ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό kristal » Τετ Μαρ 28, 2018 2:02 pm

Και καλώς τα δεχθήμακε τα αποτελεσματα ΠΕ ΤΕ καλή επιτυχια σε ολους!!!!

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 28, 2018 2:54 pm

Βγήκαν τα αποτελέσματα για ΠΕ και ΤΕ......Παιδιά όπως κατάλαβα όσοι δεν έχουμε τουλάχιστον ένα οκτάμηνο ειδικής εμπειρίας πολύ δύσκολα θα δούμε το όνομα μας στους επιτυχόντες για τις δίχως εμπειρίας θέσεις που τα μόρια ακόμη και σε αυτές έφθασαν στον....Θεό!!(Εγώ περιμένω για ΔΕ,μήπως έχω πετύχει κάπου για 3Κ/2018, αλλά δεν το νομίζω).....Δυστυχώς....

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 28, 2018 2:59 pm

vardoul80 έγραψε:Φιλος με εργασιακη εμπειρια που εκανε πρωτη φορά χαρτια για προκυρηξη ξεχασε να δηλωσει στην ηλεκτρονικη αιτηση την εμπειρια, αλλά έχει στείλει κανονικα τα χαρτιά αποδειξης εμπειριας και ολα τα δικαιολογιτικα στην υπευθυνη δηλωση εμπειρίας.
Μπορεί να κάνει ενσταση μετά τα προσωρινά αποτελέσματα?
Έχει τύχει σε κάποιον?
Ευχαριστώ

Αν στην ηλεκτρονική αίτηση ξέχασε να δηλώσει την εμπειρία του ,για τον ΑΣΕΠ είναι σαν να μην έχει εργαστεί ποτέ, δεν θα την λάβουν στα υπόψιν τους αυτό το ξεκαθαρίζουν νομίζω στους πίνακες με τους απορριπτέους, ότι δηλαδή ακόμη και αν έχουν σταλεί τα δικαιολογητικά σε αντίτυπα, αν δεν δηλωθήκαν στην ηλεκτρονική αίτηση είναι σαν να μην υφίστανται !!΄Λυπάμαι,αλλά από την άλλη αν ο φίλος σου δεν έχει ειδική εμπειρία στους δήμους πολύ δύσκολα θα πετύχαινε ακόμη και αν δεν έκανε το λάθος , συνεπώς μάλλον μικρό το κακό..

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Μαρ 28, 2018 3:07 pm

Η προθεσμία δηλαδή για ενστάσεις μετράει από σήμερα? ακόμη και ως προς τα δηλωθέντα χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος των δικαιολογητικών? :twisted:

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Τετ Μαρ 28, 2018 3:19 pm

kristal έγραψε:Και καλώς τα δεχθήμακε τα αποτελεσματα ΠΕ ΤΕ καλή επιτυχια σε ολους!!!!

Καλή επιτυχία σε όλους! Δεν μπόρεσα να δω ακόμη τα αποτελέσματα, κολλάει η σελίδα του ΑΣΕΠ (λογικο). Η εργασία, σε κοινωφελη επιχείρηση μετράει ως ειδική εμπειρία?

Michanikos123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michanikos123 » Τετ Μαρ 28, 2018 3:20 pm

σα πολλά 24μηνα ειδικής εμπειρίας βλέπω στους ΤΕ...........
λίγο δύσκολο να έχουν 24 μήνες τόοοοοοοοσοι πολλοί,όλοι ξερουμε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο με ΣΟΧ να κάνεις 3χ8μηνα
που τα βρήκατε ρε παιδιά? προσέξτε γιατί η ψευδής δήλωση έχει κυρώσεις
και σα πολλά δεύτερα πτυχία βλέπω...... το 150ρι , είστε σίγουροι για αυτά που δηλώνετε? ?

christina1986
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christina1986 » Τετ Μαρ 28, 2018 3:26 pm

kristal έγραψε:Και καλώς τα δεχθήμακε τα αποτελεσματα ΠΕ ΤΕ καλή επιτυχια σε ολους!!!!

Παιδιά καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν. Ήθελα ρωτήσω Εάν κάποιος είναι στους προσωρινούς το παράβολο του έχει δεσμευτεί;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι μπράβο σε όσους πέτυχαν.... :o :o :o

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τετ Μαρ 28, 2018 3:44 pm

Καλησπέρα. Η δική μου απορία/ερώτηση είναι η εξής:
Αν υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί που επικαλέστηκαν ειδική εμπειρία έχουν πάρει το χαρτί από το Δήμο. Δυστυχώς γνωρίζουμε στα πλαίσια του αλισβερισού,τοπικού κομματισμού κτλ πολλά χαρτιά τέτοια θα εκδόθηκαν βεβαιώνοντας ότι κάποιος/α εργάστηκε σε ανταποδοτικές κτλ χωρίς βέβαια να έχει εργαστεί ποτέ. Το ΑΣΕΠ δεν πρέπει/μπορεί να ελέγξει από τα δικά του αρχεία αν αυτό έχει πράγματι συμβεί? Δεν υποτίθεται -και εδώ θέλω αυτών που έχουν εμπειρία με ΣΟΧ κτλ- η προκήρυξη του ΣΟΧ, η επιλογή κτλ να έχει κοινοποιηθεί/εγκριθεί από το ΑΣΕΠ. Δηλαδή το ΑΣΕΠ δεν γνωρίζει αν εγώ πριν 5 χρόνια έκανα ένα 12μηνο ΣΟΧ στο Δήμο μου και να διαπιστώσει ότι η βεβαίωση του Δήμου είναι ψευδής?

Michanikos123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michanikos123 » Τετ Μαρ 28, 2018 3:57 pm

christos3k έγραψε:Καλησπέρα. Η δική μου απορία/ερώτηση είναι η εξής:
Αν υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί που επικαλέστηκαν ειδική εμπειρία έχουν πάρει το χαρτί από το Δήμο. Δυστυχώς γνωρίζουμε στα πλαίσια του αλισβερισού,τοπικού κομματισμού κτλ πολλά χαρτιά τέτοια θα εκδόθηκαν βεβαιώνοντας ότι κάποιος/α εργάστηκε σε ανταποδοτικές κτλ χωρίς βέβαια να έχει εργαστεί ποτέ. Το ΑΣΕΠ δεν πρέπει/μπορεί να ελέγξει από τα δικά του αρχεία αν αυτό έχει πράγματι συμβεί? Δεν υποτίθεται -και εδώ θέλω αυτών που έχουν εμπειρία με ΣΟΧ κτλ- η προκήρυξη του ΣΟΧ, η επιλογή κτλ να έχει κοινοποιηθεί/εγκριθεί από το ΑΣΕΠ. Δηλαδή το ΑΣΕΠ δεν γνωρίζει αν εγώ πριν 5 χρόνια έκανα ένα 12μηνο ΣΟΧ στο Δήμο μου και να διαπιστώσει ότι η βεβαίωση του Δήμου είναι ψευδής?

νομίζω πως ναι , αν είναι 1 η θέση, τον πρώτο τον ελέγχουν εξονυχιστικά, αν είναι 2 οι θέσεις τους 2 πρώτους κ.ο.κ...
για αυτό και εγώ ρωτάω, είστε σίγουροι για αυτά που δηλώνετε? γιατί η ψευδής δήλωση έχει κυρώσεις
και επειδή και εγώ εχω εργασθεί με ΣΟΧ, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να έχει δουλέψει 3χ8μηνα σε κάποια ΔΕΥΑ π.χ.
γιατί οκ 1 φορά θα σε πάρουν, αλλά μετά περιμένεις 1 χρόνο να μαζέψεις εμπειρία μέχρι να μπορέσεις να σε ξανά πάρουν, και είναι στάνταρ ΄το τι δεύτερη φορά θα είσαι πάλι πρώτος σε μόρια? και άντε πες ότι μετά την πρώτη φορά ΣΟΧ δουλεύεις μετά απο 1,5 χρόνο ξανά σε ΣΟΧ ΔΕΥΑ πάντα, και τρίτη μετά??? για αυτό μου φαίνεται κάπως δύσκολο, δλδ απο εμπειρία μου βλέπω μια 6ετία τουλάχιστον να παλεύει κάποιος να κάνει 3χ8μηνα ΣΟΧ σε ΔΕΥΑ
και στο κάτω κάτω ανάμεσα στα 8μηνα μπορείς να βρείς κάτι άλλο και αντί για 6τια να χρειαστείς και 10τία για 3χ8μηνα
εκτός και να τους κάνουν συμβάσεις 8μηνες εκτός ασεπ...

Alina2017
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Alina2017 » Τετ Μαρ 28, 2018 4:13 pm

Να το πάρουμε λίγο από την αρχή. Πες ότι ο αντιδήμαρχος/ δήμαρχος δίνει τη βεβαίωση ΣΟΧ της ειδικής εμπειρίας με σφραγίδα. Τα ένσημα στο ΙΚΑ ετεροχρονισμένα για την ανύπαρκτη ΣΟΧ πως θα τα πληρώσει? γιατί θέλει και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα μαζί η οποία θα ελεγχθεί για τη νομιμότητα της. Και ο "γνωστός" θα ρισκάρει να πάει φυλακή για σένα όταν στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση του ΑΣΕΠ για τη γνησιότητα των δικαιολογητικών δεν βρει τα ένσημα στο ΙΚΑ?

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Μαρ 28, 2018 4:17 pm

Τα στοιχεια των επιτυχοντων με σοχ κοινοποιούνται απο τους φορείς σε ασεπ αλλα δεν ξερω αν το κανουν και ηλεκτρονικα, γενικα αμφιβαλλω αν ο ασεπ κρατα ηλεκτρονικο αρχειο γι' αυτες τις πληροφοριες...ωραια ιδεα αλλα για καποια αλλη χωρα με αλλη νοοτροπια και πολιτικο συστημα

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Τετ Μαρ 28, 2018 4:24 pm

Κοιτώντας τα ΤΕ αποτελέσματα για τις Διοικητικές Θέσεις θα έλεγα ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφεία επιτυχόντες είναι αυτοί με τη βοήθεια της ειδικής εμπειρίας. Διαφορετικά θα ήταν εντελώς αλλιώς τα αποτελέσματα. Αρα επιτεύχθη αυτό που ήθελαν αφενός οι συμβασιούχοι αφετέρου αυτοί που τους έδωσαν την μοριοδότηση!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 28, 2018 5:08 pm

Alina2017 έγραψε:

Να το πάρουμε λίγο από την αρχή. Πες ότι ο αντιδήμαρχος/ δήμαρχος δίνει τη βεβαίωση ΣΟΧ της ειδικής εμπειρίας με σφραγίδα. Τα ένσημα στο ΙΚΑ ετεροχρονισμένα για την ανύπαρκτη ΣΟΧ πως θα τα πληρώσει? γιατί θέλει και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα μαζί η οποία θα ελεγχθεί για τη νομιμότητα της. Και ο "γνωστός" θα ρισκάρει να πάει φυλακή για σένα όταν στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση του ΑΣΕΠ για τη γνησιότητα των δικαιολογητικών δεν βρει τα ένσημα στο ΙΚΑ?

ναι αλλα υπαρχει κι αυτη η περιπτωση που πιστεύω επαιξε πολύ...Για εμπειρια σε δημοσιο, νππδδ,νπιδ κλπ μπορεις εναλλακτικα αντι για βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα να προσκομισεις μονο τη βεβαιωση της εμπειριας απο το δημοσιο φορεα που δουλεψες...δειτε το σε ολα τα φεκ πώς αποδεικνυεται η εμπειρια στο δημοσιο...Οταν λοιπον ερθει κι ο ελεγχος γνησιοτητας αν αυτεπαγγελτα ζητηθει μονο η βεβαιωση η οποια ειχε προσκομιστει ως δικαιολογητικο θα επαληθευτει με τη σφραγιδα, το πρωτοκολλάκι της , την ημερομηνία της κι ολα καλά...μόνο αν γινει παραλληλα διασταυρωση με τα ενσημα και αυτεπαγγελτη αναζητηση τους απο εφκα θα δουν την ανακολουθια..1) θεωρειτε οτι ο ασεπ εφοσον εχει βεβαιωση δημοσιου και του αρκει ως απαραιτητο δικαιολογητικο και τεσταρει και τη γνησιοτητα θα κατσει να τσεκαρει και τα ενσημα ? πολυ αμφιβαλλω..ή τουλαχιστον κανεις εκτος απο ανθρωπο του ασεπ που ξερει τις διαδικασιες θα μπορούσε να μας διαβεβαιωσει για το αντιθετο.Απο την αλλη αν βαλει ο διαολος το ποδαρι του και αποκαλυφθει φερει ευθυνες ο δημαρχος που εδωσε ψευδη βεβαιωση..τι να πω, μπορει να ειναι τοσο αναλγητοι καποιοι που προκειμενου να ξαναεκλεγουν μπορει να το ρισκαρουν..με την ατιμωρησια που υπαρχει γυρω μας δε θα βαζα και στοιχημα οτι δε βρεθηκαν και καποιοι που το διακινδυνευσαν..Επισης παιζει και να δινουν βεβαιωση είτε καποιος εχει δουλεψει σε ανταποδοτικες καθαριοτητας ειτε σε αλλο ποστο..αυτο πάλι πως θα τσεκαρει ο ασεπ ότι δεν ισχύει. και τα ένσημα να εχει πάλι δε φαινεται.πρεπει βεβαια από υποδειγμα βεβαιωσης που εχω δει κι αν με αφησουν θα το ανεβασω εδω, να γινεται επικληση καποιων νομων βασει των οποιων εγινε η προσληψη..αλλά αυτο ειναι δυσκολο να τσεκαριστει απο ασεπ δηλαδη αντε γεια...παντως ειναι σημαντικο να δειτε τι στυλ βεβαιωσης ζητησε το υπουργειο που εποπτευει τους δημους να προσκομιζουν οι δημαρχοι για να διευκολυνουν τους αιτούντες για την 3κ/2018 λίγο μετα από την εναρξη υποβολης αιτησεων...γι αυτους που προτιθενται να κανουν ενσταση

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τετ Μαρ 28, 2018 5:09 pm

Σωστές οι απαντήσεις σας αλλά και εδώ το δικό μου λάθος, πολλές από αυτές τις προϋπηρεσίες ήταν με συμβάσεις έργου και όχι ΣΟΧ που σημαίνει αναδρομικότητα σε ΙΚΑ κτλ δεν υπάρχει θέμα. Δηλαδή άνετα ο Δήμαρχος έδινε βεβαίωση ότι ο christos3k (λέμε τώρα) είχε σύμβαση έργου (απλή πρόσκληση στην τοπική εφημερίδα) για 24 μήνες με την διαδημοτική επιχείριση συλλογή απορριμάτων αλλά εγώ βεβαίως ουδέποτε είχα 24 μήνες, άντε κανένα οχτάμηνο. Προφανώς συνέχιζα και ήμουν στο ιδιωτικό μου γραφείο μου με ασφάλιση ΤΣΜΕΔΕ οπότε δεν έχω θέμα ασφάλισης.

Γενικά το θέμα έμπαζε από παντού.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Μαρ 28, 2018 5:14 pm

Alina2017 έγραψε:

Και εαν ο υποψήφιος έχει δουλέψει σε άλλη υπηρεσία του δήμου και ο δήμαρχος βεβαιώσει οτι ο Χ δούλεψε στη καθαριότητα; Πως θα το ελέγξει το ΑΣΕΠ;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες