8κ/2008 ερωτησεις

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 6:38 pm

nike73 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου.
Έχω από δικηγόρο επικυρωμένα τα πτυχία και τη μετάφρασή τους των αγγλικών και του computer.
Πήγα λοιπόν στο ΚΕΠ με φωτοτυπίες για ακριβή αντίγραφα. Τα είχα συραμμένα σε "ζευγαράκια" αντίγραφο και μετάφραση. Η υπάλληλος έβαλε σφραγίδα μόνο στο αντίγραφο όχι στη μετάφραση. Έκανε λάθος ή έτσι είναι το σωστό? γνωρίζει κανείς?
Σας ευχαριστώ.

Το ξενόγλωσο πτυχίο πώς το επικύρωσε το ΚΕΠ αφού δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα? Εγώ έστειλα γνήσιο αντίγραφο του LOWER επικυρωμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο και τη μετάφραση που μου έκανε πάλι το Βρετανικό Συμβούλιο επικυρωμένη από τα ΚΕΠ. :?:

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 6:52 pm

Ρε παιδια σορυ αν γινομαι κουραστικη αλλα δεν πιστευω οτι δεν το ξερετε.Μπορω στην ιδια αιτηση να δηλωσω θεσεις διαφορετικων κλαδων πχ ΔΕ διοικ γραμματεων και ΔΕ διοικιτ-λογιστικου?

nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 6:54 pm

το ΚΕΠ δε επικύρωσε απευθείας το ξενόγλωσσο.
Πρώτα τα πήγα σε δικηγόρο για ακριβή αντίγραφα και ακριβή μετάφραση (πλήρωσα το ανάλογο ποσόν) και μετά αυτά τα πήγα στο ΚΕΠ μαζί με φωτοτυπίες τους όπου και μου έβαλε σφραγίδες γνησιότητας. (στις φωτοτυπίες) Αυτό γίνεται και ισχύει. Δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε φορά. Πληρώνεις μια φορά και μετά βάζεις φωτοτυπίες επικυρωμένες από το ΚΕΠ. Εμένα άλλο είναι το θέμα μου. Έβαλε σφραγίδα μόνο στο αντίγραφο, όχι στη μετάφραση. Κάποιος που να ξέρει να με βοηθήσει υπάρχει? φοβάμαι μην τα βάλω έτσι και την πατήσω... Μήπως να ψάξω την υπάλληλο? :evil:

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 6:57 pm

angelwitch έγραψε:Ρε παιδια σορυ αν γινομαι κουραστικη αλλα δεν πιστευω οτι δεν το ξερετε.Μπορω στην ιδια αιτηση να δηλωσω θεσεις διαφορετικων κλαδων πχ ΔΕ διοικ γραμματεων και ΔΕ διοικιτ-λογιστικου?

Αν δηλώσεις θέσεις με βάση το Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου, μπορείς στην ίδια αίτηση να δηλώσεις και τους δύο κλάδους εφόσον και οι δύο έχουν αποδεκτό τίτλο σπουδών το 901, δηλαδή το απολυτήριο Λυκείου.

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:00 pm

Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε/φιλη μου (δεν καταλαβαινω απ το νικ) να σαι καλα και καλη επιτυχια σε ολους!

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:07 pm

angelwitch έγραψε:Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε/φιλη μου (δεν καταλαβαινω απ το νικ) να σαι καλα και καλη επιτυχια σε ολους!

Πάντως τώρα που ξαναδιάβασα την προκήρυξη, λέει πως "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η υποβολή δύο ή και περισσότερων αιτήσεων εάν ο υποψήφιος κατέχει βασικό τίτλο σπουδών που είναι αποδεκτός από διαφορετικούς κλάδους της ίδιας κατηγορίας προσώπικού". Λέει ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ όμως όχι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, οπότε δε νομίζω να είναι λάθος η υποβολή μιας αίτησης.

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:09 pm

και εγω εκει εχω κολλησει ρε γαμωτο...ειναι και η πρωτη φορα που κανω τα χαρτια...
Απο την αλλη το επιτρεπεται μπορει να σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να δηλωσεις πανω απο ενα κλαδο.Απο την αλλη δεν αναφερει οτι σε καθε αιτηση πρεπει να δηλωνεις ΜΟΝΟ ενα κλαδο...Εχω μπερδευτει πολυ μ αυτο
Καποιο τηλεφωνο να ρωτησω αυριο να μαθω?

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:19 pm

angelwitch έγραψε:και εγω εκει εχω κολλησει ρε γαμωτο...ειναι και η πρωτη φορα που κανω τα χαρτια...
Απο την αλλη το επιτρεπεται μπορει να σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να δηλωσεις πανω απο ενα κλαδο.Απο την αλλη δεν αναφερει οτι σε καθε αιτηση πρεπει να δηλωνεις ΜΟΝΟ ενα κλαδο...Εχω μπερδευτει πολυ μ αυτο
Καποιο τηλεφωνο να ρωτησω αυριο να μαθω?

Τηλέφωνα ΑΣΕΠ 213-1319364 και 213-1319414). Εγώ πάντως μια αίτηση έκανα.

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:38 pm

μια αιτηση δηλωνοντας πανω απο εναν κλαδους δηλαδη ε?

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:47 pm

angelwitch έγραψε:μια αιτηση δηλωνοντας πανω απο εναν κλαδους δηλαδη ε?

Ακριβώς. Δήλωσα ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και ΔΕ1 Διοικητικού. Γιατί να είναι λάθος? Αφού όλα βασίζονται στον ίδιο αποδεκτό τίτλο σπουδών. Δεν υπάρχει επισήμανση που να απαγορεύει κάτι τέτοιο. Μην τρελαθούμε και τελείως! :x

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:52 pm

Λογικα ετσι πρεπει να ειναι.Απλα με προβληματισε το σημειο που λεει οτι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να βαλεις πανω απο μια αιτηση.Ενδεχομενως και οι 2 τροποι να ειναι σωστοι.

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:57 pm

angelwitch έγραψε:Λογικα ετσι πρεπει να ειναι.Απλα με προβληματισε το σημειο που λεει οτι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να βαλεις πανω απο μια αιτηση.Ενδεχομενως και οι 2 τροποι να ειναι σωστοι.

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ! :wink:

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:58 pm

Θα δειξει η νεκροψια.Θα μαθουμε.Και εγω σε μια θα τα βαλω μαλλον

wizard
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό wizard » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:13 pm

Παιδιά πάνω πάνω αριστερά στην αίτηση γράφει ...../......Κ/2008
Στην συμπλήρωση θα γράψουμε ...../.....8Κ/2008 και πριν την πρώτη κάθετο δεν θα γράψουμε τίποτα...
Σωστά;Sorry αν η ερώτηση ακούγεται ηλίθια...

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:25 pm

wizard έγραψε:Παιδιά πάνω πάνω αριστερά στην αίτηση γράφει ...../......Κ/2008
Στην συμπλήρωση θα γράψουμε ...../.....8Κ/2008 και πριν την πρώτη κάθετο δεν θα γράψουμε τίποτα...
Σωστά;Sorry αν η ερώτηση ακούγεται ηλίθια...

Εγώ πάντως έτσι την έγραψα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες