ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13Κ/21

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Kasi2
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13Κ/21

Δημοσίευσηαπό Kasi2 » Παρ Σεπ 16, 2022 11:32 pm

NSSN έγραψε:
Kasi2 έγραψε:
NSSN έγραψε:Θα πάτε εκεί που διορίζεστε και στην Κηφισιά θα πάει ο πρώτος αδιόριστος επιλαχών που την έχει ανάμεσα στις προτιμήσεις του.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό, υπάρχει ενδεχομένως τρόπος να διεκδικήσω να πάω σε θέση υψηλότερης προτίμησης μου αν έχω περισσότερα μόρια? Υπάρχουν δηλαδή ενστάσεις σε σχέση με το πού τοποθετούν τον κάθε υποψήφιο? Διότι λογικά και εκεί θα γίνονται λάθη.

Δε γίνεται τίποτα με ένσταση θα απορριφθεί γιατί αυτή είναι η διαδικασία ΑΣΕΠ. Και είναι λογική αν σκεφθούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνονται σε κάθε αναπλήρωση αλλαγές στον πίνακα διοριστέων όσον αφορά τον ΑΣΕΠ και επίσης τα άτομα που θα έχουν ήδη τοποθετηθεί τί θα κάνουν θα αλλάζουν τόπο εργασίας ή και κατοικίας επειδή κάποιος κάπου αρνήθηκε θέση? Έχετε σκεφθεί πόσες τράμπες θα χρειάζονται κάθε φορά?

Κατανοώ το σκεπτικό αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άδικο. Καλό θα ήταν να δωθεί ένα περιθώριο πχ 2 μηνών να απαντήσουν οσοι διορίζονται σύμφωνα με τα οριστικά, για το αν θα πάνε και στη συνέχεια να γίνει μια τελική αναμόρφωση των πινάκων.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

gery
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό gery » Κυρ Σεπ 18, 2022 1:52 pm

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάει σε μια συγκεκριμένη θέση, τότε δηλώνει μόνο αυτή.
Όπως και στις Πανελλήνιες. Βέβαια κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πινάκων.
Βέβαια Μαρούσι και Κηφισιά δεν είναι όπως Πάτρα και Ξάνθη.

κάπου μέσα στο φόρουμ διάβασα αυτό και το έχω σημειώσει...

Δεν επιτρέπεται απόσπαση, μετάταξη ή μετάθεση του προσωπικού, πλην των ιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των Φορέων Παροχής υπηρεσιών, πριν παρέλθουν πέντε έτη από τον διορισμό ή από προηγούμενη μετάταξη ή μετάθεση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις απόσπασης ή μετάταξης για λόγους συνηπηρέτησης με σύζυγο, ένστολο η μη, απόσπασης ή μετάταξης σε παραμεθόριες περιοχές στην οποία με ενδιαφέρει εμένα. Οπότε συμπληρώνω αίτηση μετάταξης για παραμεθόριο περιοχή στην οποία θα αναφέρω που θέλω να πάω.

Kasi2
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Kasi2 » Τρί Σεπ 20, 2022 2:35 pm

gery έγραψε:Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάει σε μια συγκεκριμένη θέση, τότε δηλώνει μόνο αυτή.
Όπως και στις Πανελλήνιες. Βέβαια κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πινάκων.
Βέβαια Μαρούσι και Κηφισιά δεν είναι όπως Πάτρα και Ξάνθη.

κάπου μέσα στο φόρουμ διάβασα αυτό και το έχω σημειώσει...

Δεν επιτρέπεται απόσπαση, μετάταξη ή μετάθεση του προσωπικού, πλην των ιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των Φορέων Παροχής υπηρεσιών, πριν παρέλθουν πέντε έτη από τον διορισμό ή από προηγούμενη μετάταξη ή μετάθεση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις απόσπασης ή μετάταξης για λόγους συνηπηρέτησης με σύζυγο, ένστολο η μη, απόσπασης ή μετάταξης σε παραμεθόριες περιοχές στην οποία με ενδιαφέρει εμένα. Οπότε συμπληρώνω αίτηση μετάταξης για παραμεθόριο περιοχή στην οποία θα αναφέρω που θέλω να πάω.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το συγκεκριμένο κείμενο που παραθέσατε αφορά την 13Κ/2021? Διότι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αναφέρεται μέσα στην προκήρυξη κατι τέτοιο διαφορετικά ισχύει η διετία. Δεν είμαι βέβαιη για αυτό που γράφω.

leeds
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leeds » Παρ Οκτ 21, 2022 7:22 pm

Εχουμε καποια εικόνα για τα οριστικά; Δεκέμβριος ή νέα χρονιά;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες