ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Κυρ Μαρ 11, 2018 10:00 am

Thanos92 έγραψε:Παιδιά παρακαλώ ας υπολογίσει κάποιος τα μόρια μου για ΥΕ! Είναι επείγον!

α) Βαθμός γυμνάσιου 12
β) Άνω των 24
γ) 67% ΑΜΕΑ
δ) Ειδικές περιπτώσεις πρόσληψης NAI
ε) 6 μήνες Συνολική εμπειρία σε μήνες (συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής)

Θέλετε κάτι άλλο ? Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ!

Ανεργία; Γιατί μετράει στους ΥΕ.
Και αν έχεις τέκνα ή είσαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Κυρ Μαρ 11, 2018 1:27 pm

evgenia80 έγραψε:
bra1 έγραψε:Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Παραμενω βεβαια με την αμφιβολια.Εχοντας προυπηρεσια ως ΠΕ Οικονομικος σε οικονομικη υπηρεσια Νομαρχιας μεσω stage αν πρεπει ή οχι να δηλωσω ειδικη μοριοδοτηση.Ασφαλως σε ερωτημα στο ΑΣΕΠ ακομα περιμενω απαντηση....

Δηλώστε την ως ειδική. Στην χειρότερη θα την προσμετρησουν ως απλή.

Ρε παιδιά για ποια stage μιλάτε; Ειδική εμπειρία παίρνουν μόνοι όσοι δούλεψαν σε ΟΤΑ σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας. Διαβάστε και λίγο την προκήρυξη. Δεν παίρνουν όλοι την ειδική γενικά και αόριστα εφόσον δούλεψαν σε ΟΤΑ....

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Κυρ Μαρ 11, 2018 6:20 pm

DTINFINITY έγραψε:
Thanos92 έγραψε:Παιδιά παρακαλώ ας υπολογίσει κάποιος τα μόρια μου για ΥΕ! Είναι επείγον!

α) Βαθμός γυμνάσιου 12
β) Άνω των 24
γ) 67% ΑΜΕΑ

Θέλετε κάτι άλλο ? Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ!

Ανεργία; Γιατί μετράει στους ΥΕ.
Και αν έχεις τέκνα ή είσαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.

Ναι άνεργος είμαι με κάρτα από τον ΟΑΕΔ! Τεκνά όχι! Άρα έχουμε:

α) Βαθμός γυμνάσιου 12
β) Άνω των 24
γ) 67% ΑΜΕΑ
ζ) Συνεχόμενοι ακέραιοι μήνες ανεργίας (έως σήμερα): 2 (βέβαια ήμουν και ποιο πριν αλλά δούλεψε κάπου για 3 μήνες και μετράει από τότε έως και σήμερα)

Πόσα έχω σύνολο ?

thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanosl » Κυρ Μαρ 11, 2018 7:42 pm

Γεια σας... θα αναφερω μια παρατυπια που εχει κανει ο ΑΣΕΠ για την 3κ/2018 ( πιστευω να δημοσιευθει αυτο ). Για τους Χειριστες Μηχανηματων υπαρχουν θεσεις που ζητανε με Β ομαδας αδεια χειρισμου και οσα ατομα εχουν Α ομαδας αποκλειονται. Αυτο ειναι παρανομο γιατι η Α ομαδα καλυπτει την Β ( ειναι σα να λεμε εχω Γ κατηγοριας διπλωμα οδηγησης και δεν μπορω να οδηγησω ΗΧ ) . Στην προκυρηξη υπαρχουν κωδικοι με θεσεις που αντιστοιχουν σε παλαια διπλωματα χειριστων τα οποια εχουν καταργηθει. Απορω.. πως ενας δημος θα παρει εναν χειριστη που εχει περασει με παλια αδεια απ την στιγμη που του εχει καταργηθει και δεν εχει παει να το ανανεωση ( υπαρχει Π.Δ που υποχρεωνει τους χειριστες να αλλαξουν την παλια αδεια με καινουργια) Απορω γενικα πως ο ΑΣΕΠ εβγαλε τετοια προκηρυξη..

woolfy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό woolfy » Κυρ Μαρ 11, 2018 7:57 pm

thanosl έγραψε:Γεια σας... θα αναφερω μια παρατυπια που εχει κανει ο ΑΣΕΠ για την 3κ/2018 ( πιστευω να δημοσιευθει αυτο ). Για τους Χειριστες Μηχανηματων υπαρχουν θεσεις που ζητανε με Β ομαδας αδεια χειρισμου και οσα ατομα εχουν Α ομαδας αποκλειονται. Αυτο ειναι παρανομο γιατι η Α ομαδα καλυπτει την Β ( ειναι σα να λεμε εχω Γ κατηγοριας διπλωμα οδηγησης και δεν μπορω να οδηγησω ΗΧ ) . Στην προκυρηξη υπαρχουν κωδικοι με θεσεις που αντιστοιχουν σε παλαια διπλωματα χειριστων τα οποια εχουν καταργηθει. Απορω.. πως ενας δημος θα παρει εναν χειριστη που εχει περασει με παλια αδεια απ την στιγμη που του εχει καταργηθει και δεν εχει παει να το ανανεωση ( υπαρχει Π.Δ που υποχρεωνει τους χειριστες να αλλαξουν την παλια αδεια με καινουργια) Απορω γενικα πως ο ΑΣΕΠ εβγαλε τετοια προκηρυξη..

Καλως ηρθες στο κλαμπ...δεν ειναι μονο αυτη η παρατυπια ειναι πολλες σε σχεση με τις αδειες οχι μονο στους οδηγους σε πολλες ειδικοτητες...Αν εχεις μεγαλυτερη σε ακυρωνει παρανομα ομως...

vivian53
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vivian53 » Κυρ Μαρ 11, 2018 8:06 pm

μια ερωτηση . οπως ανοιγω την αιτηση για ΥΕ μου βγαζει προσυμπληρωμενο το ΔΕ και ΥΕ . πρεπει να το αφησω ετσι ή να παω να δημιουργησω αιτηση μονο για ΥΕ εχω απολυτηριο Γυμνασιου και δεν ενδιαφερομαι για θεσεις ΔΕ

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Κυρ Μαρ 11, 2018 9:48 pm

Θα κάνω τα χαρτιά για θέση ΤΕ που θέλει ΣΥΝΑΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Στην υπεύθυνη δήλωση στην μπροστινή σελίδα εκεί που ζητάει την συνολική προϋπηρεσία π.χ. ΙΚΑ θα βάλω αυτή που ζητάει η θέση, η όλη όση είναι γραμμένη στην βεβαίωση του ικα;; Στην πίσω σελίδα γνωρίζω ότι γράφω την συναφή μόνο αναλυτικά

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Μαρ 12, 2018 11:45 am

Παιδιά η 3Κ/2018 είναι ο ορισμός της φωτογραφικής προκήρυξης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσες καταγγελίες και αν γίνουν!!Ότι και αν πει κανείς εδώ!!Ίσα-ίσα αν ειπωθεί κάποια αλήθεια από τον οποιονδήποτε που πονέσει περισσότερο από όσο πρέπει,, τότε δεν αποκλείεται και ο εν λόγω "οποιοσδήποτε" να έχει μπλεξίματα με τον νόμο!!Πάρτε το χαμπάρι , στην σημερινή άθλια Ελλάδα αν δεν είσαι κλέφτης, ψεύτης,απατεώνας,λωποδύτης,λαμόγιο, ανήθικος απλά δυσκολεύεσαι να επιβιώσεις!!Η σημερινή μεταπολεμική Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ελεεινό κατασκεύασμα που είναι φτιαγμένο μόνο και μόνο για να "ταΐζει" αδιάκοπα και πλουσιοπάροχα εθνικούς χαραμοφάηδες όπως μεγαλοεπιχειρηματίες και οικογένειες πολιτικών!!Ζητάτε μετά από εμένα να αγωνιστώ για αυτήν την Ελλάδα των χαραμοφάηδων!!Και εγώ να συνεχίσω να είμαι το κορόιδο!!Πως αμέεε!!!

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Δευ Μαρ 12, 2018 12:28 pm

woolfy έγραψε:
thanosl έγραψε:Γεια σας... θα αναφερω μια παρατυπια που εχει κανει ο ΑΣΕΠ για την 3κ/2018 ( πιστευω να δημοσιευθει αυτο ). Για τους Χειριστες Μηχανηματων υπαρχουν θεσεις που ζητανε με Β ομαδας αδεια χειρισμου και οσα ατομα εχουν Α ομαδας αποκλειονται. Αυτο ειναι παρανομο γιατι η Α ομαδα καλυπτει την Β ( ειναι σα να λεμε εχω Γ κατηγοριας διπλωμα οδηγησης και δεν μπορω να οδηγησω ΗΧ ) . Στην προκυρηξη υπαρχουν κωδικοι με θεσεις που αντιστοιχουν σε παλαια διπλωματα χειριστων τα οποια εχουν καταργηθει. Απορω.. πως ενας δημος θα παρει εναν χειριστη που εχει περασει με παλια αδεια απ την στιγμη που του εχει καταργηθει και δεν εχει παει να το ανανεωση ( υπαρχει Π.Δ που υποχρεωνει τους χειριστες να αλλαξουν την παλια αδεια με καινουργια) Απορω γενικα πως ο ΑΣΕΠ εβγαλε τετοια προκηρυξη..

Καλως ηρθες στο κλαμπ...δεν ειναι μονο αυτη η παρατυπια ειναι πολλες σε σχεση με τις αδειες οχι μονο στους οδηγους σε πολλες ειδικοτητες...Αν εχεις μεγαλυτερη σε ακυρωνει παρανομα ομως...

που το λέει ότι αποκλείονται;;;εγώ νόμιζα πως εννοείται και τις δήλωσα τις θέσεις κανονικά

Michanikos123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michanikos123 » Δευ Μαρ 12, 2018 1:12 pm

καλησπέρα

Ειδικότητα Τ.Ε.

απ'οτι βλέπω στη φόρμα συμπλήρωσης στο ΑΣΕΠ ( ηλεκτρονική αίτηση) δεν υπάρχει επίκληση για μεταπτυχιακό όπως σε άλλες προκηρύξεις πάρα μόνο στο πεδίο που δηλώνουμε θέσεις προτίμησις
βλέπω λάθος? μήπως ξέρετε γιατί το έχουν κάνει έτσι?
τώρα απλά το δηλώνουμε στο πεδίο με τις θέσεις προτίμησις και επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα στα δικαολογητικά?

Michanikos123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michanikos123 » Δευ Μαρ 12, 2018 1:15 pm

και απο οτι παρατηρώ το ίδιο ισχύει και για τα αγγλικά, δεν υπάρχει επίκληση απο το μητρώο
και εδώ απλά επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα?

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Δευ Μαρ 12, 2018 1:51 pm

Μήπως να διαβάζετε όλες τις σελίδες αυτής δημοσίευσης πριν κανετε την αίτηση ή πριν διατυπώσετε τις απορίες σας;

knts
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό knts » Δευ Μαρ 12, 2018 2:10 pm

Michanikos123 έγραψε:καλησπέρα

Ειδικότητα Τ.Ε.

απ'οτι βλέπω στη φόρμα συμπλήρωσης στο ΑΣΕΠ ( ηλεκτρονική αίτηση) δεν υπάρχει επίκληση για μεταπτυχιακό όπως σε άλλες προκηρύξεις πάρα μόνο στο πεδίο που δηλώνουμε θέσεις προτίμησις
βλέπω λάθος? μήπως ξέρετε γιατί το έχουν κάνει έτσι?
τώρα απλά το δηλώνουμε στο πεδίο με τις θέσεις προτίμησις και επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα στα δικαολογητικά?

Γιατί είδαν ότι με άλλες μικρότερες προκηρύξεις το σύστημά τους δεν σήκωνε επικλήσεις από μητρώο κι αν εφάρμοζαν το ίδιο σύστημα στην προκήρυξη αυτή, το σύστημα θα ήταν μονίμως down.

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Δευ Μαρ 12, 2018 2:57 pm

Thanos92 έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:

Ναι άνεργος είμαι με κάρτα από τον ΟΑΕΔ! Τεκνά όχι! Άρα έχουμε:

α) Βαθμός γυμνάσιου 12
β) Άνω των 24
γ) 67% ΑΜΕΑ
ζ) Συνεχόμενοι ακέραιοι μήνες ανεργίας (έως σήμερα): 2 (βέβαια ήμουν και ποιο πριν αλλά δούλεψε κάπου για 3 μήνες και μετράει από τότε έως και σήμερα)

Πόσα έχω σύνολο ?

α) 0
β)75
γ)0
δ)0
ε)42
ζ)0

XRIAVA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό XRIAVA » Δευ Μαρ 12, 2018 3:39 pm

Συμφωνώ Ι Μπάκα με ότι έγραψες. Ανγχωνόμουν μήπως δεν συνμπληρώσω σωστά την αίτηση, 10 τηλέφωνα στον ΑΣΕΠ για απορίες..τόσο διάβασμα την προκήρυξη ξανά κ ξανά.. και στο τέλος μας αντιμετωπίζουν με τον χειρότερο τρόπο. Ήταν έτσι κ αλλιώς άδικη από την γέννησή της δίνοντας extra μόρια σε όσους έχουν δουλέψει στο δημόσιο αλλά επεκτείνοντας τον παράλογο αυτό όρο σε όλες τις θέσεις το έφτασαν στα άκρα.
Τι να πω νιώθω απλά τεράστια αδικία γιατί δεν μας αντιμετωπίζουν αξιοκρατικά αλλά κομματικά. :cry: :(

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες