Προκήρυξη ΑΣΕΠ 9Κ/2022

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
bra1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Προκήρυξη ΑΣΕΠ 9Κ/2022

Δημοσίευσηαπό bra1 » Πέμ Μάιος 23, 2024 5:01 am

Markela1 έγραψε:
bra1 έγραψε:
dhmosio85 έγραψε:Μίλησα στο τηλέφωνο ,μόλις σήμερα κοινοποιήθηκε η κατανομή απο το Υπουργείο Εσωτερικών.Απο σήμερα προσπαθούν να οργανώσουν την αποστολή επιστολών .Γενικά θα πάρει χρόνο διότι η διαδικασία αφορά πάνω απο 200 άτομα ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ συν υπαλλήλους κινητικότητας.

Γνωρίζει κανείς πόσο πιθανή είναι μια μετάθεση ή απόσπαση σε άλλη πόλη για λόγους υγείας ή συνυπηρετησης;Ευχαριστώ.

Απ' ότι έχω διαβάσει αρκετά δύσκολη διότι ο εφκα έχει παγώσει την κινητικότητα από το 2021 και ως σήμερα παίρνει συνεχώς παρατάσεις.....εκτός αν η συνυπηρετηση έχει να κάνει με σώματα ασφαλείας

Εμένα μόλις μου έστειλαν επιστολή για αποδοχή διορισμού.

Markela1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Markela1 » Κυρ Μάιος 26, 2024 12:09 pm

bra1 έγραψε:
Markela1 έγραψε:
bra1 έγραψε:

Γνωρίζει κανείς πόσο πιθανή είναι μια μετάθεση ή απόσπαση σε άλλη πόλη για λόγους υγείας ή συνυπηρετησης;Ευχαριστώ.

Απ' ότι έχω διαβάσει αρκετά δύσκολη διότι ο εφκα έχει παγώσει την κινητικότητα από το 2021 και ως σήμερα παίρνει συνεχώς παρατάσεις.....εκτός αν η συνυπηρετηση έχει να κάνει με σώματα ασφαλείας

Ποιας κατηγορίας είστε; ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ;

Francoise
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Francoise » Κυρ Μάιος 26, 2024 6:19 pm

Καλησπέρα, άρχισαν να στέλνονται οι επιστολές? Για ΠΕ? Έχουν ενημερωθεί άλλοι? Εγώ σαν ΔΕ δεν έχω λάβει καμιά ενημέρωση. Αν έχει κάποιος άλλος ακόμη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ας ενημερώσει.

bra1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό bra1 » Δευ Μάιος 27, 2024 6:56 am

Markela1 έγραψε:
bra1 έγραψε:
Markela1 έγραψε:Απ' ότι έχω διαβάσει αρκετά δύσκολη διότι ο εφκα έχει παγώσει την κινητικότητα από το 2021 και ως σήμερα παίρνει συνεχώς παρατάσεις.....εκτός αν η συνυπηρετηση έχει να κάνει με σώματα ασφαλείας

Ποιας κατηγορίας είστε; ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ;

ΠΕ

Terminator
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Terminator » Δευ Μάιος 27, 2024 10:16 am

Σε εμένα η επιστολή για διορισμό ήρθε με το ταχυδρομείο στις 21 Μαΐου. Μιλάω για κατηγορία ΤΕ.

Francoise
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Francoise » Τρί Μάιος 28, 2024 5:05 pm

Προφανώς έχουν αρχίσει να αποστέλλονται οι επιστολές για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ. Φαντάζομαι ότι οι υπόλοιπες κατηγορίες θα ακολουθήσουν αργότερα γιατί εγώ ως ΔΕ δεν έχω λάβει καμιά ενημέρωση. Στις επιστολές, σας λένε ότι πρέπει να στείλετε δικαιολογητικά ή μέχρι πότε έχετε το δικαίωμα να κάνετε ανάληψη διορισμού? Επίσης το ΦΕΚ με τους διορισμούς πότε θα βγει?

Terminator
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Terminator » Τρί Μάιος 28, 2024 8:16 pm

Francoise έγραψε:Προφανώς έχουν αρχίσει να αποστέλλονται οι επιστολές για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ. Φαντάζομαι ότι οι υπόλοιπες κατηγορίες θα ακολουθήσουν αργότερα γιατί εγώ ως ΔΕ δεν έχω λάβει καμιά ενημέρωση. Στις επιστολές, σας λένε ότι πρέπει να στείλετε δικαιολογητικά ή μέχρι πότε έχετε το δικαίωμα να κάνετε ανάληψη διορισμού? Επίσης το ΦΕΚ με τους διορισμούς πότε θα βγει?

Η επιστολή αναφέρει οτι πρέπει να στείλουμε τα δικαιολογητικά μέσα σε 20 ημέρες.

arist1988
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό arist1988 » Σάβ Ιουν 01, 2024 7:35 pm

dhmosio85 έγραψε:
Francoise έγραψε:Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξεκίνησε η αποστολή επιστολών για τους ΠΕ και ΤΕ? Για τους ΔΕ δεν έχει βγει τίποτα? Ακόμα περιμένουμε...

Μίλησα στο τηλέφωνο ,μόλις σήμερα κοινοποιήθηκε η κατανομή απο το Υπουργείο Εσωτερικών.Απο σήμερα προσπαθούν να οργανώσουν την αποστολή επιστολών .Γενικά θα πάρει χρόνο διότι η διαδικασία αφορά πάνω απο 200 άτομα ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ συν υπαλλήλους κινητικότητας.

Απο που μαθαινουμε αν εφυγε η επιστολη ωστε να μην χαθει καποια προθεσμια; απο ασεπ ειπαν ρωτηστε εφκα και το αντιστροφο

bra1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό bra1 » Τρί Ιουν 04, 2024 6:47 am

arist1988 έγραψε:
dhmosio85 έγραψε:
Francoise έγραψε:Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξεκίνησε η αποστολή επιστολών για τους ΠΕ και ΤΕ? Για τους ΔΕ δεν έχει βγει τίποτα? Ακόμα περιμένουμε...

Μίλησα στο τηλέφωνο ,μόλις σήμερα κοινοποιήθηκε η κατανομή απο το Υπουργείο Εσωτερικών.Απο σήμερα προσπαθούν να οργανώσουν την αποστολή επιστολών .Γενικά θα πάρει χρόνο διότι η διαδικασία αφορά πάνω απο 200 άτομα ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ συν υπαλλήλους κινητικότητας.

Απο που μαθαινουμε αν εφυγε η επιστολη ωστε να μην χαθει καποια προθεσμια; απο ασεπ ειπαν ρωτηστε εφκα και το αντιστροφο

Λοιπόν για να μην αγχώνεται κάνεις χωρίς λόγο. Θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να προσπεράσει ο φορέας τον επιτυχόντες σε περίπτωση που δεν τον βρει ή να χαθεί κάποια ημερομηνία,εκτός και αν κάποιος ζει στο διάστημα...
Πιο συγκεκριμένα, θα έρθει email, θα πάρουν τηλέφωνο, θα στείλουν με ταχυδρομείο την επιστολή, αν επιστραφεί θα σε πάρουν τηλέφωνο, αν δεν απαντήσεις μέσα στο διάστημα που πρέπει θα σε ξαναπάρεις τηλέφωνο (όλα αυτά ο φορέας)

Terminator
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Terminator » Τρί Ιουν 04, 2024 10:23 am

arist1988 έγραψε:Απο που μαθαινουμε αν εφυγε η επιστολη ωστε να μην χαθει καποια προθεσμια; απο ασεπ ειπαν ρωτηστε εφκα και το αντιστροφο

Πάρε τηλέφωνο στο γραφείο προσωπικού του ΕΦΚΑ. Θα σου απαντήσουν. Ψάξε στο ίντερνετ για το τηλέφωνο.

George2024
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό George2024 » Πέμ Ιουν 06, 2024 3:27 pm

georpapad έγραψε:
harrissam έγραψε:Έχει κανένας πληροφορίες για την πληροφορική στον εφκα?

Αν κάποιος γνωρίζει θα βοηθούσε αφάνταστα. Όπως επίσης αν υπάρχει και κάποια άλλη παροχή πέρα από το βασικό μισθό κάθε κατηγορίας.

Το πρόβλημα που έχει ο ΕΦΚΑ είναι πως έχουν διακόψει τις μετακινήσεις.

Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το μισθολόγιο των υπαλλήλων Πληροφορικής στη διεύθυνση Πληροφορικής κι επικοινωνιών;

Ευχαριστώ

dhmosio85
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dhmosio85 » Παρ Ιουν 07, 2024 12:02 pm

Εγώ έστειλα τα δικαιολογητικά την προηγούμενη Τρίτη.Δεν έχω καταλάβει αν το ΦΕΚ διορισμού θα βγει ατομικά η αν ο ΕΦΚΑ αναμένει πρώτα να συλλέξει και να ελέγξει όλα τα δικαιολογητικά ώστε να βγάλει ομαδικό ΦΕΚ διορισμού.Επίσης γνωρίζετε αν η ορκωμοσία γίνεται απο την πρώτη μέρα;

THP
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό THP » Παρ Ιουν 07, 2024 7:30 pm

Ό,τι λέει ο Νόμος (Ν.3528/2007). Είναι πολύ ξεκάθαρα τα όσα διατυπώνονται εκεί, τόσο για το ΦΕΚ (εάν είναι ατομικό ή ομαδικό) διορισμού, όσο και για το χρονικό διάστημα εντός του οποίου μπορεί κάποιος να ορκιστεί και να αναλάβει επίσημα, καθήκοντα.

Εάν πάλι δεν σας καλύπτει αυτό που αναφέρεται στον Νόμο σχετικά με το ΦΕΚ, το πιο απλό είναι να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, έναν/μια τυχαίο/α επιτυχοντα/ούσα από οποιαδήποτε προκήρυξη (οριστικά διοριστέοι) και να δείτε τη μορφή του ΦΕΚ.

Τα πράγματα είναι εντελώς απλά.

mariapapaz1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariapapaz1980 » Σάβ Ιουν 08, 2024 1:00 pm

George2024 έγραψε:
georpapad έγραψε:
harrissam έγραψε:Έχει κανένας πληροφορίες για την πληροφορική στον εφκα?

Αν κάποιος γνωρίζει θα βοηθούσε αφάνταστα. Όπως επίσης αν υπάρχει και κάποια άλλη παροχή πέρα από το βασικό μισθό κάθε κατηγορίας.

Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το μισθολόγιο των υπαλλήλων Πληροφορικής στη διεύθυνση Πληροφορικής κι επικοινωνιών;

Ευχαριστώ

Και εμένα αυτό θα με ενδιέφερε από ότι φαίνεται όμως δεν είναι εύκολο να μάθουμε. Λογικά θα απορρίψω τη θέση λόγο κινητικότητας.

bra1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό bra1 » Σάβ Ιουν 08, 2024 5:05 pm

mariapapaz1980 έγραψε:
George2024 έγραψε:
georpapad έγραψε:

Ευχαριστώ

Και εμένα αυτό θα με ενδιέφερε από ότι φαίνεται όμως δεν είναι εύκολο να μάθουμε. Λογικά θα απορρίψω τη θέση λόγο κινητικότητας.

Και εγώ το ίδιο

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες