8Κ2008 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Τετ Νοέμ 05, 2008 8:34 am

robot έγραψε:Εχω καποιες αποριες - ερωτησεις, οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, ετσι ωστε να δω και με ποια σειρα θα βαλω τις θεσεις στην αιτηση:

1) Τι διαφορα εχει η ειδικοτητα "ΔΕ1 - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ" απο την "ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ"; π.χ. κωδ.θεσης 504 + 505 αντιστοιχα.

2) Που υπαρχει καλυτερος μισθος σε ΙΚΑ ή στο ΥΠΕΠΘ (Υπ.Παιδειας) π.χ. κωδ.θεσης 504 + 505 αντιστοιχα.

3) Εχω εμπειρια σαν Διοικητικος αλλα και σαν Προγραμματισης Η/Υ. Η εμπειρια μου ως Προγραμματιστης Η/Υ αν δεν κανω λαθος (απο καπου το διαβασα εδω στο φορουμ + απο παλια προκηρ.) εχει συναφεια με τις ειδικοτητες της 8κ/08 (Διοικητικων) οποτε να την δηλωσω κανονικα ;

4) 1ος σπουδων ειναι Οικονομ.-Δ/κσης & 2ος Πληροφορικης. Μπορω να τον δηλωσω λογω σηναφειας σαν 2ο τιτλο σπουδων της Πληροφορικης για να παρω τα 150 μορια;

Παιδια πολλες ερωτησεις το ξερω, αλλα οποιος βρει τον χρονο ας μου απαντησει.

Ευχαριστω προκαταβολικα

kalimera
1) kamia diafora exo rotisi ston asep
2) nomizo sto ika giati sto ypepth lene oti den plironi kala
3) Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΣΕΠ σχετικά με τη συνάφεια της ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού με τα καθήκοντα χειρισμού Η/Υ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Τα καθήκοντα του χειριστή Η/Υ είναι συναφή με αυτά του υπαλλήλου του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού. Συνεπώς η εμπειρία σε θέσεις χειριστή Η/Υ μπορεί να προσμετρηθεί και να μοριοδοτηθεί ως προϋπηρεσία για τις θέσεις Δ.Ε. Διοικητικού.

Παρεμφερής προς τα καθήκοντα του υπαλλήλου του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού είναι και η εμπειρία από απασχόληση:

α) στην ηλεκτρονική καταχώρηση στοιχείων σε προγράμματα υλικών και αναλωσίμων και στην εισαγωγή και επεξεργασία στοιχείων κρατήσεων και αποδόσεων σε ηλεκτρονικό πρόγραμμα ταμείου της διαχείρισης και

β) στην ταξινόμηση αρχειοθέτηση και καταγραφή σε ηλεκτρονική μορφή διαφόρων στατιστικών στοιχείων και αρχείων υπηρεσιών. Η εμπειρία αυτή προσαυξάνεται κατά 50% εφόσον συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις του Ν. 3320/2005."

den ksero kata poso mporis na tin dilosis me ta parapano ego stin thesi soy tha tin dilona kai tha perimena apo ton asep na kani oti theli

4)Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ., οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού
Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδων: α) Διοικητικών Υπηρεσιών−Γραμματέων ή β) Οικονομίας ή
γ) Βιβλιοθηκονομίας ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου
των τμημάτων: α) Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ή β)Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών ή γ) Υπαλλήλων Λογιστηρίου ή δ) Υπαλλήλων Διοίκησης ή ε) Υπαλλήλων Εμπορικών Επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή
άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας ημεδαπής ή αλλοδαπής.

den nomzo oti leei kapoy gia pliroforiki sta parapano ta ekana cope apo tin prokiriksi ektos an einai b' kikloy tee idikotitas pliroforikis opote mporis na to valis

but_nice
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό but_nice » Τετ Νοέμ 05, 2008 1:51 pm

γεια σας και καλή επιτυχία σε όλους!
θα κάνω αίτηση για την 8Κ και μπερδευτηκα λίγο επειδή κάποιοι λένε για θέσεις με εμπειρία και θέσεις χωρίς εμπειρία. Θέσεις που ζητούν υποχρεωτικά εξειδιεκεύμένη εμπειρία είναι αυτές με κωδ.027;
1)Εγώ που έχω εμπειρία μπορώ να τη δηλώσω για τις υπόλοιπες θέσεις;
αν δεν θεωρησουν την εμπειρία σχετική απλά δεν θα τη λάβουν υπόψιν έτσι;
2)κατεβαίνω με πτυχίο Β κύκλου Οικονομικών Υπηρεσιών και βάζω 2ο τίτλο για τα 150 μόρια το πτυχίο Α κυκλου Οικον. Υπηρ. Σωστό ή λάθος;
3)έχω 1560 μόρια όπως τα βγάζει στο site του ασεπ. έχω ελπίδες;(έβαλα όλην την ελλάδα και όπου με πάρουν, αρκεί να έχω δουλειά.)
ξέρω ότι υπάρχουν πολλές απορίες αλλά όποιος έχει λίγο χρόνο ας μου απαντήσει!
ευχαριστώ!

maria101980
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό maria101980 » Τετ Νοέμ 05, 2008 2:06 pm

but_nice έγραψε:γεια σας και καλή επιτυχία σε όλους!
θα κάνω αίτηση για την 8Κ και μπερδευτηκα λίγο επειδή κάποιοι λένε για θέσεις με εμπειρία και θέσεις χωρίς εμπειρία. Θέσεις που ζητούν υποχρεωτικά εξειδιεκεύμένη εμπειρία είναι αυτές με κωδ.027;
1)Εγώ που έχω εμπειρία μπορώ να τη δηλώσω για τις υπόλοιπες θέσεις;
αν δεν θεωρησουν την εμπειρία σχετική απλά δεν θα τη λάβουν υπόψιν έτσι;
2)κατεβαίνω με πτυχίο Β κύκλου Οικονομικών Υπηρεσιών και βάζω 2ο τίτλο για τα 150 μόρια το πτυχίο Α κυκλου Οικον. Υπηρ. Σωστό ή λάθος;
3)έχω 1560 μόρια όπως τα βγάζει στο site του ασεπ. έχω ελπίδες;(έβαλα όλην την ελλάδα και όπου με πάρουν, αρκεί να έχω δουλειά.)
ξέρω ότι υπάρχουν πολλές απορίες αλλά όποιος έχει λίγο χρόνο ας μου απαντήσει!
ευχαριστώ!

Για τις θέσεις με 027 μπορεις να κανεις μονο αν εχεις εξειδικευμενη εμπειρια οπως λες, στο ικα μονο..
1. σωστα
2. σωστα
3. με 1560 μορια εχεις ελπιδες

but_nice
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό but_nice » Τετ Νοέμ 05, 2008 5:50 pm

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :D
και άλλη μια ερώτηση.. :oops: .
για ένα διάστημα δούλεψα με σύμβαση έργου στη γραμματεία ενός ΤΕΙ σε ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο απο την ευρωπαική ένωση. αυτό μπορεί να πάει με την προσαυξηση του40%;

maria101980
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό maria101980 » Τετ Νοέμ 05, 2008 7:36 pm

but_nice έγραψε:ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :D
και άλλη μια ερώτηση.. :oops: .
για ένα διάστημα δούλεψα με σύμβαση έργου στη γραμματεία ενός ΤΕΙ σε ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο απο την ευρωπαική ένωση. αυτό μπορεί να πάει με την προσαυξηση του40%;

μπορεις να παρεις την πρασαυξηση η οποια ειναι 50% αλλα μονο αν εχεις δουλεψει στο δημοσιο τομεα πανω απο 24 μηνες..
για την παριπτωση που αναφερεις ισχυουν τα ιδια

robot
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό robot » Τετ Νοέμ 05, 2008 9:11 pm

Θελω να δηλωσω μια Πολη η οποια ζηταει ως κωδ.εντοπιοτητας 03,04.

Εγω μενω αρκετα μακρια απο αυτη την πολη και δεν ειμαι καν δημοτης του Νομου αυτου που θελω να δηλωσω.

Στην αιτηση μου να δηλωσω τον κωδ. 04 ή οχι. Δεν καταλαβα ακριβως την ερμηνεια της μεσα στην προκηρ.

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Παρ Νοέμ 07, 2008 11:03 am

Γεια χαρα και απο μενα!!Καλως σας βρηκα.
Ειμαι 38 ετων απο Ροδο οικογενειαρχης (2 παιδια αλλα λεω να κανω και αλλα μπας και μπω σαν πολυτεκνος :lol: ).

Με 1295 μορια που παω ρε παιδια??Εχω καμια τυχη? Ψαχνομαι με το δημοσιο καμια 8ετια τωρα αλλα τζιφος :) .Εδινα μονο Ροδο λογω οικογενειας αλλα τωρα πια αποφασισα να δινω παντου και οτι κατσει!!
Θα δηλωσω ολες τις θεσεις!!.

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Παρ Νοέμ 07, 2008 11:04 am

babis5570 έγραψε:Γεια χαρα και απο μενα!!Καλως σας βρηκα.
Ειμαι 38 ετων απο Ροδο οικογενειαρχης (2 παιδια αλλα λεω να κανω και αλλα μπας και μπω σαν πολυτεκνος :lol: ).

Με 1295 μορια που παω ρε παιδια??Εχω καμια τυχη? Ψαχνομαι με το δημοσιο καμια 8ετια τωρα αλλα τζιφος :) .Εδινα μονο Ροδο λογω οικογενειας αλλα τωρα πια αποφασισα να δινω παντου και οτι κατσει!!

1295 μορια με εμπειρια σαν ΔΕ Διοικητικος

robot
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό robot » Παρ Νοέμ 07, 2008 3:39 pm

Εχω μια ερωτηση απο μια φιλη μου που με ρωτησε και θελει να κανει τα χαρτια της στην 8κ για ΔΕ Δ/κων. Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει γιατι κ' εγω δεν ηξερα να τις απαντησω με βεβαιωτητα.

Η κοπελα εχει απολυτ. λυκειου Πληροφορικης απο το 2001. Και ξεκινα να εργαζεται σαν χειριστης η/υ αλλα και σαν υπαλλ. γραφειου σε διαφορες δουλειες ολα αυτα τα χρονια, μαζευοντας μια Α' εμπειρια σε μηνες.

Το 2004 βγαζει πτυχιο οικονομ + δ/σης Α' κυκλου ΤΕΕ και τον επομενο χρονο το πτυχιο του Β' κυκλου ΤΕΕ.

Εαν στην αιτηση συμπληρωσει για 1ο τιτλο το πτυχιο Β' Κυκλου (επειδη εκει εχει μεγαλυτερο βαθμο) και σαν 2ο τιτλο (για τα 150μορια) το πτυχιο Α' κυκλου ΤΕΕ θα το αποδεχτει ο ΑΣΕΠ;

Η εμπειρια ομως ξεκινησε για την κοπελα απο το 2001 ενω τα πτυχια Α' + Β' κυλου του ΤΕΕ οικονομιας και δ/σης τα πηρε το 2003 + '04 αντιστοιχα, υπαρχει περιπτωση να μην της προσμετρησουν την εμπειρια για τα προηγουμενα χρονια;

dina69
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dina69 » Παρ Νοέμ 07, 2008 8:51 pm

babis5570 έγραψε:

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΒΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!!! :lol:

dina69
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dina69 » Παρ Νοέμ 07, 2008 8:52 pm

dina69 έγραψε:
babis5570 έγραψε:

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΒΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!!! :lol:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Σάβ Νοέμ 08, 2008 12:35 pm

dina69 έγραψε:
dina69 έγραψε:
babis5570 έγραψε:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OFF TOPIC αλλα αν ξερει καποιος το κολπο για διδυμα ας εποικ/σει ΑΜΕΣΑ μαζι μου :lol:
Χωρις πλακα ειδα τα μορια στην καταταξη για ΔΕ για την 6Κ/2007 και επαθα πλακα.
Τελικα χωρις δευτερο τιτλο σπουδων (κανα εσπερινο) δεν πας πουθενα :(

robot
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό robot » Σάβ Νοέμ 08, 2008 9:27 pm

robot έγραψε:Εχω μια ερωτηση απο μια φιλη μου που με ρωτησε και θελει να κανει τα χαρτια της στην 8κ για ΔΕ Δ/κων. Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει γιατι κ' εγω δεν ηξερα να τις απαντησω με βεβαιωτητα.

Η κοπελα εχει απολυτ. λυκειου Πληροφορικης απο το 2001. Και ξεκινα να εργαζεται σαν χειριστης η/υ αλλα και σαν υπαλλ. γραφειου σε διαφορες δουλειες ολα αυτα τα χρονια, μαζευοντας μια Α' εμπειρια σε μηνες.

Το 2004 βγαζει πτυχιο οικονομ + δ/σης Α' κυκλου ΤΕΕ και τον επομενο χρονο το πτυχιο του Β' κυκλου ΤΕΕ.

Εαν στην αιτηση συμπληρωσει για 1ο τιτλο το πτυχιο Β' Κυκλου (επειδη εκει εχει μεγαλυτερο βαθμο) και σαν 2ο τιτλο (για τα 150μορια) το πτυχιο Α' κυκλου ΤΕΕ θα το αποδεχτει ο ΑΣΕΠ;

Η εμπειρια ομως ξεκινησε για την κοπελα απο το 2001 ενω τα πτυχια Α' + Β' κυλου του ΤΕΕ οικονομιας και δ/σης τα πηρε το 2003 + '04 αντιστοιχα, υπαρχει περιπτωση να μην της προσμετρησουν την εμπειρια για τα προηγουμενα χρονια;

Απλα ανεβαζω παλι το ερωτημα μου για να μην εξαφανιστει.

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, σας ευχαριστω.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Κυρ Νοέμ 09, 2008 3:33 pm

robot έγραψε:
robot έγραψε:Εχω μια ερωτηση απο μια φιλη μου που με ρωτησε και θελει να κανει τα χαρτια της στην 8κ για ΔΕ Δ/κων. Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει γιατι κ' εγω δεν ηξερα να τις απαντησω με βεβαιωτητα.

Απλα ανεβαζω παλι το ερωτημα μου για να μην εξαφανιστει.

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, σας ευχαριστω.

Αν το απολυτηριο που αναφερεις οτι εχει το 2001 ειναι μεσα στους αποδεκτους τιτλους σπουδων για την προκήρυξη για τις θεσεις που θελει να διεκδικήσει τοτε θα της μετρήσουν την εμπειρία. Αρκει να βαλει το ΤΕΕ β κυκλου για βασικο τιτλο σπουδων και το απολυτηριο του 2001 για δευτερο τιτλο σπουδων(αν δεν το στειλει καθολου δεν θα μπορουν να ξερουν ποτε οτι ειχε απολυτηριο και πριν την προυπηρεσία 8) )

artemisleme
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό artemisleme » Κυρ Νοέμ 09, 2008 5:30 pm

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΗ ΛΕΕΙ ,,,,ΓΙΑ ΔΕ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΗΤΓΟΡΙΕΣ 2 ΚΑΙ 3 ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗ 2 ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΜΕΡΤΙΕΤΑΙ Ι ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,,,ΣΤΗΝ 3 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ι ΕΜΠΕΙΡΙΑ .........ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΡΙΑ ΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΒΟΜΑΙ ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ???? Ι ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧς ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΑ ΑΛΛΟΥΣ ??????

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες