ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό sofkar » Τρί Φεβ 27, 2018 4:43 pm

scrupo έγραψε:ΜΗΝ το ανοίξεις από το φυλλομετρητή (browser) γιατί έχει μακροεντολές.

Πήγαινε στον φάκελο που πάνε αυτόματα τα downloads σου (Λήψεις ή Doownloads) και άνοιξε το από εκεί.

quote="sofkar"]παιδιά τι παίζεται με το εξτρα αρχείο που πρέπει να κατεβάσουμε για τις πέραν απο τις 120 θέσεις; Απο όσους υπολογιστές και αν δοκίμασα δεν μπορώ!
[/quote]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!!!!!!!

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Τρί Φεβ 27, 2018 4:52 pm

DTINFINITY έγραψε:
kristal έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;
Έχει κάποιος γραπτή απάντηση από τον ΑΣΕΠ με email γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Με βάση όσα λεει η προκήρυξη αν συμμετέχεις με τον ιδιο τιτλο για 2 ειδικότητες πρέπει να αναγραφεί και το 708 απο κάτω.

Υποψήφιος που κατέχει ένα βασικό τίτλο σπουδών της κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ που είναι αποδεκτός, σύμφωνα με την προκήρυξη σε διαφορετικό κλάδο ή ειδικότητα της ίδιας κατηγορίας θέσεων και από την προκήρυξη προβλέπεται διαφορετικός κωδικός, προκειμένου να επιδιώξει θέσεις και των δύο κλάδων, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει και τους δύο κωδικούς του τίτλου σπουδών του στις αντίστοιχες θέσεις της ηλεκτρονικής αίτησηςσελ.313

Άντε μια χαρά, ευχαριστώ πολύ!
Συνεπως κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω που τους είπαν τηλεφωνικά στον ΑΣΕΠ δεν ισχύει![/quo

DTINFINITY πες μου ότι ψάχνεσαι ακόμα με τις θέσεις!!

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Τρί Φεβ 27, 2018 6:03 pm

italos77 έγραψε:
DTINFINITY πες μου ότι ψάχνεσαι ακόμα με τις θέσεις!!

Για την ώρα εγώ δε ψάχνομαι, αλλά γυναίκα, αδέρφια, οικογενειακοί φίλοι με έχουν ζαλίσει να κάνουν την αίτηση του.
Οποτε τα ψάχνω να τους βοηθήσω, άσε που τελικά αυτό το ενδιάμεσο σύστημα να είναι τα μισά με το χέρι και τα μισά ηλεκτρονικά μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο. Αλλά μάλλον θεώρησαν εκεί στον ΑΣΕΠ ότι αν τους βάζανε όλους να φτιάχνουν μητρώο θα κατέρρεαν όλα.

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Τρί Φεβ 27, 2018 7:04 pm

Καλησπέρα!

Θα σας πω μόλις τώρα την τηλεφωνική δική μου εμπειρία.
Μιλάω με μια υπάλληλο και της λέω.
Έχω 2 πτυχία ΤΕΙ σε συναφή αντικείμενο.

Από τις κατηγορίες που μπορώ να δηλώσω είναι η 402, η 403 και η 404.

Της λέω ότι απο προηγούμενες προκυρήξεις άνοιγα 2 γραμμές ένα με το ένα πτυχίο και ένα με το άλλο.
(παρεπιπόντως και σε αυτό το σημείο ασάφεια διότι δεν ξέρεις με ποια σειρά να βάλεις αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό)

Της λέω τώρα θα πρέπει να ανοιξω γραμμούλα και για τα 2 πτυχία και για τις 3ς επιδιοκώμενες κατηγορίες;

α) μου λέει ναι
της λέω πάω να ανοίξω και μου λέει ότι μπορώ να ανοίξω μέχρι 5 οχι 6 που υποτίθεται χρειάζομαι

β) της το ξαναρωτάω και μου απαντάει κάτι που ειλικρινά ΔΕΝ κατάλαβα ... ασυνάρτητο

γ) της το ξαναρωτάω και λέει θα ανοίξω 4ς γραμμές
στις 3ς διαφορετικές κατηγορίες με το πρώτο πτυχίο με το μεγαλύτερο βαθμό και μετά λέει θα ανοίξω μια άλλη σειρά θα διαλέξω μια όποια να ναι άλλη κατηγορία και θα βάλω το 2ο πτυχίο.

Την ευχαριστησα (απο μέσα μου την έβρισα) και την άφησα να συνεχίσει το μεροκάματό της.

Αυτά που στέλνω εδώ σε εσάς θα τα στείλω και με e-mail στο ΑΣΕΠ, μήπως έχω καμία γραπτή απάντηση!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Φεβ 27, 2018 7:55 pm

[quote="Mktacc"][/quote]

Πολύ φοβάμαι ότι είναι τέτοιο το ερώτημα που δεν μπορούμε να το εκφράσουμε επακριβώς σ' όλη του τη λεπτομέρεια ειδικά σε γραπτό ερώτημα. Απαντάνε και λίγο γενικόλογα...Δείτε την απάντηση που έλαβα, αν σας βοηθήσει,καλώς..κατ΄ αντιστοιχία θα ισχύει και για δεύτερο πτυχίο πε ή τε:

Ερώτηση δική μου:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για κατηγορία ΔΕ, όσον αφορά την προκήρυξη 3Κ/2018, εφόσον δε γίνεται επίκληση από το μητρώο πώς δηλώνουμε τον δεύτερο αποδεκτό τίτλο? τον αναφέρουμε μόνο στο αντίστοιχο τετραγωνάκι που υπάρχει δίπλα σε κάθε επιδιωκόμενη θέση, ή τον δηλώνουμε επιπλέον κάτω από τον βασικό τίτλο σπουδών ώστε να αναγραφεί και η ακριβής βαθμολογία? Ειδικά στην περίπτωση που οι σχετικοί δύο τίτλοι είναι αποδεκτοί και για περισσότερες από μία ειδικότητες και με διαφορετικούς κωδικούς τίτλων σπουδών πρέπει να επιλέξει κανείς δύο φορές τον κάθε κωδικό ώστε να δηλώσει τα δύο πτυχία που αντιστοιχούν σε κάθε κωδικό τίτλου?

Απάντηση ΑΣΕΠ
"Εάν ο 2ος τίτλος σπουδών χρησιμοποιηθεί μόνο για την απόκτηση 150 μορίων στη συνολική βαθμολογία, τότε καταχωρίζεται ο ίδιος κωδικός με αυτόν του 1ου τίτλου σπουδών και το σύστημα επιλέγει τον τίτλο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, επιλέγεται ο κωδικός που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο τίτλο σπουδών και οι θέσεις που αντιστοιχούν στον κωδικό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως υποδεικνύεται και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, για τη δική σας ενημέρωση και ευκολία, πριν την επικοινωνία σας με το ΑΣΕΠ, κρίνεται απαραίτητο να έχετε συμβουλευτεί τις Συχνές Ερωτήσεις για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, τα επιμέρους Εγχειρίδια Χρήσης μέσα από τον Οδηγό Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για Πολίτες, όπως επίσης δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και στο ΦΕΚ της προκήρυξης, ακολουθώντας πιστά τα όσα αναγράφονται και υποδεικνύονται.

Επισημαίνεται ότι δεν υποδεικνύεται η υποχρεωτικότητα μεταφόρτωσης δικαιολογητικών στο Μητρώο, παρά μόνο ο τρόπος σε περίπτωση που επιθυμεί ο υποψήφιος.

Σας γνωστοποιούμε ότι η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες υπόκεινται σε Όρους Χρήσης, τους οποίους κρίνεται απαραίτητο να έχετε διαβάσει πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και τηλεφωνικά τις καθημερινές 8:00-20:00 και 10:00-16:00 τις αργίες, άμεσα από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (τεχνική υπηρεσία) στο 2131319100 (επιλογή 4).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε που αφορά αποκλειστικά και μόνο στην Ιστοσελίδα και στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ."

Εγώ πάντως μπερδεύτηκα

scrupo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό scrupo » Τρί Φεβ 27, 2018 7:59 pm

Α) ο μεγαλύτερος βαθμός υπολογίζεται αυτόματα από τον αλγόριθμο.

Β) θα ανοίξεις τόσες γραμμές τίτλων όσοι και οι κωδικοί (δλδ 3 για την 402, 403 κ 404)

Γ) στους δύο πρώτους βάλε τους βαθμούς και στον τρίτο ξαναβάλε έναν από τους δύο.

Ποιος ο λόγος να ανοίξεις 5 ή έξι γραμμές στους κωδικούς τίτλων ?

Στην ουσία χρειάζεται να ανοίξεις τόσους όσους ανοίγουν τις θέσεις.

Mktacc έγραψε:Καλησπέρα!

Της λέω ότι απο προηγούμενες προκυρήξεις άνοιγα 2 γραμμές ένα με το ένα πτυχίο και ένα με το άλλο.
(παρεπιπόντως και σε αυτό το σημείο ασάφεια διότι δεν ξέρεις με ποια σειρά να βάλεις αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό)

Της λέω τώρα θα πρέπει να ανοιξω γραμμούλα και για τα 2 πτυχία και για τις 3ς επιδιοκώμενες κατηγορίες;

α) μου λέει ναι
της λέω πάω να ανοίξω και μου λέει ότι μπορώ να ανοίξω μέχρι 5 οχι 6 που υποτίθεται χρειάζομαι

β) της το ξαναρωτάω και μου απαντάει κάτι που ειλικρινά ΔΕΝ κατάλαβα ... ασυνάρτητο

στις 3ς διαφορετικές κατηγορίες με το πρώτο πτυχίο με το μεγαλύτερο βαθμό και μετά λέει θα ανοίξω μια άλλη σειρά θα διαλέξω μια όποια να ναι άλλη κατηγορία και θα βάλω το 2ο πτυχίο.

Την ευχαριστησα (απο μέσα μου την έβρισα) και την άφησα να συνεχίσει το μεροκάματό της.

Αυτά που στέλνω εδώ σε εσάς θα τα στείλω και με e-mail στο ΑΣΕΠ, μήπως έχω καμία γραπτή απάντηση!

Lazos07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lazos07 » Τρί Φεβ 27, 2018 8:05 pm

Καλησπέρα στο φόρουμ!

είμα σίγουρος πως μπορεί να εχει ήδη ειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά με μια γρήγορη ματιά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.
Τελικά η απασχολήση σε ΟΤΑ για να μοριοδοτείται παραπάνω πρέπει να έχει γίνει μόνο στην καθαριότητα ή γενικά να υπάρχει προυπηρεσία σε ΟΤΑ και ισχύει για όλες τις κατηγορίες αιτήσεων;

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην κουράζω αν εχει ειπωθεί εκ νέου!

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 8:22 pm

niki258 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Η αλήθεια είναι πως με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέχρι ένα σημείο τα κάνω σχεδόν όλα αλλά όταν πατάω το κουμπί για να κάνει έλεγχο μου γράφει ότι τα προσόντα μου δεν είναι επαρκή. Εγώ θα σας παραθέσω πάρα κάτω τι έχω στην κατοχή μου και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να κάνω αίτηση με τα στοιχεία αυτά:

(1): Έχω τελειώσει πληροφορική σε επαγγελματικό Λύκειο με βαθμό 11,7

(2): Πτυχίο ωρολογοποιας από τον ΟΑΕΔ με βαθμό 15

(3): Έχω ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω

(4): Έχω πολύ καλή γνώση αγγλικών αλλά χωρίς κάποιο χαρτί στα χέρια μου

Έχω κάποια ελπίδα με όλα αυτα;

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
Η αίτηση φυσικά και αξίζει να γίνει,ειδικά απο τη στιγμή που είστε σε ειδική κατηγορία και ενδέχεται να κριθείτε ως επιλαχών για κάποια θέση.Αν έχετε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται(πχ αν δεν απαιτείται γνώση αγγλικής),δε χάνετε κάτι.Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές,αλλά στις ειδικές θέσεις ποτέ δε γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα πού θα κυμανθούν οι βάσεις.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εγώ από την στιγμή που έχω το 67% μπορώ να επιλέξω θέσεις μόνο για ΑΜΕΑ η μπορώ να βάλω και αλλού ? Επίσης μπορώ ΜΟΝΟ στην δευτεροβαθμια εκπαίδευση (π.χ μπορώ να βάλω και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) ?

Επίσης εγώ δεν βλέπω καμία αίτηση για Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης! Και από τι βλέπω εκεί έχει αρκετές θέσεις για ΑΜΕΑ!

Είμαι υπόχρεος για την όποια βοήθεια!

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Τρί Φεβ 27, 2018 8:44 pm

Thanos92 έγραψε:
niki258 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Η αλήθεια είναι πως με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέχρι ένα σημείο τα κάνω σχεδόν όλα αλλά όταν πατάω το κουμπί για να κάνει έλεγχο μου γράφει ότι τα προσόντα μου δεν είναι επαρκή. Εγώ θα σας παραθέσω πάρα κάτω τι έχω στην κατοχή μου και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να κάνω αίτηση με τα στοιχεία αυτά:

(1): Έχω τελειώσει πληροφορική σε επαγγελματικό Λύκειο με βαθμό 11,7

(2): Πτυχίο ωρολογοποιας από τον ΟΑΕΔ με βαθμό 15

(3): Έχω ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω

(4): Έχω πολύ καλή γνώση αγγλικών αλλά χωρίς κάποιο χαρτί στα χέρια μου

Έχω κάποια ελπίδα με όλα αυτα;

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
Η αίτηση φυσικά και αξίζει να γίνει,ειδικά απο τη στιγμή που είστε σε ειδική κατηγορία και ενδέχεται να κριθείτε ως επιλαχών για κάποια θέση.Αν έχετε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται(πχ αν δεν απαιτείται γνώση αγγλικής),δε χάνετε κάτι.Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές,αλλά στις ειδικές θέσεις ποτέ δε γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα πού θα κυμανθούν οι βάσεις.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εγώ από την στιγμή που έχω το 67% μπορώ να επιλέξω θέσεις μόνο για ΑΜΕΑ η μπορώ να βάλω και αλλού ? Επίσης μπορώ ΜΟΝΟ στην δευτεροβαθμια εκπαίδευση (π.χ μπορώ να βάλω και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) ?

Δεν κάνει κάτι!Μπορείτε να επιλέξετε θέσεις τόσο της ειδικής κατηγορίας,όσο και της γενικής,επιλέγοντας απλώς τους αντίστοιχους κωδικούς.Σε κάθε προκήρυξη μπορείτε να συμμετέχετε σε μία κατηγορία εκπαίδευσης(ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ,ΥΕ),σώρευση διαφορετικών κατηγοριων σε μία αίτηση επιφερει την ακύρωση αυτής(αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε αυτη την Προκηρυξη,ας με διορθώσει κάποιος).

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 8:53 pm

niki258 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:
niki258 έγραψε:Η αίτηση φυσικά και αξίζει να γίνει,ειδικά απο τη στιγμή που είστε σε ειδική κατηγορία και ενδέχεται να κριθείτε ως επιλαχών για κάποια θέση.Αν έχετε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται(πχ αν δεν απαιτείται γνώση αγγλικής),δε χάνετε κάτι.Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές,αλλά στις ειδικές θέσεις ποτέ δε γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα πού θα κυμανθούν οι βάσεις.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Δεν κάνει κάτι!Μπορείτε να επιλέξετε θέσεις τόσο της ειδικής κατηγορίας,όσο και της γενικής,επιλέγοντας απλώς τους αντίστοιχους κωδικούς.Σε κάθε προκήρυξη μπορείτε να συμμετέχετε σε μία κατηγορία εκπαίδευσης(ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ,ΥΕ),σώρευση διαφορετικών κατηγοριων σε μία αίτηση επιφερει την ακύρωση αυτής(αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε αυτη την Προκηρυξη,ας με διορθώσει κάποιος).

Το κακό είναι πως δεν βλέπω αίτηση για ΥΕ! Μήπως δεν έχει βγει ακόμα ? Βλέπω μόνο για ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ!

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό insomniac » Τρί Φεβ 27, 2018 9:06 pm

elliear έγραψε:Ενα αντίγραφο φύλλο μητρώου θα γινόταν δεκτό πιστεύετε?

Ενδεχομένως, δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά καθώς δεν μου έτυχε τέτοια περίπτωση. Εγώ (όπως και οι πρώην συνάδελφοι που πέτυχαν) έφτιαξα μια βεβαίωση δικής μου διατύπωσης την οποία υπέγραψε ο Διευθυντής μου.

Driver777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Driver777 » Τρί Φεβ 27, 2018 9:14 pm

Παιδια καλησπερα........
Για ΥΕ εχω 788 μορια στην κατηγορια με εμπειρια που αφορα 290 θεσεις........
Για ΔΕ εχω 1246 μορια στην κατηγορια με εμπειρια αλλα για Α επικουρικο που αφορα 41 θεσεις.......
Να κανω αιτηση...... η να μην μπω καν στην διαδικασια ? Ευχαριστω...........

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Τρί Φεβ 27, 2018 9:27 pm

Στην αίτηση για ΤΕ, στους τίτλους σπουδών, το μεταπτυχιακό που το προσθέτουμε? μόνο στη προϋπηρεσία έχει κουτάκι να βάλεις αν έχεις ή όχι μεταπτυχιακό.
Επίσης επίκληση από το μητρώο δεν κάνουμε? δε βλέπω να έχει τίποτα.

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Τρί Φεβ 27, 2018 9:47 pm

scrupo έγραψε:Α) ο μεγαλύτερος βαθμός υπολογίζεται αυτόματα από τον αλγόριθμο.

Β) θα ανοίξεις τόσες γραμμές τίτλων όσοι και οι κωδικοί (δλδ 3 για την 402, 403 κ 404)

Γ) στους δύο πρώτους βάλε τους βαθμούς και στον τρίτο ξαναβάλε έναν από τους δύο.

Ποιος ο λόγος να ανοίξεις 5 ή έξι γραμμές στους κωδικούς τίτλων ?

Στην ουσία χρειάζεται να ανοίξεις τόσους όσους ανοίγουν τις θέσεις.

Mktacc έγραψε:Καλησπέρα!

α) μου λέει ναι

Από ότι κατάλαβα έχεις 2 πτυχία το οποίο το ένα είναι για 402 και το άλλο για 404 ( δεν γίνονται δεκτά τα ίδια πτυχία και στα 2). οπότε ανοίγεις μια γραμμή για 402 και βάζεις το πτυχίο σου και μία για 404. Για την 403 που γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ανοίγεις δύο γραμμές και τα βάζεις και τα 2.
Επίσης αυτό που κάνω εγώ και μου είχε πει κάποιος συμφορουμίτης όταν είχα την ίδια απορία, πως δλδ βάζουμε πρώτο το πτυχίο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, είναι το εξής. Καταχωρώ πρώτο αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό. Δε ξέρω αν έχει νόημα ούτε ξέρω αν υπάρχει αλγόριθμος που διαλέγει βαθμολογία

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 11:13 pm

Μπορω καπου να δω ποσα μορια εχω;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες