ερωτησεις για προκ. ΥΕ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
EM
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό EM » Τετ Δεκ 10, 2008 11:25 am

mariana30 έγραψε:
CRISTI έγραψε:Εχω κάνει 50 αιτήσεις για φίλους και γνωστούς και ποτέ δεν κράτησα απόκομμα. Το στέλνω συμπληρωμένο και κρατάω αντίγραφο. ΠΟΤΕ δεν ακυρώθηκε καμία αίτηση.
καλή τύχη

πηγα σε Δημο για πιστ/κο οικ. κατάστασης δικό μου+ειπαν οτι αυτο ειναι το πιστ/κο γέννησης.Αυτό δινουν ειπαν για ΑΣΕΠ. Είναι οκ δλδ αυτο για την προκυρηξη;

και πάλι ευχαριστώ....

ΟΧΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

1)ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ή ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗ)
2)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΠΕ

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Τετ Δεκ 10, 2008 11:25 am

CRISTI έγραψε:Καλημέρα
ΟΧΙ δεν θα βάλεις του λυκείου. Θα αποκλειστείς αμέσως. Θα βάλεις το απολυτήριο γυμνασίου επικυρωμένο. Και στη συνέχεια ...
Αίτηση και Φωτοαντίγραφο αίτησης με πρωτότυπη υπογραφή και στις δυο
Παράβολο συμπληρωμένο κατάλληλα με τα στοιχεία σου και δεξιά και αριστερά
Φωτοτυπία ταυτότητας επικυρωμένη
Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης απο δήμο (πρωτότυπο)
Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ (πρωτότυπο) (αν έχεις)
Βεβαίωση ΙΚΑ (πρωτότυπη ή επικυρωμένη)
Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ αν είσαι άνεργη (πρωτότυπη)
Βεβαίωση εργοδότη αν έχεις εμπειρία στο δημόσιο για προσαύξηση
ΚΡΑΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ)
πρόσεξε να βάλεις τον κωδικό 99 στην αίτηση

CRISTI, συγχαρητήρια
Απο αυτά που αναφέρεις και όπως τα αναφέρεις δείχνει το πόσο κάλα είσαι ενημερωμένη και ότι δεν αφήνεις παραθυράκι ανοικτό.
Μπράβω σου, γιατί έχεις δώσει βάση σ΄αυτό που αναφέρουν οι προκηρύξης ότι, τη συνολική ευθύνη για τη συμπλήρωση της αίτησης και των επισυναπτωμένων αυτής την έχει εξ ολοκλήρου ο υποψήφιος και όσον αναφορά το παράβολο έχεις επισημάνει την αναφορά που κάνει κάτω κάτω ότι συμπληρώνετε με ευθύνη του ενδιαφερώμενου.
Σου εύχομε γρήγορα να έχεις εσύ και όλα τα παιδιά, καλά αποτελέσματα.

Καλή σου μέρα

EM
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό EM » Τετ Δεκ 10, 2008 11:30 am

nicole13 έγραψε:Πω,πω μπερδευτηκα!
Εχω 2 ερωτήσεις.
1.Εγώ που δεν έχω παιδιά χρειάζομαι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης?

2.Την βεβαίωση ενσήμων θα την παίρνω κάθε φορά από το ΙΚΑ?Μπορώ να ζητήσω 2?

Όποιος ξέρει..ας μας δώσει τα φώτα του!!

Νίκη

1.ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Α)ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ή ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗ)
Β)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΠΕ

2. ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ), ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. ΒΓΑΛΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΣΕ ΚΕΠ Ή ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 11:33 am

Εχω 2 ερωτήσεις.

Νίκη

nicole, 1)εγώ έχω μπλέξει με πιστοποιητικά λόγω πολυτεκνείας( για να την αποδειξω βάση προκ.)αν δεν εισαι τέκνο πολυτεκνου δεν χρειάζεται.

2)ναι απο το ΙΚΑ. ρώτησε αν μπορούν να σου δώσουν 2

--ελπίζω να σε βοήθησα..και εμενα τα παιδιά στο forum με βοηθούν....

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 11:45 am

EM έγραψε:
Εχω 2 ερωτήσεις.

Νίκη

1.ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Α)ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ή ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗ)
Β)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΠΕ

2. ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ), ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. ΒΓΑΛΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΣΕ ΚΕΠ Ή ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.

*Παιδιά εμένα μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου δώσουν πιστ. που να φένομαι μόνο εγώ,γιατι δεν εχω δική μου οικογενειακή μερίδα,επειδή δεν ειμαι παντρεμένη άρα δινουν πιστοπ. πάτρικής οικ. κατάστασης και δινουν και δίνουν πιστοπ. γέννησης για ΑΣΕΠ.
Το πατρικής οικογ.+βεβαίωση ΑΣΠΕ ΑΡΚΟΥΝ;;;;; :x
Τι να κάνω;;;;;;

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τετ Δεκ 10, 2008 1:11 pm

Σωστά τα λένε.
Δεν δίνουν πιστ. οικογ. κατάστασης αφού είσαι άγαμη.
Δεν χρειάζεσαι πιστοποιητικό γέννησης αφού θα καταθέσεις επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας.
Χρειάζεσαι πιστ. ΑΣΠΕ ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.
Δεν είναι απαραίτητο το πιστ. οικογ. κατάστασης της πατρικής σου οικογένειας. ΝΟΝΟ ΑΣΠΕ
Ετσι λέει το ΑΣΕΠ. Επιβεβαίωσε για να νιώθεις σίγουρη. Τηλ.ΑΣΕΠ 2131319100

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 1:33 pm

CRISTI έγραψε:Σωστά τα λένε.
Δεν δίνουν πιστ. οικογ. κατάστασης αφού είσαι άγαμη.
Δεν χρειάζεσαι πιστοποιητικό γέννησης αφού θα καταθέσεις επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας.
Χρειάζεσαι πιστ. ΑΣΠΕ ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.
Δεν είναι απαραίτητο το πιστ. οικογ. κατάστασης της πατρικής σου οικογένειας. ΝΟΝΟ ΑΣΠΕ
Ετσι λέει το ΑΣΕΠ. Επιβεβαίωσε για να νιώθεις σίγουρη. Τηλ.ΑΣΕΠ 2131319100

CRISTI πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολυ, είσαι φοβερή 8) !
(καταλαβαινεις πόσο πελαγώνουμε εμείς που δεν γνωριζουμε απο προκ.!!!)

nicole13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nicole13 » Τετ Δεκ 10, 2008 3:19 pm

Οπότε (αν κατάλαβα καλά), δεν χρειάζομαι ΟΥΤΕ πιστοποιητικό οικ.κατάστασης διότι είμαι άγαμη,
ΟΥΤΕ βεβαίωση ΑΣΠΕ,εφόσον δεν έχω σχέση με τριτεκνία.

Σωστά?

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας,
Νίκη

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 3:27 pm

nicole13 έγραψε:Οπότε (αν κατάλαβα καλά), δεν χρειάζομαι ΟΥΤΕ πιστοποιητικό οικ.κατάστασης διότι είμαι άγαμη,

Σωστά?

Νίκη

ναι nicole, Σωστα! :)

cristi...ακόμα κάτι τελευταιο(το υποσχομαι 8) .. Το ΑΣΕΠ μετρά μεχρι 5χρονια εμπειρίας, πηράζει λοιπόν αν η βεβαίωση απο ΙΚΑ αναφέρεται σε παλαιότερα χρόνια εμπειρίας π.χ2000- και το 2005; ή θέλουν πιο πρόσφατα ένσημα..παίζει ρόλο;

ΦΙΛΑΡΑΚΙ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΦΙΛΑΡΑΚΙ » Τετ Δεκ 10, 2008 4:30 pm

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!
Είμαι καινούρια στην παρέα σας που πραγματικά είναι πολύ φιλόξενη και πολύ ενημερωτική!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, για την προκήρυξη 10Κ πρέπει να έχεις σχετική εμπειρία με τις θέσεις που δηλώνεις ή όχι?
Π.Χ για μια θέση τραπεζοκόμων εσύ έχει εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου, λαμβάνετε υπόψη αυτή η εμπειρία ή πρέπει να είναι σχετική :?:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, να είστε όλοι καλά!!!

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 8:33 pm

ΦΙΛΑΡΑΚΙ έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!
Είμαι καινούρια στην παρέα σας που πραγματικά είναι πολύ φιλόξενη και πολύ ενημερωτική!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, για την προκήρυξη 10Κ πρέπει να έχεις σχετική εμπειρία με τις θέσεις που δηλώνεις ή όχι?
Π.Χ για μια θέση τραπεζοκόμων εσύ έχει εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου, λαμβάνετε υπόψη αυτή η εμπειρία ή πρέπει να είναι σχετική :?:

καλησπέρα, νομίζω πως μετράτε γενικά η εμπειρία που έχεις, δεν ζητά εξειδικευμένη(τουλάχιστον εγώ ετσι εχω καταλαβει). Για να εισαι σίγουρη όμως, Καλύτερα να απαντησει καποιος που εχει εμπειρία απο προκυρηξεις...και γω ψάχνομαι.... :roll:

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 8:37 pm

mariana30 έγραψε:
nicole13 έγραψε:Οπότε (αν κατάλαβα καλά), δεν χρειάζομαι ΟΥΤΕ πιστοποιητικό οικ.κατάστασης διότι είμαι άγαμη,

Σωστά?

Νίκη

ναι nicole, Σωστα! :)

cristi...ακόμα κάτι τελευταιο(το υποσχομαι 8) .. Το ΑΣΕΠ μετρά μεχρι 5χρονια εμπειρίας, πηράζει λοιπόν αν η βεβαίωση απο ΙΚΑ αναφέρεται σε παλαιότερα χρόνια εμπειρίας π.χ2000- και το 2005; ή θέλουν πιο πρόσφατα ένσημα..παίζει ρόλο;

παιδιά γνωρίζει κάποιος γιαυτο το θέμα;;;

ΦΙΛΑΡΑΚΙ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΦΙΛΑΡΑΚΙ » Τετ Δεκ 10, 2008 9:58 pm

mariana30 έγραψε:
ΦΙΛΑΡΑΚΙ έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!

καλησπέρα, νομίζω πως μετράτε γενικά η εμπειρία που έχεις, δεν ζητά εξειδικευμένη(τουλάχιστον εγώ ετσι εχω καταλαβει). Για να εισαι σίγουρη όμως, Καλύτερα να απαντησει καποιος που εχει εμπειρία απο προκυρηξεις...και γω ψάχνομαι.... :roll:

Καλησπέρα και πάλι, ευχαριστώ πολύ mariana30 για την άμεση ανταπόκριση!
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει σίγουρα για την εμπειρία αν πρέπει να είναι σχετική ή όχι. Ευχαριστώ! περιμένω νέα σας!!!

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Πέμ Δεκ 11, 2008 7:45 am

καλημέρα παιδιά,

ΟΧΙ η εμπειρία δεν χρειάζεται να είναι σχετική.
Μόνο για κάποιες θέσεις φυλάκων-νυχτοφυλάκων. Μπορείτε να δείτε τη ΣΤΗΛΗ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

Οπου υπάρχει - (παύλα) δεν απαιτείται εξειδικευμένη εμπειρία.

ΑΡΑ για όλες σχεδόν τις θέσεις ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ κι αν έχετε κάνει, βαθμολογείται με βάση την βεβαίωση ΙΚΑ. ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΧΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ.

Τα 5 χρόνια εργασίας (ένσημα) δεν χρειάζεται να είναι ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Θα πρέπει όμως να έχετε εργαστεί τα 5 αυτά χρόνια μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών.

καλή σας μέρα

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Πέμ Δεκ 11, 2008 8:31 am

CRISTI έγραψε:καλημέρα παιδιά,

ΟΧΙ η εμπειρία δεν χρειάζεται να είναι σχετική.
Μόνο για κάποιες θέσεις φυλάκων-νυχτοφυλάκων. Μπορείτε να δείτε τη ΣΤΗΛΗ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

Οπου υπάρχει - (παύλα) δεν απαιτείται εξειδικευμένη εμπειρία.

ΑΡΑ για όλες σχεδόν τις θέσεις ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ κι αν έχετε κάνει, βαθμολογείται με βάση την βεβαίωση ΙΚΑ. ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΧΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ.

Τα 5 χρόνια εργασίας (ένσημα) δεν χρειάζεται να είναι ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Θα πρέπει όμως να έχετε εργαστεί τα 5 αυτά χρόνια μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών.

καλή σας μέρα

CRISTI thanx, thanx, thanx, :D :D :D ..εισαι πολύ super!
καλημέρα..

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 9 επισκέπτες