Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:06 pm

Μάλλον δε θες να με καταλάβεις.
Καταρχίν το παράδειγμα που έφερα δεν το έκανα για να σε μειώσω επειδή έκανες ως ΔΕ.Το είπα για να αντικρούσω το επιχείρημα σου πως τα αθλήματα τα ''έχεις'' εκείνη τη μέρα και μετά από ''5'' μέρες δεν τα έχεις έτσι και το μεγαλύτερο ποσοστό ''των γνώσεων'' που έχεις αποκτήσει στο παρελθόν και φαίνεται από τα πτυχία το έχεις ''αφήσει πίσω'' Αν σε εξετάζαν τωρά στα ίδια ακριβώς πράγματα που διδάχτηκες η απόδοση σου θα ήταν χειρότερη..
(Δε τίθεται όμως από κανέναν θέμα αμφισβήτησης γνώσεων-πτυχίου.)

Σε αυτά τα συρταράκια λοιπόν αποθηκεύεται σημαντικά λιγότερη γνώση, και όσο περνάει ο καιρός και δεν εφαρμόζεται αυτή η γνώση αρχίζει και ξεχνιέται..έτσι λοιπόν και με τη γυμναστική-τον αθλητισμό όταν εγώ πχ παλιά έπαιζα μπάσκετ μετά από λίγο καιρό που δεν έπαιζα άρχιζα να χάνω σταδιακά τη φυσικά μου κατάσταση,πάντα όμως υπήρχε σε κάποιο συρταράκι η ''γνώση'' του μπάσκετ και γενικά η φυσική κατάσταση που είχα στο παρελθόν ωστέ στο μέλλον να μπορέσω ευκολότερα από κάποιον που δεν έπαιξε ποτέ μπάσκετ να επανέλθω..:wink:

ΥΓ Δεν είμαι υπέρμαχος των ελληνικών της ορθογραφίας κτλ..Θεωρώ όμως πλέον αυτονόητο οτι σε ένα δημόσιο φόρουμ γράφουμε με ελληνικά τουλάχιστον από σεβασμό προς αυτούς που μας διαβάζουν..Ιδιαίτερα όταν είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι..Αν έχεις συμμετέχει ποτέ σε άλλα φόρουμ θα δεις πως σου απαγορεύουν να γράφεις με greeklish και στα περισσότερα δε σου δημοσιεύουν καν το μήνυμα.[/quote]
οκ καταλαβα και εχεις και ψιλοδικιο σε καποια!!!
αλλα μην το παρακανουμε ολοι μας γιατι ειναι χαζο να χαλαμε τις καρδιες μας για πραγματα που απλα ετσι ειναι!!!! δεν αλλαζουν. :!: ας τα δεχτουμε και ας περιμενουμε τα αποτελεσματα μας.

SONIA5983
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SONIA5983 » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:45 pm

Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω διαβάζοντας όλα τα post είναι ότι βαρέθηκα στην κυριολεξία να μπαίνω εδώ μέσα και να βλέπω συγκεκριμένα άτομα - ψώνια να ειρωνεύονται και να μην δίνουν ούτε μια ουσιαστική πληροφορία! να είναι ισχυρογνώμονες και να μην δέχονται ορισμένα πράγματα που όντως είναι de facto. τι να πω κατάντησε τελείως κουραστικό το όλο θέμα!!! :roll:

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:53 pm

ωραια θελετε να το πουμε αλλιως...

1.Τα αθληματα ειναι αυτα που ειναι...Δεχτηκαμε να τα δωσουμε ολοι κ τελος...
2.Η Δημοτικη αστυνομια για να σας το πω αλλιως, δεν ειναι μονο γραφω κλησεις... θα το λεγανε αλλιως ...Αστυνομια Παρκαρισματος...η κατι τετοιο...
3.Δεν αναφερθηκα σε καμια κοπελα και σε κανενα αγορι...

το λεω γενικα σε οσους/οσες νομιζουν οτι η δημοτικη αστυνομια ειναι γραφω κληση και σε οσους νομιζουν οτι το τρεξιμο η το 1000αρι δε χρειαζεται...

αν δε χρειαζοταν δε θα το ειχαν απλα σαν τεστ....

εφερα παραδειγματα απο το τι τραβανε οι δημ.αστυνομικοι της αθηνας μερικες φορες....

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

4.εχετε δικιο ,μη το κουραζουμε,ηταν δυσκολα ηταν αντισυνταγματικα και τετοια...

αυτα ηταν τα τεστ,οσοι τα περασαν μπραβο συγχαρητηρια,οσοι δεν τα περασαν,δε πειραζει συνεχιζουμε και υπαρχει και αλλη φορα..

ΑΥΤΑ!

SONIA5983
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SONIA5983 » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:55 pm

και συγγνώμη που το λέω αλλά ο kalaxan μάλλον για ματατζής κάνει! Να ναι με γκλοπς και δακρυγόνα να δέρνει και να πετάει! Εμ μα πια τόση κακία και ειρωνεία! :twisted:

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Κυρ Δεκ 20, 2009 5:00 pm

[quote="SONIA5983"]και συγγνώμη που το λέω αλλά ο kalaxan μάλλον για ματατζής κάνει! Να ναι με γκλοπς και δακρυγόνα να δέρνει και να πετάει! Εμ μα πια τόση κακία και ειρωνεία! :twisted:[/quote

sonia kai kathe sonia kalo einai na min anaferoume onomata kai na erxese enadion se alla pedia...

mi xaraktirizoume atoma...

edo einai forum gia sizitisi,k oxi gia kavgades...

an thelete na sizitisete gia kati kino entaksi pu na ine k sxetiko me to diagonismo...

tora na ginete kathe xrono afti i istoria,ta koritsia na lene einai diskola ta athlimata kai ta agoria oti pernane xalara... einai pleonasmos..

apo ta apotelesmata fenete to eksis...oti pernane liga koritsia...

afto omos exi lisi etsi?

proponisi k telos!!

ALILOUIA!

nikos_83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos_83 » Κυρ Δεκ 20, 2009 5:06 pm

Ε...ε...ε... Για ηρεμήστε ρε παιδιά... Ξεφύγαμε τελείως μου φαίνεται... Ρίχτε λίγο νερό στο κρασί σας!!! Η ραδιοαρβύλα σε όλο της το μεγαλέιο... Ούτε φαντάρος που ήμουν δεν ήταν έτσι!!!

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 5:41 pm

SONIA5983 έγραψε:και συγγνώμη που το λέω αλλά ο kalaxan μάλλον για ματατζής κάνει! Να ναι με γκλοπς και δακρυγόνα να δέρνει και να πετάει! Εμ μα πια τόση κακία και ειρωνεία! :twisted:

Η κακία και η ειρωνία που είναι?

Επειδή δες μιλάμε με τον τρόπο που σας μιλάει το χ λιγούρι στο ψ club που θα σας την πέσει για κοκό?
Επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και υπερασπιζόμαστε το δίκιο τους όρους της προκήρυξης καθώς και τις απαιτήσεις της δουλείάς?

Κάνε μου παράθεση για αυτά που λες και σταμάτα τη συκοφαντία..Άίντε ''καλομαθημένες'' μερικές απο σας, το γουστάρετε το παραμύθι τελικά σε όλα καθώς και τα ωραία-ψεύτικα λόγια...

ΥΓ Και απο χιούμορ πάντως πρέπει να σκίζεις..

ΥΓ2 Θες να σου πως εσύ για τι κάνεις?Αστο καλύτερα,δε θα πέσω στο επίπεδο σου..

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 6:05 pm

SONIA5983 έγραψε:Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω διαβάζοντας όλα τα post είναι ότι βαρέθηκα στην κυριολεξία να μπαίνω εδώ μέσα και να βλέπω συγκεκριμένα άτομα - ψώνια να ειρωνεύονται και να μην δίνουν ούτε μια ουσιαστική πληροφορία! να είναι ισχυρογνώμονες και να μην δέχονται ορισμένα πράγματα που όντως είναι de facto. τι να πω κατάντησε τελείως κουραστικό το όλο θέμα!!! :roll:

Nα μη δεχόμαστε ορισμένα πράγματα που είναι de facto.Δηλαδή να μη δεχόμαστε (με το ζόρι) αυτό που σε συμφέρει εσένα ή αυτό που θες να περάσεις εσύ και το ορίζεις de facto,και επειδή δεν το κάνουμε είμαστε κακοί-είρωνες-ψώνια-τραμπούκοι κτλ..Δημοκρατικά πράγματα δηλαδή..Και γω που νόμιζα οτι κάναμε συζήτηση..κούνια που με κούναγε..

ΥΓ Το θέμα του φόρουμ είναι για να γίνεται συζήτηση όχι για να μπαίνεις και να σου παρέχουμε πληροφορίες λες και είμαστε υποχρεωμένοι. Και μεις χρήστες σαν και σένα είμαστε όχι υπάλληλοι σου..Αν και παρόλα αυτά όλα τα παιδιά που συμμετέχουν(μαζί τους και εγώ) με το που μάθανε κάτι καινούργιο το μοιραστήκαμε με τους υπόλοιπους.

SONIA5983
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SONIA5983 » Κυρ Δεκ 20, 2009 6:06 pm

Δεν το συνεχίζω. συμφωνώ ότι πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι... 8)

alkis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alkis » Κυρ Δεκ 20, 2009 6:58 pm

Δέν ξέρω τί λέτε αλλά εγώ το Σάββατο που πέρασε πήγα να δώ πάλι τα μόρια και είδα πως στους πρώτους 90 ΤΕ είχε προστεθεί κάποιος που δέν ήταν στην αρχή και αυτό το λέω γιατι τα αρχικά τα είχα βγάλει φωτογραφία.
Τώρα τί ακριβώς έγινε δέν ξέρω αλλά δέν πρόκειται να περάσει έτσι.
Δέν πιστεύω να κοπούν πολλές κοπέλες για να περάσουν πολλοί επιλαχόντες αλλά αυτό που έγινε με προβληματίζει έντονα. :x

alkis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alkis » Κυρ Δεκ 20, 2009 7:03 pm

Όχι τπτ άλλο αλλά αυτός που χώθηκε έριξε όλους τους υπόλοιπους μια θέση πιο κάτω.

Κοτσοβολος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Κοτσοβολος » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:37 pm

μηπως αυτος ο ενας ειναι καποιος που εκανε ενσταση και δικαιωθηκε? :?:

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:56 pm

[quote="djensar"][quote="SONIA5983"]και συγγνώμη που το λέω αλλά ο kalaxan μάλλον για ματατζής κάνει! Να ναι με γκλοπς και δακρυγόνα να δέρνει και να πετάει! Εμ μα πια τόση κακία και ειρωνεία! :twisted:[/quote

sonia kai kathe sonia kalo einai na min anaferoume onomata kai na erxese enadion se alla pedia..

η Σονια σε πειραξε!εσυ δηλαδη δεν εναντιωνεσαι ετσι?
για διαβασε τα post σου!ολο κακια ειρωνια και μισογυνισμος!

πολυ νωρις το θυμηθηκατε οτι το φορουμ ειναι μονο για συζητηση!

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:59 pm

kalaxan έγραψε:
SONIA5983 έγραψε:και συγγνώμη που το λέω αλλά ο kalaxan μάλλον για ματατζής κάνει! Να ναι με γκλοπς και δακρυγόνα να δέρνει και να πετάει! Εμ μα πια τόση κακία και ειρωνεία! :twisted:

Επειδή δες μιλάμε με τον τρόπο που σας μιλάει το χ λιγούρι στο ψ club που θα σας την πέσει για κοκό?
Επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και υπερασπιζόμαστε το δίκιο τους όρους της προκήρυξης καθώς και τις απαιτήσεις της δουλείάς?

Κάνε μου παράθεση για αυτά που λες και σταμάτα τη συκοφαντία..Άίντε ''καλομαθημένες'' μερικές απο σας, το γουστάρετε το παραμύθι τελικά σε όλα καθώς και τα ωραία-ψεύτικα λόγια...

αν ειναι να προσβαλλεις τη καθε κοπελα, καλυτερα μη ξαναγραψεις στο φορουμ.βγες στο δρομο και βρισε τη καθε γυναικα που περναει.σεβασμος 0!

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Κυρ Δεκ 20, 2009 10:00 pm

tina84 έγραψε:
kalaxan έγραψε:

αν ειναι να προσβαλλεις τη καθε κοπελα, καλυτερα μη ξαναγραψεις στο φορουμ.βγες στο δρομο και βρισε τη καθε γυναικα που περναει.σεβασμος 0!

δε προσφερεις ΤΙΠΟΤΑ STO FORUM!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 21 επισκέπτες