Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Τρί Μαρ 30, 2010 12:04 pm

δεν γνωριζω πολλα για εκεινη την κατηγορια. Ειχες κανει και εσυ τα χαρτια σου στην κατηγορια ΔΕ?

Smaro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Smaro » Τρί Μαρ 30, 2010 12:10 pm

ναι τα έκανα και ήμουν 8η στη σειρα αλλα δεν ήρθα για να δώσω γιατί πήγα τελικά σε άλλο δήμο που είχα καλύτερη σειρα. Ρωτάω για να ξέρω για του χρόνου αν τυχόν ξανα βγει για βέροια προκήρυξη να δω αν θα εχω ελπίδες

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Τρί Μαρ 30, 2010 4:31 pm

νομιζω θα ησουν πρωτη επιλαχουσα κ θα περιμενες τις αθλ. δοκιμασιες της κοπελας που ηταν εγκυος. Αυτη την εντυπωση εχω.

Smaro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Smaro » Τρί Μαρ 30, 2010 7:09 pm

Οπότε αν τυχόν ξανά γίνει προκηρυξη φέτος θα εχω αρκετές ελπίδες.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Να 'σαι καλά

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Πέμ Απρ 01, 2010 9:24 am

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Πέμ Απρ 01, 2010 3:35 pm

Μεχρι σημερα θα ελεγα οτι ειναι απιθανο να ξαναβγει αμεσα τετοια προκυρηξη. Απο κανα 2 δημοσιευματα που ειδα ομως σημερα, κατι ακουγεται οτι θα ξαναβγει αμεσα προκυρηξη. Τις επομενες ημερες θα φανει... Παντως αν οντως βγει , θα ειναι μεγαλη εκπληξη για ολους! :shock:

ALL4BEST
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

tango

Δημοσίευσηαπό ALL4BEST » Πέμ Απρ 01, 2010 10:45 pm

a re Sergio... bailamos tango? :-))

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Παρ Απρ 02, 2010 8:29 am

sergio_2004 έγραψε:Μεχρι σημερα θα ελεγα οτι ειναι απιθανο να ξαναβγει αμεσα τετοια προκυρηξη. Απο κανα 2 δημοσιευματα που ειδα ομως σημερα, κατι ακουγεται οτι θα ξαναβγει αμεσα προκυρηξη. Τις επομενες ημερες θα φανει... Παντως αν οντως βγει , θα ειναι μεγαλη εκπληξη για ολους! :shock:

Καλημερα ''sergio_2004'' και χρονια πολλα. Εισαι απο τα παιδια που ειστε μεσα στην σχολη η απλως ειναι δικα σου συμπερασμστα? Για ποιο λογο πιστευεις οτι θα βγει αμεσα?

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: tango

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Παρ Απρ 02, 2010 10:25 am

ALL4BEST έγραψε:a re Sergio... bailamos tango? :-))

Και Βεβαια!!!! :lol:

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Παρ Απρ 02, 2010 10:37 am

sergio_2004 έγραψε:

Υπηρχε μια αναφορα χθες σε μια τοπικη εφημεριδα της Βεροιας για ανακοινωση προκυρηξης 10 θεσεων και αμεσες διαδικασιες μετα το πασχα. Προσπαθησα να βρω καποιο λινκ αλλα δεν βρηκα τιποτα. Να ηταν αραγε πρωταπριλιατικη φαρσα? Δεν ξερω... Απλα τα διαβασα και το μετεφερα με καθα επιφυλαξη.

Υ.γ. Καλο Πασχα σε ολα τα παιδια της Σχολης Πτολεμαιδας... ( και προς Τσοτυλι και Κονιτσα επισης) 8)

kokkinos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kokkinos » Παρ Απρ 02, 2010 11:13 am

sergio_2004 έγραψε:
sergio_2004 έγραψε:

Υπηρχε μια αναφορα χθες σε μια τοπικη εφημεριδα της Βεροιας για ανακοινωση προκυρηξης 10 θεσεων και αμεσες διαδικασιες μετα το πασχα. Προσπαθησα να βρω καποιο λινκ αλλα δεν βρηκα τιποτα. Να ηταν αραγε πρωταπριλιατικη φαρσα? Δεν ξερω... Απλα τα διαβασα και το μετεφερα με καθα επιφυλαξη.

Υ.γ. Καλο Πασχα σε ολα τα παιδια της Σχολης Πτολεμαιδας... ( και προς Τσοτυλι και Κονιτσα επισης) 8)

Παιδιά δεν παίζει να βγει προκήρυξη...
Τουλάχιστον για 2 χρόνια..
(Είναι προφανές για ποιο λόγο..)

Τουλάχιστον αυτό μας είπε ο Δίκας χθες οταν είχαμε διάλεξη..

Ο οποίος επίσης είπε οτι οσοι μπήκαν σε αυτή τη σειρά, μπήκαν και δε θα μπουν φετος άλλοι επιλαχόντες καθώς έχουν ξεπεραστεί οι 9 εργάσιμες μέρες που δικαιούται κάποιος να λείψει απο τη σχολή..

kalaxan

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Παρ Απρ 02, 2010 12:42 pm

kokkinos έγραψε:
sergio_2004 έγραψε:
sergio_2004 έγραψε:

Παιδιά δεν παίζει να βγει προκήρυξη...
Τουλάχιστον για 2 χρόνια..
(Είναι προφανές για ποιο λόγο..)

Τουλάχιστον αυτό μας είπε ο Δίκας χθες οταν είχαμε διάλεξη..

Ο οποίος επίσης είπε οτι οσοι μπήκαν σε αυτή τη σειρά, μπήκαν και δε θα μπουν φετος άλλοι επιλαχόντες καθώς έχουν ξεπεραστεί οι 9 εργάσιμες μέρες που δικαιούται κάποιος να λείψει απο τη σχολή..

kalaxan

Μια γνωστη μου δουλευει στον δημο και μου ελεγε προχτες οτι ολοι ξερουν πως θα βγει και φετος και οτι υπαρχει στον προυπολογισμο του 2010. Αν παντως σας κανουν καθηγητες μαθημα απο το υπουργειο εσωτερικων αυτοι θα ξερουν σιγουρα. Αν θελετε ρωτηστε τους.

kokkinos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kokkinos » Παρ Απρ 02, 2010 1:40 pm

Οι καθηγητές Δεν ξέρουν.
Είναι ωρομισθιοι με προκήρυξη.Δεν ειναι μεσα απο το υπουργειο οπως εσυ το καταλαβαίνεις
Περισσότερα ξέρουμε εμείς απο αυτούς.
Και σίγουρα ο Δικας ξέρει περισσότερα απο ολους μας.

Σου έγραψα παραπάνω τι μας είπε επακριβώς ΧΘΕΣ.

Πάντως οπως και να χει ειναι πολυ νωρις για να ξερουμε.

kalaxan

rg550
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό rg550 » Παρ Απρ 02, 2010 4:31 pm

Μήπως γνωρίζει κάποιος το χρονοδιάγραμμα μέχρι την πρόσληψή μας; Γιατί κυκλοφορούν φήμες, ότι θα συντομευθεί η εκπαίδευσή μας, λόγω των δημοτικών εκλογών. Στέκει ή είναι ράδιο-αρβύλα;

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Παρ Απρ 02, 2010 7:36 pm

Και εγω εχω ακουσει οτι βιαζονται για τις εκλογες αλλα δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα κατι τετοιο.
Μπορει να μας πει καποιος παλιος η καποιος που να ξερει απο δημο αθηναιων σε ποια σημεια εχει "τμηματα" που πηγαινουμε ως δημοτικοι αστυνομοι?ξερω οτι δεν ειναι μονο σε 1 σημειο αλλα σε περισσοτερα.ξερει κανεις?
Επισης ακουα οτι σε πανε σε οποιο ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου.ισχυει και αυτο η οχι?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες