τεστ δεξιοτητων
-
- Μαθητευόμενος
matos έγραψε:kalimera
8 stous 15 eleipan
prepei na eixe apoxh 40-45%
ta themata den itan idiaitera diskola :wink: :wink:
Καλησπέρα ! Δε νομίζω να ήταν τόσο μεγάλη η αποχή, δεν ξέρω αν μιλάτε για Αθήνα ή άλλη πόλη. πάντως Αθήνα, που έδωσα εγώ έλειπαν μόνο 2 άτομα. Ίσως σε πόλεις όπου κάποιος έπρεπε να ταξιδέψει για να βρεθεί (αν υπήρχαν τέτοιες) να είχε μεγαλύτερη. Μου φαίνεται όμως πολύ μεγάλο το 40-45%.
-
- Μαθητευόμενος
matos έγραψε:kalimera
8 stous 15 eleipan
Καλησπέρα ! Δε νομίζω να ήταν τόσο μεγάλη η αποχή, δεν ξέρω αν μιλάτε για Αθήνα ή άλλη πόλη. πάντως Αθήνα, στην αίθουσα που έδωσα εγώ έλειπαν μόνο 2 άτομα. Ίσως σε πόλεις όπου κάποιος έπρεπε να ταξιδέψει για να βρεθεί (αν υπήρχαν τέτοιες) να είχε μεγαλύτερη. Μου φαίνεται όμως πολύ μεγάλο το 40-45%.
-
- Δόκιμος
re tha mas trelanete!
signomi re paides alla pos mathate idi to poso grapsate ? ston teiresia pigate ?
-
- Δόκιμος
-
- Προϊστάμενος
athina80 έγραψε:matos έγραψε:kalimera
8 stous 15 eleipan
Καλησπέρα ! Δε νομίζω να ήταν τόσο μεγάλη η αποχή, δεν ξέρω αν μιλάτε για Αθήνα ή άλλη πόλη. πάντως Αθήνα, στην αίθουσα που έδωσα εγώ έλειπαν μόνο 2 άτομα. Ίσως σε πόλεις όπου κάποιος έπρεπε να ταξιδέψει για να βρεθεί (αν υπήρχαν τέτοιες) να είχε μεγαλύτερη. Μου φαίνεται όμως πολύ μεγάλο το 40-45%.
Το ποσοστό συμμετοχής των υποψηφίων ανήλθε στο 58,9%. Συγκεκριμένα προσήλθαν 103.598 από τους 175.789 υποψηφίους
41,9 % αποχη επισημα απο ΑΣΕΠ
-
- Προϊστάμενος
athina80 έγραψε:matos έγραψε:kalimera
8 stous 15 eleipan
Το ποσοστό συμμετοχής των υποψηφίων ανήλθε στο 58,9%. Συγκεκριμένα προσήλθαν 103.598 από τους 175.789 υποψηφίους
41,1 % αποχη επισημα απο ΑΣΕΠ
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες