ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό theod75 » Δευ Μάιος 28, 2018 7:59 am

IANOS έγραψε:Παιδια μια ερωτηση...καποιος διοριζεται σε δυο προκηρυξεις ταυτοχρονα τι γινεται?

θα πρεπει να διαλεξει τη μια θεση.

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Δευ Μάιος 28, 2018 9:27 pm

Καλησπέρα, αν σε πίνακα κατάταξης (ΤΕ) είμαι δεύτερος αλλά ο πρώτος που ουσιαστικά διορίζεται δεν έχει αγγλικά, ως όφειλε από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, έχει ελπίδες η ένσταση μου;

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Δευ Μάιος 28, 2018 10:35 pm

Anwnim0s έγραψε:Καλησπέρα, αν σε πίνακα κατάταξης (ΤΕ) είμαι δεύτερος αλλά ο πρώτος που ουσιαστικά διορίζεται δεν έχει αγγλικά, ως όφειλε από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, έχει ελπίδες η ένσταση μου;

Αν γνωρίζετε ότι δεν διαθέτει τη ζητούμενη γνώση αγγλικών,όπωςαυτή είναι αποδεικτέα σύμφωνα με την Προκήρυξη και εφόσον εχει τεθεί ως απαραίτητο πρόσθετο προσόν,σαφέστατα υπάρχουν πιθανότητες ευδοκίμησης της ένστασής σας γιατί από τον πίνακα των προσωρινά διοριστέων,ο "επιτυχών"θα εγγραφεί στον οριστικό πίνακα απορριπτέων.

xana
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό xana » Τρί Μάιος 29, 2018 12:42 am

Anwnim0s έγραψε:Καλησπέρα, αν σε πίνακα κατάταξης (ΤΕ) είμαι δεύτερος αλλά ο πρώτος που ουσιαστικά διορίζεται δεν έχει αγγλικά, ως όφειλε από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, έχει ελπίδες η ένσταση μου;

Αν τα Αγγλικά είναι προαπαιτούμενα (από την Προκήρυξη) για τη θέση και ο από πάνω σου δεν τα έχει, θα τον έκοβε κατά τον έλεγχο το ΑΣΕΠ και χωρίς να κάνεις ένσταση. Θεωρητικά, θα σου επιστρέψουν και τα χρήματα του παραβόλου (20€), σε αυτή την περίπτωση.

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Τρί Μάιος 29, 2018 11:00 am

xana έγραψε:

Αν τα Αγγλικά είναι προαπαιτούμενα (από την Προκήρυξη) για τη θέση και ο από πάνω σου δεν τα έχει, θα τον έκοβε κατά τον έλεγχο το ΑΣΕΠ και χωρίς να κάνεις ένσταση. Θεωρητικά, θα σου επιστρέψουν και τα χρήματα του παραβόλου (20€), σε αυτή την περίπτωση.

Με περνάει για 3-4 μόρια αλλά δεν έχει μόρια στο πεδίο των αγγλικών, τόσο στον πίνακα κατάταξης όσο και στον πίνακα των τελικών προσωρινά διοριστέων.

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Τρί Μάιος 29, 2018 4:13 pm

Anwnim0s έγραψε:
xana έγραψε:

Με περνάει για 3-4 μόρια αλλά δεν έχει μόρια στο πεδίο των αγγλικών, τόσο στον πίνακα κατάταξης όσο και στον πίνακα των τελικών προσωρινά διοριστέων.

Και τα αγγλικά ήταν απαιτούμενα ή μοριοδοτούμενα;

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Τρί Μάιος 29, 2018 5:04 pm

niki258 έγραψε:
Anwnim0s έγραψε:
xana έγραψε:

Ηταν στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, έπεσαν κιόλας από C1 σε B2.

IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό IANOS » Τρί Μάιος 29, 2018 5:21 pm

Mktacc έγραψε:
IANOS έγραψε:
Mktacc έγραψε:
Θεωρώ ότι ξεφεύγει της συγκεκριμένης ή της και της κάθε αντίστοιχης δημοσιευσης το να γνωρίζουμε ποσα παιδιά έχει ο καθένας να θρέψει ή αν είναι ανεργος ή όχι.

Ας ανοιχτει μια άλλη δημοσίευση με λίγο πιο κοινωνικό χαρακτήρα. Δεν θα ταν καλύτερα να παραμείνουμε στα της προκύρηξης;

Ναι εχεις απολυτο δικιο... . . . Να μας συγχωρεις που δεν εχουμε δουλεια....και ζηταμε να επιβιωσουμε.
Για οποιον ενδιαφερεται ακομα,βγηκε ανακοινωση απο φορεις ασεπ οτι οι οριστικοι πινακες θα ειναι διαφοροποιημενοι κατα 60%!!! απο τους προσωρινους
Κοιταξτε το αναμεταδιδεται στο internet απο εγκυρο εργασιακο site
Μην το παραμελειτε! Η προκυρηξη ΔΕΝ εχει τελειωσει
Να κοιτατε ανα τακτα χρονικα

Σου εύχομαι και δουλειά να βρεις και να επιβιώσεις και θα καλοθρέψεις τα 2 3 4 ή όσα παιδιά έχεις. απλά το θεωρώ κουραστικό εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος να μας τα αναφέρει αυτά εδώ μέσα και να ξεφεύγει από τα της προκύρηξης.

Σε ευχαριστω παρα πολυ Mctaac για τις ευχες σου ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ! μολις διοριστηκα! Τωρα και δουλεια βρηκα και θα επιβιωσω και θα συνεισφερω στον οικογενειακο προυπολογισμο σαν δευτερος δημοσιος μισθος στο σπιτι
Α..και θεωρω οτι δεν ξεφευγει απο τα της προκηρυξης πολυ να ευχαριστεις και να ανταποδιδεις καποιον για τις ευχες του,ε?.. κοινωνικη αλληλεγυη..

Στους υπολοιπους συμφουριτες..:μην το βαζετε κατω η 3κ δεν εχει τελειωσει το ξαναλεω..απλα να την κοιτατε συνεχεια.. απ'οτι φαινεται θα γινουν μεγαλες αλλαγες στους οριστικους πινακες (μπορει κι εγω τωρα που το λεω να ειμαι μεσα απλα θα διαλεξω την αλλη επειδη ειναι καλυτερη απο τους οτα) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για την συνεργασια και την αναμεταξυ μας ανταλλαγη πληροφοριων το φορουμ οντως παρεχει χρησιμες πληροφοριες
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ
Καλη επιτυχια σε ολους

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Τρί Μάιος 29, 2018 5:32 pm

Anwnim0s έγραψε:
niki258 έγραψε:
Anwnim0s έγραψε:

Τότε η ένστασή σας θα ευδοκιμήσει,εκτός αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος/παράλειψη..

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τρί Μάιος 29, 2018 8:14 pm

Anwnim0s έγραψε:
niki258 έγραψε:
Anwnim0s έγραψε:

Συγνώμη αλλά πως είναι δυνατόν να είναι απαραίτητο προσόν τα αγγλικά και να μην έχει βαθμολογία δηλαδή να μην έχει πτυχίο αγγλικών και να είναι στη λίστα προσωρινά διοριστέων? Κάτι μας λες λάθος ή το σύστημα έχει λάθος. Όποιος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα δεν είναι σε λίστα προσωρινά διοριστέων. Ίσως σε κάποιο επικουρικό πίνακα αλλά όχι διοριστέος.

nvi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nvi » Τετ Μάιος 30, 2018 12:00 pm

συγχαρητήρια ianos! !! Και στα δικά μας!!! Από ποια προκήρυξη αν επιτρέπεται? Για να ξέρουμε αν είμαστε σε καλό δρόμο! κ πάλι καλή σταδιοδρομία!

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Τετ Μάιος 30, 2018 5:02 pm

christos3k έγραψε:
Anwnim0s έγραψε:
niki258 έγραψε:Και τα αγγλικά ήταν απαιτούμενα ή μοριοδοτούμενα;

Συγνώμη αλλά πως είναι δυνατόν να είναι απαραίτητο προσόν τα αγγλικά και να μην έχει βαθμολογία δηλαδή να μην έχει πτυχίο αγγλικών και να είναι στη λίστα προσωρινά διοριστέων? Κάτι μας λες λάθος ή το σύστημα έχει λάθος. Όποιος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα δεν είναι σε λίστα προσωρινά διοριστέων. Ίσως σε κάποιο επικουρικό πίνακα αλλά όχι διοριστέος.

Να το λέω λάθος λίγο δύσκολα γιατί κι εμένα άλλος μου το είπε κι έκανα ένσταση. Κι όμως βρίσκεται στον πίνακα προσωρινά διοριστέων και έχει 0 στο πεδίο των αγγλικών.

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τετ Μάιος 30, 2018 7:06 pm

Anwnim0s έγραψε:
christos3k έγραψε:
Anwnim0s έγραψε: Ηταν στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, έπεσαν κιόλας από C1 σε B2.

Να το λέω λάθος λίγο δύσκολα γιατί κι εμένα άλλος μου το είπε κι έκανα ένσταση. Κι όμως βρίσκεται στον πίνακα προσωρινά διοριστέων και έχει 0 στο πεδίο των αγγλικών.

Επειδή ίσως δεν θέλεις να πεις για ποια συγκεκριμένη θέση αναφέρεσαι, μπορείς να μου πεις κατηγορία πχ ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ και τι εννοείς ότι έπεσε από C1 σε B2? Απλά επειδή μου κάνει εντύπωση δεδομένου ότι στην όλη κατάταξη δεν μπήκε ανθρώπινο χέρι αλλά βγήκε αυτόματα. Επίσης να σε ρωτήσω εσύ είχες όλα τα απαραίτητα προσόντα? και τίτλους σπουδών για τον κύριο πίνακα?

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Τετ Μάιος 30, 2018 8:45 pm

christos3k έγραψε:
Anwnim0s έγραψε:
christos3k έγραψε:

Επειδή ίσως δεν θέλεις να πεις για ποια συγκεκριμένη θέση αναφέρεσαι, μπορείς να μου πεις κατηγορία πχ ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ και τι εννοείς ότι έπεσε από C1 σε B2? Απλά επειδή μου κάνει εντύπωση δεδομένου ότι στην όλη κατάταξη δεν μπήκε ανθρώπινο χέρι αλλά βγήκε αυτόματα. Επίσης να σε ρωτήσω εσύ είχες όλα τα απαραίτητα προσόντα? και τίτλους σπουδών για τον κύριο πίνακα?

Το ανέφερα αν δεν κάνω λάθος στο αρχικό μήνυμα εδώ. Κατηγορία ΤΕ, ουσιαστικά δίνω και το ποιος είμαι και για ποια θέση συγκεκριμένα αναφέρομαι λέγοντας αυτή την αλλαγή από C1 που ήταν στην αρχική προκήρυξη σε B2 που έγινε μέσω διόρθωσης.

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Πέμ Μάιος 31, 2018 10:32 am

ΟΚ σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Λοιπόν ΑΝ αναφέρεσαι στη θέση ΤΕ Αυτοματισμού της Θήβας τα αποτελέσματα είναι μια χαρά και καλά έλεγα ότι δεν μας τα μεταφέρεις καλά εσύ.
Οι θέσεις ήταν 4.
2 θέσεις πήγαν στις Γενικές θέσεις που και οι 2 επιτυχόντες είναι οι πρώτοι της κατάταξης και έχουν και oι δύο φυσικά τα απαραίτητα αγγλικά
1 θέση είναι στους τρίτεκνους που η επιτυχούσα έχει τα αγγλικά
1 θέση για πολύτεκνους που ο επιτυχών δεν έχει τα αγγλικά. Μπαίνει αυτός γιατί δεν υπάρχει άλλος πολύτεκνος με κατοχή αγγλικών. Όταν δεν πληρούνται τα απαραίτητα προσόντα τότε παίρνουν από αυτούς που δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα. Πάντα από όμως από την ειδική κατηγορία! Εσύ δεν είσαι πολύτεκνος. Δεν υπάρχει πολύτεκνος με μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία από αυτόν που πέρασε.

Οπότε αν αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση λυπάμαι αλλά τζάμπα η ένσταση ως προς αυτό το θέμα δηλαδή της μη κατοχής αγγλικών. Αν δεν αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη θέση απλά αγνόησε το μήνυμά μου.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες