ΕΥΠ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
leftkara
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leftkara » Δευ Μαρ 30, 2009 9:43 am

Συγχαρητηρια στους διορισ8εντες.
Μακαρι να βρουμε και μεις την τυχη μας.
Μπαινοντας σε αυτο το φορουμ ολοι αναμεναμε να αποχαιρετησουμε με το χαμογελο της επιτυχιας στα χειλη. Δεν κατεστη δυνατον για ολους.

Ευχαριστω σε ολους για γνωμες-αποψεις-πληροφοριες και κυριως για την καλη παρεα.

DhmhtriosEpix
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό DhmhtriosEpix » Δευ Μαρ 30, 2009 11:09 am

Paides edw kai kairo exw pei oti den eimai stous epityxontes :roll:

Kalh epaggelmatikh stadiodromia se ola ta paidia pou mphka apo to forum...eyxomai ta kalutera.

Epitelous teleiwse...gia kapoious aisia gia allous oxi...Den masame tpt omws...

cocos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cocos » Δευ Μαρ 30, 2009 2:27 pm

SIGXARITIRIA SE OLOUS...TELIKA DIMITRI TA KATAFERES?

DhmhtriosEpix
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό DhmhtriosEpix » Δευ Μαρ 30, 2009 2:57 pm

cocos έγραψε:SIGXARITIRIA SE OLOUS...TELIKA DIMITRI TA KATAFERES?

Oxi an anaferesai se mena...h apanthsh einai OXI...

Paidia Giwrgo me baftisane...etsi gia thn istoria

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stentor » Δευ Μαρ 30, 2009 3:53 pm

Καποιοι το ελεγαν, εμεις εθελοτυφλουσαμε.
Συμμετειχαμε αν και γνωριζαμε το αναξιοκρατικον του διαγωνισμου, για διαφορετικους λογους εκαστος (οι δικοι μου πιο κοντα με του Γιωργου-Δημητρη 8) )
Καλη καριερα σε οσα προσωπα πετυχαν, αν και αμφιβαλλω οτι ηταν καποιος εξ'υμων που αγωνιουσαμε και μεσω φορουμ.
Προχωραμε.

stage
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stage » Δευ Μαρ 30, 2009 4:13 pm

Πραγματικά έχω κι εγώ απορία αν πέρασε κανείς από εμάς εδώ μέσα...

Πως ειδοποιήθηκαν ρε παιδιά οι επιτυχόντες ;
Με τηλεφώνημα ή αλλιώς ;

Ξέρει κανείς ;;;;;

vasilis22
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis22 » Δευ Μαρ 30, 2009 5:54 pm

Ούτε εγώ βέβαια. Καλή συνέχεια στους επιτυχόντες.

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stentor » Δευ Μαρ 30, 2009 8:44 pm

stage έγραψε:Πραγματικά έχω κι εγώ απορία αν πέρασε κανείς από εμάς εδώ μέσα...

Πως ειδοποιήθηκαν ρε παιδιά οι επιτυχόντες ;
Με τηλεφώνημα ή αλλιώς ;

Ξέρει κανείς ;;;;;

E τους το ειπαν την ωρα που ετρωγαν με αυτον που το κανονισε,στο αγαπημενο τους εστιατοριο :)
Παντως γενικως ο Πακης πρεπει να εκανε παρτυ, ειδικα με τοση ανοχη που του εχει δειξει ο Κωστακης, και να εχωσε οποιους ηθελε ο ιδιος

leftkara
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leftkara » Τρί Μαρ 31, 2009 12:16 am

Εγω εμεθα παντως πως τα μεγαλυτερα κουμαντα τα εκανε ο Μαρκογιαννακης.Believe me!

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stentor » Τρί Μαρ 31, 2009 12:39 am

Eμ ειναι οι Κρητικοι σε αυτα πρωτοι.
Ποιος? Ο Μαρκογιαννακης. Και με τετοιους ανθρωπους περιμενουμε να αλλαξει προς το καλυτερο αυτη η χωρα?
αχ...

stage
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stage » Τρί Μαρ 31, 2009 1:33 am

Θυμίζω ότι ο Μαρκογιαννάκης πήγε στο Υπουργείο τον Ιανουάριο 2009 δηλαδή κατόπιν εορτής ή μάλλον κατόπιν διαγωνισμού.

Το γραφείο Παυλόπουλου έκανε τα κουμάντα και τακτοποίησε την εκλογική περιφέρεια του super-υπουργού.

someone
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό someone » Τρί Μαρ 31, 2009 3:21 am

Καλη σταδιοδρομια και απο μενα στους επιτυχοντες...

Αν και δε ξερω ποσοι πλεον θα διαβαζετε το φορουμ να κανω μια ερωτησουλα...
Παρατηρησα στην ανακοινωση την χθεσινη κατι που δεν ειχα δει στην προκυρηξη οταν εστειλα κι εγω

Λεει οτι ο διαγωνισμος ολοκληρωθηκε και προχωρησαν στην προσληψη των 120 τακτικων υπαλληλων .........μπλα μπλα μπλα

Δεν ειναι μονιμοι ?????? Εχει καποια διαφορα, που τους αναφερει ως τακτικους ??? Δεν ξερω καθολου ... οχι οτι εχει σημασια πλεον , αλλα να ξερω αν αγωνιουσαμε για θεση συμβασης τελικα...
Με λιγα λογια οι 120 δεν εχουν προνομια μονιμοτητας ? και δε το λεω με αποψη "τεμπελιας " :-)) αλλα οικονομικης κρισης και εξασφαλισης...

Να ειστε ολοι καλα, ευχαριστω

zarko1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

kalh sas mera

Δημοσίευσηαπό zarko1 » Τρί Μαρ 31, 2009 12:24 pm

Anhkw se ena apo autous pou dwsane exetaseis kai perasane tis dokimasies gia thn axiokratikh proslipsi stous kolpous ths EYP, h peripeteia mas xekinise prin pollous mhnes nomizw Ioulios prepei na htan otan katathesame ta xartia mas, perasame oloi isws ena agxwtiko kalokairi gia to pote tha mas eidopoihsoun. Logiko omws afou zoume sthn Ellada theorisan ligiko kapoioi karaklokentauroi na mas grapsoun ekei pou de pianei melani.

Meta loipon apo ta kalokairina mpania tous mas thumithikan kai vgalane anakoinesh me to programma ths a' fashs, tous phre 2 mhnes na katartisoun programma exetasewn, pou na trexoun oi anfrwpoi kalokairiatika. Anhkw se autous pou perasan stous 600, eniwtha san upopsifia Star Ellas giati gia Miss Young eimai ligo megaluteros. Mazeuthkame se ena sxoleio , xasame apo th zwh mas mia polu wraia Kueiakh pou tha mporousa na paw mia volta me tous filous mou sto agaphmeno mou steki, gia na dinoume exetaseis me th pseudaisthish oti einai axiokratikes. Evlepa anthrwpous na idrwnoun kai na agxwnontai panw apo ta grapta tous, sthn Ekthesh , sta psuxometrika kai ola ta upoloipa pou klithikame na sumetasxoume.

Auth th mera de tha th ksexasw pote sth zwh mou. Alla opws oi meres eftase kai auth sto telos ths, me thn aisthish oti phga polu kala kai me tis elpides anapterwmenes opws oloi mas allwste. Meta ta proforika se kati palies apothikes pou exoun pei kai alla paidia edw mesa kai apo edw kai pera arxizei h anamonh. Noemvrio irthan oi mellises opou mellises epeisodia , panikos sto upourgeio siga mhn asxolithoun mazi mas , to tomari tous eprepe na swsoun kai to swsane ontws , afou O Dikaios PAKIS paremeine Ypourgos, ti kai an kaigotan H Athina, ti kai an spagane ta panta, kanena ixnos euaisthisias alla poios to xase gia na to vroun autoi.

Perimename 3 mhnes, logw timhs meso den eixa, pote den eixa se otidupote oute kan sto strato opou o pateras mou htan Axiwmatikos , sth Kupro me steilane Mauroskoufh kai niwthw perhfanos gia ton eauto mou pou uphrethsa th patrida mou ekei, osoi exoun paei to niwthoun katw apo asxhmes kai8 duskoles sunthikes. To mono pou katafera na mathw apo thn EYP htan meso enos sunadelfou tou patera mou oti exw aristeusei tipota allo. Thewrousa timh gia mena na sunexisw na prosferw sth patrida kai apo auto to posto to thela polu , dusthxws omws de katestei dunaton logw elleipsis politikou axiokratikou mesou.

Den hmoun pote tou dogmatos ta dika sas kai dika mas paidia, anhkw stous hlithious romantikous pou pisteuan se ena kratos dikaiou kai iswn eukairiwn gia olous. Logw omws tou epagelmatos mou pou eimai dhmosiografos katafera na mathw Kuries kai Kurioi oti o Ypourgos Eswterikwn eixe uposxethei hdh th suntriptikh pleiopsifia twn thesewn sta paidia tou Pasok, mh mou peite axiokratia, diafaneia kai panw apo ola krustallines diadikasies diagwnismwn kai epiloghs atomwn.

Alla twra pou sas ta lew auta suniditopoiw oti eimai sthn Ellada tou Xrhmathsthriou, ths arpakths , tou Vatopediou , tns Siemens, twn omologwn, sthn Ellada ths axiokratias kai ths apoluths diafaneias pou eixan euagelistei kapoioi, ths idrushs tou neou kratous, alla dusthxws filoi mou zoume, uparxoume kai elpizoume sto kratos twn xamenwn Ellhnwn.

To omologw prodothika apo to koma mou tis idees tou kai ta oramata tou, etsi arxisame kapote alla sth poria xasame tous stoxous mas kai ta oneira mas alla mhpws h idia Nea Dhmokratia den prodwse ton eauto ths, mhn antexwntas allo auth th katantia feugw apo to koma mou giati prwto auto efuge apo mena,

Suggnwmh an sas kourasa de to ithela, kalh epituxia se olus me ugeia, sunexizontas na pisteuoume sta oneira mas, axizei giati einai krufa kai athwa.

net
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό net » Τρί Μαρ 31, 2009 1:45 pm

Καλησπέρα και απο εμένα.

Συμφωνώ απόλυτα με κάποιο συνάδελφο παραπάνω που είπε ότι αντί να μαλώνουμε θα μπορούσαμε ίσως να πετύχουμε κάτι εάν εργασθούμε συναδελφικά και συντονίσμένα.

Ήμουν και εγώ στους 600 της Β φάσης με αρκετή προϋπηρεσία και προσόντα για την θέση της πληροφορικής.

Είδα την ανακοίνωση σήμερα και πήρα στο κεντρικό τηλέφωνο για να με συνδέσουν στο τμήμα προσωπικού και να μάθω σε τι κατάταξη ήμουν τελικά, μήπως είμαι επιλαχών, μήπως προσπαθήσαν να με ειδοποιήσουν και δεν με βρήκαν.

Αποτέλεσμα: Το κέντρο δεν μου πέρασε καν το τηλεφώνημα μέσα για να μην ενοχλώ το τμήμα προσωπικου :cry: :x ( απαράδεκτο;;; ) και μου ανακοίνωσε ότι όσοι ήταν να προσληφθούν έχουν ειδοποιηθεί.

Συνάδελφοι θα ανεχθούμε αυτή την απάντηση;Δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε σε τι θέση τουλάχιστον φτάσαμε; Δεν έχουμε δικαίωμα μετά την τόση ταλαιπωρία, αναμονή, πολύτιμο χρόνο που αφιερώσαμε να μάθουμε σε τι θέση τελικά φτάσαμε;;; Πόσο απέχαμε από την πρόσληψη 10 θέσεις; 100 θέσεις; 500 θέσεις;;;

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς που έχετε μεγαλύτερη πληροφόρηση αλλά θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για εμάς.

Μου επιτρέπεται να κάνω μία πρόταση:

Να μαζευτούμε όλοι εμείς οι μη ειδοποιημένοι κάποια μέρα την άλλη εβδομάδα στην υπηρεσία στην Κατεχάκη και να απαιτήσουμε να μάθουμε για τον καθένα μας τα μόρια που συγκέντρωσε και τουλάχιστον σειρά κατάταξης για την θέση που τον ενδιέφερε.

Σε περίπτωση που μας αρνηθούν μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω μέτρα του στυλ να προσλάβουμε όλοι μαζί έναν δικηγόρο για να μας πει τι μπορούμε να κάνουμε. εάν μαζευτούμε πάνω από 50 άτομα 10Ευρώ ο καθένας να βάλει του φτάνει του δικηγόρου.

Κι εγώ εργάζομαι και θα πρέπει να πάρω άδεια για να το κάνω αυτό αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο τουλάχιστον ηθικά.

Εάν κάποιος θεωρεί ότι αυτό που λέω δεν είναι σωστό ή εάν θεωρεί ότι πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιο άλλο δρόμο παρακαλώ να το πει. Πιστεύω ότι έχουμε ηθική υποχρέωση να το συνεχίσουμε για λίγο περισσότερο αυτό το έργο.

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stentor » Τρί Μαρ 31, 2009 3:05 pm

Προσωπικα ξερω ποσο απειχα απο την προσληψη. Εναν υπουργο περιπου.
Θα συμφωνησω με τον Ζαρκο, καθως καπως ετσι εβλεπα κι εγω τη συγκεκριμενη ευκαιρια, αλλα κακως αφου εκ των προτερων γνωριζαμε οτι ειναι βυσματικος διαγωνισμος (παρα τις φρουδες ελπιδες μας, τι νομιζα οτι ενα πτυχιο,3 γλωσσες και θητεια στους Αμφιβιους θα με περνουσε?).

Τελικα μπορει στον ιδιωτικο τομεα να μας στιβουν αλλα τουλαχιστον αναγνωριζεται η αξια μας (στην πλειονοτητα των περιπτωσεων)

Net δεν αξιζει τον κοπο "ηθικα" οπως λες. Ηθικα θα πρεπει να εισαι καλυμμενος εφοσον ξερεις οτι δεν φιλησες καμια ποδια για να σε χωσουν.
Η στενοχωρια μας και μονο συντηρει αυτο το νημα πια αφου δεν εχει νοημα.
Ειπαμε προχωρουμε...

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες