ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό NSNS » Σάβ Μαρ 03, 2018 9:38 pm

mylw έγραψε:
NSNS έγραψε:
mylw έγραψε:Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

mylw εγώ έχω άλλη απορία αν μπορείς να με βοηθήσεις.Εμένα η βεβαίωσή μου για το 18μηνο αναφέρει ως λήξη τέλος Απριλίου ενώ η πραγματική λήξη της σύμβασης ήταν τέλος Μαρτίου (18 μήνες).Συνεπώς δεν είναι ορθό να δηλώσω 19 μήνες βάσει της βεβαίωσης.Γράφω 18 μήνες και στην υπεύθυνη δήλωση έως τέλος Μαρτίου και από εκεί έως τέλος Απριλίου ότι εργάστηκα τις μέρες των απουσιών μου όπως και πραγματικά συνέβη?

Σου ξαναλέω αφαιρείς τις ημερομηνίες. Πχ έναρξη 15-10-2010 και λήξη στις 23-4-2012
23-4-2012
- 15-10-2010
= 8 6 1 1 χρόνος 6 μήνες 8 μέρες. Ημερομηνίες θα βάλεις αυτές που αναγράφονται στη βεβαίωση που θα προσκομισεις

mylw η πρώτη απάντησή σου ήταν σε κάποιον άλλο τώρα απάντησες σε μένα.Ευχαριστώ για την πολύ κατατοπιστική απάντησή σου.

sanudos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sanudos » Κυρ Μαρ 04, 2018 10:43 am

Η ειδική εμπειρία που έχει αποκτηθεί στην καθαριότητα ώς ΥΕ, μπορεί να μετρηθεί στην επιλογή ειδικοτήτων στην κατηγορία των ΔΕ.

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Κυρ Μαρ 04, 2018 2:38 pm

veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.

Veni και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω.... αν η προϋπηρεσία υπάλληλος γραφείου μετράει γι αυτές τις ειδικότητες!!; Βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας απαντήσει!!!

s_kaparo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό s_kaparo » Δευ Μαρ 05, 2018 12:13 am

Δεν ξέρω αν το έχετε απαντήσει. Στον τίτλο σπουδών αναφέρει ακέραιο μέρος, αριθμητή και παρονομαστή. Βάζω το κανονικό, δηλαδή 18 και 1/9 ή κάνω αναγωγή στο 10; Στους ΠΕ που έχω κάνει αίτηση πιο παλιά είχε βαθμό με 2 δεκαδικά ψηφία με άριστα το 10. Βοήθεια, δεν είναι και δική μου η αίτηση. Μην την κάψω τη φίλη.

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Δευ Μαρ 05, 2018 1:40 am

ερωτήσεις-απορίες

1. στην βεβαίωση του ΙΚΑ αναγράφονται συνολικά 5214 ημέρες από το 2002.
αυτές από πριν δεν υπολογίζονται? (η αίτηση έγινε από την πύλη ermis.gov).
από την ίδια την σελίδα του ΙΚΑ πάλι ένσημα από το 2002 εμφανίζονται ενώ στου ATLAS.GOV από το 1999 οπότε και ασφαλίζομαι στην Ελλάδα. και στις 2 επιλογές δεν εμφανίζονται των τελευταίων μηνών.
α) χρειάζεται να κάνω κάτι ή αρκεί αφού έτσι κι αλλιώς μ αυτήν την βεβαίωση πιάνω όλα τα μόρια?
β) υπάρχει παρατήρηση υπέρβασης, κι έτσι είναι, από παράλληλη εργασία σε διαφορετικούς εργοδότες (part time + full time)
με κάποια κενά κι εναλλαγές εργοδοτών.
τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?
ξέρω ότι μόνο ο ένας εργοδότης πρέπει να υπολογιστεί κάθε φορά. ούτως ή άλλως από το 2009 και μετά που εργάζομαι από την full time απασχόληση στον ίδιο εργοδότη πιάνω όλους τους μήνες για τα μόρια, αν υπολογίσω κάτι λάθος έχω επιπτώσεις?

2. τίτλος ΥΕ και βεβαίωση ΙΚΑ πρέπει να είναι θεωρημένα αντίγραφα ή απλές φωτοτυπίες?

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Δευ Μαρ 05, 2018 7:50 am

s_kaparo έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχετε απαντήσει. Στον τίτλο σπουδών αναφέρει ακέραιο μέρος, αριθμητή και παρονομαστή. Βάζω το κανονικό, δηλαδή 18 και 1/9 ή κάνω αναγωγή στο 10; Στους ΠΕ που έχω κάνει αίτηση πιο παλιά είχε βαθμό με 2 δεκαδικά ψηφία με άριστα το 10. Βοήθεια, δεν είναι και δική μου η αίτηση. Μην την κάψω τη φίλη.

Ακέραιο μέρος , αριθμητή, παρανομαστή.

s_kaparo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό s_kaparo » Δευ Μαρ 05, 2018 8:23 am

zazazoom έγραψε:
s_kaparo έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχετε απαντήσει. Στον τίτλο σπουδών αναφέρει ακέραιο μέρος, αριθμητή και παρονομαστή. Βάζω το κανονικό, δηλαδή 18 και 1/9 ή κάνω αναγωγή στο 10; Στους ΠΕ που έχω κάνει αίτηση πιο παλιά είχε βαθμό με 2 δεκαδικά ψηφία με άριστα το 10. Βοήθεια, δεν είναι και δική μου η αίτηση. Μην την κάψω τη φίλη.

Ακέραιο μέρος , αριθμητή, παρανομαστή.

Δηλαδή το πρώτο που αναφέρω; Γιατί έτσι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι τη μετατροπή για να υπολογίσουν τα μόρια. Στην προκήρυξη πάντως δεν αναφέρει κάτι, ενώ πιο παλιά ήταν ξεκάθαρο.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Μαρ 05, 2018 10:15 am

Lydia86 έγραψε:
veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.

Veni και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω.... αν η προϋπηρεσία υπάλληλος γραφείου μετράει γι αυτές τις ειδικότητες!!; Βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας απαντήσει!!!

Εγώ πιστευω ότι οποιαδήποτε διοικητική εργασία θα μπορούσε να έχει συνάφεια.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Δευ Μαρ 05, 2018 10:35 am

Σας έχω φρέσκα νέα...οι συμβασιούχοι πιέζουνε να μετρήσει η ειδική εμπειρία και στις θέσεις που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Για να γίνω κατανοητός...Παλιότερος νόμος λέει οτι στις μισές προκηρυσσόμενες θέσεις δεν μετράει η εμπειρία παρα μόνο τα άλλα κριτήρια. Δηλαδή έστω ΠΕ Διοικητικού με δύο θέσεις --> 1 μια θέση με εμπειρία και 1 χωρίς εμπειρία. Μέχρι τώρα ξέραμε οτι για τη μία θέση που είναι με εμπειρία θα την πάρει κάποιος συμβασιούχος. Η άλλη θέση όμως θα πήγαινε σε κάποιον καημένο απο τον υπόλοιπο θνητό λαό με διδακτορικά κλπ...αλλά όχι...για πρώτη φορά θα δούμε το απίστευτο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέση που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Έλεος με αυτη τη κυβέρνηση και τις φωτογραφικές προκηρύξεις...Όπου να'ναι θα βγει ΦΕΚ με την "διόρθωση" για να μην αδικηθεί κανένας απο το κομματικό στρατό και φύγει καμία θέση σε κάποιον που έχει φάει τη ζωή του στα θρανία.

baidzi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό baidzi » Δευ Μαρ 05, 2018 11:50 am

Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
Η ερώτησή μου απευθύνεται στους πιο έμπειρους: με 1598 μόρια για ΔΕ διοικητικού έχω καμία ελπίδα?

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Μαρ 05, 2018 12:25 pm

JohnyMnemonic έγραψε:Σας έχω φρέσκα νέα...οι συμβασιούχοι πιέζουνε να μετρήσει η ειδική εμπειρία και στις θέσεις που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Για να γίνω κατανοητός...Παλιότερος νόμος λέει οτι στις μισές προκηρυσσόμενες θέσεις δεν μετράει η εμπειρία παρα μόνο τα άλλα κριτήρια. Δηλαδή έστω ΠΕ Διοικητικού με δύο θέσεις --> 1 μια θέση με εμπειρία και 1 χωρίς εμπειρία. Μέχρι τώρα ξέραμε οτι για τη μία θέση που είναι με εμπειρία θα την πάρει κάποιος συμβασιούχος. Η άλλη θέση όμως θα πήγαινε σε κάποιον καημένο απο τον υπόλοιπο θνητό λαό με διδακτορικά κλπ...αλλά όχι...για πρώτη φορά θα δούμε το απίστευτο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέση που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Έλεος με αυτη τη κυβέρνηση και τις φωτογραφικές προκηρύξεις...Όπου να'ναι θα βγει ΦΕΚ με την "διόρθωση" για να μην αδικηθεί κανένας απο το κομματικό στρατό και φύγει καμία θέση σε κάποιον που έχει φάει τη ζωή του στα θρανία.

το είχα διαβασει κι εγω σε καποια δημοσιευματα για την αυτοδιοικηση που προέβαλαν τη μεροληπτικη κατα τη γνωμη μου αποψή τους υπερ των νυν συμβασιουχων καθαριστων και όχι μόνο, πως πρεπει η εμπειρια στις ανταποδοτικες να ισχυσει και για τις θέσεις που δεν προσμετράται η εμπειρία...Μάλιστα υποτίθεται πως στο συγκεκριμένο άρθρο είχαν λάβει και βοηθεια απο νομικους κι εργατολογους δεν παρεθεταν ομως καποιο σχετικο νομο οπου θα μπορουσε να στηριχτει κατι που χωρις να εχω ιδιαιτερες νομικες γνωσεις μου φαινεται αβασιμο και καταφωρα αντισυνταγματικο...
βλέπω και το λέω χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, αντιθέτως, ότι έχει αρχίσει να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου για τον αδέκαστο και αμερόληπτο ασεπ όπως τουλαχιστον εγω είχα καταλαβει απο ποστ σου που εχει τυχει να διαβασω εδω μέσα..τώρα όσον αφορά στο νόμο που αναφέρεις γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια νεότερη διάταξη που να λέει κάτι διαφορετικό? Γιατί αν ο νόμος αυτός θεωρητικά ισχύει ακόμη, κανονικά ο ασεπ ανεξαρτήτως πιέσεων πρέπει να το μπλοκάρει ως αντισυνταγματικό...νομίζω ότι ένας απ τους ρόλους του ειναι ακριβώς αυτός, να ελέγχει τη συνταγματικοτητα των φεκ..επίσης να σε ρωτήσω και τι πιστεύεις σχετικά με το νόμο στον οποίο βασίζει η 3Κ την ειδική μοριοδότηση στις ανταποδοτικές...πώς ο ασεπ θα μοριοδοτησει με την ειδικη θεσεις ΠΕ-ΤΕ απ τη στιγμη που στο νομο λεει ότι η ειδικη αυτη μοριοδοτηση αφορα μονο τις θεσεις εκεινες για τις οποίες ως τυπικο προσον αρκει ο απολυτηριος τιτλος υποχρεωτικης εκπαιδευσης? ο συμβουλοι και οι νομικοι εκει μεσα πως το δεχτηκαν αυτό? τι να πω πια? ο μισός κοσμος κανει με κρυα καρδια την αιτηση ξεροντας οτι ενω βρίσκεται στη γραμμη εκκινησης, καποιοι αλλοι ξεκινουν την κουρσα απο το μεσο της διαδρομης...

drizzle79
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό drizzle79 » Δευ Μαρ 05, 2018 12:28 pm

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ηλεκτρονική αίτηση στην προκήρυξη 3Κ/2018,Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε αυτά που δηλώνουμε , όπως πτυχία κλπ. δεν ζητάει κάπου επίκληση στο μητρώο. Άρα όλα αυτά τα επισυνάπτουμε σε αυτά που θα αποστείλουμε σε φάκελο και όχι σε ηλεκτρονική μορφή. Ακόμα σχετικά με την εμπειρία, πήρα από το ΙΚΑ βεβαίωση ενσήμων αρκεί αυτό ή πρέπει να έχω και βεβαίωση εργοδότη που να συνοδεύει την παραπάνω βεβαίωση.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

iriefthi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iriefthi » Δευ Μαρ 05, 2018 1:28 pm

Aν ξέρει κάποιος μπορεί ν μου πει αν κάνω τα χαρτιά μου για ΔΕ, μπορεί να θεωρηθεί και μοριοδοτηθεί δεύτερος τίτλος σπουδών το πτυχίο του Πανεπιστημίου??
Το μεταπτυχιακό μετράει??

Ευχαριστώ

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Δευ Μαρ 05, 2018 1:32 pm

baidzi έγραψε:Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
Η ερώτησή μου απευθύνεται στους πιο έμπειρους: με 1598 μόρια για ΔΕ διοικητικού έχω καμία ελπίδα?

Ίσως έχεις.. Πως υπολογίζουμε τα μόρια? Μπορεί κάποιος να μου πεί?

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Δευ Μαρ 05, 2018 2:09 pm

Η βεβαιωση του δημου μου δειχνει 24 μηνες μεχρι ιουνιο προυπηρεσιας, αλλα με τα ενσημα ικα βγαινουν 22 οταν τα διαιρω με το 25 γιατι ο πρωτος μηνας ηταν στη μεση προσληψης ... εγω τι πρεπει να βαλω στην αιτηση;; και τελικα στον ΟΤΑ μετρανε οι συμβασεις μεχρι 26.06.17?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες