Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
osfp7
- Δόκιμος

-
Antonia
- Μαθητευόμενος

chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.
Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.
-
chrispa
- Μαθητευόμενος

osfp7 έγραψε:chrispa έγραψε:geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?
περίμενε να βγει ο πίνακας και για τους επιλαχόντες κανείς δεν γνωρίζει..εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να κοπώ
kaneis dn rwthse gia esena!an k me thn tosh sigouria s mallon esu 8a eisai o prwtos pou 8a kopei...
-
osfp7
- Δόκιμος

Antonia έγραψε:chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.
Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.
τι το παλεύεις ? αφού δεν μπορείς..
-
osfp7
- Δόκιμος

chrispa έγραψε:osfp7 έγραψε:chrispa έγραψε:geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?
περίμενε να βγει ο πίνακας και για τους επιλαχόντες κανείς δεν γνωρίζει..εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να κοπώ
kaneis dn rwthse gia esena!an k me thn tosh sigouria s mallon esu 8a eisai o prwtos pou 8a kopei...
ρώτησες αν κοπούνε επιτυχόντες και σου είπα ότι δεν έχω σκοπό να κοπώ άρα υπολογίζε -1..είναι τόσο δύσκολο αυτό που λέω η απλά θελεις να το παίξεις εξυπνάκιας ? :wink:
-
Nikos_electro
- Μαθητευόμενος

Ρε,πέξτο ξύπνιος αφου περάσεις...πρόσεχε τα ψυχοτεχνικά μεγάλε...εκέι δεν το χεις!!! :idea:osfp7 έγραψε:chrispa έγραψε:osfp7 έγραψε:chrispa έγραψε:geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?
ρώτησες αν κοπούνε επιτυχόντες και σου είπα ότι δεν έχω σκοπό να κοπώ άρα υπολογίζε -1..είναι τόσο δύσκολο αυτό που λέω η απλά θελεις να το παίξεις εξυπνάκιας ? :wink:
-
Nikos_electro
- Μαθητευόμενος

Δεν έχω λόγο να αγχώνομαι...εσύ όμως έχεις και το δείχνεις!!! Είσαι γεμάτος ανασφάλεια...Επιλαχόντες του φόρουμ, +1 θεσούλα...Προετοιμαστείτε έρχεται μεγάλο κύμα αποτυχίας των επιτυχόντων για τους γνωστούς λόγους... :D Πάντως σε συμβουλεύω να κρατάς και μια πισινή, πριν χαρείς για την επιτυχία σου στα μόρια και μην πατάς τους συμφορουμίτες!!! Συμβουλές από ψυχολόγο!!!osfp7 έγραψε:μην αγχώνεσαι είμαι καλά ενημερωμένος 8)
-
angel85
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......
-
Nikos_electro
- Μαθητευόμενος

5 χρονάκια το θηρίο προσπαθεί;; Αμ, έτσι δικαιολογούνται οι γνώσεις του στη προκύρηξη...έχει κάνει Μάστερ οφ σάιενς το παιδί...χαχα!!!!!! :lol: :lol: :lol:angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
-
osfp7
- Δόκιμος

angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
angel85 εσύ ξεκίνησες να λες πράγματα που τελικά ήτανε λανθασμένα...και δεν το έχεις παραδεχτείς ακόμα..
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες