Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Κυρ Νοέμ 02, 2008 9:05 pm

trelokomeio έγραψε:
tsou έγραψε:
latsios έγραψε:Αγαπητέ giannaki κανονικά παίρνουν τηλέφωνο όλους τους επιτυχόντες...Απλά εσύ πρέπει να ρωτήσεις ποια είναι η σειρά κατάταξής σου για να ξέρεις τελικά αν αξίζει τον κόπο να πας...Από ότι κατάλαβα για αυτές τις περιφέρειες που έκανα τα χαρτιά η υψομέτρηση είναι 7 Νοεμβρίου. ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Δήμος λευκάδας- Η υψομέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα (Έδρα περιφέρειας Ιονίων Νήσων). Φίλε tsou στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας δεν σου λένε πότε γίνεται η υψομέτρηση; Πάρε ένα τηλέφωνο...Θα ξαναπάρω πρωί Δευτέρας στον Δήμο Αμαρουσίου μήπως μάθω κάτι παραπάνω να σας πω...Φίλε tsou θα πάω για υψομέτρηση στις 7 Νοεμβρίου στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) τελικά...Ότι νέο προκύψει εδώ είμαστε να τα πούμε....Καλό σας βράδυ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ :roll: :roll: :roll:

πιος σου το είπε TSOU?

Σου τηλεφώνησαν? τους τηλεφώνησες?
ή το άκουσες?

περιμενω απαντηση... :lol: :?

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. :?

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Κυρ Νοέμ 02, 2008 9:06 pm

trelokomeio έγραψε:
tsou έγραψε:
latsios έγραψε:Αγαπητέ giannaki κανονικά παίρνουν τηλέφωνο όλους τους επιτυχόντες...Απλά εσύ πρέπει να ρωτήσεις ποια είναι η σειρά κατάταξής σου για να ξέρεις τελικά αν αξίζει τον κόπο να πας...Από ότι κατάλαβα για αυτές τις περιφέρειες που έκανα τα χαρτιά η υψομέτρηση είναι 7 Νοεμβρίου. ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Δήμος λευκάδας- Η υψομέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα (Έδρα περιφέρειας Ιονίων Νήσων). Φίλε tsou στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας δεν σου λένε πότε γίνεται η υψομέτρηση; Πάρε ένα τηλέφωνο...Θα ξαναπάρω πρωί Δευτέρας στον Δήμο Αμαρουσίου μήπως μάθω κάτι παραπάνω να σας πω...Φίλε tsou θα πάω για υψομέτρηση στις 7 Νοεμβρίου στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) τελικά...Ότι νέο προκύψει εδώ είμαστε να τα πούμε....Καλό σας βράδυ.

ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ :roll: :roll: :roll:

πιος σου το είπε TSOU?

ή το άκουσες?

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. :?

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Κυρ Νοέμ 02, 2008 9:07 pm

tsou έγραψε:
trelokomeio έγραψε:
tsou έγραψε:

πιος σου το είπε TSOU?

ή το άκουσες?

tsou kane me add an thes...

giorgos_ka@hotmail.com

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Δευ Νοέμ 03, 2008 10:06 am

οι δήμοι εχεδώρου συκεών υψομέτρηση στις 7....και μάλλον αν θυμάμαι καλά και της νεάπολης...

αυτό το έμαθα μετά από τηλέφωνο στην περιφέρεια κεντρικής μακεδ....

διασταυρώστετο :?

peka
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό peka » Δευ Νοέμ 03, 2008 3:59 pm

Latsios στειλε μου e-mail αν μπορεις να σε ρωτησω κατι. Θα το βρεις στο profile μου.

swtiria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό swtiria » Δευ Νοέμ 03, 2008 6:33 pm

kalispera paidia!
gnorizei kaneis an iparxei provlima me tin miopia?exoyn kapio orio?

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Δευ Νοέμ 03, 2008 10:17 pm

swtiria έγραψε:kalispera paidia!
gnorizei kaneis an iparxei provlima me tin miopia?exoyn kapio orio?

όχι σωτηρία...
παίρνα τα υπόλοιπα και δεν νομίζω να κολλήσουν σε αυτό...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pwlina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Pwlina » Τρί Νοέμ 04, 2008 12:40 am

Καλησπέρα κι απο'μένα!!Σήμερα πήρα την πρόσκληση για την υψομέτρηση του Δήμου Σταυρούπολης η οποία θα γίνει Δευτέρα 10 Νοεμβρίου... Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα διεξαχθούν οι αθλητικές δοκιμασίες?Απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μου είπαν μάλλον 19-20 Νοεμβρίου... Ευχαριστώ

kkmaria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kkmaria » Τρί Νοέμ 04, 2008 12:03 pm

Καλημερα!
ειμαι και εγω απο τουσ επιτυχοντες της δημοτικης αστυνομιας στο δημο αμαρουσιου.εμαθα απο την περιφερεια αττικηε οτι περασα και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν τηλεφωνικα για την διαδικασια που ακολουθει.επικοινωνησα για να μαθω εγω, αλλα επιμενουν οτι ειδοποιουν αυτοι.το μονο που ξερω ειναι οτι θα γινει η υψομετηση την παρασκευη 07/11.γνωριζει καποιος αλλος κατι παραπανω?οπως που θα πραγματοποιηθει και τι ωρα?

ευχαριστω.

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τρί Νοέμ 04, 2008 4:24 pm

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω-ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περιφέρεια Αττικής δυστυχώς....tsou τι έγινε τελικα?

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τρί Νοέμ 04, 2008 10:16 pm

kkmaria έγραψε:Καλημερα!
ειμαι και εγω απο τουσ επιτυχοντες της δημοτικης αστυνομιας στο δημο αμαρουσιου.εμαθα απο την περιφερεια αττικηε οτι περασα και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν τηλεφωνικα για την διαδικασια που ακολουθει.επικοινωνησα για να μαθω εγω, αλλα επιμενουν οτι ειδοποιουν αυτοι.το μονο που ξερω ειναι οτι θα γινει η υψομετηση την παρασκευη 07/11.γνωριζει καποιος αλλος κατι παραπανω?οπως που θα πραγματοποιηθει και τι ωρα?

ευχαριστω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ,ΔΕ Ή ΤΕ ?
ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ..?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ Κ ΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ .. :evil:
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ :evil: (ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ..)

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ .. :evil: :evil: :evil:

stilo7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stilo7 » Τρί Νοέμ 04, 2008 11:19 pm

Καλησπέρα κι από εμένα!! Από θέμα αγωνισμάτων ούτε σκέψη έτσι???
Εμείς τις Αττικής μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση???

kkmaria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kkmaria » Τετ Νοέμ 05, 2008 9:29 am

tsou έγραψε:
kkmaria έγραψε:Καλημερα!

ευχαριστω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ,ΔΕ Ή ΤΕ ?
ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ..?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ Κ ΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ .. :evil:
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ :evil: (ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ..)

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ .. :evil: :evil: :evil:

kkmaria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kkmaria » Τετ Νοέμ 05, 2008 9:50 am

καλημερα.
ειμαι κατηγορια δε.μεχρι στιγμης δεν με εχουν ειδοποιησει.και το θεμα ειναι οτι επικοινωνησα εγω για να ενημερωθω και δεν δεχονται να μου πουν γιατι υποστηριζουν οτι ενημερωνουν αυτοι, σημερα ειναι τεταρτη και παρασκευη απο οτι ξερω γινεται η υψομετρηση.οσοι δουλευουμε πρεπει να προγραμματισουμε και τις ενεργειες μας.
οσον αφορα την σειρα καταταξης, μουν ειπαν απο τον δημο αμαρουσιου οτι θα βγει μετα το περας και των αθληματων.αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο με τιποτα.δεν εχει καμμια σχεση.ειπαν σε κανεναν κατι παρομοιο?

DRAGOKS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό DRAGOKS » Τετ Νοέμ 05, 2008 11:54 am

ME TOΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΛΕΜΕ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες