NSSN έγραψε:Kasi2 έγραψε:NSSN έγραψε:Θα πάτε εκεί που διορίζεστε και στην Κηφισιά θα πάει ο πρώτος αδιόριστος επιλαχών που την έχει ανάμεσα στις προτιμήσεις του.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό, υπάρχει ενδεχομένως τρόπος να διεκδικήσω να πάω σε θέση υψηλότερης προτίμησης μου αν έχω περισσότερα μόρια? Υπάρχουν δηλαδή ενστάσεις σε σχέση με το πού τοποθετούν τον κάθε υποψήφιο? Διότι λογικά και εκεί θα γίνονται λάθη.
Δε γίνεται τίποτα με ένσταση θα απορριφθεί γιατί αυτή είναι η διαδικασία ΑΣΕΠ. Και είναι λογική αν σκεφθούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνονται σε κάθε αναπλήρωση αλλαγές στον πίνακα διοριστέων όσον αφορά τον ΑΣΕΠ και επίσης τα άτομα που θα έχουν ήδη τοποθετηθεί τί θα κάνουν θα αλλάζουν τόπο εργασίας ή και κατοικίας επειδή κάποιος κάπου αρνήθηκε θέση? Έχετε σκεφθεί πόσες τράμπες θα χρειάζονται κάθε φορά?
Κατανοώ το σκεπτικό αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άδικο. Καλό θα ήταν να δωθεί ένα περιθώριο πχ 2 μηνών να απαντήσουν οσοι διορίζονται σύμφωνα με τα οριστικά, για το αν θα πάνε και στη συνέχεια να γίνει μια τελική αναμόρφωση των πινάκων.
Ευχαριστώ για την απάντηση.