8κ/2008 ερωτησεις

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΜΥΡΩΝΑΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΥΡΩΝΑΣ » Παρ Νοέμ 14, 2008 2:06 pm

mairaath έγραψε:επιτρεπεται η επέμβαση στα εντυπα του ΑΣΕΠ, δηλ. να προσθέσω γραμμές?
αν πάλι βάλω δεύτερη συμπληρώνω πάλι στην 2η όλα τα στοιχεία ή μόνο το ονοματεπώνυμο?

το λέει η προκήρυξη !!!!

τα έντυπα δεν είναι για να διαμορφώνουμε άλλωστε το λέει και το φεκ της προκήρυξης ότι αν δεν μας φτάνει το ένα έντυπο βάζουμε συμπληρωματικά και δεύτερο και τρίτο κλπ συμπληρώνοντας μονο τα στοιχεια μας ( όχι μονο το ονοματεπώνυμο ) τα συρράπτουμε και τα αριθμούμε ....πχ 1 από 5 , 2 από 5 , 3 από 5 κλπ

mairaath
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: προκ. 8Κ/2008

Δημοσίευσηαπό mairaath » Παρ Νοέμ 14, 2008 2:45 pm

zoim έγραψε:
dora555 έγραψε:
zoim έγραψε:Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει γιατι μπερδευτηκα λιγακι...
-Μπορουν να συμμετεχουν στην 8Κ και οσοι εχουν απολυτηριο Ενιαιου λυκειου, σωστα?

1. Εγω που εχω απολυτηριο Γενικου Λυκειου (με δεσμες) μπορω να το δηλωσω κι αυτο?
2. Επισης εχω ΙΕΚ Οικονομιας & Διοικησης, ομως ο βαθμος ειναι πιο χαμηλος απο το απολυτηριο λυκειου.
3 Υπαρχει περιπτωση να μπορω να δηλωσω σαν βασικο τιτλο το απολυτηριο λυκειου επειδη εχω μεγαλυτερο βαθμο και θα αυξησει τα μορια, και το ΙΕΚ σαν δευτερο τιτλο που ειναι σχετικος με την ειδικοτητα?

Please, ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι θα σκασω...

μπορεις να δηλωσεις βασικο τιτλο το απολυτηριο λυκειου και το ιεκ σαν δευτερο

Ευχαριστω παρα πολυ.Να ρωτησω ομως και κατι αλλο?

1. Στους τιτλους σπουδων, στον κωδικο 901, δεν αναφερει πουθενα για Γενικό λύκειο μόνο για Ενιαιο. Ομως αναφερει και ΤΕΛ (τεχνικο) και ΤΕΕ.
2. Εαν ειναι ετσι, τοτε για μενα το πτυχιο ΙΕΚ ειναι κατωτερο απο το απολυτηριο λυκείου.. :shock:
3. Το απολυτηριο λυκειο μου ειναι 16 (800μορια) + 150 για το ΙΕΚ 2ο τιτλο, συνολο 950μορια.
Ενω αν βαλω μονο το ΙΕΚ (με πιστοποιηση 10) σαν βασικο τιτλο ειναι 500μορια μονο. Καλα δεν λεω? Η' κανω καποιο λάθος? :?:

Ας με διαφωτισει καποιος γιατι μαλλον βρισκομαι στον κοσμο μου...
:cry:

Παιδιά μην ξεχνάτε οτι υπάρχει και η ισοτημία πτυχίου του ΟΕΕΚ, για παράδειγμα για πτυχιο ΤΕΣ η οποία δεν υπάρχει πλέον, δεν πάει χαμένο το πτυχίο, σου δίνουν ισοτημία ΤΕΕ Α Κυκλου κλ.π

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Παρ Νοέμ 14, 2008 5:12 pm

η πατατούλα σα να έγινε η όχι...

στην αίτηση πίσω που γράφουμε τι επισυνάπτουμε δεν έγραψα οτι επισυνάπτω και το 021......... :? :? είναι σοβαρό λάθος?

και κάτι ακόμα ...έβαλα και φωτοτυπία και του 021...πειράζει?

βασικά για πειτε μου για την πρώτη πατατούλα....πλζ

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Παρ Νοέμ 14, 2008 6:17 pm

trelokomeio έγραψε:η πατατούλα σα να έγινε η όχι...

στην αίτηση πίσω που γράφουμε τι επισυνάπτουμε δεν έγραψα οτι επισυνάπτω και το 021......... :? :? είναι σοβαρό λάθος?

και κάτι ακόμα ...έβαλα και φωτοτυπία και του 021...πειράζει?

βασικά για πειτε μου για την πρώτη πατατούλα....πλζ

Και εγώ δεν ήμουν σίγουρη για το αν πρέπει να αναφέρουμε και το 021, αλλά εφόσον είναι απαραίτητο συμπληρωματικό έντυπο το ανέφερα στην αίτηση. Φωτοτυπία όμως δεν το έχω βγάλει, γιατί δεν το λέει πουθενά.

Amelie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Amelie » Παρ Νοέμ 14, 2008 7:13 pm

Ερώτηση 1η
Στο 021 αναγράφουμε την εμπειρία μόνο αν είναι σε δημόσιο?
Γιατί στο παράδειγμα έχει και ιδιωτικού τομέα?
Επίσης μια φίλη μου δεν έγραψε το 99 και τώρα θέλει να στείλει συμπληρωματική αίτηση αλλά τι να βάλει..Την αίτηση απλά δυο φορές με μόνο τα στοιχεία της και τον κωδικό 99 στα πρόσθετα προσόντα?

Amelie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Amelie » Παρ Νοέμ 14, 2008 10:12 pm

Παρακαλώ όποιος μπορεί και ξέρει ας απαντήσει για να προλάβουμε την προθεσμία..

drove
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό drove » Παρ Νοέμ 14, 2008 11:42 pm

Καλησπέρα και απο εμένα
Ηθελα να ρωτήσω και εγω αν πρέπει να δηλώσουμε οτι βαζουμε και το 021 στην αίτηση. Ξερει κανείς.
Επισης εκανα μια υοεύθυνη δήλωση για το ετος αποκτησης του πτυχιου, το συμπληρώνω στο 021 στο Θ, έτσι δεν είναι?
Συράπτουμε τα δικαιολογιτικα ολα μαζι? Παιζει ρολο η σειρα με την οποια θα τα βάλουμε?
Επισης, σε χαρτια που δεν τα γραφουμε στο 021, πχ, αντιγραφο ταυτοτητας, τους βαζουμε επάνω αριθμό? Η΄το κανουμε αυτό μονο με βαση οσα εχουμε στο 021
και κατι τελευταιο: Τα πτυχιο των γαλλικών ποιος τα εκδιδει?
Το Γαλλικο Ινστιντουτο Αθηνων?
Ευχαριστω πάρα πολυ...

ΜΥΡΩΝΑΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΥΡΩΝΑΣ » Σάβ Νοέμ 15, 2008 1:37 pm

Amelie έγραψε:Ερώτηση 1η
Επίσης μια φίλη μου δεν έγραψε το 99 και τώρα θέλει να στείλει συμπληρωματική αίτηση αλλά τι να βάλει..Την αίτηση απλά δυο φορές με μόνο τα στοιχεία της και τον κωδικό 99 στα πρόσθετα προσόντα?

στο έντυπο 021 γράφουμε την προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα....

αν διαβάσεις προσεκτικά το έντυπο γραφει και τον τρόπο που ξεχωρίζεις την προϋπηρεσία σε ιδιωτικό και δημόσιο (Ι)ιδιωτικό (Δ)δημόσιο...

ΜΥΡΩΝΑΣ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΥΡΩΝΑΣ » Σάβ Νοέμ 15, 2008 1:43 pm

ΜΥΡΩΝΑΣ έγραψε:
Amelie έγραψε:Ερώτηση 1η

στο έντυπο 021 γράφουμε την προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα....

αν διαβάσεις προσεκτικά το έντυπο γραφει και τον τρόπο που ξεχωρίζεις την προϋπηρεσία σε ιδιωτικό και δημόσιο (Ι)ιδιωτικό (Δ)δημόσιο...

ΛΑΘΟΣ...... ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Amelie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Amelie » Σάβ Νοέμ 15, 2008 3:18 pm

φαντάζομαι ότι και να γράψεις και εμπειρία που έχει αποκτηθεί στον ιδιωτικο τομέα απλά δεν θα στην προσμετρήσουν.
πάντως αν στο 021 πρέπει να βάλεις όλα τα προσόντα σου κάπου θα πρέπει να βάλεις και την εμπειρία..και επίσης στο υπόδειγμα από το ασεπ έχει και προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα.
Με την συμπληρωματική αίτηση θα μου λύσει κάποιος την απορία?

Carlina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Carlina » Σάβ Νοέμ 15, 2008 4:12 pm

Καλησπέρα σε όλους - έχω την εξής απορία στο έντυπο 021 δίπλα στον Α.Δ.Τ. πρέπει να γράψουμε κάτι στον ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - διότι κάποιος μου είπε οτι εκεί θα γράψουμε τον κωδικό 99. ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... και καλή μας επιτυχία!!!!

Carlina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Carlina » Σάβ Νοέμ 15, 2008 4:18 pm

drove έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα
Ηθελα να ρωτήσω και εγω αν πρέπει να δηλώσουμε οτι βαζουμε και το 021 στην αίτηση. Ξερει κανείς.
Επισης εκανα μια υοεύθυνη δήλωση για το ετος αποκτησης του πτυχιου, το συμπληρώνω στο 021 στο Θ, έτσι δεν είναι?
Συράπτουμε τα δικαιολογιτικα ολα μαζι? Παιζει ρολο η σειρα με την οποια θα τα βάλουμε?
Επισης, σε χαρτια που δεν τα γραφουμε στο 021, πχ, αντιγραφο ταυτοτητας, τους βαζουμε επάνω αριθμό? Η΄το κανουμε αυτό μονο με βαση οσα εχουμε στο 021
και κατι τελευταιο: Τα πτυχιο των γαλλικών ποιος τα εκδιδει?
Το Γαλλικο Ινστιντουτο Αθηνων?
Ευχαριστω πάρα πολυ...

Ναι το Γαλλικό ινστιτούτο
Δεν Συράπτεις τίποτα
Στο 021 στο Θ. γράφεις και την ταυτότητα και τα πάντα!!!!

chrsk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό chrsk » Σάβ Νοέμ 15, 2008 4:31 pm

Carlina έγραψε:Καλησπέρα σε όλους - έχω την εξής απορία στο έντυπο 021 δίπλα στον Α.Δ.Τ. πρέπει να γράψουμε κάτι στον ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - διότι κάποιος μου είπε οτι εκεί θα γράψουμε τον κωδικό 99. ???

Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κωδικός υποψηφίου συμπληρώνεται από τον ΑΣΕΠ. Το 99 αναφέρεται στα πρόσθετα προσόντα και το συμπληρώνουμε μόνο στην αίτηση. Διαφορετικά γιατί να μην επισημαίνει κάτι τέτοιο η προκήρυξη?

stauroula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

8Κ-ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ 3 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ..

Δημοσίευσηαπό stauroula » Σάβ Νοέμ 15, 2008 4:32 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΕΠ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 8Κ,,ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ 32 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ 3 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥΟΚ?ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΔΑΠΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΧΩ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ?ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΥ? Ι Η Δ ?ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ...ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ?ΑΧ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΓΑΙΤΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!

Carlina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Carlina » Σάβ Νοέμ 15, 2008 4:33 pm

chrsk έγραψε:
Carlina έγραψε:Καλησπέρα σε όλους - έχω την εξής απορία στο έντυπο 021 δίπλα στον Α.Δ.Τ. πρέπει να γράψουμε κάτι στον ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - διότι κάποιος μου είπε οτι εκεί θα γράψουμε τον κωδικό 99. ???

Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κωδικός υποψηφίου συμπληρώνεται από τον ΑΣΕΠ. Το 99 αναφέρεται στα πρόσθετα προσόντα και το συμπληρώνουμε μόνο στην αίτηση. Διαφορετικά γιατί να μην επισημαίνει κάτι τέτοιο η προκήρυξη?

Και γω έτσι νομίζω - Thanks πάντως....

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες