ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
brikoudi
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Ένσταση είχα κάνει με τα προσωρινά. τι μπορώ να κάνω για την περίπτωση μου ???
-
Anwnim0s
- Μαθητευόμενος

Όσοι διορίζονται, τι κάνουν τώρα πέρα από υπομονή; Να καλέσουμε τις υπηρεσίες; Να ετοιμάσουμε τα χαρτιά; Καλό διορισμό σε οποιον πέτυχε και καλά αποτελέσματα στους ΔΕ & ΥΕ.
-
klea29
- Μαθητευόμενος

nina2018 έγραψε:Όντως ήρθαν τα πάνω κάτω στα οριστικά ΤΕ. Προσωπικά, στα προσωρινά ήμουν εκτός ενώ στα οριστικά είμαι μέσα.
Συγχαρητήρια!
Τι κατάταξη ειχες αν επιτρέπεται;
-
Lazos07
- Μαθητευόμενος

brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Τι βεβαίωση έβαλες;
-
theod75
- Μόνιμος

Anwnim0s έγραψε:Όσοι διορίζονται, τι κάνουν τώρα πέρα από υπομονή; Να καλέσουμε τις υπηρεσίες; Να ετοιμάσουμε τα χαρτιά; Καλό διορισμό σε οποιον πέτυχε και καλά αποτελέσματα στους ΔΕ & ΥΕ.
περιμενεις το φεκ πρωτα και μετα παρε τηλ στο δημο
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Στη λίστα με τα δικαιολογητικά που κατέθεσες συμπεριέλαβες την βεβαίωση φορέα και την αίτηση;
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

theod75 έγραψε:mariaa1985 έγραψε:mylw έγραψε:ΠΕ ΤΕ Bγήκαν. ΤΕ πάντως βλέπω αλλαγές στην κατάταξη. δεν είδα κατά πόσο υπάρχουν αλλαγές στους διοριστέους
πως σας φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα άλλαξαν πολυ;
1ον απορριπτεοι στους προσωρινής ήταν 3 στους οριστικους 404!!! 2ον Από τα 84 ονόματα των προσωρινων, μόνο 23 ήταν στους οριστικους δηλαδή κάπου στο 25%. 3ον και από αυτούς τους 23 μόνο 10 ήταν διοριστεις με τα ίδια μόρια συγκριτικά με τον προσωρινό πίνακα!!!
Ο πανικός θα γίνει στις ΔΕ και ΥΕ! Θα δούμε απείρου κάλλους μεταβολές.... :roll:
-
nikomech
- Μαθητευόμενος

[quote="brikoudi"]Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Αίτηση θεραπείας κανεις κανονικά. Μηπως δεν ήταν συναφής η προϋπηρεσία σου; Μηπως ήταν πριν την άδεια ασκησεως επαγγελματος; Εάν απατείταί βέβαια απο την προκύρηξη. Επίσης το ΑΣΕΠ εφ όσον είχες μεταβολή στα μόρια σου θα αποστείλει την έκθεση που θα αιτιολογεί αυτην την μεταβολή. Εκεί θα δεις το λόγο που σου την έκοψαν.
Αίτηση θεραπείας κανεις κανονικά. Μηπως δεν ήταν συναφής η προϋπηρεσία σου; Μηπως ήταν πριν την άδεια ασκησεως επαγγελματος; Εάν απατείταί βέβαια απο την προκύρηξη. Επίσης το ΑΣΕΠ εφ όσον είχες μεταβολή στα μόρια σου θα αποστείλει την έκθεση που θα αιτιολογεί αυτην την μεταβολή. Εκεί θα δεις το λόγο που σου την έκοψαν.
-
bra1
- Μαθητευόμενος

Περιπου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Δήλωσα περίπου 120 μήνες εμπειρία (βάσει βεβαιωσεων).Από αυτούς 24 με ειδική μοριοδοτηση (την οποία δεν μετρησαν).Και μου μετρούν μόνο 60 μήνες? ??????ΔεΝα μου προσμετρουν σε καμία κατηγορία την προϋπηρεσία? ???Στα οριστικά τι επιλογές εχω;Μόνο δικαστικα;Ευχαριστώ.
-
nina2018
- Δόκιμος

klea29 έγραψε:nina2018 έγραψε:Όντως ήρθαν τα πάνω κάτω στα οριστικά ΤΕ. Προσωπικά, στα προσωρινά ήμουν εκτός ενώ στα οριστικά είμαι μέσα.
Συγχαρητήρια!
Τι κατάταξη ειχες αν επιτρέπεται;
Στον πίνακα κατάταξης οριστικών είμαι 4η.
-
Lazos07
- Μαθητευόμενος

bra1 έγραψε:brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Περιπου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Δήλωσα περίπου 120 μήνες εμπειρία (βάσει βεβαιωσεων).Από αυτούς 24 με ειδική μοριοδοτηση (την οποία δεν μετρησαν).Και μου μετρούν μόνο 60 μήνες? ??????ΔεΝα μου προσμετρουν σε καμία κατηγορία την προϋπηρεσία? ???Στα οριστικά τι επιλογές εχω;Μόνο δικαστικα;Ευχαριστώ.
Το μέγιστο της εμπειριας που αναγνωρίζεται είναι 84 μήνες.
-
mariaa1985
- Μαθητευόμενος

Καλημερα για υε ποια πιστεύεται τελικά θα είναι η βάση μορίων σε γενική κατηγορία;θα πέσει απο τα 1000 μόρια;
-
brikoudi
- Μαθητευόμενος

Lazos07 έγραψε:brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Τι βεβαίωση έβαλες;
από το ΙΚΑ . Είμαι μισθωτή και αναγράφει αναλυτικά το χρονικό διάστημα εργασίας , τις ημέρες ασφαλίσεις και το είδος.
-
brikoudi
- Μαθητευόμενος

MariaChrysa έγραψε:brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Στη λίστα με τα δικαιολογητικά που κατέθεσες συμπεριέλαβες την βεβαίωση φορέα και την αίτηση;
ναι
-
katana
- Μαθητευόμενος

Παιδιά καλησπέρα είμαι και γω στους οριστικούς ΤΕ διοριστεως .Γνωρίζει κάνεις πότε θα μας καλέσουν ? Επίσης είμαι έγγαμος με δυο παιδιά θα μπορώ να πάρω μετάθεση από την ΔΕΥΑ που περασα στην ΔΕΥΑ του τόπου μου ?Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι θα μαι βοηθούσε πολύ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες