Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
STA8HSSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό STA8HSSS » Σάβ Σεπ 04, 2010 1:20 am

dimitris1579 έγραψε:με 2550 στην β τι βλεπεις εχω πιθανοτητες?
kapou ekei 8a einai h bash ...8a eisai apo tous prwtous epilaxontes mallon.... kalh epityxia...

dimitris1579
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimitris1579 » Σάβ Σεπ 04, 2010 1:23 am

ευχαριστω ρε φιλε κι εσυ καλη επιτυχια αντε και να τα πουμε ολοι μαζι στην σχολη...

STA8HSSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό STA8HSSS » Σάβ Σεπ 04, 2010 1:25 am

dimitris1579 έγραψε:ευχαριστω ρε φιλε κι εσυ καλη επιτυχια αντε και να τα πουμε ολοι μαζι στην σχολη...
makari filaraki, na pane ola kala!!!

iliasthesss
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό iliasthesss » Σάβ Σεπ 04, 2010 4:09 pm

STA8HSSS έγραψε:
kapou ekei 8a einai h bash ...8a eisai apo tous prwtous epilaxontes mallon.... kalh epityxia...

Stathis εκτος οτι γνωριζεις την βαση...γνωριζεις ακομα κ οτι ο φιλος μας ο Δημητρης θα ειναι στους πρωτους επιλαχοντες! :lol:
Φιλε σταθη επειδη σε βλεπω κ απαντας συχνα σε τετοιου ειδους ερωτηματα με ευκολια...οπως εχω γραψει κ παραπανω την βαση δεν την ξερει κανεις! Ακομα δεν εχετε φτασει ουτε στα μισα της προθεσμιας καταθεσης...
Ειναι κριμα να δινεις σε καποιον ελπιδες απο το πουθενα γιατι αν αποτυχει η απογοητευση γι αυτον θα ειναι μεγαλυτερη... κ γνωριζουμε ολοι οτι πολλοι στιριζουν ολο το μελλον τους σε μια τετοια θεση... ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι λοιπον... η επισημανση ηταν καλοπροαιρετη, φιλικα παντα! :wink:

Καλη επιτυχια σε ολους σας!

STA8HSSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό STA8HSSS » Σάβ Σεπ 04, 2010 4:46 pm

iliasthesss έγραψε:
STA8HSSS έγραψε:

Stathis εκτος οτι γνωριζεις την βαση...γνωριζεις ακομα κ οτι ο φιλος μας ο Δημητρης θα ειναι στους πρωτους επιλαχοντες! :lol:
Φιλε σταθη επειδη σε βλεπω κ απαντας συχνα σε τετοιου ειδους ερωτηματα με ευκολια...οπως εχω γραψει κ παραπανω την βαση δεν την ξερει κανεις! Ακομα δεν εχετε φτασει ουτε στα μισα της προθεσμιας καταθεσης...
Ειναι κριμα να δινεις σε καποιον ελπιδες απο το πουθενα γιατι αν αποτυχει η απογοητευση γι αυτον θα ειναι μεγαλυτερη... κ γνωριζουμε ολοι οτι πολλοι στιριζουν ολο το μελλον τους σε μια τετοια θεση... ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι λοιπον... η επισημανση ηταν καλοπροαιρετη, φιλικα παντα! :wink: exeis apoluto dikio se ola osa mou les... alla an deis tou lew MALLON sto telos ths protashs mou kai ektos aytou otan se rwtaei kapoios kati tetoio ennoeite oti h apanthsh einai prosopikh mou apopsh pou de shmainei polla... opote an mou pei kapoios oti 8a eimai mesa kai de mpw... de 8a ftaiei aytos pou ton rwthsa thn apopsh tou!!! filika panta...

STA8HSSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό STA8HSSS » Σάβ Σεπ 04, 2010 4:46 pm

STA8HSSS έγραψε:
iliasthesss έγραψε:
STA8HSSS έγραψε:

Ειναι κριμα να δινεις σε καποιον ελπιδες απο το πουθενα γιατι αν αποτυχει η απογοητευση γι αυτον θα ειναι μεγαλυτερη... κ γνωριζουμε ολοι οτι πολλοι στιριζουν ολο το μελλον τους σε μια τετοια θεση... ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι λοιπον... η επισημανση ηταν καλοπροαιρετη, φιλικα παντα! :wink: exeis apoluto dikio se ola osa mou les... alla an deis tou lew MALLON sto telos ths protashs mou kai ektos aytou otan se rwtaei kapoios kati tetoio ennoeite oti h apanthsh einai prosopikh mou apopsh pou de shmainei polla... opote an mou pei kapoios oti 8a eimai mesa kai de mpw... de 8a ftaiei aytos pou ton rwthsa thn apopsh tou!!! filika panta...

exeis apoluto dikio se ola osa mou les... alla an deis tou lew MALLON sto telos ths protashs mou kai ektos aytou otan se rwtaei kapoios kati tetoio ennoeite oti h apanthsh einai prosopikh mou apopsh pou de shmainei polla... opote an mou pei kapoios oti 8a eimai mesa kai de mpw... de 8a ftaiei aytos pou ton rwthsa thn apopsh tou!!! filika panta...

chris_I2
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό chris_I2 » Σάβ Σεπ 04, 2010 7:06 pm

Παιδιά καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω στην Α κατηγορία (Ενιαίο Λύκειο) με 2020 μόρια περνάει ή δεν περνάει κάποιος; Έχει πιθανότητα να μπει ή όχι; Ποια πιστεύεται θα είναι η βάση-μόρια εισαγωγής του τελευταία υποψηφίου;

Παράλληλα,στο στρατό εάν έχεις βγει Ι3 άοπλο (ορθοπεδικό πρόβλημα). Φαίνεται αυτό πουθενά στο πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α; Υπάρχει πρόβλημα διορισμού;

Ευχαριστώ πολύ & καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

davetasos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό davetasos » Σάβ Σεπ 04, 2010 8:05 pm

Ναι υπαρχει. Κοβεσαι

kotsos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kotsos » Κυρ Σεπ 05, 2010 1:55 am

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση …έχω βγάλει το δίπλωμα μηχανής πάνω ένα μήνα και κάτι αλλά το δίπλωμα δεν έχει έρθει επίσης πριν μια εβδομάδα για Γ(αλλά είχα κάνει τα χαρτιά από Ιούνιο ). Μέσα στην προκήρυξη γραφεί ότι μπορούμε να πάμε βεβαίωση αλλά μέχρι πενθημέρου λήξεως τις προκήρυξης θα πρέπει να πάω και το δίπλωμα αν δεν το πάω χάνω τα μόρια (επειδή όλη η Ελλάδα έχει μόνο ένα μηχάνημα έκδοσης διπλώματος!!!!!!!)?

tzikass
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tzikass » Κυρ Σεπ 05, 2010 11:45 am

chris_I2 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω στην Α κατηγορία (Ενιαίο Λύκειο) με 2020 μόρια περνάει ή δεν περνάει κάποιος; Έχει πιθανότητα να μπει ή όχι; Ποια πιστεύεται θα είναι η βάση-μόρια εισαγωγής του τελευταία υποψηφίου;

Παράλληλα,στο στρατό εάν έχεις βγει Ι3 άοπλο (ορθοπεδικό πρόβλημα). Φαίνεται αυτό πουθενά στο πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α; Υπάρχει πρόβλημα διορισμού;

το πιστοποιητικο τυπου Α γι'αυτον το λογο το ζητανε για σωματικη ικανοτητα ειδικες δυναμεις η εφερδος απο εκει το βλεπουν.διαβαστε και λιγο την προκηρυξη ρε παιδια τα γραφει ολα

TASOSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό TASOSS » Κυρ Σεπ 05, 2010 1:43 pm

kotsos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση …έχω βγάλει το δίπλωμα μηχανής πάνω ένα μήνα και κάτι αλλά το δίπλωμα δεν έχει έρθει επίσης πριν μια εβδομάδα για Γ(αλλά είχα κάνει τα χαρτιά από Ιούνιο ). Μέσα στην προκήρυξη γραφεί ότι μπορούμε να πάμε βεβαίωση αλλά μέχρι πενθημέρου λήξεως τις προκήρυξης θα πρέπει να πάω και το δίπλωμα αν δεν το πάω χάνω τα μόρια (επειδή όλη η Ελλάδα έχει μόνο ένα μηχάνημα έκδοσης διπλώματος!!!!!!!)?

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΦΙΛΕ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 05, 2010 5:07 pm

chris_I2 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα.

καλά ρε μεγάλε βγήκες αόπλος και θέλεις να μπεις στην αστυνομία ? πλάκα μας κάνεις ?

zeus1984
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zeus1984 » Κυρ Σεπ 05, 2010 7:27 pm

παιδες εχω πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α και λεει οτι υπηρετησα στη στρατονομια! θα χρειαστει;

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 05, 2010 7:54 pm

γιατι να χρειαστεί ? αφού δεν παίρνουνε μόρια οι στρατόμπατσοι 8)

zeus1984
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zeus1984 » Δευ Σεπ 06, 2010 12:34 am

κακως επρεπε να παιρναμαι! τελοσπανωτων δε μπορω να το αλλαξω με 2048 μορια εχω καμια ελπιδα; στην α κατηγορια ειμαι!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες