ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό thanosl » Δευ Μαρ 12, 2018 3:44 pm

sofkar έγραψε:
woolfy έγραψε:
thanosl έγραψε:Γεια σας... θα αναφερω μια παρατυπια που εχει κανει ο ΑΣΕΠ για την 3κ/2018 ( πιστευω να δημοσιευθει αυτο ). Για τους Χειριστες Μηχανηματων υπαρχουν θεσεις που ζητανε με Β ομαδας αδεια χειρισμου και οσα ατομα εχουν Α ομαδας αποκλειονται. Αυτο ειναι παρανομο γιατι η Α ομαδα καλυπτει την Β ( ειναι σα να λεμε εχω Γ κατηγοριας διπλωμα οδηγησης και δεν μπορω να οδηγησω ΗΧ ) . Στην προκυρηξη υπαρχουν κωδικοι με θεσεις που αντιστοιχουν σε παλαια διπλωματα χειριστων τα οποια εχουν καταργηθει. Απορω.. πως ενας δημος θα παρει εναν χειριστη που εχει περασει με παλια αδεια απ την στιγμη που του εχει καταργηθει και δεν εχει παει να το ανανεωση ( υπαρχει Π.Δ που υποχρεωνει τους χειριστες να αλλαξουν την παλια αδεια με καινουργια) Απορω γενικα πως ο ΑΣΕΠ εβγαλε τετοια προκηρυξη..

Καλως ηρθες στο κλαμπ...δεν ειναι μονο αυτη η παρατυπια ειναι πολλες σε σχεση με τις αδειες οχι μονο στους οδηγους σε πολλες ειδικοτητες...Αν εχεις μεγαλυτερη σε ακυρωνει παρανομα ομως...

που το λέει ότι αποκλείονται;;;εγώ νόμιζα πως εννοείται και τις δήλωσα τις θέσεις κανονικά

Kαλε μου φιλε στον ΑΣΕΠ τιποτα δεν εννοειτε...Μπες site του Σωματειου χειριστων ελλαδας ( που τυχαια το ειδα και γω ) να δεις την καταγγελια που εχουν κανει στον ΑΣΕΠ.( οταν μπεις πατας ανακοινωσεις που εχει βγαλει το σωματειο και το διαβαζεις )

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Δευ Μαρ 12, 2018 6:07 pm

kristal έγραψε:
Thanos92 έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:

α) 0
β)75
γ)0
δ)0
ε)42
ζ)0

Δηλαδή έχω μόνο 117 μόρια ? Και τι ελπίδες έχω με αυτά ? Το ΑΜΕΑ δεν δίνει τίποτα ?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Μαρ 12, 2018 7:49 pm

thanosl έγραψε:
sofkar έγραψε:
woolfy έγραψε:

Καλως ηρθες στο κλαμπ...δεν ειναι μονο αυτη η παρατυπια ειναι πολλες σε σχεση με τις αδειες οχι μονο στους οδηγους σε πολλες ειδικοτητες...Αν εχεις μεγαλυτερη σε ακυρωνει παρανομα ομως...

που το λέει ότι αποκλείονται;;;εγώ νόμιζα πως εννοείται και τις δήλωσα τις θέσεις κανονικά

Kαλε μου φιλε στον ΑΣΕΠ τιποτα δεν εννοειτε...Μπες site του Σωματειου χειριστων ελλαδας ( που τυχαια το ειδα και γω ) να δεις την καταγγελια που εχουν κανει στον ΑΣΕΠ.( οταν μπεις πατας ανακοινωσεις που εχει βγαλει το σωματειο και το διαβαζεις )

Κάτι "πίνουν" εκεί στον ΑΣΕΠ δεν εξηγείται διαφορετικά...

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Δευ Μαρ 12, 2018 8:57 pm

Thanos92 έγραψε:
kristal έγραψε:
Thanos92 έγραψε:

α) 0
β)75
γ)0
δ)0
ε)42
ζ)0

Δηλαδή έχω μόνο 117 μόρια ? Και τι ελπίδες έχω με αυτά ? Το ΑΜΕΑ δεν δίνει τίποτα ?

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικα την μοριοδότηση της κατηγορία ΥΕ σελ.327 της προκήρυξης.

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Δευ Μαρ 12, 2018 9:27 pm

kristal έγραψε:
Thanos92 έγραψε:
kristal έγραψε:
α) 0
β)75
γ)0
δ)0
ε)42
ζ)0

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικα την μοριοδότηση της κατηγορία ΥΕ σελ.327 της προκήρυξης.

Την διάβασα αλλά για να ρωτάω εδώ σημαίνει πως θέλω βοήθειά. Και ξανά ρωτάω σαν ΑΜΕΑ δεν έχω κάποια μόρια; Και επίσης αν κατάλαβα καλά δεν έχω καμία ευκαιρία;

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Μαρ 13, 2018 1:58 am

Thanos92 έγραψε:
kristal έγραψε:
Thanos92 έγραψε:

Την διάβασα αλλά για να ρωτάω εδώ σημαίνει πως θέλω βοήθειά. Και ξανά ρωτάω σαν ΑΜΕΑ δεν έχω κάποια μόρια; Και επίσης αν κατάλαβα καλά δεν έχω καμία ευκαιρία;

Όταν εννοείς ΑΜΕΑ ποια κατηγορία εννοείς?

Έχει κατηγορίες για θέσεις όπως για άτομα με ποσοστο 50% και άνω αναπηρία και 67% για τέκνο, αδελφό ή συζυγο καθώς και τέκνο ατόμων με αναπηρία
πχ εαν σε ενα δήμο ζητάνε 30 ατομα σιγουρα θα ζητάνε και 3 ή και περισσότερα στις παραπάνω κατηγορίες.

Μόνο του το ΑΜΕΑ δεν δίνει μόρια

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Μαρ 13, 2018 9:12 am

Stavroula30 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:
kristal έγραψε:

Έχει κατηγορίες για θέσεις όπως για άτομα με ποσοστο 50% και άνω αναπηρία και 67% για τέκνο, αδελφό ή συζυγο καθώς και τέκνο ατόμων με αναπηρία
πχ εαν σε ενα δήμο ζητάνε 30 ατομα σιγουρα θα ζητάνε και 3 ή και περισσότερα στις παραπάνω κατηγορίες.

Έχω ποσοστό 67% σκέτο! Το έχω δει ότι κάποιες θέσεις είναι για ΑΜΕΑ γιαυτό ρωτάω αν έχω κάποια τύχη!

Καλημέρα!

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Τρί Μαρ 13, 2018 10:40 am

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
thanosl έγραψε:
sofkar έγραψε: που το λέει ότι αποκλείονται;;;εγώ νόμιζα πως εννοείται και τις δήλωσα τις θέσεις κανονικά

καλα καμία ελπίδα!!!εσείς παιδιά τι κάνατε;;;δηλώσατε κανονικά κ β ομαδα;;;

gpoly1973
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gpoly1973 » Τρί Μαρ 13, 2018 10:46 am

Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να κανει ο αδερφος μου ο οποιος εχει τιτλο σπουδων (Ισοτιμο του απολυτηριου γυμνασιου,αρθρο 5ν.2525/97 ΦΕΚ188/Α97)
ευχαριστω θερμα

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Τρί Μαρ 13, 2018 11:12 am

Ειναι φως φαναρι οτι οποια προκηρυξη βγαινει απο εδω και περα θα εχειι αυτη την "ειδικη μοριοδοτηση". Κοινως, βολευονται μονο συμβασιουχοι. Ψαχτε για συμβασεις ,αλλιως δεν υαρχει σωτηρια.

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Μαρ 13, 2018 2:34 pm

Thanos92 έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:

Έχω ποσοστό 67% σκέτο! Το έχω δει ότι κάποιες θέσεις είναι για ΑΜΕΑ γιαυτό ρωτάω αν έχω κάποια τύχη!

Καλημέρα!

Ο ξαδερφος μου ειναι και αυτος στην κατηγορια 67% και βγάζει 800 μορια με εμπειρια, κοιταξα τις ποιο παλαιες και εχουν μπει και με 75 και με 100 και με 1000 μορια.
Κανε εσυ αιτηση και θα δεις εαν περασεις.
Καλη επιτυχια

thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanosl » Τρί Μαρ 13, 2018 2:39 pm

sofkar έγραψε:
Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
thanosl έγραψε:

καλα καμία ελπίδα!!!εσείς παιδιά τι κάνατε;;;δηλώσατε κανονικά κ β ομαδα;;;[/qu

Οποίος δήλωσε Α ομάδας ( αν την έχει )παρόλο που ζητεί Β ομάδας σε διάφορα ΜΕ σωστά έπραξε . Σε περίπτωση που δει ότι τον κόβουν για αυτό το λόγο κάνει ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθεί ( πράγμα απίθανο γιατί ξέρουν ότι είναι παράνομο αυτό ) το πάει δικαστικά .Και κάτι τελευταίο στις καινούργιες άδειες γράφει ότι όποιος είναι κάτοχος Α ομάδας μπορεί να χειρίζεται και μηχανήματα Β ομάδας .

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Μαρ 13, 2018 5:28 pm

gpoly1973 έγραψε:Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να κανει ο αδερφος μου ο οποιος εχει τιτλο σπουδων (Ισοτιμο του απολυτηριου γυμνασιου,αρθρο 5ν.2525/97 ΦΕΚ188/Α97)
ευχαριστω θερμα

Βεβαια μπορει και λυκειου εαν είχε, παλι μπορει να κανει.
Απλα δες τις λεπτομέριες σχετικα με το εαν ειναι αλλοδαπης ή τι αλλο μπορει να χρειαζεται
Καλη επιτυχια

Marak1111
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Marak1111 » Τετ Μαρ 14, 2018 11:30 am

Το ΑΜΕΑ δν σου δίνει μόρια. Απλώς μπαίνεις στις αντίστοιχες θέσεις που είναι για ΑΜΕΑ και συναγωνιζεσαι με τα μόρια που έχεις από τα άλλα σου προσόντα με άλλους ΑΜΕΑ. Έχεις λογικά και κάποια μορια από το απολυτήριο απλώς δν ξέρω με τι πολλαπλασιάζεις δες την προκήρυξη να δεις

XRIAVA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό XRIAVA » Τετ Μαρ 14, 2018 5:35 pm

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η ειδική μοριοδότηση ισχύει μόνο για όσους εργαζόμενους είχαν μια προϋπηρεσία μέχρι 24 μήνες στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας ή για όλους πχ για θέσεις γραμματέα στην κατηγορία ΔΕ.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες