ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΣΕ 2022

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
antoniapes
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΣΕ 2022

Δημοσίευσηαπό antoniapes » Σάβ Δεκ 31, 2022 10:07 pm

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Όσον αφορά την εμπειρία στη συγκεκριμένη προκήρυξη όπου αναφέρει πως πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο τι ακριβώς εννοεί? Πρέπει να έχω προυπηρεσία σαν σταθμάρχης ή κλειδούχος??

cartman
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΣΕ 2022

Δημοσίευσηαπό cartman » Δευ Ιούλ 10, 2023 10:27 am

Επειδή το συζητούσα με κάποιον γνωστό που είχε κάνει αίτηση,
Τι γίνεται με τα αποτελέσματα αυτής της προκήρυξης; Υπάρχει κάποιο νεότερο;
Υποτίθεται είχαν περάσει και ειδική ρύθμιση για να μπορέσουν να τα βγάλουν στην προεκλογική περίοδο παρά το πάγωμα. :!:

cartman
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cartman » Τετ Ιούλ 17, 2024 12:43 pm

Ανακίνησαν τελικά από τον ΟΣΕ την προκήρυξη 1/2022.
Μίλησα τώρα με το γνωστό μου που είχε κάνει αίτηση και μου είπε ότι τον έχουν καλέσει την άλλη Παρασκευή για πρακτική δοκιμασία σταθμαρχών μαζί με άλλα 26 άτομα.

Επειδή είναι και επιτυχών στο γραπτό του ΑΣΕΠ και περιμένει αποτελέσματα της 3ΓΒ σκέφτεται τι να κάνει αν τα καταφέρει και στον ΟΣΕ.
Να πάει ΟΣΕ όπου πρέπει σαν ΔΕ Σταθμάρχης να περιμένει τρία χρόνια τουλάχιστον για μετάταξη σε ανώτερο κλάδο (έχει πτυχίο Πανεπιστημίου και 2 μεταπτυχιακά) ή να πάει κατευθείαν για δημόσιο;

Thanasis2024
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanasis2024 » Παρ Ιούλ 19, 2024 12:23 am

cartman έγραψε:Ανακίνησαν τελικά από τον ΟΣΕ την προκήρυξη 1/2022.
Μίλησα τώρα με το γνωστό μου που είχε κάνει αίτηση και μου είπε ότι τον έχουν καλέσει την άλλη Παρασκευή για πρακτική δοκιμασία σταθμαρχών μαζί με άλλα 26 άτομα.

Επειδή είναι και επιτυχών στο γραπτό του ΑΣΕΠ και περιμένει αποτελέσματα της 3ΓΒ σκέφτεται τι να κάνει αν τα καταφέρει και στον ΟΣΕ.
Να πάει ΟΣΕ όπου πρέπει σαν ΔΕ Σταθμάρχης να περιμένει τρία χρόνια τουλάχιστον για μετάταξη σε ανώτερο κλάδο (έχει πτυχίο Πανεπιστημίου και 2 μεταπτυχιακά) ή να πάει κατευθείαν για δημόσιο;

Γνωρίζει ποιες θα είναι οι απολαβές του ως ΔΕ Σταθμάρχης στον ΟΣΕ και πώς αυτές θα διαμορφωθούν μετά την αναγνώριση του πτυχίου και των μεταπτυχιακών;

george12345
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george12345 » Τετ Ιούλ 31, 2024 2:52 pm

τα αποτελέσματα τα έχει κάποιος;

Απο όσο έψαξα δεν μπορώ να βρω οριστικά αποτελέσματα με τα ονοματεπώνυμα και τα μόρια του καθενός, όποιος μπορεί ας βοηθήσει ως προς αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

cartman
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cartman » Πέμ Αύγ 01, 2024 9:03 pm

Δεν υπάρχουν ακόμα. Πρώτα θα τελειώσουν με τις πρακτικές δοκιμασίες και μετά θα βγάλουν προσωρινά αποτελέσματα.

george12345
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george12345 » Δευ Αύγ 05, 2024 1:02 pm

cartman έγραψε:Δεν υπάρχουν ακόμα. Πρώτα θα τελειώσουν με τις πρακτικές δοκιμασίες και μετά θα βγάλουν προσωρινά αποτελέσματα.

συγγνώμη πρακτική κάνουν κάποια άτομα που έχουν περάσει στον διαγωνισμό χωρίς να εχουν βγεί τα προσωρινά αποτελέσματα? δεν εχω προσωπικά καταλάβει τι εχει γινει με αυτη την προκήρυξη εαν γνωρίζεις πές μας λεπτομέρειες

cartman
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cartman » Πέμ Αύγ 08, 2024 7:48 am

Απ'ότι έχω καταλάβει κάλεσαν τους πρώτους στην κατάταξη με βάση τις αιτήσεις (2-3 φορές περισσότερους από τις διαθέσιμες θέσεις), τους κάνουν πρακτική δοκιμασία, και μετά θα βγάλουν προσωρινά αποτελέσματα.
Μετά ενστάσεις, και μετά οριστικά αποτελέσματα.
Λίγο ανάποδα αυτό, να κάνουν πρακτική δοκιμασία χωρίς δημοσίευση της αρχικής κατάταξης αλλά είναι έτσι γραμμένη η προκήρυξη.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες