grigoris, ευχαριστω για την απαντηση.
Καλα ολα αυτα, αλλα θα κανω λιγο τον συνηγορο του διαβολου.
Αν υποθεσουμε οτι εργαζομαστε στον ιδιωτικο τομεα σε αντικειμενο μηχανικου Η/Υ, θα καταθεταμε μια βεβαιωση ΤΣΜΕΔΕ και μια βεβαιωση του εργοδοτη οτι εργαζομαστε σε αυτον. Το πιθανοτερο θα ηταν οτι η βεβαιωση θα εγραφε οτι δουλευαμε ως "Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικος Η/Υ", ετσι δεν ειναι? Οποτε με αυτα τα δυο ουσιαστικα διεκδικουμε θεση ειτε ως "Ηλεκτρολογος Μηχανικος" ειτε ως "Μηχανικος Η/Υ". Και δεν τιθεται θεμα διλληματος. Σωστα?
Ενω τωρα που εργαζομαστε στο δημοσιο τομεα, καταθετουμε αντι των παραπανω μια βεβαιωση του φορεα μας. Λογω γραφειοκρατιας το τμημα προσωπικου μας δινει βεβαιωση που αναγραφεται οτι κατεχουμε θεση Μηχανικου Η/Υ, αφου με αυτη την ιδιοτητα μας προσελαβε. Σε αυτη την περιπτωση μπορει το ΑΣΕΠ να ισχυριστει οτι δεν δεχεται την προϋπηρεσια μας?
Με αλλα λογια να θεωρησει οτι δεν δουλευαμε καν ως "Ηλεκτρολογοι Μηχανικοι και Μηχανικοι Η/Υ"? ...και ετσι να παει περιπατο και η εμπειρια και η προσαυξηση 50%?
Δηλ. ή ολα ή τιποτα? :?
Υπαρχει αραγε κανεις που αλλαξε αντικειμενο με αυτο τον τροπο αραγε? :roll:
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ
-
- Μαθητευόμενος
var2413 έγραψε:Εγώ τους είχα πάει αναλυτική βαθμολογία του MBA που είχα κάνει μεταξύ Πολυτεχνείου -ΟΠΑ και από τα μαθήματα της, μου το αναγνώρισαν ότι είναι συναφές με την ειδικότητα του Χημικού Μηχανικού. Αν τα μεταπτυχιακά σου είναι στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα προπτυχιακά σου, τότε υπάρχει συνάφεια και βάζεις 150 και στα δύο. Αν είναι από διαφορετικά ιδρύματα, θα το ψάξουν αυτοί. Σε κάθε περίπτωση προσκομίζεις αναλυτική βαθμολογία για να είσαι καλυμμένος και σε κάθε περίπτωση βάζεις 150. Η συνάφεια είναι κάτι σχετικό, αλλά θεωρώ ότι την εξετάζουν σε γενικές γραμμές, π.χ. αν είσαι φιλολογος και κάνεις μεταπτυχιακό σε διοίκηση επιχειρήσεων τότε έχουμε ασυνάφεια, αν κάνεις σε ψυχολογία, τότε έχουμε συνάφεια. Γι'αυτό υπάρχει και ο διαχωρισμός "ίδιο γνωστικό αντικείμενο" και "συναφές".
ΠΡΟΣ:var2413Θα ήθελα τη βοήθειά σου γιατί βλέπω ότι έχεις βρεθεί σε παρόμοια περίπτωση. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΜΒΑ-Total Quality Management. Πως θα αποδείξω συνάφεια; Περισσότερο πιστεύω ότι θα μετρήσει η Διαχείριση Ποιότητας και όχι το ΜΒΑ. Από ότι κατάλαβα το δικό σου μεταπτυχιακό έγραφε στον τίτλο του ΕΜΠ έτσι δεν είναί;
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ!!!!!!
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες