ghostshell έγραψε:DRAGOKS έγραψε:ME TOΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΛΕΜΕ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!
Χθες πήγα στην περιφέρεια αττικής και είχαν βγει τα μόρια για όλους τους δήμους , εκτός από Αθηναίων. Τα οποία θα βγαίνανε σήμερα μου είπαν.
Καλησπέρα, παιδιά. Πήγα σήμερα, στην περιφέρεια Αττικής να δω τη μοριοδότηση για το Δήμο της Αθήνας. Ναι, έχουν βγει για Δ.Α. οι κατηγορίες Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε, όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να πεταχτεί, θα δει τη σειρά κατάταξής του.
Έχω απορία στον υπολογισμό μορίων, σχετικά με την εντοπιότητα. Έχω εντοπιότητα στο Δήμο Αθήνας, αλλά είμαι μόνιμος κάτοικος σε άλλο δήμο. Τα 700 μόρια τα παίρνω ή όχι? Όταν είχαν βγει οι πίνακες με τα ονόματα ποιων είναι εντός και τι χαρτιά έχουν προσκομίζει, δίπλα απ’ το όνομά μου, στη βεβαίωση δημοτικότητας υπήρχε ΝΑΙ και σήμερα υπάρχει ΟΧΙ και τα 700 μόρια τα νόμιζα ότι θα είχα, δεν τα πήρα. Μία κυρία εκεί μου είπε, πως για να τα πάρεις πρέπει να ταυτόχρονα να είσαι δημότης και κάτοικος, αλλιώς δεν έχει! Είναι όντως έτσι, ή με δούλεψαν? Επίσης, κάτι που παρατήρησα, είναι πως οι υποψήφιοι ΤΕ για Δ.Αθ. αυγατέψαμε!
Από την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν ένα συγκεκριμένο νούμερο στους εντός, τώρα βγήκαμε παραπάνω. Μέτραγα, ξαναμέτραγα..... κρίμα που την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχα τραβήξει φωτογραφία με το κινητό να το κάνω post να δείτε..
Τέλος, ακόμα δεν έχουν ειδοποιήσει για την υψομέτρηση και είναι την Παρασκευή, ξέρει κανείς άλλος κάτι παραπάνω? Για αθλήματα έχει πάρει τίποτα το αφτί σας?
Αυτά, είχα να πω. Περιμένω σχόλια (έτσι κουβέντα να γίνεται.. γιατί αν βγάλουμε άκρη..).