Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
osfp1925
- Δόκιμος

ρε φίλε εγώ από το λύκειο ήξερα τον θεσμό οπότε δεν ασχολήθηκα ούτε με σπουδές ούτε με τίποτα,έβγαλα ένα καλό απολυτήριο πήγα ειδικές δυνάμεις έβγαλα και 2 διπλώματα και θα είμαι μέσα γιατί το είχα σχεδιάσει εδώ και 5 χρόνια..δεν είμαι σαν μερικούς άλλους(και γνωστούς μου) που τον ανακαλύψανε τον θεσμό πριν 3-4 μήνες και κλαίγονται επειδή δεν έχουνε τα μόρια
-
staisy
- Μαθητευόμενος

ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2200 Κ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΡΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.... Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:osfp1925 έγραψε:ρε φίλε εγώ από το λύκειο ήξερα τον θεσμό οπότε δεν ασχολήθηκα ούτε με σπουδές ούτε με τίποτα,έβγαλα ένα καλό απολυτήριο πήγα ειδικές δυνάμεις έβγαλα και 2 διπλώματα και θα είμαι μέσα γιατί το είχα σχεδιάσει εδώ και 5 χρόνια..δεν είμαι σαν μερικούς άλλους(και γνωστούς μου) που τον ανακαλύψανε τον θεσμό πριν 3-4 μήνες και κλαίγονται επειδή δεν έχουνε τα μόρια
-
tzikass
- Μαθητευόμενος

-
Whiteyez
- Μαθητευόμενος

Re: καλημερα
[quote="madmimis"]κυριοι με 2610 μορια στην β τι λετε? καλημερα κ ευχαριστω πολυ![/quote]
Έχεις αρκετές πιθανότητες.
Έχεις αρκετές πιθανότητες.
-
Alexg21
- Μαθητευόμενος

-
dimitris1579
- Μαθητευόμενος

-
iannis
- Μαθητευόμενος

Alexg21 έγραψε:osfp1925 έγραψε:ενιαίο έχω βγάλει με 15 και δεν νομίζω να πρέπει να θεωρούμε επιστήμονας επειδή καταλαβαίνω τα βασικά
και να σου πω ρε ψιλε! αφου έβγαλες 15 γτ δεν μπήκες αστιφυλάκων και βρίσκεσαι εδώ τώρα να μας σπαταλάς τις θέσεις? :shock:
εκτος αν είσαι από ΤΕΕ τότε αλλάζει...
ενιαίο μας είπε.. ναι όντως έχεις δίκαιο για να δούμε τι ατάκα θα πετάξει τώρα
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 10 επισκέπτες