Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Τετ Νοέμ 05, 2008 11:58 am

DRAGOKS έγραψε:ME TOΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΛΕΜΕ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Χθες πήγα στην περιφέρεια αττικής και είχαν βγει τα μόρια για όλους τους δήμους , εκτός από Αθηναίων. Τα οποία θα βγαίνανε σήμερα μου είπαν.

Hesperus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Hesperus » Τετ Νοέμ 05, 2008 2:34 pm

ghostshell έγραψε:
DRAGOKS έγραψε:ME TOΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΛΕΜΕ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Χθες πήγα στην περιφέρεια αττικής και είχαν βγει τα μόρια για όλους τους δήμους , εκτός από Αθηναίων. Τα οποία θα βγαίνανε σήμερα μου είπαν.

Καλησπέρα, παιδιά. Πήγα σήμερα, στην περιφέρεια Αττικής να δω τη μοριοδότηση για το Δήμο της Αθήνας. Ναι, έχουν βγει για Δ.Α. οι κατηγορίες Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε, όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να πεταχτεί, θα δει τη σειρά κατάταξής του.
Έχω απορία στον υπολογισμό μορίων, σχετικά με την εντοπιότητα. Έχω εντοπιότητα στο Δήμο Αθήνας, αλλά είμαι μόνιμος κάτοικος σε άλλο δήμο. Τα 700 μόρια τα παίρνω ή όχι? Όταν είχαν βγει οι πίνακες με τα ονόματα ποιων είναι εντός και τι χαρτιά έχουν προσκομίζει, δίπλα απ’ το όνομά μου, στη βεβαίωση δημοτικότητας υπήρχε ΝΑΙ και σήμερα υπάρχει ΟΧΙ και τα 700 μόρια τα νόμιζα ότι θα είχα, δεν τα πήρα. Μία κυρία εκεί μου είπε, πως για να τα πάρεις πρέπει να ταυτόχρονα να είσαι δημότης και κάτοικος, αλλιώς δεν έχει! Είναι όντως έτσι, ή με δούλεψαν? Επίσης, κάτι που παρατήρησα, είναι πως οι υποψήφιοι ΤΕ για Δ.Αθ. αυγατέψαμε!
Από την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν ένα συγκεκριμένο νούμερο στους εντός, τώρα βγήκαμε παραπάνω. Μέτραγα, ξαναμέτραγα..... κρίμα που την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχα τραβήξει φωτογραφία με το κινητό να το κάνω post να δείτε..
Τέλος, ακόμα δεν έχουν ειδοποιήσει για την υψομέτρηση και είναι την Παρασκευή, ξέρει κανείς άλλος κάτι παραπάνω? Για αθλήματα έχει πάρει τίποτα το αφτί σας?
Αυτά, είχα να πω. Περιμένω σχόλια (έτσι κουβέντα να γίνεται.. γιατί αν βγάλουμε άκρη..).

kkmaria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kkmaria » Τετ Νοέμ 05, 2008 3:16 pm

καλησπερα Hesperus.
και εγω ακομα περιμενω ακομα την ειδοποιηση.νωριτερα που ξαναπηρα τηλ στη περιφερεια αττικης μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι θα με ειδοποιησουν και ακομη οτι διαφερει η ημερομημια υψομετρησης απο δημο σε δημο.δεν γνωριζω αν αληθευει.εαν γνωριζει καποιος ας το επαληθευσει.
αυτο που χω ακουσει ειναι οτι μετα την υψομετρηση μεσα σε δυο ημερες πρεπει να γινουν οι υγειονομικεσ εξετασεις και με την ολοκληρωση τους μεσα σε πεντε ημερες τα ψυχοτενικα ή τα αθληματα.
μηπωσ γωριζει καποιος απο τους συνομιλητες που θα γινει εκπαιδευση?σχολες υπαρουν στην κοζανη, πτολεμαιδα και γιαννενα?υπαρχουν και αλλου?
αν γνωριζει καποιος ασ μας ενημερωσει.

ευχαριστω.

ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Τετ Νοέμ 05, 2008 3:41 pm

Hesperus για να πάρεις τα 700 μόρια πρέπει όντως να είσαι και μόνιμος κάτοικος και δημότης.Το ανέφερε και ο προκήρυξη. Για τα άτομα στην κατηγορία ΤΕ πάνω κάτω τόσα τα θυμάμαι εγώ πάντως.Εκεί γύρω στα 40-50.
Για υψομέτρηση και μένα μου είπαν θα σας πάρουν τηλ. Και ότι θα γίνει την παρασκευή εκεί στα γραφεία της περιφέρειας. Για τα αθλήματα μου είπε ο κύριος εκεί μέσα στον μήνα.

kkmaria , σε ποιό τηλ παίρνεις στη περιφέρεια αττικής γιατί εγώ γραμμή δεν βγάζω :D

Hesperus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Hesperus » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:00 pm

kkmaria έγραψε:καλησπερα Hesperus.
και εγω ακομα περιμενω ακομα την ειδοποιηση.νωριτερα που ξαναπηρα τηλ στη περιφερεια αττικης μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι θα με ειδοποιησουν και ακομη οτι διαφερει η ημερομημια υψομετρησης απο δημο σε δημο.δεν γνωριζω αν αληθευει.εαν γνωριζει καποιος ας το επαληθευσει.
αυτο που χω ακουσει ειναι οτι μετα την υψομετρηση μεσα σε δυο ημερες πρεπει να γινουν οι υγειονομικεσ εξετασεις και με την ολοκληρωση τους μεσα σε πεντε ημερες τα ψυχοτενικα ή τα αθληματα.
μηπωσ γωριζει καποιος απο τους συνομιλητες που θα γινει εκπαιδευση?σχολες υπαρουν στην κοζανη, πτολεμαιδα και γιαννενα?υπαρχουν και αλλου?
αν γνωριζει καποιος ασ μας ενημερωσει.

ευχαριστω.

Καλησπέρα, kkmaria. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι έχει σχολές εκπαίδευσης στην Κόνιτσα-Ν. Ιωαννίνων, Τσοτύλι- Ν. Κοζάνης, Πτολεμαΐδα – Ν. Κοζάνης. Τώρα αν υπάρχουν και αλλού θα σε γελάσω.
Απλά είμαι λίιιγο καχύποπτη, γιατί... στην Ελλάδα ζούμε.... και σκέφτομαι πως αν «κατά λάθος» δεν ειδοποιήσουν κάποιους υποψήφιους, άντε να αποδείξει κανείς ότι όντως δεν τον πήραν, που εκείνοι μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν απαντούσε κλπ.. Έχει τρομάξει το μάτι μου και δυστυχώς έχω συνέχεια στο μυαλό μου, πως παντού παίζει βίσμα κ.α. ...
Ώστε, λες να είναι τσάκα – τσάκα και τα αθλήματα, μάλιστα... Αλήθεια, εσύ πως τα πας? Τα έχεις τα όρια?
Παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει, ας μου πει με τα μόρια της εντοπιότητας πως βγαίνουν, αν δηλαδή για να μετρήσουν πρέπει ταυτόχρονα να είναι και μόνιμος κάτοικος.

peka
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό peka » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:03 pm

Παντως στα αγωνισματα φαινεται οτι "κοβουν" κοσμο και δεν υπολογιζουν ποσες θεσεις ειναι να καλυψουν!!!

Ιδου τι εγινε στο Καρπενησι περυσι...

http://www.evrytanika.gr/0221-0240/0227/reportaz.htm

Hesperus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Hesperus » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:08 pm

ghostshell έγραψε:Hesperus για να πάρεις τα 700 μόρια πρέπει όντως να είσαι και μόνιμος κάτοικος και δημότης.Το ανέφερε και ο προκήρυξη. Για τα άτομα στην κατηγορία ΤΕ πάνω κάτω τόσα τα θυμάμαι εγώ πάντως.Εκεί γύρω στα 40-50.
Για υψομέτρηση και μένα μου είπαν θα σας πάρουν τηλ. Και ότι θα γίνει την παρασκευή εκεί στα γραφεία της περιφέρειας. Για τα αθλήματα μου είπε ο κύριος εκεί μέσα στον μήνα.

kkmaria , σε ποιό τηλ παίρνεις στη περιφέρεια αττικής γιατί εγώ γραμμή δεν βγάζω :D

Τώρα είδα το μήνυμά σου. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Δεν είχα το κείμενο της προκήρυξης. Μία φίλη με ειδοποίησε και πανικόβλητη έτρεχα να κάνω τα χαρτιά μου. Καλώς, άρα δικαιολογημένα δεν τα έχω.
Όσο για τον αριθμό των υποψηφίων μου βγήκαν τώρα 4 παραπάνω. Μακάρι και εύχομαι να κάνω λάθος στο μέτρημα, γιατί τότε είναι ένδειξη πως το πράγμα λειτουργεί κάπως αξιοκρατικά και δεν είναι τόσο διεφθαρμένοι όσο νόμιζα.
Γνωρίζεις, μήπως, οι ψυχοτεχνικές δοκιμασίες τι περιλαμβάνουν?

ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:16 pm

Δεν έχω ιδέα για τα ψυχοτεχνικά, ελπίζω να μην είναι πάτημα για να κόψουν κόσμο πάντως .
Αν και τα αθλήματα (και μιλάω για το χιλιάρι ) πιστεύω θα είναι εμπόδιο για αρκετό κόσμο.

Hesperus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Hesperus » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:22 pm

peka έγραψε:Παντως στα αγωνισματα φαινεται οτι "κοβουν" κοσμο και δεν υπολογιζουν ποσες θεσεις ειναι να καλυψουν!!!

Ιδου τι εγινε στο Καρπενησι περυσι...

http://www.evrytanika.gr/0221-0240/0227/reportaz.htm

Ώστε, έτσι… Δε χαρίζουν κάστανα! Η κοπέλα, ή οποία και με πληροφόρησε για την προκήρυξη, εργάζεται ως δημοτικός αστυνομικός στο Δήμο του Πειραιά, εδώ και 3 με4 χρόνια και μου το είχε παρουσιάσει αλλιώς. Μου είχε πως δεν είναι τόσο αυστηροί με τα όρια, ότι ήταν αρκετά ελαστικοί…. Μάλλον έχουν αγριέψει τα πράγματα…. Αφού φτάνουν στο σημείο να αφήνουν κενές θέσεις….
Δε με βλέπω καλά….
:cry:

Hesperus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Hesperus » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:29 pm

ghostshell, σχετικά με τα τηλ. που είχες ρωτήσει πριν, για την περιφέρεια Αττικής, έχω τα εξής νούμερα: 210-6709630 και 210-6709628. Είναι στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Διοίκησης της περιφέρειας.

linatoup
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό linatoup » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:52 pm

Υπάρχουν αρκετοί Δήμοι κυρίως σε νησιά που οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι απο τις προκηρυσσόμενες θέσεις. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται? Άλλοι λένε οτι είναι χαλαρά σχετικά δηλαδή υπάρχει επιείκεια και άλλοι οτι μπορεί να μην περάσει και κανένας!!! Ξέρει κανείς τίποτα για περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου???

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τετ Νοέμ 05, 2008 7:33 pm

Περιφέρεια Αττικής 13:00 η υψομέτρηση...Μήπως υπάρχει κάπου ιντερνετικά καμιά σειρά κατάταξης για Δήμο Αμαρουσίου?Τα λέμε...

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τετ Νοέμ 05, 2008 7:34 pm

Εννοείται Παρασκευή 7 Νοεμβρίου....

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Νοέμ 05, 2008 8:02 pm

latsios έγραψε:Εννοείται Παρασκευή 7 Νοεμβρίου....

13:00 Latsios ?
ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..αλλά ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ..
ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΙΜΑΙ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.
ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ?

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Νοέμ 05, 2008 8:05 pm

latsios έγραψε:Εννοείται Παρασκευή 7 Νοεμβρίου....

OΛΟΙ 1Η ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ... :shock: :shock: :shock:

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες