6K/2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΟΤΕ?

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Billythekid
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Billythekid » Σάβ Νοέμ 08, 2008 6:49 pm

olivi έγραψε:
Billythekid έγραψε:Που πήγατε ρε δερβίσια και τα πήρατε τα εικοσάρια, ατόφια κιόλας;

σε κανα εσπερινο... εκει δινουν εικοσαρια.. ανετα..

Όποιος έχει πάρει 20 με την αξία του είτε είναι απο ΤΕΕ είτε απο ΤΕΛ(αφού το σύστημα αποδέχεται τα αντίστοιχα απολυτηρία και πτυχία αυτών φορέων)είτε μας αρέσει είτε όχι,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Αλλά για εκείνους που προσπαθούν να εξαπατήσουν με τίτλους πλαστούς (μαιμού) αλίμονο τους έτσι και τους πιάσουν.
Θυμίζω την υπόθεση των 6000 πλαστών πτυχίων με 20άρια από ιδιωτικά ΤΕΕ τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους όπου είχε βουήξει όλη η Ελλάδα.

yiannisnik
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό yiannisnik » Σάβ Νοέμ 08, 2008 7:52 pm

Γεια σε όλους.. Διαπίστωσα οτι στα αποτελέσματα της 6κ δε μου αναγνωρίσαν την εντοποιότητα.. και πάλι δεν θα ήμουν στους διοριστέους αλλα ποτε δεν χες τι γινεται με τους από πάνω από εσένα..
Επειδή το πιστοποιητικό είχε εκδοση 6 μήνες ακριβώς πριν την λήξη της προκύρηξης θα θέλα να ρωτήσω τελικά για πόσο χρονικό διαστημα ισχυούν αυτά τα ποστοποιητικα??

Αν υπάρχει και κανένας νόμος ευκαιρος ακόμα καλύτερα..thanks

klitem
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό klitem » Σάβ Νοέμ 08, 2008 10:07 pm

εαν εχεις εντοπιοτητα και ολα τα απαραιτητα προσθετα προσοντα οσες μοναδες και να εχεις πχ 500 και ενας αλλος 1500 εαν ο αλλος ή ολοι οι υπολοιποι που εχουν παραπανω μοναδες απο εσενα αλλα δεν εχουν την εντοπιοτητα δεν μπορουν να διοριστουν για τη θεση που εσυ εχεις εντοπιοτητα.

Προσεξε ομως πρεπει να εχεις ολα τα απαραιτητα προσοντα.

Υπαλληλος απο δημο μου ειχε πει οτι το πιστοποιητικο ισχυει για εννεα μηνες.

yiannisnik
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό yiannisnik » Σάβ Νοέμ 08, 2008 10:33 pm

klitem έγραψε:εαν εχεις εντοπιοτητα και ολα τα απαραιτητα προσθετα προσοντα οσες μοναδες και να εχεις πχ 500 και ενας αλλος 1500 εαν ο αλλος ή ολοι οι υπολοιποι που εχουν παραπανω μοναδες απο εσενα αλλα δεν εχουν την εντοπιοτητα δεν μπορουν να διοριστουν για τη θεση που εσυ εχεις εντοπιοτητα.

Υπαλληλος απο δημο μου ειχε πει οτι το πιστοποιητικο ισχυει για εννεα μηνες.

Σ ευχαριστώ για την απαντηση klitem.... πιο πολυ με ενδιαφέρει η διάρκεια των πιστοποιητικών για να καταλάβω γιατί δε μου βάλαν την εντοποιοτητα...

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Σάβ Νοέμ 08, 2008 10:52 pm

olivi έγραψε:
Nicoletta έγραψε:
εχετε δικιο...στα 18 δεν σκεφτομαστε 20αρια...αλλα ισως οι γονεις το σκεφτονται...
εγω παντως στα 43 μου το σκεφτηκα το δημοσιο και απεκτησα 19 8/12 χαχαχαχαχαχαχ

Εχω μια απορια πανω σε αυτό αν εγω π.χ. παω τωρα εσπερινό και το τελειώσω του χρόνου… αλλά εχω 3 χρόνια προϋπηρεσία με συμφέρει να το βαλω το απολυτήριο εσπερινού ως πρώτο?
Αφου λεει ότι η προϋπηρεσία μετράει από το έτος κτήσης του πρώτου τίτλου σπουδών και μετα.
Αν το βαλω ως πρώτο δεν χανω την προϋπηρεσία?

θα βαλεις αυτο που σε συμφερει με τον μεγαλυτερο βαθμο. μετραει η εμπειρια...διοτι δεν εχει σχεση με επαγγελμα...εννοω για τις θεσεις ΔΕ διοικητικος....
αν ηταν ομως για θεσεις Η/Υ η νοσοκομα η υδραυλικος η αλλο . τοτε ναι. η εμπειρια μετραει μετα απο τον τιτλο.

ytrewq
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ytrewq » Σάβ Νοέμ 08, 2008 11:10 pm

klitem έγραψε:εαν εχεις εντοπιοτητα και ολα τα απαραιτητα προσθετα προσοντα οσες μοναδες και να εχεις πχ 500 και ενας αλλος 1500 εαν ο αλλος ή ολοι οι υπολοιποι που εχουν παραπανω μοναδες απο εσενα αλλα δεν εχουν την εντοπιοτητα δεν μπορουν να διοριστουν για τη θεση που εσυ εχεις εντοπιοτητα.

Δεν είναι αλήθεια αυτό.

Το παραπάνω ισχύει μόνο για παραμεθορίους, μόνο εκεί προτάσσονται οι δημότες. Όταν δεν είναι παραμεθόριος, απλά παίρνουν τα 150 μόρια.

ytrewq
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ytrewq » Σάβ Νοέμ 08, 2008 11:12 pm

Χμμ.. συγνώμη, άκυρο.

Ξέχασα ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη η εντοπιότητα αφορούσε μόνο παραμεθορίους και ήταν πρόσθετο προσόν.

klitem
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό klitem » Κυρ Νοέμ 09, 2008 11:36 am

για να μην μπερδευομαστε :
yiannisnik πρεπει να δεις στην προκηρυξη εαν για την θεση που ενδιαφερεσαι υπαρχει ο κωδικος 03 και 04.
Εαν οχι δεν παιζει ρολο η εντοπιοτητα

mariapapath
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariapapath » Κυρ Νοέμ 09, 2008 12:04 pm

Καλημέρα.
Εγώ μάζεψα 1.481 μόρια κ απογοητεύτηκα.
Με βαθμό απολυτηρίου 16.8 και ΙΕΚ 11, που πάω η δόλια;...
Ας πρόσεχα και να διάβαζα όταν έπρεπε. Θα παραμείνω στον ιδιωτικό να βράζω στο ζουμί μου.

:cry:

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Κυρ Νοέμ 09, 2008 12:51 pm

maria...ξαναπροσπαθησε ΙΕΚ και βγαλε καλυτερο βαθμο !!! μην απελπιζεσαι...
θελει κοπο...τι να κανουμε...εχει τοσο μεγαλο ανταγωνισμο...

asimeniaT
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό asimeniaT » Κυρ Νοέμ 09, 2008 1:11 pm

Nicoletta έγραψε:maria...ξαναπροσπαθησε ΙΕΚ και βγαλε καλυτερο βαθμο !!! μην απελπιζεσαι...
θελει κοπο...τι να κανουμε...εχει τοσο μεγαλο ανταγωνισμο...

Μαρία, προσπάθησε πάλι όπως σου είπε η Νικολέτα αν τόσο πολύ θέλεις να μπεις στο Δημόσιο. Πήγαινε ΙΕΚ στον ίδιο τομέα (ελπίζω ο τομέας που είχες διαλέξει να ήταν της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ), αλλά άλλη ειδικότητα. Νομίζω ότι θα μπορείς να γραφτείς στο 3ο εξάμηνο. Απλά αυτή τη φορά μη ρίξεις όλο το βάρος στο αν θα βγάλεις το μεγαλύτερο βαθμό στο τμήμα σου, αλλά στη συλλογή των απαντήσεων για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, όπως επίσης στην ετοιμασία για την ημέρα εκείνη. Μια απόφαση είναι.
Και μια συμβουλή προς τα παιδιά εκείνα που ενώ ζητάνε πληροφορίες πολλές φορές οι απαντήσεις κάποιων τους απογοητεύουν. Μην αφήνετε κανέναν καλοθελητή να σας κόβει τα φτερά, αν έχετε πάρει κάτι απόφαση να το πραγματοποιείτε. Αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσεις.

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Κυρ Νοέμ 09, 2008 1:25 pm

βρε παιδια...σε ολους τους πινακες καταταξης των αποτελεσματων δεν τα γραφει αναλυτικα....δεν το βρισκω...μονο το συνολο μωριων βλεπω...

πρεπει να παρω γυαλια δεν γινεται...χαχαχαχαχα

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Κυρ Νοέμ 09, 2008 1:26 pm

Lurker έγραψε:
Nicoletta έγραψε:δεν ξερω ΑΛΕ !!!!! αφου δεν βαλαν τιποτα αναλυτικα....μονο το συνολο το μοριων !!! θα κανω ενσταση βεβαιως

Nicoletta είσαι λάθος. Υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα μόρια στον πίνακα κατάταξης. Όπως είπα πριν μόνο το έτος κτήσης και η ημερομηνία γέννησης λείπουν σε σχέση με παλαιότερα αποτελέσματα

δεν το βρισκωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

duke69
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό duke69 » Κυρ Νοέμ 09, 2008 1:31 pm

Nicoletta έγραψε:βρε παιδια...σε ολους τους πινακες καταταξης των αποτελεσματων δεν τα γραφει αναλυτικα....δεν το βρισκω...μονο το συνολο μωριων βλεπω...

πρεπει να παρω γυαλια δεν γινεται...χαχαχαχαχα

δεν απαντω σε κανεναν απλα κανω μια διαπιστωση..
Παρακολουθω το forum πολυ καιρο και μου κάνει τρομακτικη εντυπωση οτι ολοι οι μελλοντικοι καρεκλοκενταυροι ειναι φωστηρες , ''μεγαλα '' μυαλα που η μαυρη μοιρα τους εσυειλε να κονταροχτυπιούνται στην ΄΄ αμεπτη'' αρενα του ΑΣΕΠ .Με τετοιες ιδιοφιες και ακάματες εργατες στην τιμιο αγωνα αυτης επιβιωσης , σκεφτομαι που επρεπε κανονικα να ειμαστε σαν χωρα

ALE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALE » Κυρ Νοέμ 09, 2008 1:57 pm

Nicoletta έγραψε:
Lurker έγραψε:
Nicoletta έγραψε:δεν ξερω ΑΛΕ !!!!! αφου δεν βαλαν τιποτα αναλυτικα....μονο το συνολο το μοριων !!! θα κανω ενσταση βεβαιως

Nicoletta είσαι λάθος. Υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα μόρια στον πίνακα κατάταξης. Όπως είπα πριν μόνο το έτος κτήσης και η ημερομηνία γέννησης λείπουν σε σχέση με παλαιότερα αποτελέσματα

δεν το βρισκωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

AX ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ!!!!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 17 επισκέπτες