Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
apostolisdddd
- Δόκιμος

-
apostolisdddd
- Δόκιμος

-
georgios
- Μαθητευόμενος

-
apostolisdddd
- Δόκιμος

-
apostolisdddd
- Δόκιμος

vamos έγραψε:ANTE AS PV KI EGV TA DIKA MOY :D .LOIPON APOLYTHRIO 16 EXV LOWER KAI DEN XERO AN MORIODOTEITAI KAI TO IT GIA YPOLOGISTES.DIPLOMA OXI.POSO PAEI STO PERIPOY?
Πωπω, μου φαίνεται θα ανοίξω στήλη στο cosmopolitan να απαντάω :D :D :D
1.600 + 100 = 1.700. Βουρ για διπλώματα (θα πάρω ποσοστά απ' τους δάσκαλους)
-
baiz
- Δόκιμος

Παντως το μονο δημοσιευμενο αρθρο που εχω δει εγω ελεγε για φθινοπωρο!!! Κατι ακουσα παντως οτι παιζει να το επαναξετασουν αυτο με τα διπλωματα και ισως να μπει και ECDL,γενικα δηλαδη λογο ομογενοποιησης ισως υπαρχουν αλλαγες και στον τροπο μοριοδοτησης...πολλα ακουγονται, βεβαια μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα,απλα μην τρελενεστε με τα επαγγελματικα διπλωματα!!!
-
robot
- Μόνιμος

Πριν απο λιγο στις ειδησεις της ΝΕΤ ανακοινωσαν πως εγινε ελεγχος στα δικαιολογητικα των ΕΦ που περασαν με την περυσινη προκηρυξη και βρηκαν οτι 8 ατομα που τωρα ειναι "ειδικοι φρουροι" κατεθεσαν ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
Ο εισαγγελεας θα αποφασισει εαν θα ασκηθει διωξη για τα περαιτερω.
8 ατομα δηλ. φαγανε 8 θεσεις! Γνωμη μου να τους διωξουν τελειως. Αφου θελανε να μπουνε με πουσ@@ εις βαρος αλλων..
Ο εισαγγελεας θα αποφασισει εαν θα ασκηθει διωξη για τα περαιτερω.
8 ατομα δηλ. φαγανε 8 θεσεις! Γνωμη μου να τους διωξουν τελειως. Αφου θελανε να μπουνε με πουσ@@ εις βαρος αλλων..
-
iliasthesss
- Μόνιμος

-
vamos
- Μαθητευόμενος

apostolisdddd έγραψε:vamos έγραψε:ANTE AS PV KI EGV TA DIKA MOY :D .LOIPON APOLYTHRIO 16 EXV LOWER KAI DEN XERO AN MORIODOTEITAI KAI TO IT GIA YPOLOGISTES.DIPLOMA OXI.POSO PAEI STO PERIPOY?
Πωπω, μου φαίνεται θα ανοίξω στήλη στο cosmopolitan να απαντάω :D :D :D
1.600 + 100 = 1.700. Βουρ για διπλώματα (θα πάρω ποσοστά απ' τους δάσκαλους)
POY BRISKETAI O PINAKAS ME TON OPOIO YPOLOGIZONTAI TA MORIA?
-
iliasthesss
- Μόνιμος

baiz έγραψε:Κατι ακουσα παντως οτι παιζει να το επαναξετασουν αυτο με τα διπλωματα και ισως να μπει και ECDL,γενικα δηλαδη λογο ομογενοποιησης ισως υπαρχουν αλλαγες και στον τροπο μοριοδοτησης...πολλα ακουγονται, βεβαια μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα,απλα μην τρελενεστε με τα επαγγελματικα διπλωματα!!!
αυτο απο που το ακουσες?
-
apostolisdddd
- Δόκιμος

vamos, η προκήρυξη είναι ακόμη ανηρτημένη στο www.ydt.gr, στους διαγωνισμούς. Έχει και τα αποτελέσματα, για όποιον θέλει να δει τις βάσεις για τις 2 κατηγορίες.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες