Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
-
- Μαθητευόμενος
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
Καλησπέρα!Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για την προκήρυξη 3κ/2024 της Ττε ειδικότητα καταμετρητές έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για μόρια κτλ.;
-
- Μαθητευόμενος
Re: Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
1355 μόρια και να σου πω την αλήθεια με τα αποτελέσματα που παρακολουθώ, δεν ελπίζω καν, έχουν πιάσει όλοι ταβάνι, ο διορισμός είναι μεταξύ αριστούχων
-
- Μαθητευόμενος
Σας κάλεσαν για δικαιολογητικά σήμερα;Πιστεύω πως τα μόρια σας είναι αρκετά καλά.
-
- Μαθητευόμενος
οχι δε με κάλεσαν (δηλωμένη μόνο η Αττική)
-
- Μαθητευόμενος
Εμένα με κάλεσαν για δικαιολογητικά ,ξέρει κάποιος για την πρακτική δοκιμασία πληροφορίες?
Ψάχνω και σε παλαιότερες προκηρύξεις και κάποιοι γράφουν για μέτρηση τραπεζογραμματίων και κερμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο. Τι στο καλό πάει στραβά εκεί και κάποιοι κόβονται?
Ψάχνω και σε παλαιότερες προκηρύξεις και κάποιοι γράφουν για μέτρηση τραπεζογραμματίων και κερμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο. Τι στο καλό πάει στραβά εκεί και κάποιοι κόβονται?
-
- Μαθητευόμενος
Καλησπέρα!Η αλήθεια είναι πως και εγώ γνωρίζω μόνο ότι έχω διαβάσει από παλαιότερες δημοσιεύσεις σχετικά με το πρακτικό κομμάτι.Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εάν κάποιος που έχει ήδη περάσει την δοκιμασία μας έδεινε μια εικόνα.
Σε ποιες πόλεις έχεις δηλώσει;
Σε ποιες πόλεις έχεις δηλώσει;
-
- Μαθητευόμενος
Έχω δηλώσει μόνο Αθήνα. Δε νομίζω ότι παρακολουθεί κάποιος το θέμα και ίσως να έχει αλλάξει από παλαιότερα ο τρόπος πρακτικής ..Αν είδα καλά το 2017 πήραν τελευταία φορά καταμετρητές.
-
- Μαθητευόμενος
Καλησπέρα!γνωρίζει κάποιος πότε περίπου θα εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για την 3Κ/2024 της τράπεζας της Ελλάδος;
-
- Μαθητευόμενος
Στον ΑΣΕΠ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει επεξεργασία των δικαιολογητικών. Για τους ΔΕ κάλεσαν περίπου 600 άτομα οπότε έχει ακόμα δρόμο η προκήρυξη ,προσωρινά, ενστάσεις, πρακτική δοκιμασία και οριστικά..
-
- Μαθητευόμενος
Νομίζω πως τα άτομα δεν είναι και τόσα πολλά σε σχέση με άλλες προκηρύξεις οπότε ίσως να μην καθυστερήσουν και τόσο πολύ τα προσωρινά αποτελέσματα.
-
- Μαθητευόμενος
areth1990 έγραψε:Στον ΑΣΕΠ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει επεξεργασία των δικαιολογητικών. Για τους ΔΕ κάλεσαν περίπου 600 άτομα οπότε έχει ακόμα δρόμο η προκήρυξη ,προσωρινά, ενστάσεις, πρακτική δοκιμασία και οριστικά..
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Μαθητευόμενος
areth1990 έγραψε:Στον ΑΣΕΠ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει επεξεργασία των δικαιολογητικών. Για τους ΔΕ κάλεσαν περίπου 600 άτομα οπότε έχει ακόμα δρόμο η προκήρυξη ,προσωρινά, ενστάσεις, πρακτική δοκιμασία και οριστικά..
Καλησπέρα, είμαστε σίγουροι ότι εχει κάποια πρακτική δοκιμασία πριν τα οριστικά; Αν διάβασα καλά, στο ΦΕΚ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο... Αν ισχύει, γνωρίζουμε τι είδους δοκιμασία θα είναι αυτή;
-
- Μαθητευόμενος
Με βάση όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις έχει πρακτική δοκιμασία ναι. Μέτρηση τραπεζογραμματίων απ' ότι έχω διαβάσει σε προηγούμενα ποστ προκηρύξεων και κερμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο . Ακριβώς την διαδικασία όμως δεν έχει γράψει κάποιος και τι συγκεκριμένα ζητούσαν .
-
- Μαθητευόμενος
Καλησπέρα!Σήμερα είδα πως ζητούν δικαιολογητικά από κάποια άτομα ακόμη, στον κλάδο των καταμετρητών ,προκειμένου να βγουν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης.Αυτο σημαίνει πως πολλοί στο πρώτο κάλεσμα πιθανότατα δεν πληρούσαν τα όσα δήλωσαν σωστά;
-
- Μαθητευόμενος
Ναι έτσι κατάλαβα και εγώ.. την πρώτη φορά ζήτησαν από 600 άτομα δικαιολογητικά ,τώρα από 60 περίπου αρα λίγες θέσεις δεν θα καλύφθηκαν ..
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες