ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 11:18 pm

Με το 67% ΑΜΕΑ εχω καποια μορια; Και αν ναι ποσα;

Vaggelisdr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vaggelisdr » Τρί Φεβ 27, 2018 11:24 pm

Καλησπέρα παιδια. Ήθελα να ρωτησω αν κάποιος είναι τριτεκνος και μέλος τριτεκνης οικογένειας( γονείς) παίρνει μοριοδότηση μονο για την μια ιδιοτητα. Για ΥΕ ρωταω. Αν εχει τεις μηνες Ταμείο ανεργίας λογίζεται στον υπολογισμο ως εξαμηνο? Επίσης με 988 μορια υπάρχει πιθανότητα η τζάμπα το παράβολο!!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 11:31 pm

Με το 67% ΑΜΕΑ εχω καποια μορια; Και αν ναι ποσα;

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Φεβ 28, 2018 12:26 am

mylw έγραψε:
scrupo έγραψε:Α) ο μεγαλύτερος βαθμός υπολογίζεται αυτόματα από τον αλγόριθμο.

Β) θα ανοίξεις τόσες γραμμές τίτλων όσοι και οι κωδικοί (δλδ 3 για την 402, 403 κ 404)

Γ) στους δύο πρώτους βάλε τους βαθμούς και στον τρίτο ξαναβάλε έναν από τους δύο.

Ποιος ο λόγος να ανοίξεις 5 ή έξι γραμμές στους κωδικούς τίτλων ?

Στην ουσία χρειάζεται να ανοίξεις τόσους όσους ανοίγουν τις θέσεις.

Mktacc έγραψε:Καλησπέρα!

Θα σας πω μόλις τώρα την τηλεφωνική δική μου εμπειρία.
Μιλάω με μια υπάλληλο και της λέω.
Έχω 2 πτυχία ΤΕΙ σε συναφή αντικείμενο.

Από τις κατηγορίες που μπορώ να δηλώσω είναι η 402, η 403 και η 404.

Της λέω ότι απο προηγούμενες προκυρήξεις άνοιγα 2 γραμμές ένα με το ένα πτυχίο και ένα με το άλλο.
(παρεπιπόντως και σε αυτό το σημείο ασάφεια διότι δεν ξέρεις με ποια σειρά να βάλεις αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό)

Της λέω τώρα θα πρέπει να ανοιξω γραμμούλα και για τα 2 πτυχία και για τις 3ς επιδιοκώμενες κατηγορίες;

α) μου λέει ναι
της λέω πάω να ανοίξω και μου λέει ότι μπορώ να ανοίξω μέχρι 5 οχι 6 που υποτίθεται χρειάζομαι

β) της το ξαναρωτάω και μου απαντάει κάτι που ειλικρινά ΔΕΝ κατάλαβα ... ασυνάρτητο

γ) της το ξαναρωτάω και λέει θα ανοίξω 4ς γραμμές
στις 3ς διαφορετικές κατηγορίες με το πρώτο πτυχίο με το μεγαλύτερο βαθμό και μετά λέει θα ανοίξω μια άλλη σειρά θα διαλέξω μια όποια να ναι άλλη κατηγορία και θα βάλω το 2ο πτυχίο.

Την ευχαριστησα (απο μέσα μου την έβρισα) και την άφησα να συνεχίσει το μεροκάματό της.

Αυτά που στέλνω εδώ σε εσάς θα τα στείλω και με e-mail στο ΑΣΕΠ, μήπως έχω καμία γραπτή απάντηση!

Από ότι κατάλαβα έχεις 2 πτυχία το οποίο το ένα είναι για 402 και το άλλο για 404 ( δεν γίνονται δεκτά τα ίδια πτυχία και στα 2). οπότε ανοίγεις μια γραμμή για 402 και βάζεις το πτυχίο σου και μία για 404. Για την 403 που γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ανοίγεις δύο γραμμές και τα βάζεις και τα 2.
Επίσης αυτό που κάνω εγώ και μου είχε πει κάποιος συμφορουμίτης όταν είχα την ίδια απορία, πως δλδ βάζουμε πρώτο το πτυχίο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, είναι το εξής. Καταχωρώ πρώτο αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό. Δε ξέρω αν έχει νόημα ούτε ξέρω αν υπάρχει αλγόριθμος που διαλέγει βαθμολογία

Αυτό με τον αλγόριθμο ισχύει... Είτε πρωτο το βαλει κανεις ειτε δευτρο εφοσον ειναι και τα 2 αποδεκτα, τραβάει τον μεγαλυτερο βαθμο.. Μου το χουν απαντησει γραπτα απ το helpdesk του ασεπ...ειναι τσεκαρισμενο

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Τετ Φεβ 28, 2018 1:25 am

[quote="DTINFINITY"]Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;
Έχει κάποιος γραπτή απάντηση από τον ΑΣΕΠ με email γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να λένε ότι θέλουν.[/quote]
Στο 702 θελει πτυχιο διοίκησης απο επαλ

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Τετ Φεβ 28, 2018 1:29 am

[quote="klea29"]Καλησπέρα
Υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη;[/quote]
Οχι δεν υπαρχει μπορει να κανει αιτηση ο καθένας μεχρι 67 ετών

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τετ Φεβ 28, 2018 2:02 am

Μιας και οι μέρες τελειώνουν θέλω κάποιος να μου πει με σιγουριά ΑΝ εγώ που είμαι δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης αν μπορώ να πάρω μέρος ΜΟΝΟ στην ΥΕ και αν αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο! Τονίζω ξανά για όσους δεν το είδαν πως έχω ποσοστό ΑΜΕΑ 67%, απολυτήριο ΕΠΑΛ με 11,7 και πτυχίο Ωρολογοποιίας ΟΑΕΔ, άριστη γνώση Η/Υ και πολύ καλή γνώση Αγγλικών χωρίς χαρτί!

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Τετ Φεβ 28, 2018 8:49 am

[quote="Thanos92"]Μιας και οι μέρες τελειώνουν θέλω κάποιος να μου πει με σιγουριά ΑΝ εγώ που είμαι δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης αν μπορώ να πάρω μέρος ΜΟΝΟ στην ΥΕ και αν αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο! Τονίζω ξανά για όσους δεν το είδαν πως έχω ποσοστό ΑΜΕΑ 67%, απολυτήριο ΕΠΑΛ με 11,7 και πτυχίο Ωρολογοποιίας ΟΑΕΔ, άριστη γνώση Η/Υ και πολύ καλή γνώση Αγγλικών χωρίς χαρτί![/quote]

έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση .

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Τετ Φεβ 28, 2018 9:30 am

θέλω να ρωτήσω για την εμπειρία από το stage και πώς την δηλώνουμε.
εγώ απασχολήθηκα με stage για 11 μήνες ( η βεβαίωση γράφει και τις παρουσίες μου 229) στον ιδιωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν ένσημα στο ΙΚΑ, κάλυπτε μόνο ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με αποτέλεσμα στο ΙΚΑ να μην φαίνονται οι μέρες αυτές. Άρα αν πάω να τις δηλώσω στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας (προσθέτοντας το 229 μαζί με τις υπόλοιπες ημέρες ασφάλισής μου στο ΙΚΑ), δεν συμφωνεί το σύνολο των μηνών με το χαρτί του ΙΚΑ.
Γενικά πώς την δηλώνουμε την εμπειρία stage; Μήπως την δηλώνουμε μόνο όταν έχουμε ένσημα από το ΙΚΑ; Δεν την βάζουμε καθόλου στην Υ.Δ. και απλά παρουσιάζουμε την βεβαίωση;

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Φεβ 28, 2018 9:43 am

oaee έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;
Έχει κάποιος γραπτή απάντηση από τον ΑΣΕΠ με email γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Στο 702 θελει πτυχιο διοίκησης απο επαλ

Copy paste η απαντηση ασεπ στο ερωτημα:

"Απάντηση ΑΣΕΠ
"Εάν ο 2ος τίτλος σπουδών χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων στη συνολική βαθμολογία, τότε καταχωρίζεται ο ίδιος κωδικός με αυτόν του 1ου τίτλου σπουδών και το σύστημα επιλέγει τον τίτλο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, επιλέγεται ο κωδικός που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο τίτλο σπουδών και οι θέσεις που αντιστοιχούν στον κωδικό αυτό"

Εν ολιγοις αυτο που καταλαβα και θα κανω κ εγω.. Δυο εγγραφες με τον 702 κ αλλες δυο με τον 708 αν έχεις και δευτερο τιτλο κ θες τα 150...αλλιως με εναν μονο τιτλο μια εγγραφη για καθε κωδικο 702 και 708

natalial
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό natalial » Τετ Φεβ 28, 2018 9:55 am

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί θέλω να ολοκληρώσω την αίτηση σήμερα (δυστυχώς δεν θα μπορέσω άλλη μέρα) και τα τηλεφωνα του ασεπ δεν απαντάνε.
Για τον κωδικό 052: (Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική, η οποία να είναι σε ισχύ.)
δεν βγάζω άκρη ...τί δικαιολογητικό χρειάζεται? απλό αντίγραφο από την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β᾽ κατηγορίας?
Επίσης κάτι ίσως περίεργο αλλά έχω κολλήσει ...στην αίτηση κάτω κάτω που συμπληρώνουμε τα δικαιολογητικά που ταχυδρομούνται αναφέρουμε και την εκτυπωμένη αίτηση? γιατί στην προηγούμενη προκύρηξη δεν την είχα αναφέρει το θεωρώ δεδομένο

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Τετ Φεβ 28, 2018 10:01 am

Ioanna222

Ερώτηση δική μου:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για κατηγορία ΔΕ, όσον αφορά την προκήρυξη 3Κ/2018, εφόσον δε γίνεται επίκληση από το μητρώο πώς δηλώνουμε τον δεύτερο αποδεκτό τίτλο? τον αναφέρουμε μόνο στο αντίστοιχο τετραγωνάκι που υπάρχει δίπλα σε κάθε επιδιωκόμενη θέση, ή τον δηλώνουμε επιπλέον κάτω από τον βασικό τίτλο σπουδών ώστε να αναγραφεί και η ακριβής βαθμολογία? Ειδικά στην περίπτωση που οι σχετικοί δύο τίτλοι είναι αποδεκτοί και για περισσότερες από μία ειδικότητες και με διαφορετικούς κωδικούς τίτλων σπουδών πρέπει να επιλέξει κανείς δύο φορές τον κάθε κωδικό ώστε να δηλώσει τα δύο πτυχία που αντιστοιχούν σε κάθε κωδικό τίτλου?

Απάντηση ΑΣΕΠ
"Εάν ο 2ος τίτλος σπουδών χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων στη συνολική βαθμολογία, τότε καταχωρίζεται ο ίδιος κωδικός με αυτόν του 1ου τίτλου σπουδών και το σύστημα επιλέγει τον τίτλο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, επιλέγεται ο κωδικός που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο τίτλο σπουδών και οι θέσεις που αντιστοιχούν στον κωδικό αυτό.

Πολύ ωραία η ερώτησή σου αρχικά μπορώ να πω.
Σου απαντάνε αν ο 2ος τίτλος χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων τότε καταχωρείς 2 γραμμές σωστά!
Αυτό ήξερα ότι ισχύει γενικώς. Αυτό έκανα σε προηγούμενες προκυρήξεις πχ 5,6,8 Κ και θεωρώ ήμουν. οκ

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η διαφορετική περίπτωση.

Scrupo

Β) θα ανοίξεις τόσες γραμμές τίτλων όσοι και οι κωδικοί (δλδ 3 για την 402, 403 κ 404)

Γ) στους δύο πρώτους βάλε τους βαθμούς και στον τρίτο ξαναβάλε έναν από τους δύο.

Ο λόγος είναι ότι έχω 2 πτυχία και έλεγα ότι μπορώ να συμμετέχω σε 3ς κατηγορίες άρα 3 κατηγορίες επί 2 πτυχία =6 σειρές.
έτσι θα προέκυπταν.

Mylw

Από ότι κατάλαβα έχεις 2 πτυχία το οποίο το ένα είναι για 402 και το άλλο για 404 ( δεν γίνονται δεκτά τα ίδια πτυχία και στα 2). οπότε ανοίγεις μια γραμμή για 402 και βάζεις το πτυχίο σου και μία για 404. Για την 403 που γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ανοίγεις δύο γραμμές και τα βάζεις και τα 2.
Επίσης αυτό που κάνω εγώ και μου είχε πει κάποιος συμφορουμίτης όταν είχα την ίδια απορία, πως δλδ βάζουμε πρώτο το πτυχίο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, είναι το εξής. Καταχωρώ πρώτο αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό. Δε ξέρω αν έχει νόημα ούτε ξέρω αν υπάρχει αλγόριθμος που διαλέγει βαθμολογία

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ετσι κατάλαβα ότι έκανα λάθος σε αυτό που ρώτησα στον ΑΣΕΠ.
τα πτυχία μου ανήκουν και τα 2 στη κατηγορία 402 και όχι 404. επίσης ανήκουν και στο κωδικό 403 που εκει είναι όλα τα πτυχία ούτως η άλλως.

εσύ το κατάλαβες και το σκέφτηκες να μου το πεις. η υπάλληλος του ασεπ όχι!

Ωστόσο εγώ θα στείλω ένα μήνυμα στον ΑΣΕΠ για τα 2 μου πτυχία πως θα μπούν στις 2 κατηγορίες.

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Τετ Φεβ 28, 2018 10:07 am

[quote="Vaggelisdr"]Καλησπέρα παιδια. Ήθελα να ρωτησω αν κάποιος είναι τριτεκνος και μέλος τριτεκνης οικογένειας( γονείς) παίρνει μοριοδότηση μονο για την μια ιδιοτητα. Για ΥΕ ρωταω. Αν εχει τεις μηνες Ταμείο ανεργίας λογίζεται στον υπολογισμο ως εξαμηνο? Επίσης με 988 μορια υπάρχει πιθανότητα η τζάμπα το παράβολο!!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.[/quote]

θα στείλεις μαιλ στο ΑΣΕΠ οφείλει να απαντήσει ρητά.

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό oaee » Τετ Φεβ 28, 2018 10:08 am

[quote="BILLY.T"]και κάτι ακόμα ξέρει κάποιος τι κάνουν οι επόπτες καθαριότητας ? ποια είναι η δουλεία τους ?
όπως και μια ειδικότητα που λέει ΔΕ ΕΠΙΔΟΤΩΝ τι είναι ?
όποιος ξέρει ας μας πει[/quote]

κλητήρας να πούμε και δίνει εντάλματα πληρωμής.. πολύ ξύλο

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Τετ Φεβ 28, 2018 11:22 am

Mktacc έγραψε:Ioanna222

Ερώτηση δική μου:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για κατηγορία ΔΕ, όσον αφορά την προκήρυξη 3Κ/2018, εφόσον δε γίνεται επίκληση από το μητρώο πώς δηλώνουμε τον δεύτερο αποδεκτό τίτλο? τον αναφέρουμε μόνο στο αντίστοιχο τετραγωνάκι που υπάρχει δίπλα σε κάθε επιδιωκόμενη θέση, ή τον δηλώνουμε επιπλέον κάτω από τον βασικό τίτλο σπουδών ώστε να αναγραφεί και η ακριβής βαθμολογία? Ειδικά στην περίπτωση που οι σχετικοί δύο τίτλοι είναι αποδεκτοί και για περισσότερες από μία ειδικότητες και με διαφορετικούς κωδικούς τίτλων σπουδών πρέπει να επιλέξει κανείς δύο φορές τον κάθε κωδικό ώστε να δηλώσει τα δύο πτυχία που αντιστοιχούν σε κάθε κωδικό τίτλου?

Απάντηση ΑΣΕΠ
"Εάν ο 2ος τίτλος σπουδών χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων στη συνολική βαθμολογία, τότε καταχωρίζεται ο ίδιος κωδικός με αυτόν του 1ου τίτλου σπουδών και το σύστημα επιλέγει τον τίτλο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, επιλέγεται ο κωδικός που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο τίτλο σπουδών και οι θέσεις που αντιστοιχούν στον κωδικό αυτό.

Πολύ ωραία η ερώτησή σου αρχικά μπορώ να πω.
Σου απαντάνε αν ο 2ος τίτλος χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων τότε καταχωρείς 2 γραμμές σωστά!
Αυτό ήξερα ότι ισχύει γενικώς. Αυτό έκανα σε προηγούμενες προκυρήξεις πχ 5,6,8 Κ και θεωρώ ήμουν. οκ

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η διαφορετική περίπτωση.

Scrupo

Ο λόγος είναι ότι έχω 2 πτυχία και έλεγα ότι μπορώ να συμμετέχω σε 3ς κατηγορίες άρα 3 κατηγορίες επί 2 πτυχία =6 σειρές.
έτσι θα προέκυπταν.

Mylw

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ετσι κατάλαβα ότι έκανα λάθος σε αυτό που ρώτησα στον ΑΣΕΠ.
τα πτυχία μου ανήκουν και τα 2 στη κατηγορία 402 και όχι 404. επίσης ανήκουν και στο κωδικό 403 που εκει είναι όλα τα πτυχία ούτως η άλλως.

εσύ το κατάλαβες και το σκέφτηκες να μου το πεις. η υπάλληλος του ασεπ όχι!

Ωστόσο εγώ θα στείλω ένα μήνυμα στον ΑΣΕΠ για τα 2 μου πτυχία πως θα μπούν στις 2 κατηγορίες.

Άρα ανοίγεις 2 γραμμές για 402 και άλλες 2 γραμμές για 403. Τουλάχιστον έτσι το έχω εγώ.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το που δηλώνω το μεταπτυχιακό, καθώς στους τίτλους σπουδών δεν έχει τέτοιο πεδίο

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες