Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
eltina
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό eltina » Σάβ Οκτ 23, 2010 12:51 pm

pedia thelo na kano mia erotisi ,
an enas ipopsifios eidikos frouros exi ekplirosi tin stratiotiki tou thitia os DOKIMOS stis EIDIKES DINAMIS perni sinolika 10(5+5) monades?

Whiteyez
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Whiteyez » Σάβ Οκτ 23, 2010 2:45 pm

[quote="eltina"]pedia thelo na kano mia erotisi ,
an enas ipopsifios eidikos frouros exi ekplirosi tin stratiotiki tou thitia os DOKIMOS stis EIDIKES DINAMIS perni sinolika 10(5+5) monades?[/quote]

Nαι.

chrispa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chrispa » Κυρ Οκτ 24, 2010 12:56 pm

geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Δευ Οκτ 25, 2010 3:00 am

chrispa έγραψε:geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?

περίμενε να βγει ο πίνακας και για τους επιλαχόντες κανείς δεν γνωρίζει..εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να κοπώ

Antonia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Antonia » Δευ Οκτ 25, 2010 9:26 am

chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.

Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.

chrispa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chrispa » Δευ Οκτ 25, 2010 11:38 am

osfp7 έγραψε:
chrispa έγραψε:geia sas,gnwrizetai kati gia tis enstaseis,exoun ginei arketes,exoun kopsei atoma?posous epilaxontes pistevetai 8a paroun(dld posoi epituxontes 8a kopoune peripou)?

περίμενε να βγει ο πίνακας και για τους επιλαχόντες κανείς δεν γνωρίζει..εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να κοπώ

kaneis dn rwthse gia esena!an k me thn tosh sigouria s mallon esu 8a eisai o prwtos pou 8a kopei...

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Δευ Οκτ 25, 2010 6:18 pm

Antonia έγραψε:
chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.

Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.

τι το παλεύεις ? αφού δεν μπορείς..

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Δευ Οκτ 25, 2010 6:19 pm

chrispa έγραψε:
osfp7 έγραψε:

kaneis dn rwthse gia esena!an k me thn tosh sigouria s mallon esu 8a eisai o prwtos pou 8a kopei...

ρώτησες αν κοπούνε επιτυχόντες και σου είπα ότι δεν έχω σκοπό να κοπώ άρα υπολογίζε -1..είναι τόσο δύσκολο αυτό που λέω η απλά θελεις να το παίξεις εξυπνάκιας ? :wink:

Nikos_electro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nikos_electro » Τρί Οκτ 26, 2010 12:47 am

osfp7 έγραψε:
chrispa έγραψε:
osfp7 έγραψε:

ρώτησες αν κοπούνε επιτυχόντες και σου είπα ότι δεν έχω σκοπό να κοπώ άρα υπολογίζε -1..είναι τόσο δύσκολο αυτό που λέω η απλά θελεις να το παίξεις εξυπνάκιας ? :wink:
Ρε,πέξτο ξύπνιος αφου περάσεις...πρόσεχε τα ψυχοτεχνικά μεγάλε...εκέι δεν το χεις!!! :idea:

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τρί Οκτ 26, 2010 1:24 am

μην αγχώνεσαι είμαι καλά ενημερωμένος 8)

Nikos_electro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nikos_electro » Τρί Οκτ 26, 2010 7:21 am

osfp7 έγραψε:μην αγχώνεσαι είμαι καλά ενημερωμένος 8)
Δεν έχω λόγο να αγχώνομαι...εσύ όμως έχεις και το δείχνεις!!! Είσαι γεμάτος ανασφάλεια...Επιλαχόντες του φόρουμ, +1 θεσούλα...Προετοιμαστείτε έρχεται μεγάλο κύμα αποτυχίας των επιτυχόντων για τους γνωστούς λόγους... :D Πάντως σε συμβουλεύω να κρατάς και μια πισινή, πριν χαρείς για την επιτυχία σου στα μόρια και μην πατάς τους συμφορουμίτες!!! Συμβουλές από ψυχολόγο!!!

angel85
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angel85 » Τρί Οκτ 26, 2010 8:53 am

Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......

Nikos_electro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nikos_electro » Τρί Οκτ 26, 2010 11:58 am

angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......
5 χρονάκια το θηρίο προσπαθεί;; Αμ, έτσι δικαιολογούνται οι γνώσεις του στη προκύρηξη...έχει κάνει Μάστερ οφ σάιενς το παιδί...χαχα!!!!!! :lol: :lol: :lol:

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τρί Οκτ 26, 2010 4:24 pm

φίλε μου 5 χρόνια γνωρίζω για την προκήρυξη κακό είναι αυτό ? :shock: πριν μερικούς μήνες τελείωσα με τον στρατό και κατάφερα και έδωσα φέτος..

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τρί Οκτ 26, 2010 4:25 pm

angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........

angel85 εσύ ξεκίνησες να λες πράγματα που τελικά ήτανε λανθασμένα...και δεν το έχεις παραδεχτείς ακόμα..

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες