29-6-2017).

Επισήμανση: Εξαιρείται και δεν προσμετράται στην ειδική μοριοδότηση το χρονικό διάστημα που διανύθηκε με συμβάσεις που καταρτίστηκαν μετά τη δημοσίευση του Ν.4479/2017, δηλαδή μετά την 29η-6-2017, σε εφαρμογή της παρ.2 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017, κατ’ επίκληση εξαιρετικών λόγων Δημόσιας Υγείας. Προσμετράται κανονικά το χρονικό διάστημα που έχει διανυθεί με λοιπές συμβάσεις.

Υπογραφή

(Δήμαρχος, Πρόεδρος Συνδέσμου, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. ή το εξουσιοδοτημένο από αυτό Όργανο.)

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:09 pm

και να συμπληρώσω για όποιους ενδιαφερονται, επειδη σαν πολλοί εμφανιζονται με φουλ ειδικη μεχρι και σε διοικητικες θέσεις, κι επειδη υποθετω πως ακομη κι αν δεν εχουν δουλεψει σε ανταποδοτικες πολλοί τσεκαραν την ειδικη, απο ασεπ μου εχουν πει οτι ακομη και τα μορια τα δικα σου να ειναι σωστα μπορεις να κανεις ενσταση γενικα για όσους ειναι πιο πανω στην καταταξη αιτιολογωντας βεβαια τις όποιες υπονοιες μπορει να εχεις για την μη σωστη δηλωση των στοιχειων απ τους συνυποψηφιους ή γενικα όποια άλλη αντιρρηση εχεις, ακομη και αν δεν επικεντρωσεις σε συγκεκριμενο/ους οποψηφιους..Το τονίζω γιατί μέχρι πρότινος εγω τουλαχιστον κι αρκετοι γνωστοι μου νομιζαμε ότι αν κανεις ενσταση πρεπει ν απευθυνεται σε συγκεκριμενα ονοματα που ειναι απο πανω σου..επισης εχετε καταλαβει,ο αυτεπαγγελτος ελεγχος που λεει η ανακοινωση θα γινει τωρα,μπα ε?

SIA76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SIA76 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:17 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
SIA76 έγραψε:1288 μορια έχω για Αθήνα.Με βλέπετε πουθενά?

Αν είσαι ΔΕ ούτε γι' αστείο να περάσεις κάπου Αθήνα και ίσως και πουθενά εκτός και αν σου κάτσει κάπου σε απομακρυσμένο μέρος στα σύνορα αν δεν υπάρχει κάποιος με εντοπιότητα...Αν είσαι ΥΕ τότε έχεις ελπίδες , τα μόρια είναι πολύ καλά αλλά δεν ξέρω όμως αν είναι για Αθήνα αρκετά...

ΥΕ είμαι

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:34 pm

ap2 έγραψε:Πώς είναι δυνατόν να έχει βάλει άτομο π.χ. 47 μήνες γενικής εμπειρίας και να καταγραφούν 27 από την στιγμή που "το σύστημα κατέγραψε ό,τι δήλωσαν οι υποψήφιοι στις αιτήσεις τους";

Δηλαδή, εν καιρώ κρίσης μπορεί ο καθένας να πετάει 25€ έτσι για πλάκα;
Δεν πάμε καλά...

Αφήστε που θα αλλάξουν οι οριστικοί πίνακες άρδην αν συνέβη και σε άλλους κάτι αντίστοιχο.

Και πώς κάνει κανείς ένσταση; Γνωρίζετε;

Είχες και ειδικη? Γιατι σ ενα πεδιο αναφερει τους μηνες αφαιρωντας την ειδικη...Μήπως δηλωσες 20 μηνες ειδικη και 47 γενικη? για τις ενστασεις τα λεει ολα στο κεφαλαιο Δ' της προκηρυξης

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:50 pm

ενημερωτικά μόνο. ξέρει κανείς αν ανοίγοντε φάκελοι πριν το πέρας της προκήρυξης?
δηλαδή μετά την προθεσμία ΠΕ-ΤΕ ανοίγουν για έλεγχο ή μετά και το πέρας για ΥΕ ξεκινάνε κι ελέγχουν.
μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που προαναφέρθηκε. να δηλώσεις άλλους μήνες και να σου μετρήσουν άλλους.

επίσης περίεργο μου φενεται το "Αυτή τη στιγμή η πρόσβαση στο σύστημα δεν είναι δυνατή, λόγω υψηλού φόρτου του.
Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα." στην σελίδα του ασεπ.
πόσο υψηλός είναι πια αυτός ο φόρτος που με 2000 ταυτόχρονα συνδεδεμένους έφτασε να αντέχει και τώρα τόσες ώρες, όλο το απόγευμα και την στιγμή που φιλοξενούν και άλλα site τα αποτελέσματα να έχει φόρτο.

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:50 pm

Προβλεπω απο τα 8000 ατομα , αν γινει κανονικος ελεγχος των δικ , στα οριστικα θα αλλαξουν θεση μερικες χιλιαδες. Μπαχαλο οπως ακριβως σχεδον ολα σε αυτη τη χωρα.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Τετ Μαρ 28, 2018 9:56 pm

Καλησπέρα και καλή τύχη εύχομαι....να σας ρωτήσω με 1390 μόρια ΔΕ υπάρχει καμία ελπίδα εχω δηλώσει και επαρχία και κάποια νησιά με άλλα και χωρίς εντοπιότητα....και ο σύζυγος με 870 σε υε έχει πιθανότητα;δήλωσε και αυτός κάποιες επαρχία με πολλές θέσεις σχετικά...να ελπίζουμε παιδιά η τσάμπα περιμένουμε;;;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες