2Κ/2007 πότε πάμε για δουλειά?
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
Re: 2Κ/2007 πότε πάμε για δουλειά?
Μαρίνα Καρακαντά έγραψε:Έγινε καμία πρόσληψη των διοριστέων της 2κ/2007 ή αν όχι ξέρει κανείς πότε προβλέπεται? Το 4μηνο έχει περάσει από τις 13/9/08. Η απόφαση του διορισμού μου ήρθε από το Σεπτέμβριο αλλά όποτε ρωτώ στην υπηρεσία -γιατί η γραμμή του ασεπ είναι πάντα κατειλλημένη- δεν ξέρουν να απαντήσουν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει και εμένα.
Μαρίνα,
Τώρα είδα το topic που άνοιξες, πού έχεις διοριστεί;
-
- Μαθητευόμενος
panagiotis k. έγραψε:Μαρίνα Καρακαντά έγραψε:Έγινε καμία πρόσληψη των διοριστέων της 2κ/2007 ή αν όχι ξέρει κανείς πότε προβλέπεται? Το 4μηνο έχει περάσει από τις 13/9/08. Η απόφαση του διορισμού μου ήρθε από το Σεπτέμβριο αλλά όποτε ρωτώ στην υπηρεσία -γιατί η γραμμή του ασεπ είναι πάντα κατειλλημένη- δεν ξέρουν να απαντήσουν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει και εμένα.
Μαρίνα,
Η ερώτηση μου έχει ήδη απαντηθεί απ' ότι είδα.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη προβεί από τον Οκτώβριο σε κάποιες προσλήψεις.
-
- Μαθητευόμενος
panagiotis k. έγραψε:panagiotis k. έγραψε:Μαρίνα Καρακαντά έγραψε:Έγινε καμία πρόσληψη των διοριστέων της 2κ/2007 ή αν όχι ξέρει κανείς πότε προβλέπεται? Το 4μηνο έχει περάσει από τις 13/9/08. Η απόφαση του διορισμού μου ήρθε από το Σεπτέμβριο αλλά όποτε ρωτώ στην υπηρεσία -γιατί η γραμμή του ασεπ είναι πάντα κατειλλημένη- δεν ξέρουν να απαντήσουν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει και εμένα.
Μαρίνα,
Η ερώτηση μου έχει ήδη απαντηθεί απ' ότι είδα.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη προβεί από τον Οκτώβριο σε κάποιες προσλήψεις.
Προφανώς το Υπουργείο Υγείας που θα ανήκω εγώ λειτουργεί με άλλες ταχύτητες..
-
- Δόκιμος
-
- Μαθητευόμενος
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες