sofkar έγραψε:woolfy έγραψε:thanosl έγραψε:Γεια σας... θα αναφερω μια παρατυπια που εχει κανει ο ΑΣΕΠ για την 3κ/2018 ( πιστευω να δημοσιευθει αυτο ). Για τους Χειριστες Μηχανηματων υπαρχουν θεσεις που ζητανε με Β ομαδας αδεια χειρισμου και οσα ατομα εχουν Α ομαδας αποκλειονται. Αυτο ειναι παρανομο γιατι η Α ομαδα καλυπτει την Β ( ειναι σα να λεμε εχω Γ κατηγοριας διπλωμα οδηγησης και δεν μπορω να οδηγησω ΗΧ ) . Στην προκυρηξη υπαρχουν κωδικοι με θεσεις που αντιστοιχουν σε παλαια διπλωματα χειριστων τα οποια εχουν καταργηθει. Απορω.. πως ενας δημος θα παρει εναν χειριστη που εχει περασει με παλια αδεια απ την στιγμη που του εχει καταργηθει και δεν εχει παει να το ανανεωση ( υπαρχει Π.Δ που υποχρεωνει τους χειριστες να αλλαξουν την παλια αδεια με καινουργια) Απορω γενικα πως ο ΑΣΕΠ εβγαλε τετοια προκηρυξη..
Καλως ηρθες στο κλαμπ...δεν ειναι μονο αυτη η παρατυπια ειναι πολλες σε σχεση με τις αδειες οχι μονο στους οδηγους σε πολλες ειδικοτητες...Αν εχεις μεγαλυτερη σε ακυρωνει παρανομα ομως...
που το λέει ότι αποκλείονται;;;εγώ νόμιζα πως εννοείται και τις δήλωσα τις θέσεις κανονικά
Kαλε μου φιλε στον ΑΣΕΠ τιποτα δεν εννοειτε...Μπες site του Σωματειου χειριστων ελλαδας ( που τυχαια το ειδα και γω ) να δεις την καταγγελια που εχουν κανει στον ΑΣΕΠ.( οταν μπεις πατας ανακοινωσεις που εχει βγαλει το σωματειο και το διαβαζεις )