Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τρί Οκτ 05, 2010 3:45 pm

η έγκυρη πηγή σας έφαγε όλους..επειδή βγήκε ο ντούμας στο facebook την αποψή του ξαφνικά εμφανίζεστε όλοι με γνωστούς..αν ήτανε 2400 η βάση πως είναι ο φίλος σου στην 368 θέση ? μην μου πεις ότι όλοι από την 368 μέχρι την 400η θέση έχουνε 2400..

angel85
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angel85 » Τετ Οκτ 06, 2010 8:19 am

πιστευε οτι θες.........απλα κοψε την ειρωνια
εγω παντος με 2.300 μορια που εχω δεν μπαινω........
ας ελπίσουμε πως θα ειμαι στους επιλαχόντες..........
Η στιγμη της αληθειας πλησιαζει........

madmimis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

....

Δημοσίευσηαπό madmimis » Τετ Οκτ 06, 2010 1:55 pm

gia tin b ti akougete re paidia?

Antonia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Antonia » Πέμ Οκτ 07, 2010 1:01 pm

angel85 έγραψε:πιστευε οτι θες.........απλα κοψε την ειρωνια
εγω παντος με 2.300 μορια που εχω δεν μπαινω........
ας ελπίσουμε πως θα ειμαι στους επιλαχόντες..........
Η στιγμη της αληθειας πλησιαζει........

Πες μου πως τα υπολόγισες τα μόρια?

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Σάβ Οκτ 09, 2010 6:16 am

έκανε το τεστ δεξιοτήτων..μα έλεος με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα

evgeniospanta
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό evgeniospanta » Σάβ Οκτ 09, 2010 12:54 pm

μαγκεσ κοπστε τισ αρωιλεσ κ τισ ιστοριεσ κ μην πιστευετε τιποτα κανενασ μεσα απο την αστυνομια δεν κσερει τιποτα ουτε για μορια ουτε για βασεισ!!!κσεκολατε κ οταν βγουν πολυ συντομα τηα δυτε οτι ολα οσα λεγονταν ειναι μπαρουφεσ!εχο περασει αυτην την διαδηκασια 3φορεσ οπου κ τελικα μπηκα περιση!οποτε σασ λεο τα πραγματα οποσς τα εβλεπα κ πριν μπο το κλιμα ολο που ο κατηενασ ειχε γνοστο κ ελεγε την παπαρια του κ απογοητευομασταν!αλλα κ τορα απο μεσα ,αν δεν βγουν μη πιστευετε τιποταΤ Ε Λ Ο Σ!καλα αποτελεσματα κ να εχουμε καλα παιδια κ κυριοσ αυτουσ που που το γουσταρουνε!!!!!!!!!!!

iliasthesss
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό iliasthesss » Σάβ Οκτ 09, 2010 2:00 pm

evgeniospanta έγραψε:μαγκεσ κοπστε τισ αρωιλεσ κ τισ ιστοριεσ κ μην πιστευετε τιποτα κανενασ μεσα απο την αστυνομια δεν κσερει τιποτα ουτε για μορια ουτε για βασεισ!!!κσεκολατε κ οταν βγουν πολυ συντομα τηα δυτε οτι ολα οσα λεγονταν ειναι μπαρουφεσ!εχο περασει αυτην την διαδηκασια 3φορεσ οπου κ τελικα μπηκα περιση!οποτε σασ λεο τα πραγματα οποσς τα εβλεπα κ πριν μπο το κλιμα ολο που ο κατηενασ ειχε γνοστο κ ελεγε την παπαρια του κ απογοητευομασταν!αλλα κ τορα απο μεσα ,αν δεν βγουν μη πιστευετε τιποταΤ Ε Λ Ο Σ!καλα αποτελεσματα κ να εχουμε καλα παιδια κ κυριοσ αυτουσ που που το γουσταρουνε!!!!!!!!!!!

Συμφωνω με τον evgeniospanta! (γεια σου ρε σειρα!!)
Το 2400 για βαση στην Α το βλεπω υπερβολικο κ κατα τη γνωμη μου απιθανο αφου το 2009 πανω απο 2400 μορια ειχαν μονο 52 ατομα ενω τα μορια των αμεσως επομενων επεφταν κατακορυφα!!!
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Σάβ Οκτ 09, 2010 10:51 pm

δεν είναι λίγα τα 2400 αν υπολογίσεις πόσο καιρό έκανε να βγει η προκήρυξη..πολλοί είχανε την ευκαιρία να βγάλουνε όλα τα διπλώματα οδήγησης,βάλε και όσους απολυθήκανε από τον στρατό

Antonia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Antonia » Δευ Οκτ 11, 2010 9:56 am

osfp7 έγραψε:δεν είναι λίγα τα 2400 αν υπολογίσεις πόσο καιρό έκανε να βγει η προκήρυξη..πολλοί είχανε την ευκαιρία να βγάλουνε όλα τα διπλώματα οδήγησης,βάλε και όσους απολυθήκανε από τον στρατό

Παρακαλώ πολύ όσοι λένε ότι έχουν πολλά μόρια να δικαιολογηθούνε διαφορετικά να μη μιλάνε και τρομάζουν τους υπόλοιπους.
Διότι για να μιλάνε για 2400 μόρια πρέπει να είναι τέκνα δολοφονημένων πατεράδων? Πόσοι είναι?
Σε αυτές τις περιπτώσεις να μπούνε πρώτοι και εκτός διαγωνισμού.

Και αν δεν είναι σ΄αυτή την κατηγορία πόσοι είναι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και πόσοι είναι από Ενοπλες ή ειδικές δυνάμεις. Και πάλι δεν συμπληρώνουν τόσα μόρια από άδειες οδήγησης (αυτοκινήτου, μοτοποδηλάτου, μηχανάκι).

Σ΄αυτό το φορουμ βλέπω ότι υπάρχουν και άτομα που έχουν μπει στην αστυνομία δέχομαι από όλους να με διορθώσουν αν κάνω σφάλμα.
Μόνο να είναι ειλικρινείς. Λέμε τις απόψεις μας χωρίς να δημιουργούμε εντυπώσεις και φοβισμούς.

angel85
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angel85 » Δευ Οκτ 11, 2010 1:39 pm

Δεν είχα καμία πρόθεση να δημιουργούσω εντυπώσεις και φοβισμούς......
Μακάρι να βγείτε όλοι εσείς οι σωστοί και γω λάθος γιατί τότε θα έχω μπει......
Λίγες μέρες έμειναν ακόμα εδώ θα είμαστε........ και τότε τα ξαναλέμε.....

angel85
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angel85 » Δευ Οκτ 11, 2010 2:00 pm

Μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα βγαίνουν Τετάρτη και η βάση τελικά είναι στα 2.450 μόρια.......

liv1982
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό liv1982 » Δευ Οκτ 11, 2010 2:09 pm

ρε angel χωρις παρεξηγηση ποιος ειναι αυτος που εχει προσβαση στα αποτελεσματα;μια επιτροπη δεν ειναι που τα ελεγχει;ξερεις κανεναν απο την επιτροπη αυτη ή λες οτι σου λεει καποιος που του το ειπε καποιος αλλος; εγω παντως δεν πιστευω να ξερει καποιος τις βασεις κτλ.φιλικα

angel85
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angel85 » Δευ Οκτ 11, 2010 2:16 pm

και εγω οταν πρωτοάκουσα ότι η βάση θα πάει τόσο ψηλά δεν ήθελα να το πιστέψω.........όμως έχω εμπιστοσύνει στο ατομο που μου δίνει πληροφορίες.... υπομενή μεχρι την Τετάρτη και τότε θα δούμε ποιος έχει δίκιο......

liv1982
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό liv1982 » Δευ Οκτ 11, 2010 2:44 pm

εσυ δεν ειχες πει οτι για εναν φιλο σου που τον ενημερωσαν οτι με 2400 μορια ειναι στην 368 θεση; ηταν ψεμα εκεινο;

ZOZETSAK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ZOZETSAK » Δευ Οκτ 11, 2010 2:55 pm

ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ...2400 ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ 368 ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΑΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ΕΝΝΟΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ''ΧΑΡΙΣΟΥΝ'' ΤΙΣ ''ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ'' 500 ΘΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΕΞΤΡΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 19++, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΤΛ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΘΕΣΗ( ΒΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ). ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 13 επισκέπτες