Προκήρυξη Πυροσβεστικής

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
GGG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό GGG » Παρ Σεπ 23, 2011 9:01 am

osfp7 έγραψε:Θες να μου πεις ότι την προηγούμενη φορά δώσανε 15.000 άτομα αθλήματα ? :P

Όχι απλά θα καλέσουν περισσότερους επιλαχόντες

Την προηγουμενη φορα ειχα δωσει και εγω παλι.....αλλα κοπηκα.....στα γραπτα ....
Για αυτο ρωταω γιατι θυμαμαι στα αγωνισματα ειχαν δωσει ολοι δηλαδη μετα την υψομετρηση περναμε χαρτακι με ημ/νια αγωνισματων και αυτο το περνανε ολοι(οσοι ειχαν το υψος).Και τα αγωνισματα ειχαν κρατησει ενα μηνα αν δεν κανω λαθος.........σορρυ κιολας αλλα ετσι θυμαμαι.Οπως και το γεγονος οτι πολυς κοσμος κοπηκε στα αγωνισματα και κυριως γυναικες.Για αυτο ρωταω δηλαδη τωρα θα παρουν τους 600 +επιλαχοντες και αν περασει το 1/3 τα αγωνισματα μετα τι θα γινει θα παρουν πιο λιγους??Υποθετικα παντα ρωταω γιατι 5ελξεις και 1000μ στο 4 αλλα και μηκος στο 4 δεν ειναι οτι πιο ευκολο.

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Παρ Σεπ 23, 2011 12:14 pm

Aν διαβάσεις την προκήρυξη αναφέρει ότι στις επόμενες διαδικασίες θα πάνε οι επιτυχόντες..σίγουρα θα έχουν στο μυαλό τους ότι ίσως κοπούν πολλά άτομα οπότε θα έχουνε κάνει το σχεδιασμό

tsopanos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tsopanos » Τετ Σεπ 28, 2011 6:18 pm

anton_19 έγραψε:Εχεις δικαιο το σωστο ειναι :

με το προεδρικό διάταγμα ότι το 70% θα καλυφθεί με απολυτήριο ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ κ 30% με ΤΕΕ β ΚΥΚΛΟΥ-ΤΕΛ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟ .
.

αυτό δεν το λέει μέσα στην προκήρυξη, πως μπορώ να βρω πληροφορίες όσο αναφορά το προεδρικό διάταγμα ??

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Σεπ 28, 2011 7:56 pm

Aυτό πρέπει να είναι το ΦΕΚ που εννοείται ότι υπάρχει μέσα στην προκήρυξη

της υπ’ αριθμ. 12077 Φ.1618/15-7-2011 απόφασης Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
«Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης» (Β΄ 1618).

Μερικοί έχετε μπερδευτεί νομίζεται ότι επειδή έλεγε το 80-20 στους φρουρούς θα το λέει σε όλες...

anton_19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anton_19 » Τετ Σεπ 28, 2011 11:59 pm

μπες εδω --->http://www.pospid.gr/node/626 κ δες To ΦΕΚ με την Υπουργική Απόφαση για την προκήρυξη εκει αναγραφει το 70-30 %

puromakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό puromakis » Πέμ Σεπ 29, 2011 6:32 pm

ξερει κανεις ποτε περιπου να περιμενουμε για ψυχομετρικες κ υγεινομικες εξετασεις?
θα ενημερωθουμε απο καπου?

anton_19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anton_19 » Πέμ Σεπ 29, 2011 10:14 pm

1. Η Επιτροπή της παραγράφου 6 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61) η οποία αποτελείται από ένα αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ορίζεται από τον πρόεδρο αυτού, έναν εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού που κληρώνεται μεταξύ των Συμβούλων αυτού και ένα Διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος που κληρώνεται μεταξύ των Διευθυντών των εν λόγω Διευθύνσεων, παραλαμβάνει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και προβαίνει στις ακόλουθες ενέργειες:
α. Εντός τριμήνου από την παραλαβή τους, ελέγχει την πληρότητα των δικαιολογητικών που έχουν προσκομίσει οι υποψήφιοι και συντάσσει κατ’ αλφαβητική σειρά, χωριστούς πίνακες υποψηφίων που πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία. Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος επικουρεί την ως άνω Επιτροπή κατά τη σύνταξη των πινάκων.
β. Συντάσσει ανά κατηγορία πίνακες υποψηφίων κατά σειρά επιτυχίας, με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας που προκύπτει κατ’ εφαρμογή των οριζομένων στην παρ. 5 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61).........................................
3. Στους πίνακες των επιτυχόντων, καταχωρίζονται αναλυτικά οι βαθμολογίες κατά κριτήριο και η συνολική βαθμολογία. Οι πίνακες των επιτυχόντων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, υπογράφονται από τα μέλη της Επιτροπής και παραδίδονται από τον Πρόεδρο αυτής, μαζί με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο μεριμνά για την κύρωσή τους από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, εντός δέκα (10) ημερών. Οι πίνακες αυτοί αναρτώνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr και σε έντυπη μορφή στις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.
4. Οι υποψήφιοι δικαιούνται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των πινάκων, να υποβάλουν απευθείας στο 5ο Τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, αίτηση διόρθωσης των στοιχείων του πίνακα που θεωρούν ότι δεν έχουν υπολογιστεί ορθά. Οι υποβληθείσες αιτήσεις εξετάζονται, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την υποβολή τους, από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή της παραγράφου 6 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61) η οποία αποφαίνεται επ’ αυτής, πραγματοποιεί, εφόσον απαιτείται, τις αναγκαίες διορθώσεις και ενημερώνει σχετικά τον ενδιαφερόμενο. Στη συνέχεια οι αναμορφωμένοι πίνακες κυρώνονται από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη και όσων δεν κατατάσσονται επιστρέφονται στις Υπηρεσίες στις οποίες κατατέθηκαν.
6. Από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος. δίνονται στο Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ, σε ηλεκτρονική μορφή, οι κυρωμένοι πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr"

Σ.Δ: Την παράγραφο 2 την έχω βγάλει για λόγους συντομίας. Σε αυτήν αναφέρετε τι θα ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.
Επίσης μεταξύ των άλλων θα ελεγχθούν αυτεπάγγελτα τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν και αφορούν (άλλωστε υπογράψατε Υπεύθυνη Δήλωση γι΄αυτό)
α) τα ποινικά μητρώα,
β) τα απολυτήρια και
γ) τα Ι (γιωτα).

fotis1412
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό fotis1412 » Σάβ Οκτ 01, 2011 11:53 pm

Next_Level έγραψε:Σε ποια τραπεζα κατατιθεται ο μισθος των πυροσβεστων και λιμενοφυλακων ? Στην Γενικη ?

οι μονιμοι σε οποια τραπεζα επιθυμουν...για τους συμβασιουχους δε γνωριζω

puromakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό puromakis » Δευ Οκτ 17, 2011 3:20 pm

προχωραει η προκηρυξη??
κανα νεο??

anton_19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anton_19 » Δευ Οκτ 17, 2011 7:51 pm

η διαδικασία προχωρά κανονικά, όλα κινούνται άψογα!!!

teo18480
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό teo18480 » Τρί Οκτ 18, 2011 12:15 am

εμεις εν των εσω δεν εχουμε μαθει τιποτα...ακομα και για τρεναρισμα εχει ακουστει...μακαρι να πανε ολα καλα και να συνεχιστει γιατι δινει και ο αδερφος μου

anton_19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anton_19 » Τρί Οκτ 18, 2011 4:19 am

όλες της πληροφορίες σχετικά με το τι γίνεται στο πυροσβεστικό σώμα μπορείτε να της δείτε κ στο www.pospid.gr αντε να δούμε τι θα κάνουμε ..........

Next_Level
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Next_Level » Τρί Οκτ 18, 2011 9:44 pm

osfp7 έγραψε:σε χαζές ερωτήσεις απαντάω χαζά,ξέρεις καμία υπηρεσία που να σε υποχρεώνει να πληρώνεσαι αποκλειστικά σε μία τράπεζα ? εγώ σαν φρουρός πληρώνομαι από την τράπεζα κύπρου ένας άλλος φίλος από την εθνική

Δε ξερω τιποτα απο υπηρεσιες. Εχω εναν ξαδερφο που ειναι ΕΠΟΠ και ειπε οτι τον πληρωνουν στην Γενικη.. Γιαυτο ρωτησα.

chris1561985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chris1561985 » Τετ Οκτ 19, 2011 6:21 pm

γεια σε ολους.εχω κανει και εγω τα χαρτια μου και περιμενω πλεον.απλα θα θελα να μου πει καποιος που να ξερει πανω κατω αν εχω ελπιδες...ΔΕΑ δοκιμος δηλαδη στον στρατο,τεκνο πολυτεκνου 5 αδεφια,διπλωμα μηχανης,διπλωμα γ κατηγοριας...νομιζω οτι ειμαι πολυ δυνατα αν κ δεν εχω lower γιατι ο συνδυασμος πολυτεκνου και δοκιμου ειναι απιστευτο να το κανει καποιος ...τωρα εχω και απολυτηριο γενικο λυκιο 12.9.τωρα αυτο ο βαθμος μετραει και σαν μορια η μονο σε περιπτωση ισοβαθμιας? ευχαριστω!

chris1561985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chris1561985 » Τετ Οκτ 19, 2011 6:46 pm

γεια σε ολους.εχω κανει και εγω τα χαρτια μου και περιμενω πλεον.απλα θα θελα να μου πει καποιος που να ξερει πανω κατω αν εχω ελπιδες...ΔΕΑ δοκιμος δηλαδη στον στρατο,τεκνο πολυτεκνου 5 αδεφια,διπλωμα μηχανης,διπλωμα γ κατηγοριας...νομιζω οτι ειμαι πολυ δυνατα αν κ δεν εχω lower γιατι ο συνδυασμος πολυτεκνου και δοκιμου ειναι απιστευτο να το κανει καποιος ...τωρα εχω και απολυτηριο γενικο λυκιο 12.9.τωρα αυτο ο βαθμος μετραει και σαν μορια η μονο σε περιπτωση ισοβαθμιας? ευχαριστω!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες