atebank η υπουργειο πολιτισμου ?

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
newbie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό newbie » Κυρ Ιούλ 20, 2008 12:37 am

tempelis27 έγραψε:ATEBANK min to skeftese!!!

Και εγώ ΑΤΕ σκέφτομαι! Άλλωστε σε αυτή θα πάω πρώτα! Αλλά είναι και το άλλο: Τώρα με την αναγνώριση των κολλεγίων...ο ανταγωνισμός για το δημόσιο θα γίνει ακόμη πιο έντονος! Βλέπετε τί έγινε και στην 6Κ/2007. Πανικός!!! Σε λίγο καιρό θα είναι αδύνατο να διοριστείς στο δημόσιο αν δεν έχεις άπειρα προσόντα. Μήπως τώρα που μου έκατσε η ευκαιρία, έστω και σε ασφαλιστικό ταμείο, αν την κλωτσήσω, θα κάνω βλακεία;

tempelis27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tempelis27 » Κυρ Ιούλ 20, 2008 12:50 am

newbie έγραψε:

Και εγώ ΑΤΕ σκέφτομαι! Άλλωστε σε αυτή θα πάω πρώτα! Αλλά είναι και το άλλο: Τώρα με την αναγνώριση των κολλεγίων...ο ανταγωνισμός για το δημόσιο θα γίνει ακόμη πιο έντονος! Βλέπετε τί έγινε και στην 6Κ/2007. Πανικός!!! Σε λίγο καιρό θα είναι αδύνατο να διοριστείς στο δημόσιο αν δεν έχεις άπειρα προσόντα. Μήπως τώρα που μου έκατσε η ευκαιρία, έστω και σε ασφαλιστικό ταμείο, αν την κλωτσήσω, θα κάνω βλακεία;

den anagnoristikan akoma epagelmatika dikaiomata sta kolegia apla to nomosxedio kathorizei proipotheseis leitourgias tous. as min eisai toso apesiodoksos sxetika me to mellon. eksalou h ATE den se desmeyei, eno gia 5 xronia ston asfalistiko organismo den tha mporeis na kaneis aithsh gia symmetoxh se allh prokiriksh. skepsou to kala. zhta apopseis apo polous kai idiaitera apo anthropous pou gnorizoun to periballon ergasias kai stis 2 yphresies. des pou tha exeis ekseliksi prooptikes, poiothta ergasias, ola einai sxetika bebaia. einai dilima. elpizo na labeis ti sosti apofasi.

newbie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό newbie » Κυρ Ιούλ 20, 2008 9:53 am

tempelis27 έγραψε:
newbie έγραψε:

den anagnoristikan akoma epagelmatika dikaiomata sta kolegia apla to nomosxedio kathorizei proipotheseis leitourgias tous. as min eisai toso apesiodoksos sxetika me to mellon. eksalou h ATE den se desmeyei, eno gia 5 xronia ston asfalistiko organismo den tha mporeis na kaneis aithsh gia symmetoxh se allh prokiriksh. skepsou to kala. zhta apopseis apo polous kai idiaitera apo anthropous pou gnorizoun to periballon ergasias kai stis 2 yphresies. des pou tha exeis ekseliksi prooptikes, poiothta ergasias, ola einai sxetika bebaia. einai dilima. elpizo na labeis ti sosti apofasi.

Σε ευχαριστώ πολύ, πάντως! Είναι κάτι που θα το σκεφτώ πολύ! Δυστυχώς, στο τέλος, πάλι δε θα ξέρω αν πήρα τη σωστή απόφαση!:)

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Κυρ Ιούλ 20, 2008 10:33 am

Αυτόνομη Συνδικαλιστική Συσπείρωση Εργαζομένων στην ΑΤΕ

http://www.sysp.gr/

Για ATE BANK επιβεβαιώνει...

100 περίπου παραιτήσεις το Α΄Εξάμηνο του 2008 + 300 περίπου παραιτήσεις το 2007 = 400 περίπου παραιτήσεις περίπου μέσα σε 1,5 έτος.

Παραιτήσεις 400 περίπου άτομα... σε 1,5 χρόνο... :shock:

Πού πήγαν όλοι αυτοί... όταν έφυγαν από την ΑΤΕ ΒΑΝΚ...?

ΑΤΕ Προκήρυξη του 2006 περίπου 600 άτομα
ΑΤΕ Προκήρυξη του 2007 περίπου 600 άτομα
ΑΤΕ Μελλοντική Προκήρυξη του 2008 με Γραπτό Διαγωνισμό περίπου 1000 άτομα

ΣΥΝΟΛΟ 2.200 άτομα

Το προσωπικό της ΑΤΕ ΒΑΝΚ είναι περίπου κάτι πάνω από 5.566 σήμερα εν έτει 2008...
(Βλέπε την ετήσια έκθεση του 2006 στο http://www.atebank.gr/NR/rdonlyres/9406 ... 2006GR.pdf στη σελίδα 67)

2.200 / 6.000 = 0,37 ή 37% του υπάρχοντος προσωπικού...

Τόσοι πολλοί συνταξιοδοτούνται στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ... ή τόση μεγάλη επέκταση έχει η ΑΤΕ ΒΑΝΚ...?

Για ψάξτε το καλύτερα.... :wink: και μην προτρέχετε μερικοί να δώσετε συμβουλές....

Εννοείται πως το Υπουργείο, τα ΝΠΔΔ, τα Νοσοκομεία, οι Νομαρχίες... είναι καλύτερη επιλογή...

Τουλάχιστον αυτό μας δείχνει η Αυτόνομη Συνδικαλιστική Συσπείρωση Εργαζομένων στην ΑΤΕ... δεν έιναι δικό μου συμπέρασμα...

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Κυρ Ιούλ 20, 2008 2:41 pm

δεν ξερουμε πως μας τα φερνει η ζωη επισης ζουμε μεσα στο "αγχος"....πιστευω οτι η "ψυχικη ηρεμια" ειναι απαραιτητη στους καιρους μας....

διοριζομαι επιτελους στην υπερνομαρχια...μετα απο πολυ κοπο για να μαζεψω μορια...για την αγροτικη κι εκει μεσα ειμαι αν κανω ενσταση γιατι δεν μου μετρησαν την γλωσσα και με βγαλαν εκτος...αλλα δεν θα κανω...
...πιστεψτε με βασικη ειναι η ψυχικη ηρεμια...

μη ξεχναμε οτι ειμαστε σην Ελλαδα !!! κι οτι θελουμε αποκτατε μονο με ενστασεις δικαστηρια κλπ......τιποτα δεν ειναι δεδομενο...τιποτα.

tempelis27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tempelis27 » Κυρ Ιούλ 20, 2008 2:54 pm

Nicoletta έγραψε:δεν ξερουμε πως μας τα φερνει η ζωη επισης ζουμε μεσα στο "αγχος"....πιστευω οτι η "ψυχικη ηρεμια" ειναι απαραιτητη στους καιρους μας....

διοριζομαι επιτελους στην υπερνομαρχια...μετα απο πολυ κοπο για να μαζεψω μορια...για την αγροτικη κι εκει μεσα ειμαι αν κανω ενσταση γιατι δεν μου μετρησαν την γλωσσα και με βγαλαν εκτος...αλλα δεν θα κανω...

μη ξεχναμε οτι ειμαστε σην Ελλαδα !!! κι οτι θελουμε αποκτατε μονο με ενστασεις δικαστηρια κλπ......τιποτα δεν ειναι δεδομενο...τιποτα.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ? ΕΙΧΕΣ ADVANCED 'Η PROFICIENCY ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΑΝ?? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ? ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!!

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Κυρ Ιούλ 20, 2008 3:24 pm

Labis Nikolaou έγραψε:Με 750-800 ευρώ μικτά ΠΕ συν τα επιδόματα στην καλύτερη είναι 1000-1100 ευρώ...
και με μάστερ εννοείται 1100 ευρώ...
και 100 παραιτήσεις... το πρώτο εξάμηνο του 2008 επειδή στην ΑΤΕ τα πράγματα είναι ιδανικά μισθών ύψους 1800 ευρώ... με συνθήκες και bonus...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

100 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ?οι σε αλλους? απλα ο διαδικτυακοσ τοποσ της sysp ειναι πολυ οργανωμενος και εχει αμεσο ffed back.

1100? ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΜΙΑΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ συν 325 το μηνα. ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΤΕ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΝΟ OFFENCE OF COURSE.

ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜαΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΓΟ ΠΑΙΡΝΩ 18.300, 18400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ. ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1096.

ΕΣΤΩ 18000.
ΜΕΙΟΝ 1100 ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΜΕΙΟΝ 574 ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ=1360/ΜΗΝΑ min.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ.

PS ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΑ Ι ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ 2 Η ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΛΟΓΙΚΟ...

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ...3ΜΙΣΗ 4Η ΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΝΤΑΝ.

ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΨΥΧΟΠΛΑΚΟΘΗΚΑ. ΛΕΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? AGE OF EMPIRES ΠΑΙΖΟΥΝ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΤΕ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3-5 ΕΤΗ 8Α ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ WHATSOEVER ΣΤΥΛ ΕΘΝΙΚΗΣ....ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΟΥΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ 8ΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ .

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Κυρ Ιούλ 20, 2008 3:25 pm

azax έγραψε:
atgr20 έγραψε:παραιτηθείτε παραιτηθείτε όσοι πιό πολλοί τόσο πιό καλά.... μετά απο τότσες παραιτήσεις και 3 διαγωνισμούσ σερί νομίζω η Αγροτικήνα έλαβε το μήνυμα και να αξιοποιήσει πιό σωστά το νέο προσωπικό που στη τελική δεν έχει καμία σχέση εμ το ήδη υπάρχουν σε προοπτικές εξέλιξης.

σιγουρα μπορει να βελτιωσει τις συνθηκες μη περιμενεις θαυματα ομως.
τα λεφτα δεν ειναι και τοσο χαλια εγω εχω προβληματιστει διοτι το υπ.πολιτισμου δινει πολυ λιγα λεφτα και αν θα παω πρεπεισ σιγουρα να βρω και β δουλεια για να πληρωνω το ενοικιο μου !!!!!!!!
επισης θα εγκλωβιστω σε μια χαμηλομισθη θεση για μια πενταετια τουλαχιστον

LAST BUT NOT LEAST ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Κυρ Ιούλ 20, 2008 3:44 pm

newbie έγραψε:Και εγώ με παρόμοιο δίλημμα προβληματίζομαι!

ΑΤΕ ή Δημόσιο σε ασφαλιστικό ταμείο;

Στην ΑΤΕ θα έχω:
+ καλύτερες αποδοχές (250 - 300 ευρώ plus, σχεδόν ένα ενοίκιο)

+ ευκαιρία για καριέρα

+ σχετική σιγουριά (εδώ στις καθαρά ιδιωτικές δεν απολύουν εύκολα...πόσο μάλλον στην ΑΤΕ που είναι υπό τον έλεγχο του δημοσίου και μέσω της οποίας εφαρμόζεται η αγροτική πολιτική)

+ ιατρική περιθαλψη γιατρών της ΑΤΕ, όχι ΙΚΑ

- μεγάλη πίεση (όπως ακούγεται, φαντάζομαι λόγω της προσπάθειας για προσέλκυση πελατών...αν και δεν έχω δει ποτέ πιεσμένους υπαλλήλους, όσες φορές έχω έρθει σε επαφή με την ΑΤΕ)

- κίνδυνο ιδιωτικοποίησης σε ορίζοντα 5 - 10 ετών

- συνταξιοδοτική ασφάλιση ΙΚΑ

Στο ασφαλιστικό ταμείο θα έχω:

+ απόλυτη σταθερότητα

+ μέτρια προς αρκετή δουλειά, αλλά όχι σε στυλ ιδιωτικού τομέα, όπως στην ΑΤΕ

+ ασφάλιση και περίθαλψη δημοσίου

+ προσαύξηση στην εμπειρία σε επικείμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (μετά την πενταετία), αν δεν αλλάξει το καθεστώς, ώστε να μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο μετά από 5 χρόνια

+ δυνατότητα για μετάταξη ή μετάθεση στην πόλη μου (με λίγη τύχη, αλλά χωρίς να διαθέτω βύσμα) μετά από κάποια χρόνια

- χαμηλό μισθό (ΠΕ με master, δεν υπολογίζω πάνω από 900+ το μήνα, και μάλιστα στην Αθήνα, σε πόλη με αρκετά υψηλό κόστος ζωής, χωρίς να είμαι Αθηναίος:))

- σχεδόν καμία ευκαιρία για εξέλιξη

Να σημειώσω ότι και οι δύο θέσεις είναι για Αθήνα

Καμία γνώμη;;;

ΣΤΟ mail...

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Κυρ Ιούλ 20, 2008 3:49 pm

newbie έγραψε:
- μεγάλη πίεση (όπως ακούγεται, φαντάζομαι λόγω της προσπάθειας για προσέλκυση πελατών...αν και δεν έχω δει ποτέ πιεσμένους υπαλλήλους, όσες φορές έχω έρθει σε επαφή με την ΑΤΕ)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΧΕΧΕ.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥ ΣΤΗΝ JP MORGAN STIN AMERIKI DHLADH...

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Κυρ Ιούλ 20, 2008 3:59 pm

azax έγραψε:το προβλημα ειναι καθαρα οικονομικο, τωρα που πηρα το εκκαθαριστικο της εφοριας ειδα οτι τα εισοδηματα που δηλώνω απο την ατε ειναι 23000 -3000 φορος μενουν καθαρα 20.000 το οποιο σημαινει γυρω στα 1670 το μηνα + 50 το μηνα κατι εξοδα πελατειας + κατι προμηθειες γυρω στα 100 (χωρια το μπονους που φετος ηταν 4000) τελικο στο πορτοφολι ειναι σχεδον 1800,
με το χερι στη καρδια θα τα αφηνατε για να παρετε τα ουτε 1000 που δινει το υπ πολιτισμου? απλα η ζωη ειναι ακριβη και θα πρεπει να κανω πολλες περικοπες, βεβαια θα ζησουμε και με τα πολλα και με τα λιγα, αλλα καλυτερα με τα πολλα. και παλι δεν εχω παρει αποφαση καπου μεσα μου ελπιζω να αργησει πολυυυυυυυυυυ η μερα που θα χρειαστει να παρω αυτη την αποφαση. :( :(

RE ΑΖΑΧ? ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ?

ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΣΤΟ?

ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ?

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ?

ΤΟ email moy einai pkorkod@yahoo.gr

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Κυρ Ιούλ 20, 2008 4:33 pm

tempelis27 έγραψε:
Nicoletta έγραψε:δεν ξερουμε πως μας τα φερνει η ζωη επισης ζουμε μεσα στο "αγχος"....πιστευω οτι η "ψυχικη ηρεμια" ειναι απαραιτητη στους καιρους μας....

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ? ΕΙΧΕΣ ADVANCED 'Η PROFICIENCY ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΑΝ?? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ? ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!!

ολα σωστα τα εβαλα...το 002 δεν σημαινει μονο στα αγγλικα ηταν για τρεις γλωσσες. δεν μου μετρησαν τα γαλλικα !!! αυτο κατεθεσα. αριστα γαλλικα. και δεν ξεχασα τον κωδικο 002. αν το ξεχνουσα...σε κατι τοσο σημαντικο οπως το να κανεις μια αιτηση !!! ε τοτε τι να πω...
και δεν ριχνω το βαρος στον ΑΣΕΠ....αλλα σε αυτον που ελεγχει τα χαρτια. βασικα ευτυχως που υπαρχει ο ασεπ....γιατι ειδαν το λαθος "των αλλων" και δικαωθηκα και διοριζομαι....
ευχαριστω για τις ευχες

azax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό azax » Κυρ Ιούλ 20, 2008 4:59 pm

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:
azax έγραψε:το προβλημα ειναι καθαρα οικονομικο, τωρα που πηρα το εκκαθαριστικο της εφοριας ειδα οτι τα εισοδηματα που δηλώνω απο την ατε ειναι 23000 -3000 φορος μενουν καθαρα 20.000 το οποιο σημαινει γυρω στα 1670 το μηνα + 50 το μηνα κατι εξοδα πελατειας + κατι προμηθειες γυρω στα 100 (χωρια το μπονους που φετος ηταν 4000) τελικο στο πορτοφολι ειναι σχεδον 1800,
με το χερι στη καρδια θα τα αφηνατε για να παρετε τα ουτε 1000 που δινει το υπ πολιτισμου? απλα η ζωη ειναι ακριβη και θα πρεπει να κανω πολλες περικοπες, βεβαια θα ζησουμε και με τα πολλα και με τα λιγα, αλλα καλυτερα με τα πολλα. και παλι δεν εχω παρει αποφαση καπου μεσα μου ελπιζω να αργησει πολυυυυυυυυυυ η μερα που θα χρειαστει να παρω αυτη την αποφαση. :( :(

RE ΑΖΑΧ? ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ?

ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΣΤΟ?
διοριστηκα με γραπτο ασεπ 2002 δυο χρονια εχω υπευθυνη θεση , φετος δηλωσα εισοδημα 23.000? απο μισθωτες υπηρεσιες.
καθαρος μισθος 1350 + 50 εξοδα πελατειας = 1400.
επισης μη ξεχνατε οτι ατην ατε τα δωρα δεν ειναι μονο επι του μισθου αλλα μαζι με τα επιδοματα και εχει και το επιδομα ισολογισμου μια φορα τον χρονο
το οποιο ειναι κατι παραπανω απο το μισο μισθ

ΤΟ email moy einai pkorkod@yahoo.gr

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Κυρ Ιούλ 20, 2008 5:29 pm

Συγχαρητήρια!

Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Θα άφηνα την ΑΤΕ για την Υπερνομαρχία... Όπως έγραψες και εσύ... η "ψυχική ηρεμία" είναι απαραίτητη στους καιρούς μας.... εγώ θα συμπληρώσω ... και η σταθερότητα...

parker
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό parker » Τρί Αύγ 05, 2008 10:38 am

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ έγραψε:
Labis Nikolaou έγραψε:Με 750-800 ευρώ μικτά ΠΕ συν τα επιδόματα στην καλύτερη είναι 1000-1100 ευρώ...
και με μάστερ εννοείται 1100 ευρώ...
και 100 παραιτήσεις... το πρώτο εξάμηνο του 2008 επειδή στην ΑΤΕ τα πράγματα είναι ιδανικά μισθών ύψους 1800 ευρώ... με συνθήκες και bonus...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Καλημέρα. Είμαι γεωπόνος και διάλεξα το Υπουργείο Γεωργίας από την ΑΤΕ.
Δεν το έχω μετανιώσει και φαντάζομαι ούτε πρόκειται. Μάλιστα θεωρώ πως ήμουν και αρκετά τυχερός που μου έκατσε να διπλοπεράσω.
Ένα πράγμα θα πω, το οποίο το ιεραρχώ στην κορυφή. ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Πράγματι τα λεφτά είναι καλύτερα στη ΑΤΕ. 2000-3000 ευρώ παραπάνω το χρόνο ανάλογα και με το κατάστημα (επιδόματα χαμηλόμισθων, ισολογισμού, bonus) σε σχέση με το δημόσιο. Αλλά και τα επιδόματα πληρώνονται διαφορετικά. Msc στην ATE περίπου 85 ευρώ και επίδομα γάμου 96 ευρώ. Τώρα λαμβάνω αντίστοιχα 45 και 35 ευρώ.
Και σίγουρα αν πας στην ΑΤΕ, κάτσεις καμιά 5ετία και συνηθίσεις στα παραπάνω χρήματα, σίγουρα η απόφαση που θα πρέπει να πάρεις θα είναι δυσκολότερη.
Πολλά ύστερα εξαρτώνται από το υποκατάστημα και τον Δ/ντή του.
Τώρα, όσοι είναι σε θυρίδα και 3ης κατηγορίας, τον περισσότερο χρόνο περνάνε καλά. Τα προβλήματα αρχίζουν από το κεντρικό και μετά. Ο λόγος είναι ότι ο Δ/ντης και υποδ/ντες θέλουν να κάνουν καριέρα, οπότε και την κάνουν με τη δική σου πλάτη.
Να μην αναφερθώ για την καριέρα και πως γίνεται...
Αλλά για να είμαι και δίκαιος στην ΑΤΕ θα κάνεις καριέρα. Στο δημόσιο....
Ενα άλλο που εμένα με πείραζε είναι η απίστευτη μιζέρια.
Έμπαινα στο κατάστημα και άκουγα την κλάψα της αρκούδας. Λογικό δεν είναι και εσύ να μιζεριάζεις?
Και όλα αυτά που ανάφερα δεν συνέβαιναν στο δικό μου κατάστημα, αλλά στα περισσότερα.
Γαρδούμπα εσύ που είσαι υπέρμαχος της ΑΤΕ, είμαι υπερβολικός?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες