ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Konstans6
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Konstans6 » Σάβ Μαρ 17, 2018 9:01 pm

Καλησπέρα και συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να δημιουργήσω καινούργιο θέμα! Μου έβγαζε μόνο απάντηση...
Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί πρώτη φορά κάνω αίτηση και πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για μένα και για τη μητέρα μου...
Ο κωδικός 99 που υποτίθεται πρέπει να τον βάλουμε για να μην ακυρωθεί η αίτηση δεν με αφήνει να γράψω τίποτα στα πρόσθετα προσόντα που θα έπρεπε να τον βάλουμε...
Έχω την εξής απορία όσον αφορά το πώς θα βάλουμε (με ποια σειρά θα ήταν προτιμότερο η καλύτερο για τις πιθανότητες που έχουμε) τις θέσεις προτίμησης.Εγω π.χ έχω λίγα μόρια και αυτά απο εμπειρία (όχι ειδική) 84 μηνες και είμαι σε ειδική κατηγορία (η μητέρα μου έχει 80% αναπηρία) .Ο δήμος που ανήκω έχει λίγες θέσεις και για την κατηγορία που ανήκω μόνο μια, τι να κάνω να βάλω πρώτα αυτη τη θεση? Η να βάλω πρώτα αυτούς που έχουν τις περισσότερες θέσεις? (Κάποιος γνωστός μου αυτό μου είπε να κανω)
Ευχαριστώ πολυ....please help

Konstans6
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Konstans6 » Σάβ Μαρ 17, 2018 10:24 pm

panoulis13 έγραψε:
eleath234 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση.. στην ηλεκτρονική αίτηση ανεβάζουμε κάπου σκαναρισμένα
α. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης &
β. Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ
για απόδειξη πολυτεκνίας
ή απλά τα στέλνουμε σε φωτοαντίγραφα ταχυδρομικά?
Ευχαριστώ

Δεν σκαναρεις τιποτα τα στελνεις ολα ταχυδρομικα

Πανουλη σε παρακαλώ απάντηση σε απορία γιατί δεν μπορώ να συντάξω καινούργιο θέμα....στια πρόσθετα προσόντα γιατί δεν με αφήνει να γράψω του? Το λέω για το κωδικό 99 που υποτίθεται πρέπει να βάλουμε για να μην ακυρωθεί η αίτηση..και επίσης εγώ έχω μόνο μόρια από εμπειρία 84 μηνών και την ιδιαιτερότητα με τη μητέρα μου που έχει 80% αναπηρία,επειδή ειναι πολύ σημαντικό για μένα (κ τη μαμά) μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως να δηλώσω τις θέσεις προτίμησης? Δλδ να βάλω πρώτα αυτές με τις περισσότερες θέσεις γενικά? Έχω περισσότερες ελπίδες έτσι? Συγγνώμη που χώθηκα έτσι αλλά ήθελα να ρωτήσω και δεν είχα άλλο τρόπο.... ευχαριστώ

Paris80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Paris80 » Κυρ Μαρ 18, 2018 10:27 am

Paris80 έγραψε:
Dkesp έγραψε:
player74 έγραψε:
δεν ειμαι νομικος και δεν ξερω και τι υσχιει για το ΣτΕ κτλ.
προσωπικες μου αποψεις εκφραζω.
πάντως στην αρχη της προκυρηξης γινετε επικληση και του συγκεκριμένου νομου (αρθρο 24 Ν. 4479/2017). ιθεώρησης
1. Στο ΑΣΕΠ λειτουργεί Γραφείο Επιθεώρησης, που έχει τις ακόλουθες αρµοδιότητες:
α) Τον έλεγχο της πραγµατοποίησης αυθαίρετων διορισµών ή προσλήψεων προσωπικού, που υπάγεται στον
παρόντα νόµο.
β) Τον έλεγχο της τήρησης των περιορισµών του νόµου ως προς την επιτρεπόµενη διάρκεια της
απασχόλησης του προσωπικού του άρθρου 103 παρ. 2 του Συντάγµατος.
γ) Τον έλεγχο της τήρησης των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού για κάλυψη παροδικής φύσεως
αναγκών και γενικώς των διατάξεων που ρυθµίζουν την απασχόληση του προσωπικού αυτού.
δ) Τη διενέργεια ερευνών και ελέγχων της τήρησης, από τους οπωσδήποτε και µε οποιαδήποτε ιδιότητα
µετέχοντες, των διατάξεων και κανονισµών, που διέπουν τις διαδικασίες πλήρωσης θέσεων ή πρόσληψης
προσωπικού.
«ε) τον έλεγχο της νοµιµότητας των διορισµών που διενεργούνται από τους φορείς κατά τις διατάξεις του
άρθρου 18.
Ο έλεγχος αυτός διενεργείται υποχρεωτικά σε δείγµα τουλάχιστον δέκα επί τοις εκατό (10%) του συνολικού
αριθµού των διοριζοµένων ανά φορέα.
Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις διορισµού ή δεν αποδεικνύονται τα
κριτήρια βάσει των οποίων κατατάχθηκε σε σειρά διορισµού, στο χρόνο που ορίζεται στην προκήρυξη, ο
διορισµός ανακαλείται υποχρεωτικά, µε απόφαση του αρµόδιου οργάνου, εφαρµοζοµένων αναλογικώς και
των πέντε τελευταίων εδαφίων της παρ. 15 του άρθρου 21 του παρόντος νόµου, όπως προστέθηκαν µε την
παρ. 7 του άρθρου 5 του Ν

εκτιμηση μου ειναι οτι συμφωνα με αυτο το αρθρο, πιθανως να υπαρχουν προσωρινοί πινακες μεχρι τις 31/3/2018.
ισως γι αυτο να μην την ακυρωσε την προκυρηξη το ΑΣΕΠ και να βγαλει καινουργια. για να προλαβει την ημερομηνια αυτη.
πιστευω οτι αν δεν προλαβουν την ημερομηνια θα βγει τροποποιηση του νομου και παραταση αυτης.
για μενα φενετε ξεκαθαρα οτι για τους συμβασιουχους εχει βγει η 3Κ εξ αρχης.

Άρθρο 24

1. Μέχρι την 31η Ιουλίου 2017, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται να υποβάλλουν προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας τους, που καταρτίζονται και ψηφίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 10 του ν. 3584/2007 (Α΄ 143), «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΚΚΔΚΥ)», ύστερα από εκτίμηση, από τα αρμόδια όργανά τους, των οργανικών αναγκών τους, σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα. Ειδικά, για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές, η απόφαση του προηγούμενου εδαφίου λαμβάνεται ύστερα από βεβαίωση της οικονομικής επιτροπής ότι η ετήσια δαπάνη του βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων καλύπτεται από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό πιστώσεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά παρέκκλιση της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου. Ο Συντονιστής της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εγκρίνει, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, τις αποφάσεις περί τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των προηγούμενων εδαφίων, εντός μηνός από την υποβολή τους. Εντός δέκα (10) ημερών από την έγκριση του προηγούμενου εδαφίου οι ενδιαφερόμενοι Ο.Τ.Α. ή νομικά πρόσωπα αυτών υποβάλλουν αίτημα για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, προς κάλυψη των νέων οργανικών θέσεων. Ως προς το σύνολο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού που πραγματοποιούνται με την ειδική διαδικασία της παραγράφου αυτής, η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Για τις προσλήψεις που διενεργούνται με τη διαδικασία της παρούσας παραγράφου δεν εφαρμόζονται τα ανώτατα ανά ειδικότητα, όρια ηλικίας διορισμού που προβλέπονται στην υπουργική απόφαση ΔΙΠΠ/

Φ.ΗΛ/6170/3.5.2004 (Β΄645), όπως ισχύει. Μετά την ολοκλήρωση των προσλήψεων της παρούσας παραγράφου, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών παρέχουν τις κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα με ίδια μέσα.

2. Μέχρι την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων διοριστέων είτε στις νέες οργανικές θέσεις που συνιστώνται σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο είτε σε ήδη υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ και, σε κάθε περίπτωση, όχι πέραν της 31.3.2018, οι οικείοι Ο.Τ.Α. ή νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται, με αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να απασχολούν στις αντίστοιχες θέσεις όσους παρείχαν τις υπηρεσίες αυτές, μέχρι τις 7.6.2017, εφόσον:

α. Συντρέχει εξαιρετικός λόγος δημόσιας υγείας, που επιβάλλει την κατεπείγουσα και αδιάλειπτη μέχρι την πλήρωση των οργανικών θέσεων του προηγούμενου εδαφίου, κάλυψη αντίστοιχων οργανικών αναγκών, οι οποίες δεν είναι εποχικού ή πρόσκαιρου χαρακτήρα.

β. Έχει ληφθεί απόφαση σύστασης νέων οργανικών θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 ή έχει υποβληθεί αίτημα κάλυψης υφιστάμενων ήδη οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές.

Η παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανωτέρω εξαιρετικές προϋποθέσεις δεν εμπίπτει στους περιορισμούς των άρθρων 5 και 6 του π.δ. 164/2004 (A΄134), δεν μεταβάλλει το χαρακτήρα της σχέσης εργασίας βάσει της οποίας προσλήφθηκαν οι απασχολούμενοι στις θέσεις αυτές και δεν προσμετράται στην ειδική βαθμολόγηση της εμπειρίας, που προβλέπεται στο πέμπτο εδάφιο της πρώτης παραγράφου.

3. Η απόφαση της παραγράφου 2 διαβιβάζεται στο Α.Σ.Ε.Π., το οποίο ασκεί έλεγχο ως προς τη συνδρομή των προϋποθέσεων πρόσληψης του παρόντος άρθρου.

Κι εγώ είχα ακούσει ότι θα έχουμε προσωρινά αποτελέσματα μέχρι τέλος Μαρτίου. Που λέτε να κυμαίνονται τα μόρια για ΔΕ?

Άρθρο 7

Επανακαθορισμός εμπειρίας για διορισμό ή πρόσληψη προσωπικού

Το δέκατο εδάφιο της περίπτωσης Β' της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 12 του ν. 3146/2003 και τελικά με την παρ. 1 του άρθρου 35 του ν. 3731/2008 (ΦΕΚ 263 Α), αντικαθίσταται ως εξής:

«α. Η κατάταξη όλων των υποψηφίων, εχόντων και μη εχόντων εμπειρία, γίνεται με βάση τη βαθμολογία τους σε όλα τα βαθμολογούμενα κριτήρια. Η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη ως βαθμολογούμενο κριτήριο για το πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων που προκηρύσσονται ανά φορέα, κλάδο ή ειδικότητα. Για κλάσμα μισής μονάδας και πάνω, διατίθεται μία θέση στην κατηγορία όσων έχουν εμπειρία.

β. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που, από ειδική διάταξη νόμου ή κατά τον οργανισμό ή κανονισμό του οικείου φορέα, η εμπειρία προβλέπεται ως προϋπόθεση διορισμού ή πρόσληψης.»

panoulis13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panoulis13 » Κυρ Μαρ 18, 2018 10:47 am

Konstans6 έγραψε:
panoulis13 έγραψε:
eleath234 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση.. στην ηλεκτρονική αίτηση ανεβάζουμε κάπου σκαναρισμένα
α. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης &
β. Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ
για απόδειξη πολυτεκνίας
ή απλά τα στέλνουμε σε φωτοαντίγραφα ταχυδρομικά?
Ευχαριστώ

Δεν σκαναρεις τιποτα τα στελνεις ολα ταχυδρομικα

Πανουλη σε παρακαλώ απάντηση σε απορία γιατί δεν μπορώ να συντάξω καινούργιο θέμα....στια πρόσθετα προσόντα γιατί δεν με αφήνει να γράψω του? Το λέω για το κωδικό 99 που υποτίθεται πρέπει να βάλουμε για να μην ακυρωθεί η αίτηση..και επίσης εγώ έχω μόνο μόρια από εμπειρία 84 μηνών και την ιδιαιτερότητα με τη μητέρα μου που έχει 80% αναπηρία,επειδή ειναι πολύ σημαντικό για μένα (κ τη μαμά) μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως να δηλώσω τις θέσεις προτίμησης? Δλδ να βάλω πρώτα αυτές με τις περισσότερες θέσεις γενικά? Έχω περισσότερες ελπίδες έτσι? Συγγνώμη που χώθηκα έτσι αλλά ήθελα να ρωτήσω και δεν είχα άλλο τρόπο.... ευχαριστώ
δεν υπαρχει πλεον κωδικως 99 οσο για τις θεσεις προτιμησης θα βαλεις με σειρα εκει που θελεις να πας πρωτα, οχι εκει που εχεις περισσότερες πιθανότητες ετσι και αλλιώς αμα εχεις τα μορια θα σε κατατάξει το συστημα μονο του εκει που θα εχει περισσότερες θεσεις οπότε δηλώνεις εκει που θελεις να πας πρωτα

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Κυρ Μαρ 18, 2018 1:07 pm

Konstans6 έγραψε:Καλησπέρα και συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να δημιουργήσω καινούργιο θέμα! Μου έβγαζε μόνο απάντηση...
Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί πρώτη φορά κάνω αίτηση και πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για μένα και για τη μητέρα μου...
Ο κωδικός 99 που υποτίθεται πρέπει να τον βάλουμε για να μην ακυρωθεί η αίτηση δεν με αφήνει να γράψω τίποτα στα πρόσθετα προσόντα που θα έπρεπε να τον βάλουμε...
Έχω την εξής απορία όσον αφορά το πώς θα βάλουμε (με ποια σειρά θα ήταν προτιμότερο η καλύτερο για τις πιθανότητες που έχουμε) τις θέσεις προτίμησης.Εγω π.χ έχω λίγα μόρια και αυτά απο εμπειρία (όχι ειδική) 84 μηνες και είμαι σε ειδική κατηγορία (η μητέρα μου έχει 80% αναπηρία) .Ο δήμος που ανήκω έχει λίγες θέσεις και για την κατηγορία που ανήκω μόνο μια, τι να κάνω να βάλω πρώτα αυτη τη θεση? Η να βάλω πρώτα αυτούς που έχουν τις περισσότερες θέσεις? (Κάποιος γνωστός μου αυτό μου είπε να κανω)
Ευχαριστώ πολυ....please help

Να βαλεις πρωτα στο δημο σου και μετα τους ποιο κοντινους σου δημους, ας εχει μονο μια θεσει δεν εχει σημασια επειδη εισαι σε σπανια κατηγορια εχεις πολλες πιθανοτητες.

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Κυρ Μαρ 18, 2018 1:27 pm

Silva33 έγραψε:
panoulis13 έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:Εξαρταται εχω δει με 1900 μορια ατομα εσεις βγαζεται 859 στην με εμπειρια.
Στην χωρις εμπερια με 600 μορια δυστυχως τωρα ποια με την ειδικη εμπειρια ουτε εσεις που ειστε πολυτεκνη και με παιδια δεν εχετε πολλες πιθανοτητες εαν σκεφτειτε οτι καποιος που εκανε 3 συμβασεις στον δημο εχει 408 μορια μονο απο την ειδικη εμπειρια.
και με 600 μορια εχεις ελπιδες ειναι παρα πολλες η θεσεις η συμβασιούχοι ειναι περιπου 6000 χιλιάδες οποτε υπαρχουν και κενες θεσεις στις οποίες εχεις ελπιδες

Γειά σας παιδιά και ευχαριστώ που μου απαντήσατε. Αλλα θέλω να πω ότι πολύ λίγα μόρια μετράτε. Μόνο από τα παιδιά και που είμαι από πολυτεκνη οικογένεια και ηλικία έχω 775 μόρια χωρίς εμπειρία. Μήπως εγώ μετράω λάθος

Εχεις δικιο εγω δεν θυμομουν καλα τον πινακα.
Και παλι λιγες η πιθανοτητες ειναι για παραδειγμα καποιος με τα ιδια κριτηρια με εσενα αλλα με 3 συμβασεις φτανει τα 1.183 μορια αυτα φαντασου μονο στην χωρις εμπειρια κατηγορια.
Απο προηγουμενες προκυρηξεις θα σου πω οτι το κατωτερα μορια για διορισμο στην ΥΕ ειναι 800 χωρις εμπειρια, για την με εμπειρια αστα κατω απο 1300 δεν ειδα.
Η θεσεις μπορει να ειναι πολλες αλλα πολλοι ειναι και η συμβασιουχοι, οι μονοι με πιθανοτητα να μπουν που δεν ειναι συμβασιουχοι ειναι η ειδικες κατηγοριες και αυτοι με εντοποιοτητα.

ntina1990
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ntina1990 » Κυρ Μαρ 18, 2018 4:06 pm

Τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί. Η βεβαίωση που πήρα από το ΙΚΑ έχει τις εξής περιόδους:
    1/2009 - 1/2013 ο πρώτος εργοδότης
    11/2010-2/2011 Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και Δραστηριότητα:Εξεύρεση και προμήθεια προσωπικού (είναι η άδεια τοκετού που είχα πάρει)
    1/2014-6/2014 άλλος εργοδότης

Οι απορίες μου είναι οι εξής:
Στην υπεύθυνη δήλωση στον ασφαλιστικό φορέα θα γράψω 1/2009-1/2013 και από κάτω 1/2014-6/2014, προσθέτοντας της ημέρες ασφάλισης για την περίοδο 11/2010-2/2011 στο 2009-2013;
Στον αναλυτικό πίνακα τι εργασιακή σχέση θα βάλω στην περίοδο της άδειας τοκετού; Πρέπει να γράψω σε μια παρένθεση ότι ήταν τέτοια άδεια;
Και κάτι ακόμα η ωρομίσθιοι σε επαλ είναι σοχ;

Επίσης αν κάποιος είχε μαγαζί σε χωριό και ήταν στον ογα αρκεί μια βεβαίωση από τον ογα; Γιατί δεν υπάρχουν βιβλία αφού έχει κλείσει αρκετά χρόνια πριν.
Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει άμεσα

artor151
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό artor151 » Κυρ Μαρ 18, 2018 4:22 pm

Στο απολυτήριο Γυμνασίου δεν έχω ούτε αριθμητή, ούτε παρονομαστή. Στην αίτηση το αφήνω κενό? ξέρει κανείς?

Silva33
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Silva33 » Κυρ Μαρ 18, 2018 7:55 pm

Stavroula30 έγραψε:
Silva33 έγραψε:
panoulis13 έγραψε:και με 600 μορια εχεις ελπιδες ειναι παρα πολλες η θεσεις η συμβασιούχοι ειναι περιπου 6000 χιλιάδες οποτε υπαρχουν και κενες θεσεις στις οποίες εχεις ελπιδες

Γειά σας παιδιά και ευχαριστώ που μου απαντήσατε. Αλλα θέλω να πω ότι πολύ λίγα μόρια μετράτε. Μόνο από τα παιδιά και που είμαι από πολυτεκνη οικογένεια και ηλικία έχω 775 μόρια χωρίς εμπειρία. Μήπως εγώ μετράω λάθος

Και παλι λιγες η πιθανοτητες ειναι για παραδειγμα καποιος με τα ιδια κριτηρια με εσενα αλλα με 3 συμβασεις φτανει τα 1.183 μορια αυτα φαντασου μονο στην χωρις εμπειρια κατηγορια.
Απο προηγουμενες προκυρηξεις θα σου πω οτι το κατωτερα μορια για διορισμο στην ΥΕ ειναι 800 χωρις εμπειρια, για την με εμπειρια αστα κατω απο 1300 δεν ειδα.
Η θεσεις μπορει να ειναι πολλες αλλα πολλοι ειναι και η συμβασιουχοι, οι μονοι με πιθανοτητα να μπουν που δεν ειναι συμβασιουχοι ειναι η ειδικες κατηγοριες και αυτοι με εντοποιοτητα.

Έχω εντοπιοτητα 37 μήνες εμπειρία (7) ένα εξάμηνο κάρτα ανεργίας. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει ευχαριστώ

panoulis13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panoulis13 » Κυρ Μαρ 18, 2018 10:38 pm

artor151 έγραψε:Στο απολυτήριο Γυμνασίου δεν έχω ούτε αριθμητή, ούτε παρονομαστή. Στην αίτηση το αφήνω κενό? ξέρει κανείς?
άφησέ το κενο

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Δευ Μαρ 19, 2018 1:48 am

Silva33 έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
Silva33 έγραψε:

Έχω εντοπιοτητα 37 μήνες εμπειρία (7) ένα εξάμηνο κάρτα ανεργίας. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει ευχαριστώ

Με εντοπιότητα έχεις τεράστιες πιθανότητες, έχω δει και με 300 μόρια να περνάνε. Καλή επιτυχία!

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Δευ Μαρ 19, 2018 1:17 pm

Έχει κανείς κάποια ενημέρωση απο ΑΣΕΠ σχετικά με τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ σε ΔΕΥΑ αν η εμπειρία σε αυτές λογίζεται ως ειδική;
Ο νόμος λέει οτι δεν είναι καθώς αφορά μόνο ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας.

" η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες."

....αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, έχει κάποιος κάποια πληροφόρηση; Στις αιτήσεις ΠΕ ΤΕ είχε πάντως το πεδίο ειδικής εμπειρίας.

Silva33
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Silva33 » Δευ Μαρ 19, 2018 1:38 pm

Stavroula30 έγραψε:
Silva33 έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:

Με εντοπιότητα έχεις τεράστιες πιθανότητες, έχω δει και με 300 μόρια να περνάνε. Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ εύχομαι παιδιά καλή τύχη σε όλους μας και να μπούνε όσοι έχουν πιο πολύ ανάγκη (αν και όλοι έχουμε) καλή επιτυχία ξανά σε Όλους.

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Δευ Μαρ 19, 2018 1:56 pm

JohnyMnemonic έγραψε:Έχει κανείς κάποια ενημέρωση απο ΑΣΕΠ σχετικά με τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ σε ΔΕΥΑ αν η εμπειρία σε αυτές λογίζεται ως ειδική;
Ο νόμος λέει οτι δεν είναι καθώς αφορά μόνο ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας.

" η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες."

....αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, έχει κάποιος κάποια πληροφόρηση; Στις αιτήσεις ΠΕ ΤΕ είχε πάντως το πεδίο ειδικής εμπειρίας.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα βγούνε μέχρι τέλη Μαρτίου?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Μαρ 19, 2018 6:51 pm

Θα 'θελα να ήξερα πως στην ευχή θα καταφέρουν να προλάβουν την εξέταση όλων των πολλών χιλιάδων φακέλων των υποψηφίων για να βγάλουν έστω τα προσωρινά;;Η μήπως τα προσωρινά θα βγουν εντέλει μόνο από ότι έχουν δηλώσει οι υποψήφιοι ηλεκτρονικά και έπειτα θα εξεταστούν και οι φάκελοι;;Τέτοιο σχόλιο διάβασα αρκετές σελίδες πριν....

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες