Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Ιαν 15, 2010 6:08 pm

rayban έγραψε:οσους σας πηραν ησασταν απ επαρχια η κα απο δημους αττικής;;;
πρπει να πατε οι ιδιοι να παρετε τις προσκλησεις ;; to ρωρω αυτο γιατι καποιοι μπορει να μη μπορουν λογω δουλειας

κατι αλλο ..

ειναι στανταρ οτι πρεπει να παρουμε προσκλησεις?

και αν απο που?απο την εκαστοτε περιφερεια?

Κοτσοβολος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Κοτσοβολος » Παρ Ιαν 15, 2010 8:29 pm

κανονικα πρεπει να βγει μονο ανακοινωση...τι προσκλησεις και χαζομαρες,εμεις που ειμαστε απο επαρχια δε μπορουμε να ανεβοκατεβαινουμε Αθηνα για ψυλου πηδημα...εχουμε και δουλειες :x

reg
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό reg » Παρ Ιαν 15, 2010 9:19 pm

Παιδιά δεν είπα ότι με υποχρέωσε να πάω οπωσδήποτε να πάρω την πρόσκληση. Απλά μένω κοντά και θα περάσω να την πάρω εγώ, αυτό είναι όλο. Αλλιώς θα με ειδοποιούσε με κάποιον άλλο τρόπο (συστημένη επιστολή ή τηλεφωνικώς).

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Παρ Ιαν 15, 2010 10:27 pm

και εκει να σας λεγαν να πατε να τις παρετε, θα πηγαινατε.μιλαμε για δουλεια και για τους περισσοτερους ειναι ευκαιρια ζωης.σιγα τωρα που θα με πειραξει αμα μου πουν να παω αθηνα να παρω προσκληση.και στην αμερικη να μου λεγαν, θα πηγαινα.

να ρωτησω αν ξερει καποιος, τα ψυχοτεχνικα θα γινουν ταυτοχρονα σε ολες τις περιφερειες?γιατι αν γινουν την ιδια μερα, τοτε η προθεσμια των 5 ημερων απο την αναρτηση των πινακων δεν ισχυει γιατι στην αθηνα θα αναρτηθουν τη δευτερα ενω σε αλλες περιφερειες εχουν αναρτηθει απο μερες.

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Σάβ Ιαν 16, 2010 2:19 pm

charlemagne έγραψε:και εκει να σας λεγαν να πατε να τις παρετε, θα πηγαινατε.μιλαμε για δουλεια και για τους περισσοτερους ειναι ευκαιρια ζωης.σιγα τωρα που θα με πειραξει αμα μου πουν να παω αθηνα να παρω προσκληση.και στην αμερικη να μου λεγαν, θα πηγαινα.

να ρωτησω αν ξερει καποιος, τα ψυχοτεχνικα θα γινουν ταυτοχρονα σε ολες τις περιφερειες?γιατι αν γινουν την ιδια μερα, τοτε η προθεσμια των 5 ημερων απο την αναρτηση των πινακων δεν ισχυει γιατι στην αθηνα θα αναρτηθουν τη δευτερα ενω σε αλλες περιφερειες εχουν αναρτηθει απο μερες.

nomizo file mou oti den ginode tin idia mera...

de prolavenun apla...

pistevo oti tha ta xorisun se 2 meres..

de sou to leo omos me siguria...
apla kati eixa diavasei sta persina post oti eginan se 2 meres...

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Σάβ Ιαν 16, 2010 4:54 pm

djensar έγραψε:
charlemagne έγραψε:και εκει να σας λεγαν να πατε να τις παρετε, θα πηγαινατε.μιλαμε για δουλεια και για τους περισσοτερους ειναι ευκαιρια ζωης.σιγα τωρα που θα με πειραξει αμα μου πουν να παω αθηνα να παρω προσκληση.και στην αμερικη να μου λεγαν, θα πηγαινα.

de prolavenun apla...

εννοεις πως θα γινουν για ολες τις περιφερειες στην αθηνα?
γιατι στην προκηρυξη ελεγε πως καθε περιφερεια εχει δικια της ψυχοτεχνικη επιτροπη και θεωρησα πως και αυτο το σταδιο θα το κανει ανεξαρτητα η μια περιφερεια απο την αλλη, στην πολη οπου εδρευουν τα γραφεια καθεμιας.

dumanian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dumanian » Κυρ Ιαν 17, 2010 1:06 pm

charlemagne έγραψε:
djensar έγραψε:

de prolavenun apla...

εννοεις πως θα γινουν για ολες τις περιφερειες στην αθηνα?
γιατι στην προκηρυξη ελεγε πως καθε περιφερεια εχει δικια της ψυχοτεχνικη επιτροπη και θεωρησα πως και αυτο το σταδιο θα το κανει ανεξαρτητα η μια περιφερεια απο την αλλη, στην πολη οπου εδρευουν τα γραφεια καθεμιας.

Παράλληλα, εκτός από το «πάγωμα» των αυξήσεων για όσους οι μικτές αποδοχές ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ τον μήνα, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε και μία σειρά άλλων μέτρων για τον περιορισμό των μισθολογικών δαπανών και τη σταδιακή μείωση του δημόσιου τομέα μέσω της μείωσης του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.

Ετσι, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην αναστολή των προσλήψεων για το 2010 στο Δημόσιο, με εξαίρεση τις προσλήψεις που πρέπει να γίνουν από το υπουργείο Υγείας (νοσηλευτικό προσωπικό), το υπουργείο Παιδείας (εκπαιδευτικό προσωπικό) και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ανάγκες στα σώματα ασφαλείας).

Υπενθυμίζω οτι το σώμα της δημοτικης αστυνομιας ανηκει στη δικαιοδοσια του υπουργειου εσωτερικων
πηγή:καθημερινή
μήπως έχουμε θέμα?

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Ιαν 17, 2010 1:48 pm

To ίδιο έγραψα φίλε μου προχθές, από το πρόγραμμα σταθερότητας...

Το ίδιο λέει εδώ και κάτι μήνες το ΠΑΣΟΚ,δεν άλλαξε ούτε λέξη...

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα.

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Κυρ Ιαν 17, 2010 2:19 pm

προχθες μιλησα με υπ.εσωτερικων με τη κυρια Πατσιαβουρα που ειναι και υπευθυνη για το διαγωνισμο της ΔΗμ.Αστυνομιας...

συνεχιζουμε κανονικοτατα....

maritana
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maritana » Δευ Ιαν 18, 2010 9:45 am

βγηκαν σε κανα δήμο αποτελέσματα?

jimmy7D.a
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jimmy7D.a » Δευ Ιαν 18, 2010 9:48 am

auto perimenoume an xserete kati peite mou ..eimai eparxia

jimmy7D.a
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jimmy7D.a » Δευ Ιαν 18, 2010 9:54 am

kapoio tilefwno xserete?

neofertos1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

To savato telika !!!!

Δημοσίευσηαπό neofertos1 » Δευ Ιαν 18, 2010 10:04 am

Molis milisa me perifereia kritis kai mou eipan oti tous ir8e to xarti (fax) tin paraskevi kai tous eipan gia to Savato 23 Genari ta psixotexnika. 8a mas paroun mesa stin imera gia ta ipoloipa ... Ante me to kalo !!!!

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: To savato telika !!!!

Δημοσίευσηαπό djensar » Δευ Ιαν 18, 2010 10:25 am

neofertos1 έγραψε:Molis milisa me perifereia kritis kai mou eipan oti tous ir8e to xarti (fax) tin paraskevi kai tous eipan gia to Savato 23 Genari ta psixotexnika. 8a mas paroun mesa stin imera gia ta ipoloipa ... Ante me to kalo !!!!

με πηραν απο περιφερεια κρητης ,thrakomakedones astinomiki sxoli ,savato 8 misi ora...

leoforo thrakomakedonon kati mu pe....

tora de thimame arithmo..

molivi k gomolastixa....apla!

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Δευ Ιαν 18, 2010 10:25 am

Μολις με πηραν τηλεφωνο απο Περιφερεια Κρητης.
23/1/2010 το αργοτερο 08:30 στη Λεωφ.Θρακομεδονων 101.Ταυτοτητα μολυβι και σβηστηρα.Δεν μου ειπε κατι για προσκληση.
Αντε τα λεμε πανω.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες