Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
flightsafety
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό flightsafety » Σάβ Μαρ 13, 2010 1:08 pm

προσοχη στο δρομο οσοι ανεβουν με αυτοκινητα παιδια...ζωνη κλπ και φυσικα πριν φυγετε τσεκ λαδια νερο ψυγειου λαστιχα ολα...υποψιν
στα υποχρεωτικσ πλεον και τα κιτρινα γιλεκα αγοραστε μην σας σταματησουν οι τροχαια και τα κοιταξει...

antonissifnos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonissifnos » Σάβ Μαρ 13, 2010 3:25 pm

Κι εγώ Πτολεμαίδα πηγαίνω παιδιά. Πρέπει να είμαστε μέσα το αργότερο 6-7 το απόγευμα. Τα λέμε από κοντά...

Αντώνης

ALL4BEST
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALL4BEST » Σάβ Μαρ 13, 2010 6:22 pm

[quote="antonissifnos"]Κι εγώ Πτολεμαίδα πηγαίνω παιδιά. Πρέπει να είμαστε μέσα το αργότερο 6-7 το απόγευμα. Τα λέμε από κοντά...

Αντώνης[/quote]

Antoni, poios sou eipe gia tin ora pou prepei na maste???
Mi mas agxoneis tora....

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Σάβ Μαρ 13, 2010 6:24 pm

Λοιπον αγαπητα μου παιδια,επειδη ξερω απο καστορια να σας πω λιγο τον δρομο.Οσοι ειναι ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΣΟΤΥΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ!!!για τσοτυλι στριβεις απο λαμια και πας ΔΟΜΟΚΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΓΡΕΒΕΝΑ και μετα πιανεις εγνατια οδο και πας προς τσοτυλι(εχετε κανα χαρτη μαζι σας καλου κακου)
Για πτολεμαιδα μπορειτε να χρησιμοποιησετε τον παραπανω δρομο και απλα μολις βγειτε εγνατια θα συνεχισετε προς θεσσαλονικη και θα την βρειτε μπροστα σας Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΠΑΤΕ ΕΛΛΑΣΟΝΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.Για κονιτσα δεν ξερω και πολλα αλλα δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα,απλα απο τον πρωτο δρομο που περιεγραψα μολις βγεις εγνατια θα πας προσ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Ελπιζω να βοηθησα και προσοχη γτ ειπανε βροχες αυριο.

Στις ερωτησεις μου τωρα γτ το εχω αρομοιασει λιγο με στρατο και αγχωνομαι!εκει που θα παμε τα κρεβατια ειναι οκ?πχ θα μας δωσουν σκεπασματα καθαρα η καινουρια?η θα ψαχνουμε τους ψυλλους με το αεροζολ?Επισης καθε μερα θα βγαινουμε?Καιι τριτον και σημντικοτερον ΤΟ ΑΛΛΟ Σ/Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ???

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Σάβ Μαρ 13, 2010 6:25 pm

ALL4BEST έγραψε:
antonissifnos έγραψε:Κι εγώ Πτολεμαίδα πηγαίνω παιδιά. Πρέπει να είμαστε μέσα το αργότερο 6-7 το απόγευμα. Τα λέμε από κοντά...

Αντώνης

Antoni, poios sou eipe gia tin ora pou prepei na maste???
Mi mas agxoneis tora....

Οσο για την ωρα εμενα μου ειπαν μεχρι τς 5-6 πρεπει να ειμαι εκει μας το ειπε αυτος που μας εδινα τα χαρτια σημερα στην περιφερεια.

antonissifnos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonissifnos » Σάβ Μαρ 13, 2010 7:43 pm

Παιδιά η κοπελίτσα που μοίραζε τις προσκλήσεις στην Κατεχάκη μού είπε το αργότερο 7 να είμαι μέσα. Επίσης, μην ξεχάσετε κρεμάστρες για τα ρούχα και φωτογραφίες. ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ & ΦΟΙΤΗΣΗ.

Αντώνης

ALL4BEST
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALL4BEST » Σάβ Μαρ 13, 2010 11:05 pm

kserei kaneis an xreiazomaste to xarti pou leei ton arithmo protokollou mas kai exei ti foto mas?

kokkinos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kokkinos » Σάβ Μαρ 13, 2010 11:10 pm

ALL4BEST έγραψε:kserei kaneis an xreiazomaste to xarti pou leei ton arithmo protokollou mas kai exei ti foto mas?

Giati yparxei tetoio xarti?

wmwna mia apli ''prosklisi'' mou dwsane pou grafei to onoma mou me stilo...

reg
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό reg » Σάβ Μαρ 13, 2010 11:13 pm

kokkinos έγραψε:
ALL4BEST έγραψε:kserei kaneis an xreiazomaste to xarti pou leei ton arithmo protokollou mas kai exei ti foto mas?

Giati yparxei tetoio xarti?

wmwna mia apli ''prosklisi'' mou dwsane pou grafei to onoma mou me stilo...

Εμένα δε γράφει ούτε το όνομά μου.

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Πέμ Μαρ 18, 2010 9:19 pm

Παιδια ξερει κανενας απο επισημη πηγη δλδ καποιο εγγραφο ποτε μπορουμε οσοι μπηκαμε ως ΔΕ αλλα εχουμε ηδη πτυχιο ΤΕ η ΠΕ να το παρουσιασουμε?ρωταω γτ αλλοι λενε 5 και αλλοι χρονια.Επισης γινεται δεκτο παντα η μονο αν υπαρχει θεση για να την παρεις?Επισης μπορεις μετα απο καποια χρονια(καιποσα ειναι αυτα???)να αλλαξεις δημο η ακομα και πειρφερεια και να πας οπου θελεις εσυ η δεν γινεται κατι τετοιο η γινεται υπο προυποθεσεις και ποιες ειναι αυτες?
Γνωριζει κανενας να μας πει που να ξερει τι ισχυει στα σιγουρα?

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Πέμ Μαρ 18, 2010 9:20 pm

Παιδια ξερει κανενας απο επισημη πηγη δλδ καποιο εγγραφο ποτε μπορουμε οσοι μπηκαμε ως ΔΕ αλλα εχουμε ηδη πτυχιο ΤΕ η ΠΕ να το παρουσιασουμε?ρωταω γτ αλλοι λενε 5 και αλλοι λενε 8 χρονια.Επισης γινεται δεκτο παντα η μονο αν υπαρχει θεση για να την παρεις?Επισης μπορεις μετα απο καποια χρονια(καιποσα ειναι αυτα???)να αλλαξεις δημο η ακομα και πειρφερεια και να πας οπου θελεις εσυ η δεν γινεται κατι τετοιο η γινεται υπο προυποθεσεις και ποιες ειναι αυτες?
Γνωριζει κανενας να μας πει που να ξερει τι ισχυει στα σιγουρα?

degault
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό degault » Τετ Μαρ 24, 2010 2:15 pm

Αν έχεις πάρει το πτυχίο πριν μπεις στη Δ.Α. τότε πρέπει να περάσουν 8 χρόνια απο τον διορισμό σου και επίσης πρέπει να υπάρχουν κενές θέσεις της κατηγορίας που θέλεις να μεταταχθείς, δηλαδή κενές θέσεις στην κατηγορία ΤΕ ή ΠΕ, στον εσωτερικό οργανισμό λειτουργίας του δήμου που θα δουλέψεις.
Το καλύτερο και εξυπνότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αν χρωστάς μαθήματα να αφήσεις τουλάχιστον 1 μάθημα και να το περάσεις μετά τον διορισμό σου οπότε σε αυτή την πείπτωση αν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις μετατάσεσαι κατευθείαν, χωρίς να περιμένεις τα 8 χρόνια, στην κατηγορία που θέλεις!

Smaro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Smaro » Δευ Μαρ 29, 2010 1:37 pm

Μήπως υπάρχει κάποιος/α που έδωσε φέτος για δημοτική αστυνομία στη Βέροια???

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Τρί Μαρ 30, 2010 8:21 am

ναι, γιατι?

Smaro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Smaro » Τρί Μαρ 30, 2010 10:16 am

μήπως ξέρεις για ΔΕ, τα παιδιά που πέρασαν τελικά, τι σειρα κατάταξης είχαν στον πρώτο πίνακα που είχε ανακοινωθεί? δηλαδή πρωτού να δώσουν τα αθλήματα και περάσουν

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες