Δεδδηε 2/2021
Re: Δεδδηε 2/2021
Το θέμα είναι πόσο κοστίζουν οι κρατήσεις. Δηλαδή πόσος είναι ο καθαρός μισθός; Σε όλες τις κατηγορίες οι κρατήσεις είναι οι ίδιες; Τ1 Τ2 Τ3 Τ4
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε για ΔΕ πόσο είναι ο μισθός και επιτρέπεται η συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό που έχει οργανική θέση;
θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε για ΔΕ πόσο είναι ο μισθός και επιτρέπεται η συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό που έχει οργανική θέση;
Τελικά 1200 ή 1350 είναι;; Εμένα μου είπαν ότι είναι 1200 πάντως
mariex έγραψε:Τελικά 1200 ή 1350 είναι;; Εμένα μου είπαν ότι είναι 1200 πάντως
1200 μεικτά για ΠΕ διοικητικού-οικονομικού;

Και εγώ το επιβεβαίωσα σήμερα, Καλά μπορεί να ήταν και εκ παραδρομής. Καλή σταδιοδρομία σε όλους και με το καλό να βγουν τα οριστικά για τους εναπομείναντες.
Υπάρχει κάποιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ της Προκύρηξης 2/2021 που έχει μάθει οριστικά
ποια ημερομηνία θα ξεκινήσει;
Εγώ είχα μια τελευταία επικοινωνία με τη Διεύθυνση Προσωπικού γύρω στις 15 Ιανουαρίου και μου είχαν πει
ότι θα ξεκινήσω στις 16 Φεβρουαρίου. Έκτοτε όμως δεν είχα κάποια νεότερη ανακοίνωση.
Εγώ είχα μια τελευταία επικοινωνία με τη Διεύθυνση Προσωπικού γύρω στις 15 Ιανουαρίου και μου είχαν πει
ότι θα ξεκινήσω στις 16 Φεβρουαρίου. Έκτοτε όμως δεν είχα κάποια νεότερη ανακοίνωση.
καλημέρα, να σας ρωτήσω σχετικά με τα δικαιολογητικά. το αντίγραφο ποινικού μητρώου σε πόσες μέρες εκδόθηκε;;; έκανα την αίτηση μέσω gov και περιμένω
andrapos έγραψε:Υπάρχει κάποιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ της Προκύρηξης 2/2021 που έχει μάθει οριστικά
Θα σε ενημερώσουν. Δεν χάνεις κάτι να ξαναρωτήσεις. Πάντως κάποιοι Τ1/Α ξεκίνησαν σήμερα 1/2.
mariex έγραψε:καλημέρα, να σας ρωτήσω σχετικά με τα δικαιολογητικά. το αντίγραφο ποινικού μητρώου σε πόσες μέρες εκδόθηκε;;; έκανα την αίτηση μέσω gov και περιμένω
θα το έχεις σύντομα,μην αγχώνεσαι.
andrapos έγραψε:Υπάρχει κάποιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ της Προκύρηξης 2/2021 που έχει μάθει οριστικά
Ζάλισε τους ξανά και ξανά αλλιώς καλό Μάρτιο.
mariex έγραψε:καλημέρα, να σας ρωτήσω σχετικά με τα δικαιολογητικά. το αντίγραφο ποινικού μητρώου σε πόσες μέρες εκδόθηκε;;; έκανα την αίτηση μέσω gov και περιμένω
Καλησπέρα. Εμένα την επόμενη μέρα μου ήρθε.
Μέσω gov έκανες την αίτηση;;
mariex έγραψε:Μέσω gov έκανες την αίτηση;;
Καλησπέρα. Ναι μέσω gov
Καλησπέρα, ερώτηση. Από την ημέρα που στέλνουμε τα χαρτιά σε πόσο καιρό (περίπου) μας καλούν;;
mariex έγραψε:Καλησπέρα, ερώτηση. Από την ημέρα που στέλνουμε τα χαρτιά σε πόσο καιρό (περίπου) μας καλούν;;
Όσοι έχετε υπογράψει πόσες μέρες άδεια δικαιούμαστε?
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot], Google Adsense [Bot] και 2 επισκέπτες