Mktacc έγραψε:dob έγραψε:Libesam έγραψε:
Επανέρχομαι και πάλι και θα θελα να ρωτήσω για τις καθαρές αποδοχές νεοδιόριστου κατηγορίας (Τ.Ε).
Επίσης έχω ακούσει ότι υπάρχουν extra κρατήσεις για την δόκιμη περίοδο ?. Γνωρίζει κανείς πόσες είναι οι κρατήσεις και αν αφορά μόνο το πρώτο έτος ή και το δεύτερο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία απάντηση, θα είναι χρήσιμη γιατί θα ρθω από επαρχία και κάθε πληροφορία για τις αποδοχές είναι πάρα πολύ χρήσιμη και απαραίτητη!
Περίπου οι επιπλεον κρατήσεις ανέρχονται στα 220 τον πρώτο χρόνο.
Στο δεύτερο χρόνο μειώνονται περίπου 100-150
είστε σίγουροι γι αυτό το 220? γιατί νομιζω οτι ειναι γύρω στο 30?% καιρό ψάχνω αλλά δδεν μπορώ να βρω με σιγουριά!
Εγώ είμαι στις αναπληρώσεις και ακόμα δεν έχω διοριστεί αλλά από μία έρευνα που έκανα στο ίντερνετ και με βάση μία εγκύκλιο που δημοσίευσε ο εφκα πριν Περίπου ένα μήνα ,για μένα οι καθαρές αποδοχές , χωρίς να έχω μεταπτυχιακό, χωρίς να έχω οικογενειακή παροχή (τέκνα) και χωρίς να έχω καθόλου προϋπηρεσία στο Δημόσιο, Δηλαδή ο κατώτερος εισαγωγικός μισθός για κατηγορία ΤΕ πρέπει να είναι όπως ο παρακάτω πίνακας. παρακαλώ αν κάποιος νεοδιόριστος έχει κάποια απόδειξη μισθοδοσίας ας μας πει αν οι υπολογισμοί που έχω κάνει είναι σωστοί ή όχι !!
Μισθολογικό Κλιμάκιο 1
Κύρια σύνταξη 6,67%
επικουρικό 3,25%
υγειονομική περίθαλψη 2,55%
πρόνοια 4,00%
οεκ 0,85%
συνεισπραττόμενα 2,86% Βασικός Μισθός 1.037,00 €
Συνολικές κρατήσεις 20,18% Συνολικές κρατήσεις 209,27 €
Μετοχικό Ταμείο των Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), Ένας μισθός / 12 για το πρώτο ΕΤΟΣ 86,42 €
Μηνιαία παρακράτηση από φόρο εισοδήματος (χωρίς τέκνα) 1,97
Τελικό πληρωτέο ποσό 739,35 €