atebank η υπουργειο πολιτισμου ?

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
azax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό azax » Τρί Αύγ 19, 2008 10:22 pm

καλησπερα και απο εμενα, επεστρεψα απο τις διακοπες και μαλλον λεω να παω στο υπ .πολιτισμου, ξερει κανεις να με πληροφορησει ποσα λιγα λεφτα να περιμενω η που να ρωτησω, ειμαι πε με μονο το επιδομα γαμου και απο σεπτεμβρη θα αρχισω μαστερ στην ασοεε.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Αύγ 19, 2008 11:07 pm

azax έγραψε:καλησπερα και απο εμενα, επεστρεψα απο τις διακοπες και μαλλον λεω να παω στο υπ .πολιτισμου, ξερει κανεις να με πληροφορησει ποσα λιγα λεφτα να περιμενω η που να ρωτησω, ειμαι πε με μονο το επιδομα γαμου και απο σεπτεμβρη θα αρχισω μαστερ στην ασοεε.

Ένα θα σου πω. Θα έκανα την ίδια επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην την ψάχνεις, κάποια μέρα θα με θυμηθείς. Και να σκεφτείς πως το λέει κάποιος που έχει ήδη μάστερ.

Συγχαρητήρια για το διορισμό σου!

ΥΓ. Για ΑΣΟΕΕ σκέψου το ξανά πριν τα σκάσεις. Ψάξε το. Μετά τα 3 πρώτα έτη υπηρεσίας στο στενό δημόσιο τομέα έχεις δικαίωμα 5 ετών εκπαιδευτικής άδειας για μάστερ και διδακτορικό και μάλιστα πληρωμένης επί 1.25 για Ελλάδα και 2 ολόκληρους μισθούς για εξωτερικό συν οδοιπορικά. Τσέκαρε τις λεπτομέρειες ίσως κάνω κάποιο λάθος.

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Τετ Αύγ 20, 2008 12:41 am

parker έγραψε:
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:
Labis Nikolaou έγραψε:Με 750-800 ευρώ μικτά ΠΕ συν τα επιδόματα στην καλύτερη είναι 1000-1100 ευρώ...
και με μάστερ εννοείται 1100 ευρώ...
και 100 παραιτήσεις... το πρώτο εξάμηνο του 2008 επειδή στην ΑΤΕ τα πράγματα είναι ιδανικά μισθών ύψους 1800 ευρώ... με συνθήκες και bonus...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Καλημέρα. Είμαι γεωπόνος και διάλεξα το Υπουργείο Γεωργίας από την ΑΤΕ.
Δεν το έχω μετανιώσει και φαντάζομαι ούτε πρόκειται. Μάλιστα θεωρώ πως ήμουν και αρκετά τυχερός που μου έκατσε να διπλοπεράσω.
Ένα πράγμα θα πω, το οποίο το ιεραρχώ στην κορυφή. ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Πράγματι τα λεφτά είναι καλύτερα στη ΑΤΕ. 2000-3000 ευρώ παραπάνω το χρόνο ανάλογα και με το κατάστημα (επιδόματα χαμηλόμισθων, ισολογισμού, bonus) σε σχέση με το δημόσιο. Αλλά και τα επιδόματα πληρώνονται διαφορετικά. Msc στην ATE περίπου 85 ευρώ και επίδομα γάμου 96 ευρώ. Τώρα λαμβάνω αντίστοιχα 45 και 35 ευρώ.
Και σίγουρα αν πας στην ΑΤΕ, κάτσεις καμιά 5ετία και συνηθίσεις στα παραπάνω χρήματα, σίγουρα η απόφαση που θα πρέπει να πάρεις θα είναι δυσκολότερη.
Πολλά ύστερα εξαρτώνται από το υποκατάστημα και τον Δ/ντή του.
Τώρα, όσοι είναι σε θυρίδα και 3ης κατηγορίας, τον περισσότερο χρόνο περνάνε καλά. Τα προβλήματα αρχίζουν από το κεντρικό και μετά. Ο λόγος είναι ότι ο Δ/ντης και υποδ/ντες θέλουν να κάνουν καριέρα, οπότε και την κάνουν με τη δική σου πλάτη.
Να μην αναφερθώ για την καριέρα και πως γίνεται...
Αλλά για να είμαι και δίκαιος στην ΑΤΕ θα κάνεις καριέρα. Στο δημόσιο....
Ενα άλλο που εμένα με πείραζε είναι η απίστευτη μιζέρια.
Έμπαινα στο κατάστημα και άκουγα την κλάψα της αρκούδας. Λογικό δεν είναι και εσύ να μιζεριάζεις?
Και όλα αυτά που ανάφερα δεν συνέβαιναν στο δικό μου κατάστημα, αλλά στα περισσότερα.
Γαρδούμπα εσύ που είσαι υπέρμαχος της ΑΤΕ, είμαι υπερβολικός?

Ε...ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.

ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τετ Αύγ 20, 2008 3:13 pm

parker έγραψε:
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:
Labis Nikolaou έγραψε:Με 750-800 ευρώ μικτά ΠΕ συν τα επιδόματα στην καλύτερη είναι 1000-1100 ευρώ...
και 100 παραιτήσεις... το πρώτο εξάμηνο του 2008 επειδή στην ΑΤΕ τα πράγματα είναι ιδανικά μισθών ύψους 1800 ευρώ... με συνθήκες και bonus...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Καλημέρα. Είμαι γεωπόνος και διάλεξα το Υπουργείο Γεωργίας από την ΑΤΕ.
Δεν το έχω μετανιώσει και φαντάζομαι ούτε πρόκειται. Μάλιστα θεωρώ πως ήμουν και αρκετά τυχερός που μου έκατσε να διπλοπεράσω.
Ένα πράγμα θα πω, το οποίο το ιεραρχώ στην κορυφή. ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Πράγματι τα λεφτά είναι καλύτερα στη ΑΤΕ. 2000-3000 ευρώ παραπάνω το χρόνο ανάλογα και με το κατάστημα (επιδόματα χαμηλόμισθων, ισολογισμού, bonus) σε σχέση με το δημόσιο. Αλλά και τα επιδόματα πληρώνονται διαφορετικά. Msc στην ATE περίπου 85 ευρώ και επίδομα γάμου 96 ευρώ. Τώρα λαμβάνω αντίστοιχα 45 και 35 ευρώ.
Και σίγουρα αν πας στην ΑΤΕ, κάτσεις καμιά 5ετία και συνηθίσεις στα παραπάνω χρήματα, σίγουρα η απόφαση που θα πρέπει να πάρεις θα είναι δυσκολότερη.
Πολλά ύστερα εξαρτώνται από το υποκατάστημα και τον Δ/ντή του.
Τώρα, όσοι είναι σε θυρίδα και 3ης κατηγορίας, τον περισσότερο χρόνο περνάνε καλά. Τα προβλήματα αρχίζουν από το κεντρικό και μετά. Ο λόγος είναι ότι ο Δ/ντης και υποδ/ντες θέλουν να κάνουν καριέρα, οπότε και την κάνουν με τη δική σου πλάτη.
Να μην αναφερθώ για την καριέρα και πως γίνεται...
Αλλά για να είμαι και δίκαιος στην ΑΤΕ θα κάνεις καριέρα. Στο δημόσιο....
Ενα άλλο που εμένα με πείραζε είναι η απίστευτη μιζέρια.
Έμπαινα στο κατάστημα και άκουγα την κλάψα της αρκούδας. Λογικό δεν είναι και εσύ να μιζεριάζεις?
Και όλα αυτά που ανάφερα δεν συνέβαιναν στο δικό μου κατάστημα, αλλά στα περισσότερα.
Γαρδούμπα εσύ που είσαι υπέρμαχος της ΑΤΕ, είμαι υπερβολικός?

Ποια καριέρα βρε φίλε σε αυτή τη χώρα που ζούμε... Με 100 πισώπλατες μαχαιριές από τα βύσματα και το καρότο στο καθημερινό φινάλε από τον προϊστάμενο... :?:

Ψυχική ηρεμία και ασφάλεια πάνω από όλα... Σωστά το είπες...
Και αν θέλεις περισσότερα και μέσω του Υπουργείου θα τα βρείς... και πολύ συντομότερα... και χωρίς πολλές απαιτήσεις αργότερα...

Το ίδιο θα έκανα και εγώ. Θα επέλεγα το Υπουργείο.

azax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό azax » Τετ Αύγ 20, 2008 3:27 pm

Labis Nikolaou έγραψε:
azax έγραψε:καλησπερα και απο εμενα, επεστρεψα απο τις διακοπες και μαλλον λεω να παω στο υπ .πολιτισμου, ξερει κανεις να με πληροφορησει ποσα λιγα λεφτα να περιμενω η που να ρωτησω, ειμαι πε με μονο το επιδομα γαμου και απο σεπτεμβρη θα αρχισω μαστερ στην ασοεε.

Ένα θα σου πω. Θα έκανα την ίδια επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην την ψάχνεις, κάποια μέρα θα με θυμηθείς. Και να σκεφτείς πως το λέει κάποιος που έχει ήδη μάστερ.

Συγχαρητήρια για το διορισμό σου!

ΥΓ. Για ΑΣΟΕΕ σκέψου το ξανά πριν τα σκάσεις. Ψάξε το. Μετά τα 3 πρώτα έτη υπηρεσίας στο στενό δημόσιο τομέα έχεις δικαίωμα 5 ετών εκπαιδευτικής άδειας για μάστερ και διδακτορικό και μάλιστα πληρωμένης επί 1.25 για Ελλάδα και 2 ολόκληρους μισθούς για εξωτερικό συν οδοιπορικά. Τσέκαρε τις λεπτομέρειες ίσως κάνω κάποιο λάθος.

θα κανω χρηση αυτου για το διδακτορικο , τωρα δε με συμφερει να περιμενω αλλο διοτι ειμαι ηδη 30 χρονων δε θελω να περιμενω αλλα 3 χρονια 8)

kokorikos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Γενικές προοπτικές εξέλιξης και συνθήκες στην ΑΤΕ

Δημοσίευσηαπό kokorikos » Τρί Σεπ 02, 2008 10:02 am

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:
knaison έγραψε:
αθηνάκιον έγραψε:και ποια είναι η πρακτική διαφορά?

Ότι θα πάρεις σίγουρα θα πάρεις σύνταξη από το ΥΠΠΟ χωρίς καμιά κυβέρνηση να μπορεί να σε απολύσει ή να σε εξαγκάσει σε παραίτηση, ενώ στην Τράπεζα αν πωληθεί μπορούν να σε απολύσουν και να σου δώσουν τη νόμιμη αποζημίωση.

Με λίγα λόγια νομικά η σχέση εργασίας στην πρώτη περίπτωση είναι δημοσίου διοικητικού δικαίου (αρμόδια δικαιοδοσία στα διοικητικά δικαστήρια) ενώ στην δεύτερη ιδιωτικού δικαίου (αρμόδια τα πολιτικά διαστήρια).

ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1929 ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΨΕ.
Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα την βοήθεια σας, σε μερικές βασικές μου απορίες.
Είμαι στον προσωρινό Πίνακα ΠΕ, και αναμένω όπως πολλοί άλλοι τον οριστικό.

Πόσο εύκολα παίρνει κανείς μετάθεση από μια περιφέρεια (Νομό) σε κάποια άλλη?
Αν έχεις μεν Τραπεζική εμπειρία, αλλά όχι σε κατάστημα παρά σε διοικητικές κυρίως θέσεις, υπάρχει περίπτωση κωλύματος στην πρόσληψη?
Παρέχεται κάποια βασική εκπαίδευση?
Σε τι θέση τοποθέτησε στο κατάστημα?
Υπάρχει κάποιο Bonus στο τέλους του έτους?
Τέλος ποια αναμένεται να είναι η εξέλιξη ενός ΠΕ, και σε τι χρόνους?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

...καθαρά?

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Πέμ Δεκ 04, 2008 8:13 am

Καθαρά, στο χέρι, με επίδομα ταμείου?

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:

100 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ?οι σε αλλους? απλα ο διαδικτυακοσ τοποσ της sysp ειναι πολυ οργανωμενος και εχει αμεσο ffed back.

1100? ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΜΙΑΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ συν 325 το μηνα. ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΤΕ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΝΟ OFFENCE OF COURSE.

ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜαΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΓΟ ΠΑΙΡΝΩ 18.300, 18400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ. ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1096.

ΕΣΤΩ 18000.
ΜΕΙΟΝ 1100 ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΜΕΙΟΝ 574 ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ=1360/ΜΗΝΑ min.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ.

PS ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΑ Ι ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ 2 Η ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΛΟΓΙΚΟ...

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ...3ΜΙΣΗ 4Η ΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΝΤΑΝ.

ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΨΥΧΟΠΛΑΚΟΘΗΚΑ. ΛΕΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? AGE OF EMPIRES ΠΑΙΖΟΥΝ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΤΕ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3-5 ΕΤΗ 8Α ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ WHATSOEVER ΣΤΥΛ ΕΘΝΙΚΗΣ....ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΟΥΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΕΙΝΑΙ 8ΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ .

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες