Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 2:20 am

life έγραψε:Λοιπόν τα όρια σίγουρα δεν ήταν εξωπραγματικά, όμως οι κοπέλες έπρεπε να προσπαθήσουν πολύ για να τα βγάλουν. Εγώ προσωπικά που δεν ασχολούμαι καθόλου με γυμναστική δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στα αθλήματα, μόνο στο 1000ρι το οποίο ήταν όντως ζόρι. Πάντως κάποιος εντελώς "μπουχέσας" όπως λέει και η φίλη πιο πάνω, σίγουρα δεν τα είχε όλα τα αγωνίσματα.
Και ναι, είναι άδικο που τα όρια είναι κοινά για άντρες και γυναίκες, αλλά γι'αυτό φταίνε οι έξυπνες που είχαν κάνει ένσταση κατά της ποσόστωσης και δικαιώθηκαν και προσλήφθηκαν αναδρομικά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απαιτείτε ισόνομη μεταχείριση και από την μία να μην θέλετε να ισχύει η ποσόστωση αλλά από την άλλη να έχετε ευνοϊκότερους όρους, όπως χαμηλότερα όρια στα αγωνίσματα κτλ...

emena me sumferei h posostwsh !!!!!!na thn zhthsw pisw????na sou pw kata mia ennoia exeis dikio alla ...entaksei kai na kanoume 4:20 to xiliari meta apo 5 meres den tha to kanoume giati egw opws kai oles kai sxedon oloi ...osoi den asxolountai me ton athlitismo,stamathsan thn proponhsh kai eginan kai pali mpouxeshdes!!!!!!! ti na kanoume auto sumbainei...auth einai h pragmatikothta pou oloi den theloume na doume!!!! as mou ksefugei kai 1 klhsh epeidh den trexw grhgora....to autokinhto den tha enoxlei an o poliths to parei prin kan to dw!!!!!

mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 2:31 am

osfp1925 έγραψε:
life έγραψε:Και ναι, είναι άδικο που τα όρια είναι κοινά για άντρες και γυναίκες, αλλά γι'αυτό φταίνε οι έξυπνες που είχαν κάνει ένσταση κατά της ποσόστωσης και δικαιώθηκαν και προσλήφθηκαν αναδρομικά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απαιτείτε ισόνομη μεταχείριση και από την μία να μην θέλετε να ισχύει η ποσόστωση αλλά από την άλλη να έχετε ευνοϊκότερους όρους, όπως χαμηλότερα όρια στα αγωνίσματα κτλ...

+100000000

Έτσι είναι θέλετε δεν θέλετε..όταν εγώ ας πούμε πήγαινα μπάλα από 8 χρονών και η ξαδερφή μου έκανε πιάνο..και τώρα που έδωσε δημοτική αστυνομία..με προπόνηση μόνο 2μηνών..και κόπηκε τις έφταιγε το σύστημα..

den ths eftaige to susthma alla to mperdema pou uparxei me ta dikaia kai ta adika!!!! den uparxei tpt dikaio kai adiko mexri na to diekdikhseis!!!! polu kala ekane pou ekane piano...de thn bolepse se auth th prokhruksh ,tha thn bolepsei se allh...!upothetw ekane kai gallika ...kai egw ekana kai telika den mou aresan kai arxisa ispanika!!!! auth einai h ousia....mhn bgazete kakia...euxomai kai esu kai h ksaderfh sou na perasete....alla eleos pia re paidia...diabaste estw mia selida pou na mhn exei 1 kakia....as perimenoume hremoi ta apotelesmata mas kai blepoume!!!!! pisteuw ,opws kai perisu,etsi kai fetos,na einai ola aksiokratika se oles tis bathmides ths prokhrukshs kai na perasoume oloi!!!! :roll: loipon kai pali kalh epituxia sth ksaderfh me to piano kai ston ksaderfo me thn mpala ...alla mhn asxoloumaste olo me auta giati opws leei kai o kalaxan :bgainoume ektos thematos!!!!!

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 2:44 am

mar1na έγραψε:emena me sumferei h posostwsh !!!!!!na thn zhthsw pisw????na sou pw kata mia ennoia exeis dikio alla ...entaksei kai na kanoume 4:20 to xiliari meta apo 5 meres den tha to kanoume giati egw opws kai oles kai sxedon oloi ...osoi den asxolountai me ton athlitismo,stamathsan thn proponhsh kai eginan kai pali mpouxeshdes!!!!!!! ti na kanoume auto sumbainei...auth einai h pragmatikothta pou oloi den theloume na doume!!!! as mou ksefugei kai 1 klhsh epeidh den trexw grhgora....to autokinhto den tha enoxlei an o poliths to parei prin kan to dw!!!!!

ΓΙατί τα ολοκληρώματα και τις εξισώσεις που σου δώσανε το βαθμό σαν ΔΕ τα θυμάσαι ακόμη?
Τα αγγλικά που ήξερες όταν είχες πάρει το πτυχίο των αγγλικών είναι στο ίδιο επίπεδο που είναι τώρα?

ΥΓ Υπερασπίζεσαι τα πτυχία και τις γνώσεις...καλα κανεις λέω εγώ..είναι πολύτιμα..Όχι επιλεκτικά όμως..ειναι γλώσσα αυτό το πράμα τα greeklish που γράφεις?

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 2:47 am

(χωρίς κακία..) κουβέντα κάνουμε.

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Κυρ Δεκ 20, 2009 3:54 am

mar1na έγραψε:
Evapa έγραψε:xa xa les na epesa toso ekso kai na itan krifo talento pantos epeidi milisa kai mazi tou emena gia gka gka mou fanike... mporei na ipokrinotan pantos den leo

re su evapa den katalabainoun,mhn asxoloumaste me suta twra.fusika den einai toso eukolo gia tis gunaikes oso gia tous antres!!!!
apla den katalabainoun oti h idia h douleia ths dhmotikhs astunomias einai na grafei klhseis kai na kunhgaei planodious mhn exontas to dikaiwma na tous prosagagei..... otan h dhmotikh astunomia tha prosaxthei sthn elas,h opoia pragmati einai drasthria,emeis tha exoume kanei 5 paidia kai oi antres tha exoun parei 30 kila kai den tha mporoun na phdhksoun 1,5 metro mhkos.....koita to 95% twn 30arhdwn sthn astunomia ....mhn asxoloumaste akomh kai twra sthn teleutaia eutheia me ta oria twn athlhmatwn...auta einai ta ligotera....oi gnwseis kai ta ptuxia den feugoun....h fusikh katastash omws....auto na skefteitai kai na teleiwsei h koubenta oson afora tis adikies....pragmati gia na kopsoun kosmo einai ta oria gia mia douleia pou den ta xreiazetai...prepei na to dexthoume omws mias kai phgame kai dwsame ta athlimata kai apodextheikame tous orous tis prokhrukseis pou htan antisuntagmatikoi...opoios hthele kai eixe ta kotsia kai tis antoxes as ekane prosfugh gia thn antisuntagmatikothta klp klp.as poume kati allo twra...egw se katalabainw apoluta giati mou htan polu duskolo..blepeis omws apo kanenan na mporei na krinei antikeimenika edw mesa ,oson afora ta athlimata ,apo tous antres?????? egw pantws oxi!!! opote sunexise kai perimene ta dikai apotelesmata kopela mou...afou perases ola ta athlimata 99,9999999% tha peraseis!!!!! kalh epituxia se olous sas kai anoikste ta muala sas kai deite thn pragmatikothta apeksarthmenoi apo zhleies kai kakies!!!!!!! eimaste sthn telikh eutheia to kalutero einai o enas na ftiaxnoume thn psuxologia tou allou kai oxi na thn xalame!!!!!go on!

exeis apolito dikio analonomaste se vlakeies alla apo to poli agxos ksefeygoume mallon.5 paidia... polla mou fainontai ekei tha trexeis to 1000ari oxi se 4.20 alla se 3 lepta. kouragio loipon paidia elpizo na ta poume sti sxoli pou tha exoume poli xrono mprosta mas na to analisoume ektenestera to thema kai na fagothoume

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:04 am

mar1na epeidi eida oti ta exeis kanei gia de kifisias. sthn katigoria pe apo oti eida ta exei kanei mono mia kopela, mipos prosekses posa moria eixe kai an eixe entopiotita? egkiklopaidika rotao giati mexri teleytaia stigmi elega na ta kano kifisia alla telika ta ekana allou.

npantelis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό npantelis » Κυρ Δεκ 20, 2009 5:28 am

Evapa έγραψε:panteli mallon den exeis katalavei ti thelo na po i isos ego den ta ekfrazo sosta.fysika kai den tha eprepe na kovetai kapoios kai makari na imastan germania pou o kosmos den kanei aman na mpei sto dimosio giati vriskei douleia kai ston idiotiko tomea kai kanei auti pou exei spoudasei alla...distixos eimaste stin ellada pou dinoun ptixia averta se toso kosmo xoris na mporoun na aporrofisoun olon auton ton kosmo kai makari na itan toses oi theseis osoi kai oi ipopsifioi alla den einai etsi kapoioi prepei na kopoun distixos toulaxiston na einai aksiokratiko auto kai nai enas antras me ayta ta oria den xreiazetai na exei fisiki katastasi gia na ta perasei vevaia mporei aytoi na exoun krinei oti tous kanoun pou profanos auto exei simbei gia na exoun valei ayta ta oria an kai den nomizo na exoun kanei kai kamia epistimoniki meleti tora to pos vgainoun auta ta oria den to ksero pantos to sigouro einai oti enas agumnastos antras ayta ta oria ta pernaei eno mia agumnasti gunaika oxi

Evapa θα είμαι ευγενικός και θα χρησιμοποιήσω τυχαία πρόσωπα, έτσι ώστε να μην προσβάλω.
Είναι ο Χ και ο Υ υποψήφιος για μια θέση. Ο Χ είναι αρκετά έξυπνος ενώ ο Υ είναι στόκος.
Άρα, όπως μας τα λες, επειδή ο Χ είναι έξυπνος πρέπει για να κερδίσει τη θέση να λύσει μια εξίσωση με ολοκληρώματα, παραγώγους κλπ, ενώ τον Υ να τον εξετάσουν πόσο κάνει 1+1, στεναχωριέμαι που έχω κάποιον στο μυαλό μου να ενσαρκώσει τον Υ.
Ελπίζω να μου πεις ότι δεν είναι λογικό να τιμωρηθεί ο έξυπνος, και να επιβραβευθεί ο χαζός με το να απαντήσει 2 και να πάρει τη θέση. Οι αναλογίες είναι οι ίδιες με το να βάλουν στους άνδρες δύσκολα όρια, για να μη τα πιάσουν μήπως και περάσει ο κατ αναλογίαν χαζός, οι γυναίκες.
Αν δε το κατάλαβες και τώρα.......

katia26
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia26 » Κυρ Δεκ 20, 2009 6:48 am

λολ ρε νπαντελις!!!

katia26
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia26 » Κυρ Δεκ 20, 2009 6:54 am

παντως υπαρχουν και γυναικες που και τα νυχια φτιαχνουν και πανε γυμναστηριο..εγω ασ πουμε δε δυσκολευτηκα κα8ολου στα αγωνισματα.
μη μας βαζετε ολες στο ιδιο τσουβαλι !!
τωρα που το σκευτομαι ξανα..ειδα ενα σωρο κοριτσια που στο 1000ρι περπατουσανε στην κυριολεξια!
η αληθεια ειναι οτι μερικες 8ελουν και τα πα8αινουν!!
χωρισ κα8ολου προπονηση δε μπορεις να βγαλεισ τιποτα !
ρε παιδια λετε οντωσ να εχουμε ελπιδες εμεις με τα λιγα μορια ??!!
προσπα8ω να πεισω τον εαυτο μου οτι εχω χασει τη δουλεια ωστε να μην αγχωνομαι αλλο..μα δε μπορω !!!!

mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:08 am

kalaxan έγραψε:(χωρίς κακία..) κουβέντα κάνουμε.

ετσι ειναι καλυτερα? :D
ρε συ kalaxan...(η να το πω καλαχαν?????) ετσι για να ειναι ελληνικοτατο..
στα προηγουμενα που ειχα γραψει,στην ωραια μας συζητηση,σου ειχα γραψει ελληνικα..σπουδαια γλωσσα..και μενα ειλικρινα ετσι μου αρεσει να γραφω,σε ευχαριστω ρε συ που με εβαλες και παλι στον σωστο το δρομο!!!
ελπιζω ηδη να ελεγξες την ορθογραφια μου και να καταλαβες οτι δεν εχω ξεχασει να γραφω ,απο το σχολειο,ορθογραφημενα!
για να μην ανησυχεις σου λεω επισης οτι τα αγγλικα μου ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο οταν πηρα το ποταπο lower η να το πω καλυτερα λοουερ?δουλευω σε πολυεθνικη εταιρια και παντα βαριομουν να μπω στη διαδικασια να δωσω για μεγαλυτερο πτυχιο....νιατα σου λεει ο αλλος...ετσι δεν παμε μπροστα!(για τον εαυτο μου το λεω φυσικα)
επισης το γεγονος οτι εκανα αιτηση για ΔΕ ,μιας και το ανεφερες και αυτο, δεν δηλωνει και χαμηλο μοργωτικο επιπεδο...σπουδαγμενη ειμαι το καημενο...για να μην ανησυχεις το λεω και παλι γιατι σε βλεπω να αγχωνεσαι με τη σταδιοδρομια μου! απλα εχω και ενα τρελλο μειονεκτημα!! δεν μπορω να φτιαξω μονη μου τα μαλλια μου...τα κανω χαλια και ετσι παω και μου τα φτιαχνει η κομμωτρια η η αδερφη μου!κοινως δεν πιανουν τα χερια μου,αλλα αυτο δεν το ζηταγε η προκηρυξη ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει!(τα νυχια μου μπορω να τα φτιαχνω παρολα αυτα!!) οσο ζω μαθαινω και αποκτω περισσοτερες γνωσεις οπως και ολοι μας-δεν ξεχναω ομως τα παλια,τα αποθηκευω σε συρταρακια του μυαλου μου,οπως και εσυ!(τα ολοκληρωματα μου κατεβασαν το βαθμο απολυτηριου!-ποτε δεν μου αρεσαν και ετσι αποφασισα να αδειασω αυτο το συρταρακι γιατι επιανε χωρο τον οποιο ποτε δεν θα χρειαστω)

mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:15 am

Evapa έγραψε:mar1na epeidi eida oti ta exeis kanei gia de kifisias. sthn katigoria pe apo oti eida ta exei kanei mono mia kopela, mipos prosekses posa moria eixe kai an eixe entopiotita? egkiklopaidika rotao giati mexri teleytaia stigmi elega na ta kano kifisia alla telika ta ekana allou.

ναι πραγματι μονο μια κοπελα,δεν ειδα δυστυχως ομως τα μορια της! δε νομιζω να ειχε εντοπιοτητα,γιατι να φανταστεις απο τους 54 ΔΕ ειχαν μονο 2-3 ατομα!

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Κυρ Δεκ 20, 2009 11:27 am

ρε παιδια ξεκινησε η συζητηση απο αθηνα και εφτασε Λονδινο....ΕΛΕΟΣ!

1.μακαρι ολοι να περασουν....ναι οκ!

2.δε θα πω αν ηταν τα αθληματα ευκολα η δυσκολα...

αλλα σιγουρα πιαστα και απο τους 2.........

3.ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?
Ε????????????????
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ?

ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ 2 ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ κ ΓΡΑΦΕ ΑΜΑΞΙΑ STO PLAYSTATION...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ,ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ???
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ,η ΕΧΕΙ ΠΧ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ? ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ???

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ...

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΤΟ 5-5 και 10-10 ....εκει να σε ΔΩ , ΤΙ 100αρια θα κανεις και τι 1000αρια ...σα το κεντερη...

κατσε γιατι τα εχετε παρει, οτι μπενετε στην εφορια στο 2ο οροφο..........

στο τμημα ΞΥΧΑΡΔΙΔΕΞ...

αν πατε επαρχια θα ειστε ηρεμοι κατα κυριο λογο,,

οσοι μπειτε αθηνα...ελατε και πειτε μου...ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ...

και για του λογου το αληθες....οπως πατε να ψωνισετε στην ΕΡΜΟΥ.....

ναι ναι εκει που ψωνιζετε καθε σαββατο,ειναι κατι Πρασινα ανθρωπακια δεξια στο πεζοδρομιο....εγω πηγα,και μιλησαμε και ηπιαμε ενα καφε και καναμε και 2 τσιγαρα,και μιλαγαμε 1 ωρα....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ....

το νοημα ηταν ενα...επαρχια θα εισαι ωραιος...

ΑΘΗΝΑ θα σου πω ποσο ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ>...

ενα απλο παραδειγμα πριν 3 χρονια...

αναρχικοι πεταξαν μολοτοφ μεσα στο αμαξακι της δημοτικης με μεσα μια κοπελα και εναν αντρα της δημοτικης....οι αναρχικοι κρατουσαν τις πορτες κλειστες...και τους λεγανε αν βγειτε εξω σας καθαρισαμε....τελικα τους εβγαλαν καμια 20αρια περαστικοι που εδιωξαν αναρχικους....ομως η πλατη της κοπελας καηκε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....δεν ειναι ολα ΡΟΔΙΝΑ!

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 11:56 am

mar1na έγραψε:
kalaxan έγραψε:(χωρίς κακία..) κουβέντα κάνουμε.

ετσι ειναι καλυτερα? :D
ρε συ kalaxan...(η να το πω καλαχαν?????) ετσι για να ειναι ελληνικοτατο..
στα προηγουμενα που ειχα γραψει,στην ωραια μας συζητηση,σου ειχα γραψει ελληνικα..σπουδαια γλωσσα..και μενα ειλικρινα ετσι μου αρεσει να γραφω,σε ευχαριστω ρε συ που με εβαλες και παλι στον σωστο το δρομο!!!
ελπιζω ηδη να ελεγξες την ορθογραφια μου και να καταλαβες οτι δεν εχω ξεχασει να γραφω ,απο το σχολειο,ορθογραφημενα!
για να μην ανησυχεις σου λεω επισης οτι τα αγγλικα μου ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο οταν πηρα το ποταπο lower η να το πω καλυτερα λοουερ?δουλευω σε πολυεθνικη εταιρια και παντα βαριομουν να μπω στη διαδικασια να δωσω για μεγαλυτερο πτυχιο....νιατα σου λεει ο αλλος...ετσι δεν παμε μπροστα!(για τον εαυτο μου το λεω φυσικα)
επισης το γεγονος οτι εκανα αιτηση για ΔΕ ,μιας και το ανεφερες και αυτο, δεν δηλωνει και χαμηλο μοργωτικο επιπεδο...σπουδαγμενη ειμαι το καημενο...για να μην ανησυχεις το λεω και παλι γιατι σε βλεπω να αγχωνεσαι με τη σταδιοδρομια μου! απλα εχω και ενα τρελλο μειονεκτημα!! δεν μπορω να φτιαξω μονη μου τα μαλλια μου...τα κανω χαλια και ετσι παω και μου τα φτιαχνει η κομμωτρια η η αδερφη μου!κοινως δεν πιανουν τα χερια μου,αλλα αυτο δεν το ζηταγε η προκηρυξη ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει!(τα νυχια μου μπορω να τα φτιαχνω παρολα αυτα!!) οσο ζω μαθαινω και αποκτω περισσοτερες γνωσεις οπως και ολοι μας-δεν ξεχναω ομως τα παλια,τα αποθηκευω σε συρταρακια του μυαλου μου,οπως και εσυ!(τα ολοκληρωματα μου κατεβασαν το βαθμο απολυτηριου!-ποτε δεν μου αρεσαν και ετσι αποφασισα να αδειασω αυτο το συρταρακι γιατι επιανε χωρο τον οποιο ποτε δεν θα χρειαστω)

Μάλλον δε θες να με καταλάβεις.
Καταρχίν το παράδειγμα που έφερα δεν το έκανα για να σε μειώσω επειδή έκανες ως ΔΕ.Το είπα για να αντικρούσω το επιχείρημα σου πως τα αθλήματα τα ''έχεις'' εκείνη τη μέρα και μετά από ''5'' μέρες δεν τα έχεις έτσι και το μεγαλύτερο ποσοστό ''των γνώσεων'' που έχεις αποκτήσει στο παρελθόν και φαίνεται από τα πτυχία το έχεις ''αφήσει πίσω'' Αν σε εξετάζαν τωρά στα ίδια ακριβώς πράγματα που διδάχτηκες η απόδοση σου θα ήταν χειρότερη..
(Δε τίθεται όμως από κανέναν θέμα αμφισβήτησης γνώσεων-πτυχίου.)

Σε αυτά τα συρταράκια λοιπόν αποθηκεύεται σημαντικά λιγότερη γνώση, και όσο περνάει ο καιρός και δεν εφαρμόζεται αυτή η γνώση αρχίζει και ξεχνιέται..έτσι λοιπόν και με τη γυμναστική-τον αθλητισμό όταν εγώ πχ παλιά έπαιζα μπάσκετ μετά από λίγο καιρό που δεν έπαιζα άρχιζα να χάνω σταδιακά τη φυσικά μου κατάσταση,πάντα όμως υπήρχε σε κάποιο συρταράκι η ''γνώση'' του μπάσκετ και γενικά η φυσική κατάσταση που είχα στο παρελθόν ωστέ στο μέλλον να μπορέσω ευκολότερα από κάποιον που δεν έπαιξε ποτέ μπάσκετ να επανέλθω..:wink:

ΥΓ Δεν είμαι υπέρμαχος των ελληνικών της ορθογραφίας κτλ..Θεωρώ όμως πλέον αυτονόητο οτι σε ένα δημόσιο φόρουμ γράφουμε με ελληνικά τουλάχιστον από σεβασμό προς αυτούς που μας διαβάζουν..Ιδιαίτερα όταν είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι..Αν έχεις συμμετέχει ποτέ σε άλλα φόρουμ θα δεις πως σου απαγορεύουν να γράφεις με greeklish και στα περισσότερα δε σου δημοσιεύουν καν το μήνυμα.

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Κυρ Δεκ 20, 2009 12:18 pm

djensar έγραψε:ρε παιδια ξεκινησε η συζητηση απο αθηνα και εφτασε Λονδινο....ΕΛΕΟΣ!

Ε????????????????

ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ 2 ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ κ ΓΡΑΦΕ ΑΜΑΞΙΑ STO PLAYSTATION...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ,η ΕΧΕΙ ΠΧ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ? ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ???

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΤΟ 5-5 και 10-10 ....εκει να σε ΔΩ , ΤΙ 100αρια θα κανεις και τι 1000αρια ...σα το κεντερη...

στο τμημα ΞΥΧΑΡΔΙΔΕΞ...

ναι ναι εκει που ψωνιζετε καθε σαββατο,ειναι κατι Πρασινα ανθρωπακια δεξια στο πεζοδρομιο....εγω πηγα,και μιλησαμε και ηπιαμε ενα καφε και καναμε και 2 τσιγαρα,και μιλαγαμε 1 ωρα....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ....

αναρχικοι πεταξαν μολοτοφ μεσα στο αμαξακι της δημοτικης με μεσα μια κοπελα και εναν αντρα της δημοτικης....οι αναρχικοι κρατουσαν τις πορτες κλειστες...και τους λεγανε αν βγειτε εξω σας καθαρισαμε....τελικα τους εβγαλαν καμια 20αρια περαστικοι που εδιωξαν αναρχικους....ομως η πλατη της κοπελας καηκε...

Πλάκα έχει:roll:
Όντως ανακυκλωνόμαστε..Θίγουμε τα ίδια και απαντάμε τα ίδια..
Η μόνη διαφορά είναι πως ''επίσημα'' χωριστήκαμε σε άντρες και γυναίκες..Αφού στο νεότερο πολεμικό ανακοινωθέν ο npantelis είναι πλέον μαζί μας και η katia26 με τις κοπέλες..
Εικόνα Εικόνα

Τουλάχιστον στο τέλος αν και όσοι περάσουμε Εικόνα

Συμφωνώ πάντως με την Evapa οτι ξεφεύγουμε από το άγχος (μάλλον).
[/img]

mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mar1na » Κυρ Δεκ 20, 2009 4:01 pm

djensar έγραψε:ρε παιδια ξεκινησε η συζητηση απο αθηνα και εφτασε Λονδινο....ΕΛΕΟΣ!

Ε????????????????

στο τμημα ΞΥΧΑΡΔΙΔΕΞ...

αυτο το ειπες σε δημοσιο φορουμ οποτε εχω και μαρτυρες!τα μπλοκακια με τα ροζ χαρτακια τα θελω για να κανω πρακτικη!!θα σου στειλω και διευθυνση να μου τα στειλεις με κουριερ αγορι μου,κατα το κοπελα μου.
προβλημα μαζι σου δεν εχω φιλε αλλα να ξερεις οτι εαν ηθελες να γινεις κομαντο να πηγαινες στους ευελπιδες η σε σωματα καταστολης η γενικα σε σωματα ασφαλειας...τωρα εκανες τα χαρτα σου και πιθανοτατα θα περασεις και θα εισαι ειδικο ενστολο προσωπικο στον δημο σου.
πρεπει να ζηλευεις που δεν εισαι αθηνα οποτε για να ζησεις στιγμες αδρεναλινης!
δεν αμφισβητω οτι ειναι μια δουλεια με ρισκα αλλα μην το παρακανουμε κιολας..οσον αφορα τωρα το ξυσιμο που λες εγω αναφερθηκα στα καθηκοντα της δημοτικης αστυνομιας αν αυτα σου φαινονται οτι ειναι λιγα για σενα μαλλον εσυ δεν ξερεις που εκανες τα χαρτια σου και προφανως ολα οσα ειπες μιας και εισαι για επαρχια ειναι αυτα που ζητας απο τη δουλεια σου.
ειδικοδυναμιτες!!!!!!να σου πω οτι δεν πηγαινω στην ερμου γιατι στηριζω τα συνοικιακα καταστηματα! θα πεις οτι ξεφυγα απτο θεμα αλλα δεν καταλαβαινεις οτι το θεμα ειναι ηδη ληξαν.τα αθληματα εγιναν,για οσους δεν δηλωσαν ασθενεια,και οι κομαντο πλεον ειναι ετοιμοι για να περασουν βασικη εκπαιδευση στη σχολη!μη σου πω θα φερουν εκπαιδευτες απτα ΛΟΚ εχω ακουσει.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες