ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
giorgos2017
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό giorgos2017 » Πέμ Φεβ 08, 2018 10:52 pm

Μια βοηθεια ρε παιδια . εχω απολυτηριο γενικου λυκειου , κ μετα εχω αλλα 3 πτυχια απο την σχολη επας οαεδ 3 διαφορετικες ειδικοτητες . δηλωνω μονο το αντιστοιχο που ζηταει η θεση ? η βαζω κ το απολυτηριο λυκειου ? πιανετε σαν 2ος τιτλος σπουδων ? μια βοηθεια γτ ο καθενας μου λεει οτι να νε :(

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Παρ Φεβ 09, 2018 12:08 am

Τα δυο συναφή προς τη θέση θα βάλεις με πρώτο αυτό που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Παρ Φεβ 09, 2018 1:20 am

kristal έγραψε:evi44 Ανέφερες καθόλου στο ΑΣΕΠ για την παραγραφο του ν.2190 που γίνεται αναφορά και είναι λάθος και αν ναι τι σου ειπαν;

Δεν το ανέφερα, ξέρεις γιατί? Θεώρησα πως τηλεφωνικα δε θα βγαλω ακρη γιατί αυτοί στο τηλεφωνο απαντανε σε γενικες γραμμες κι οταν τους δυσκολευεις σε στελνουν εις τας καλένδας, κοινως σε γειωνουν του στυλ ειναι ευθυνη του καθε υποψηφιου η ορθη συμπληρωση της αιτησης, διαβάστε καλά την προκηρυξη,οτι προβλεπεται και αλλα τετοια...σκεφτηκα να τους κανω ερωτημα μεσω e-mail αλλά φοβαμαι οτι θα μου δώσουν τηλεφωνικη απαντηση κατι που ακουω συνηθιζουν τωρα τελευταια και υποψιαζομαι σε περιπτωσεις σαν κι αυτη που ειναι διφορουμενη...εγω προτιμω να εχω μια γραπτη τους αποψη ...πάντως όπως είδες υπαρχει θέμα με το νομο..Εκτος του ότι παραπέμπει σε λάθος παραγραφο του αρθρου 18 του 2190/94 όπως εχουμε δει, συμφωνα με την περιπτωση β) της παραγραφου 1 του αρθρου που υποθετουμε τελικά πως εννοεί στην πραγματικοτητα ο νομος, λέει ξεκαθαρα ότι αφορα εμπειρια θεσεων για τις οποίες ως τυπικος τιτλος διορισμου αρκει το απολυτηριο γυμνασιου..το γραπτο το θελω για να εχω επισημα τη θεση τους στο θεμα αλλα κι εκει ξερουν αυτοι να απαντησουν γενικολογα..παρολα αυτα θα αποφυγουν πιστευω να δωσουν εγγραφη απαντηση ή μπορει να προχωρησουν σε καμία διορθωτικη διατυπωση οπως ειπε κι ο JohnMnemonic που πολύ αμφιβάλλω γιατι οι πιεσεις απ τους "ενδιαφερομενους που ευνοούνται" ειναι φανταζομαι μεγαλες.παντως κατι πρεπει να διορθωθει , ή ο νόμος ή η προκηρυξη.Αν ο νόμος μείνει ως εχει τοτε η προκηρυξη για μενα τουλαχιστον και βάσει λογικής τον ερμηνευει λαθος και ναι τον παραβιαζει αν συμπεριλαμβανει στο πριμ θεσεις που απαιτουν τιτλο υπερκειμενο του απολυτηριου γυμνασιου...Αν θελουν να συμπεριλαβουν στην επιπλεον εμπειρια κ αυτες τις κατηγορίες τοτε πρεπει να τροποποιηθει ο νομος...πολύ θα ηθελα να ακουσω την αποψη ενος νομικου για το θέμα..γιατι εμεις το βλεπουμε απλά βασει λογικης το θεμα αλλα ουτε ειδικοι σε νομολογιες ειμαστε και μπορει να υπαρχει καποιο παραθυρακι που μας διαφευγει...παντως ο ασεπιτης που μιλησα ηταν κατηγορηματικος, ειχα σκοπο να του αναφερω τις ανακολουθιες του νομου αλλα αυτος βαριοτανε, δεν έχει ενημερωθει λεπτομερως για την προκηρυξη ισως και με γειωσε χωρις πολλα πολλα οτι ολοι παιρνουν τα μορια με τις αναλογες βεβαιωσεις...εχεις καποια αλλη ιδεα? εγω σκεφτομαι αν καταφερω να βρω χρονο να ρωτησω συνηγορο Πολιτη αν και δεν περιμενω πολλα

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Παρ Φεβ 09, 2018 1:33 am

giorgos2017 έγραψε:Μια βοηθεια ρε παιδια . εχω απολυτηριο γενικου λυκειου , κ μετα εχω αλλα 3 πτυχια απο την σχολη επας οαεδ 3 διαφορετικες ειδικοτητες . δηλωνω μονο το αντιστοιχο που ζηταει η θεση ? η βαζω κ το απολυτηριο λυκειου ? πιανετε σαν 2ος τιτλος σπουδων ? μια βοηθεια γτ ο καθενας μου λεει οτι να νε :(

επειδη ειναι λιγο γενικο το ερωτημα θεωρω πως αρχικα εξαρταται απο την ειδικοτητα της θεσης που καθε φορα διεκδικείς. Αναλογα με την ειδικοτητα ισως μπορει να κανεις καποιους συνδυασμους 2 τιτλων σε συναρτηση παντα με το ποιοί τίτλοι είναι τυπικά αποδεκτοί από την εκαστοτε θεση και αν αυτοί απαιτούνται διαζευκτικά αλλα και πανω σε ποιό αντικείμενο ειναι οι διαφορετικες ειδικοτητες επας που διαθετεις.δε βοηθησα και πολυ το ξερω,μαλλον ν απευθυνθεις ασεπ για να εισαι σιγουρος.

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Παρ Φεβ 09, 2018 9:04 am

Καλησπερα σε ολους και ολες.Εχω καποιες ερωτησεις για οποιον γνωριζει:
1. Ποια η διαφορα της ειδικοτητας φυλακας απο την ειδικοτητα φυλακας-εργατης; Και αυτο δεν συμβαινει μονο σε αυτην την ειδικοτητα...κολλανε σε μια θεση 2 και 3 ειδικοτητες μαζι...
2. Χτες διαβασα αρθρο του Σκουρλετη που ελεγε οτι θα ανακοινωθουν τα προσωρινα μεχρι τελη Μαρτη :shock: ...Αυτο πρακτικα σημαινει οτι απλα θα βγουν τα προσωρινα χωρις κανενα ελεγχο μιας και οι αιτησεις θα ειναι χιλιαδες και μετα θα γινει το ξεκαθαρισμα. Το θεμα ειναι αν οι προσωρινα διοριστεοι θα εχουν το δικαιωμα να αρνηθουν να δουλεψουν μεχρι να βγουν τα οριστικα...Μηπως για λογους υγειας δημοσιου συμφεροντος κτλ δεν θα εχουν το δικαιωμα της επιλογης;
3. Αμοιβαια μεταταξη υπαλληλων ΥΕ γινεται σε ιδιες θεσεις; π.χ. Μπορουν να κανουν αμοιβαια ενας Υε εργατης με εναν Υε εποπτη;
4. Η δεκαετης υποχρεωτικη παραμονη ισχυει μονο για παραμεθοριο ή γενικα για ολους τους ΟΤΑ;

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Φεβ 09, 2018 11:55 am

sakis198 έγραψε:Καλησπερα σε ολους και ολες.Εχω καποιες ερωτησεις για οποιον γνωριζει:
1. Ποια η διαφορα της ειδικοτητας φυλακας απο την ειδικοτητα φυλακας-εργατης; Και αυτο δεν συμβαινει μονο σε αυτην την ειδικοτητα...κολλανε σε μια θεση 2 και 3 ειδικοτητες μαζι...
2. Χτες διαβασα αρθρο του Σκουρλετη που ελεγε οτι θα ανακοινωθουν τα προσωρινα μεχρι τελη Μαρτη :shock: ...Αυτο πρακτικα σημαινει οτι απλα θα βγουν τα προσωρινα χωρις κανενα ελεγχο μιας και οι αιτησεις θα ειναι χιλιαδες και μετα θα γινει το ξεκαθαρισμα. Το θεμα ειναι αν οι προσωρινα διοριστεοι θα εχουν το δικαιωμα να αρνηθουν να δουλεψουν μεχρι να βγουν τα οριστικα...Μηπως για λογους υγειας δημοσιου συμφεροντος κτλ δεν θα εχουν το δικαιωμα της επιλογης;
3. Αμοιβαια μεταταξη υπαλληλων ΥΕ γινεται σε ιδιες θεσεις; π.χ. Μπορουν να κανουν αμοιβαια ενας Υε εργατης με εναν Υε εποπτη;
4. Η δεκαετης υποχρεωτικη παραμονη ισχυει μονο για παραμεθοριο ή γενικα για ολους τους ΟΤΑ;

Ο Σκουρλέτης λέει τι θέλει. Δεν υπάρχει περίπτωση Μάρτιο να έχουμε προσωρινά...αμφιβάλω αν θα έχουμε καταφέρει να στείλουμε αιτήσεις εως τότε. Η μισή Ελλάδα θα προσπαθήσει να κάνει αίτηση ..δεν θα τα καταφέρει η σελίδα του ΑΣΕΠ να δεχτεί τόσο φόρτο και θα καταρρεύσει με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές παρατάσεις...

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Παρ Φεβ 09, 2018 2:59 pm

evi44 έγραψε:Έχει δίκιο ο φίλος πιο πανω οτι μπορει να φανει απο την αιτηση οταν ανοιξουν αντιστοιχως για τις πε-τε-δε κατηγοριες... Παντως ειναι εξοφθαλμη αδικια και εγω τουλάχιστον βλέπω οτι κατα τη λαϊκή ρηση μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οτι δηλαδη υπαρχει για παραδειγμα ελλειψη πε_τε διοικητικων ειδικα στο αντικείμενο της καθαριότητας και χρειάζεται εξειδίκευση για να χειρίζεται κανείς τα θεματα καθαρισμου που δεν μπορει να αποκτηθει αλλού . Να μας λεγανε μονο για καμια τεχνικη ειδικοτητα να γινουν πιο πιστευτοι... Οσο για τη βιασυνη κ την προχειροτητα της προκηρυξης εδω κανουν λάθος παραπομπές στο σχετικο νομο, στο φεκ του ασεπ δε θα κανανε? Αν πρόκειται για λαθος κι οχι σκοπιμη ασαφεια

Δυστυχώς από ότι διαβάζω σε άλλο site ετοιμάζεται εγκύκλιος που θα "ξεκαθαρίζει" τα πράγματα ώστε να πάρουν το bonus όλες οι κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)...
Επομένως, κάποιοι θα ξεκινήσουν με (17-7) X 24 = 240 μόρια πάνω από άλλους με ίδια προσόντα! :roll:

Φαντάζομαι δε χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσο άδικο είναι αυτό... Το ίδιο από ότι φαίνεται "μαγειρεύεται" και για τα 200 άτομα που θα πάει το ΕΑΠ, προσπαθούν να δουν πώς θα δώσουν bonus σε αυτούς που είναι ήδη εκεί με συμβάσεις έργου...

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Παρ Φεβ 09, 2018 3:03 pm

sakis198 έγραψε:2. Χτες διαβασα αρθρο του Σκουρλετη που ελεγε οτι θα ανακοινωθουν τα προσωρινα μεχρι τελη Μαρτη :shock: ...Αυτο πρακτικα σημαινει οτι απλα θα βγουν τα προσωρινα χωρις κανενα ελεγχο μιας και οι αιτησεις θα ειναι χιλιαδες και μετα θα γινει το ξεκαθαρισμα. Το θεμα ειναι αν οι προσωρινα διοριστεοι θα εχουν το δικαιωμα να αρνηθουν να δουλεψουν μεχρι να βγουν τα οριστικα...Μηπως για λογους υγειας δημοσιου συμφεροντος κτλ δεν θα εχουν το δικαιωμα της επιλογης;

Δεν παίζει αυτό με την καμία!!! Μέχρι τέλος Μαρτίου είναι η αποστολή των αιτήσεων (συγκεκριμένα 27/3/2018 για τους ΥΕ)

Για το δεύτερο που ρωτάς, ναι, η υπηρεσία έχει δυνατότητα να σε προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου αν είσαι στα προσωρινά αλλά δεν είναι υποχρεωτικό! Αν θες πας, αλλιώς περιμένεις τα οριστικά ;)

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Φεβ 09, 2018 3:39 pm

vasilis_patra έγραψε:
evi44 έγραψε:Έχει δίκιο ο φίλος πιο πανω οτι μπορει να φανει απο την αιτηση οταν ανοιξουν αντιστοιχως για τις πε-τε-δε κατηγοριες... Παντως ειναι εξοφθαλμη αδικια και εγω τουλάχιστον βλέπω οτι κατα τη λαϊκή ρηση μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οτι δηλαδη υπαρχει για παραδειγμα ελλειψη πε_τε διοικητικων ειδικα στο αντικείμενο της καθαριότητας και χρειάζεται εξειδίκευση για να χειρίζεται κανείς τα θεματα καθαρισμου που δεν μπορει να αποκτηθει αλλού . Να μας λεγανε μονο για καμια τεχνικη ειδικοτητα να γινουν πιο πιστευτοι... Οσο για τη βιασυνη κ την προχειροτητα της προκηρυξης εδω κανουν λάθος παραπομπές στο σχετικο νομο, στο φεκ του ασεπ δε θα κανανε? Αν πρόκειται για λαθος κι οχι σκοπιμη ασαφεια

Δυστυχώς από ότι διαβάζω σε άλλο site ετοιμάζεται εγκύκλιος που θα "ξεκαθαρίζει" τα πράγματα ώστε να πάρουν το bonus όλες οι κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)...
Επομένως, κάποιοι θα ξεκινήσουν με (17-7) X 24 = 240 μόρια πάνω από άλλους με ίδια προσόντα! :roll:

Φαντάζομαι δε χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσο άδικο είναι αυτό... Το ίδιο από ότι φαίνεται "μαγειρεύεται" και για τα 200 άτομα που θα πάει το ΕΑΠ, προσπαθούν να δουν πώς θα δώσουν bonus σε αυτούς που είναι ήδη εκεί με συμβάσεις έργου...

Μην το δέσετε κόμπο για ΠΕ και ΤΕ. Η εγκύκλιος δεν θα έχει ισχύ γιατί ήδη έχει βγει το ΦΕΚ της προκήρυξης....εκτός αν γίνει ανάκληση της προκήρυξης και βγει εκ νέου καινούργια.
Όσο για το ΕΑΠ εννοείται οτι θα είναι φωτογραφική. Απλά θα βάλουν ως πρόσθετο προσόν την προυπηρεσία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα. Με αυτό όμως το τρόπο δεν θα ωφεληθούν αυτοί που δουλευουν στο ΕΑΠ αλλά όλοι που είχαν μίσθωη έργου σε όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας(!)
Κάποτε πρέπει να σταματήσουν αυτά αλλά ποιος έχει κουράγιο και χρήματα να βγάλει ως αντισυνταγματικες αυτές τις προκηρύξεις....
Το λιγότερο που μπορύμε να κάνουμε είναι μαζικές έγγραφες διαμαρτυρίες στο στο υπουργείο (και όχι στο ΑΣΕΠ) ώστε να γίνεται ανάκληση τέτοιων φωτογραφικών προκηρύξεων...εδώ οι φιλόλογοι κατάφεραν να ανακληθεί η 1Κ/2017 που δεν ήταν καν φωτογραφική...

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Παρ Φεβ 09, 2018 3:49 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
Dekool έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα εκτός από την βεβαίωση του ΙΚΑ χρειάζεται και βεβαίωση του εργοδότη ότι απασχολήθηκα στην συγκεκριμένη θέση ή μόνο στην ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να γράφουμε τα στοιχεία της εταιρείας. Επειδή δεν το γράφει στην προκήρυξη ξεκάθαρα. Σε προηγούμενες προκηρύξεις είχα βάλει την βεβαίωση του ΙΚΑ με τα ένσημα και βεβαιώσεις από τους εργοδότες και την μέτρησαν κανονικά αλλά μήπως η βεβαίωση του εργοδότη δεν είναι απαραίτητη???

Δεν χρειάζεται η βεβαίωση εργοδότη.

Αν εγω έχω ένσημα μέχρι σήμερα και δε φαίνονται στο ικα για να το αποδειξω δε θα χρειαστει βεβαιωση εργοδότη η ΑΠΔ?

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Φεβ 09, 2018 7:00 pm

iliana333 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
Dekool έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα εκτός από την βεβαίωση του ΙΚΑ χρειάζεται και βεβαίωση του εργοδότη ότι απασχολήθηκα στην συγκεκριμένη θέση ή μόνο στην ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να γράφουμε τα στοιχεία της εταιρείας. Επειδή δεν το γράφει στην προκήρυξη ξεκάθαρα. Σε προηγούμενες προκηρύξεις είχα βάλει την βεβαίωση του ΙΚΑ με τα ένσημα και βεβαιώσεις από τους εργοδότες και την μέτρησαν κανονικά αλλά μήπως η βεβαίωση του εργοδότη δεν είναι απαραίτητη???

Δεν χρειάζεται η βεβαίωση εργοδότη.

Αν εγω έχω ένσημα μέχρι σήμερα και δε φαίνονται στο ικα για να το αποδειξω δε θα χρειαστει βεβαιωση εργοδότη η ΑΠΔ?

Όχι δεν χρειάζεται. Δυστυχώς θα τα χάσετε.

evgenia80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evgenia80 » Παρ Φεβ 09, 2018 9:08 pm

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να αναφερθώ και πάλι στο επίμαχο θέμα τις ειδικής εμπειρίας. Από ότι διαβάζω η ειδική προϋπηρεσία και το αντίστοιχο πριμ θα δωθεί σε όσους ασχολήθηκαν (ακόμα και ΠΕ , ΤΕ) με καθαριότητα. Και πάλι προκύπτουν απορίες.
Σε θέσεις ΠΕ Οικονομικού σε ΔΕΥΑ, η αντίστοιχη προϋπηρεσία δεν μετράει ως ειδική? Επίσης, ενας ΠΕ οικονομικού σε ΟΤΑ δεν έχει την "εξειδίξευση" που χρειαζεται σε σχέση με κάποιον που ασχολήθηκε ως διοικητικός σε υπηρεσία καθαριότητας?

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Σάβ Φεβ 10, 2018 12:22 am

JohnyMnemonic και ναsilis_patra

Λοιπόν κι εγω περιμενα καποια διορθωτικη κινηση.. Αλλα κατα την δικη μου κριση η τροποποιητικη ή ερμηνευτικη εγκυκλιος θα πρέπει να αφορα στο νομο(επειδη δεν ειμαι νομικός δεν ξερω αν η εγκυκλιος εκδιδεται για την ερμηνεία ενος νομου μονο ή μπορεί να εχει και τροποποιητικη ισχύ) και οχι τοσο στο φεκ της προκηρυξης.. Γιατι αν εξαιρεσουμε τη σελ 326 που αναφερεται στο ειδος των θεσεων που δικαιουνται προσαυξησης παραπεμποντας σε συγκεκριμενο αρθρο του νομου που αποκλειει πε τε και δε ετσι οπως τίθεται, λιγο μετα εκει που αναλυει τα δικαιολογητικα της εμπειρίας αναφερει πως ολες οι κατηγοριες εχουν το δικαιωμα της προσαυξησης... Ωραια η ιδεα να διαμαρτυρηθουμε στο υπουργείο αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα το παρουν πισω γιατι προσβλεπουν στις ψηφους των ευνοημενων αποκλειεται να υποστουν το κομματικο κοστος αν υπαναχωρησουν.. Απο ασεπ ξεχασα να αναφερω οτι μου ειπε πανω στη συζήτηση πως"καλα τωρα δυσκολα διοικητικος θα εχει αναλογη εμπειρια κι οτι γινεται ισχύει κυρίως για τεχνικους μηχανικους υδραυλικους και τετοιου είδους ειδικοτητες".. Μου λεει στο τελος "βαλτε οτι εχετε και θα δούμε τι και πώς το συμβουλιο του ασεπ θα προσμετρησει

anpri
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anpri » Σάβ Φεβ 10, 2018 7:27 am

BILLY.T έγραψε:Ότι θέλετε για την προκήρυξη 3κ/2018 εδώ.....
να ρωτήσω κάτι οι καταμετρητές τι κάνουν ποια είναι η δουλεία τους ?
και πολλές θέσεις είναι ΙΔΑΧ έχει

Θα περιγράψω συντομα με λέξεις τι απαιτεί ο καταμετρητης, από εμπειρία. Αντοχή στο περπάτημα, καλή όραση, προσοχή στα λάθη καταγραφής, αντοχή στα χώματα, σκουπίδια, βοθρολύματα, κατσαρίδες, ποντίκια, φίδια, ακαθαρσιες ζώων και άλλα τίνα που βρίσκεις στα φρεατια. Και τέλος προσοχη στα αμάξια που περνούν δίπλα σου σιριζα.Καλή επιτυχία σε όλους.

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Σάβ Φεβ 10, 2018 12:23 pm

Θα συμφωνήσω με την evi44, την εκλογική πελατεία κοιτάνε, τίποτα άλλο...
Αυτό που διάβασα εγώ είναι το εξής:
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα εκδοθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στην οποία θα τονίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεκδίκησης του bonus
Τα έξτρα μόρια της ειδικής εμπειρίας που ανέρχονται αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)
Αποδεκτή και μετρήσιμη γίνεται οποιαδήποτε εμπειρία σε ΟΤΑ ή σε Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ)
Οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν εργαστεί σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα
Αυτές ακριβώς τις υπηρεσίες απαριθμεί, εκτός των άλλων, η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

Με άλλα λόγια, αν ο ΑΣΕΠ δει προϋπηρεσία στους φορείς που θα αναφέρονται στην εγκύκλιο θα σου δίνει τα extra μόρια, έτσι καταλαβαίνω. Μάλλον δε θα το κουράσουν παραπάνω με το τι καθήκοντα είχες...

JohnyMnemonic έγραψε:Απλά θα βάλουν ως πρόσθετο προσόν την προυπηρεσία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα

Ή θα βάλουν εμπειρία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα το οποίο παρέχει/ υποστηρίζει εξ' αποστάσεως εκπαίδευση...
Τέσπα, όταν με το καλό βγει η προκήρυξη για το ΕΑΠ θα δούμε, ας μείνουμε στα της 3Κ σε αυτό το topic! :)

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες