Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
-
- Μαθητευόμενος
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
Καλησπέρα!Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για την προκήρυξη 3κ/2024 της Ττε ειδικότητα καταμετρητές έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για μόρια κτλ.;
Re: Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024
1355 μόρια και να σου πω την αλήθεια με τα αποτελέσματα που παρακολουθώ, δεν ελπίζω καν, έχουν πιάσει όλοι ταβάνι, ο διορισμός είναι μεταξύ αριστούχων
-
- Μαθητευόμενος
Σας κάλεσαν για δικαιολογητικά σήμερα;Πιστεύω πως τα μόρια σας είναι αρκετά καλά.
οχι δε με κάλεσαν (δηλωμένη μόνο η Αττική)
Εμένα με κάλεσαν για δικαιολογητικά ,ξέρει κάποιος για την πρακτική δοκιμασία πληροφορίες?
Ψάχνω και σε παλαιότερες προκηρύξεις και κάποιοι γράφουν για μέτρηση τραπεζογραμματίων και κερμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο. Τι στο καλό πάει στραβά εκεί και κάποιοι κόβονται?
Ψάχνω και σε παλαιότερες προκηρύξεις και κάποιοι γράφουν για μέτρηση τραπεζογραμματίων και κερμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο. Τι στο καλό πάει στραβά εκεί και κάποιοι κόβονται?
-
- Μαθητευόμενος
Καλησπέρα!Η αλήθεια είναι πως και εγώ γνωρίζω μόνο ότι έχω διαβάσει από παλαιότερες δημοσιεύσεις σχετικά με το πρακτικό κομμάτι.Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εάν κάποιος που έχει ήδη περάσει την δοκιμασία μας έδεινε μια εικόνα.
Σε ποιες πόλεις έχεις δηλώσει;
Σε ποιες πόλεις έχεις δηλώσει;
Έχω δηλώσει μόνο Αθήνα. Δε νομίζω ότι παρακολουθεί κάποιος το θέμα και ίσως να έχει αλλάξει από παλαιότερα ο τρόπος πρακτικής ..Αν είδα καλά το 2017 πήραν τελευταία φορά καταμετρητές.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης