Απάντηση στους Jak13,Naomi,diliger
Εάν, που δεν σας το εύχομαι ειλικρινά, δείτε τα ονόματά σας στους αποκλεισμένους με την αιτιολογία «Μη κατάθεση παράβολου», τι θα ισχυριστείτε στην ένσταση σας ;
SG απάντησα στο topic επειδή είμαι στους διοριστέους της 7Κ οπότε δεν χρειάστηκα να κάνω ένσταση. Δεν ξέρω τι έγινε στο Ρέθυμνο, έχουν ακουστεί διάφορα για τους διαγωνισμούς ΟΤΑ, ο ΑΣΕΠ εκεί απλά επιβλέπει, και δεν έχω συμμετάσχει σε τέτοιο διαγωνισμό. Λυπάμαι πραγματικά εάν ακύρωθηκαν αιτήσεις με τέτοια δικαιολογία.
ΠΑΡΑΒΟΛΑ
-
- Μαθητευόμενος
jack13 έγραψε:Απάντηση στους Jak13,Naomi,diliger
Εάν, που δεν σας το εύχομαι ειλικρινά, δείτε τα ονόματά σας στους αποκλεισμένους με την αιτιολογία «Μη κατάθεση παράβολου», τι θα ισχυριστείτε στην ένσταση σας ;
SG απάντησα στο topic επειδή είμαι στους διοριστέους της 7Κ οπότε δεν χρειάστηκα να κάνω ένσταση. Δεν ξέρω τι έγινε στο Ρέθυμνο, έχουν ακουστεί διάφορα για τους διαγωνισμούς ΟΤΑ, ο ΑΣΕΠ εκεί απλά επιβλέπει, και δεν έχω συμμετάσχει σε τέτοιο διαγωνισμό. Λυπάμαι πραγματικά εάν ακύρωθηκαν αιτήσεις με τέτοια δικαιολογία.
Jack13
Συγχαρητήρια και με το καλό.
Θέλω να σου δώσω μια συμβουλή, σαν, σίγουρα μεγαλύτερός σου και με πολλά χρόνια εμπειρία σε διαγωνισμούς.
«Πρέπει να είμαστε πρώτα εμείς σωστοί και μετά όλοι οι άλλοι». Το ότι οι Φορείς και το ΑΣΕΠ δείχνουν και κάποια ελαστικότητα, καλό για τους υποψήφιους, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζετε με αυστηρότητα ο έλεγχος.
Τα τόσα χρόνια που ασχολούμαι (πάνω από 12), έχω χαλάσει πολλά χρήματα στα παράβολα άλλα κάθε φορά έπαιρνα και το μάθημά μου για το τι ήταν λάθος.
Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να διαβάσω με συγγενικό πρόσωπο, νομικό, την πρωτότυπη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς.
Και επειδή μας διαβάζουν και άλλοι, την κάθε προκήρυξη πρέπει να τη διαβάσεις λέξη προς λέξη και όχι σαν διαφημιστικό τρέϊλερ. Έχει πολλά κρυφά σημεία που αν δεν τα προσέξεις μπορεί να βρεθείς πανεύκολα στους απορριπτέους.
Δεν υπάρχει κάτι που δεν το αναφέρει. Τα πάντα αναφέρονται και τίποτα δεν εννοείτε. Εάν θέλεις να έχεις επιτυχία δεν πρέπει να μείνεις μόνο στην προκήρυξη. Η πρώτη σελίδα κάθε προκήρυξης αναφέρει ένα κάρο Νόμους και Π.Δ.
Σήμερα έχουμε το internet, που μας δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούμε για τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε τη θέση μας και να μην έχουν κενά τα δικαιολογητικά μας. Για σκέψου πριν μπει στη ζωή μας το internet τι γινόταν. Ενημέρωση ελλιπής, χάος.
Και πάλι συγχαρητήρια σε σένα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που μπήκαν. Πάντα επιτυχίες.
Και για όλους τους υπόλοιπους «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».
-
- Δόκιμος
SG έγραψε:milly έγραψε:Και πώς θα αποδείξουμε ότι το παράβολο είναι από τη συγκεκριμένη αίτηση? Εννοώ θα στο σφραγίσει το ταχυδρομείο? Γιατί το να κρατήσω εγώ το αριστερό κομμάτι μόνη μου τι αποδεικτικό βάρος έχει, θα μπορούσε να είναι ένα παράβολο που αγόρασα ανά πάσα στιγμή. Επειδή μάλλον εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά αν μπορείς διευκρίνησέ μου λίγο αν παίρνεις από κάπου μια σφραγίδα ή κατι που να αποδεικνύει ότι όντως το αριστερό στέλεχος είναι το παράβολο που έστειλες για την προκήρυξη τάδε γιατί αλλλιώς δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να το αποδείξεις και το έχω αναρωτηθεί πολλές φορές :oops:
Σχετικά με αυτό που αναφέρεις «…θα μπορούσε να είναι ένα παράβολο που αγόρασα ανά πάσα στιγμή...», πρέπει να γνωρίζεις ότι ο ταμίας στην εφορία που αγόρασες το παράβολο καταγράφει τον αριθμό του παράβολου σε κατάσταση της υπηρεσίας με ημερομηνία που φεύγει από την εφορία και κάθε μεσημέρι καταθέτει κατάσταση παραστατικού εσόδων μαζί με τα χρήματα που έχει. Άρα ξεχασέτω, αγοράζω μεταγενέστερα παράβολο και ισχυρίζομαι ότι είχα καταθέσει. Αν κινηθείς πονηρά να ξέρεις ότι έχουν τρόπο να σε βρουν, το πρώτο που θα κάνει ο φορέας είναι να σε καλέσει για να αναφέρεις ημερομηνία και ΔΟΥ αγοράς του παράβολου
Δεν το ήξερα αυτό (όχι ότι έχω σκοπό να κινηθώ πονηρά εννοείται!). Απλά μου φαίνεται ότι είναι και πάλι απίθανο να βρεις το δίκιο σου αν κάπως το παράβολό σου παραπέσει (Το γεγονός ότι το αγόρασες δεν αποδεικνύει και το ότι το έβαλες στο φάκελο).
Φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το θέμα - έχεις προσωπική εμπειρία? Μπόρεσες και δικαιώθηκες με αυτό τον τρόπο? Μπράβο πάντως , εγώ δεν περίμενα με τίποτα να μπορέσει να βγει άκρη με αυτό το θέμα, ήταν και είναι πάντα ένα μεγάλο μου άγχος σε τέτοιες προκηρύξεις!
-
- Μαθητευόμενος
Δεν το ήξερα αυτό (όχι ότι έχω σκοπό να κινηθώ πονηρά εννοείται!). Απλά μου φαίνεται ότι είναι και πάλι απίθανο να βρεις το δίκιο σου αν κάπως το παράβολό σου παραπέσει (Το γεγονός ότι το αγόρασες δεν αποδεικνύει και το ότι το έβαλες στο φάκελο).
Φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το θέμα - έχεις προσωπική εμπειρία? Μπόρεσες και δικαιώθηκες με αυτό τον τρόπο? Μπράβο πάντως , εγώ δεν περίμενα με τίποτα να μπορέσει να βγει άκρη με αυτό το θέμα, ήταν και είναι πάντα ένα μεγάλο μου άγχος σε τέτοιες προκηρύξεις![/quote]
Το γεγονός ότι το αγόρασες, το συμπλήρωσες, το έβγαλες φωτοτυπία συμπληρωμένο και το κράτησες εσύ μαζί με τα αποκόμματά, που αν καταθέσεις αυτοπροσώπως ο υπάλληλος υποχρεούται να υπογράψει και να σφραγίσει τα αποκόμματα, το ότι το αναφέρεις και το επισυνάπτεις πρώτο στην αίτησή σου, το ότι ο υπάλληλος παραλαβής της αίτησης θα αναγράψει τη λέξη ΠΛΗΡΕΣ με το όνομα υπογραφή και σφραγίδα.
Ε !!! δεν νομίζω να μην έχεις στοιχεία να ταράξεις τα νερά;
Φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το θέμα - έχεις προσωπική εμπειρία? Μπόρεσες και δικαιώθηκες με αυτό τον τρόπο? Μπράβο πάντως , εγώ δεν περίμενα με τίποτα να μπορέσει να βγει άκρη με αυτό το θέμα, ήταν και είναι πάντα ένα μεγάλο μου άγχος σε τέτοιες προκηρύξεις![/quote]
Το γεγονός ότι το αγόρασες, το συμπλήρωσες, το έβγαλες φωτοτυπία συμπληρωμένο και το κράτησες εσύ μαζί με τα αποκόμματά, που αν καταθέσεις αυτοπροσώπως ο υπάλληλος υποχρεούται να υπογράψει και να σφραγίσει τα αποκόμματα, το ότι το αναφέρεις και το επισυνάπτεις πρώτο στην αίτησή σου, το ότι ο υπάλληλος παραλαβής της αίτησης θα αναγράψει τη λέξη ΠΛΗΡΕΣ με το όνομα υπογραφή και σφραγίδα.
Ε !!! δεν νομίζω να μην έχεις στοιχεία να ταράξεις τα νερά;
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες