ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ (9Κ/2008)

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ (9Κ/2008)

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Πέμ Ιαν 08, 2009 9:01 am

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ.ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΠΕΡΙΠΟΥ-!ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!

PETER80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PETER80 » Πέμ Ιαν 08, 2009 10:46 am

Να περιμένεις γύρω στο Πάσχα τα προσωρινά και τα οριστικά κάνα 6 μηνο μετά τα προσωρινά. Εν ολίγης θα μάθεις αν είσαι στους διοριστέους περί το Πάσχα και θα το σιγουρέψεις περίπου μέχρι τον Νοέμβριο. :shock: :shock:
Από προηγούμενους διαγωνισμούς τέτοιοι είναι οι χρόνοι. Για να καταλάβεις πέρυσι έληξε η προθεσμία κατάθεσης τον Φεβρουάριο τα προσωρινά αν θυμάμαι βγήκαν γύρω στον Ιούνιο και τα οριστικά μέσα Οκτωβρίου.
Υπομονή !!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :( :(
:( :?
Και εγώ κάνω........

NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Πέμ Ιαν 08, 2009 11:26 am

Ευχαριστώ!!!! :D .Έχω εντοπιότητα, proficiency,ecdl core,απολυτήριο λυκείου με 16 1/11 ,2 σεμινάρια του οαεδ,προυπηρεσία σε λογιστικό γραφείο με 75 μήνες ένσημα και θέλω να μπω στο κατάστημα Παξών.Βλέπεις να έχω ελπίδες?Από όσους καταθέσαμε αιτήσεις είμαι η μόνη που πληρώ τις προυποθέσεις.Απλά δύο άλλες κοπέλες δεν έχουν μεν παρά απολυτήριο λυκείου αλλά έχουν <<άλλους >> για προσόντα.Κανονικά οι αιτήσεις όσων δεν πληρούν έστω και μία προπυπόθεση απορρίπτονται,σωστά?
Καλή επιτυχία και σε εσένα.Σε ευχαριστώ πολύ!!! :wink:

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Πέμ Ιαν 08, 2009 11:35 am

NIA ASPIOTI έγραψε:Ευχαριστώ!!!! :D .Έχω εντοπιότητα, proficiency,ecdl core,απολυτήριο λυκείου με 16 1/11 ,2 σεμινάρια του οαεδ,προυπηρεσία σε λογιστικό γραφείο με 75 μήνες ένσημα και θέλω να μπω στο κατάστημα Παξών.Βλέπεις να έχω ελπίδες?Από όσους καταθέσαμε αιτήσεις είμαι η μόνη που πληρώ τις προυποθέσεις.Απλά δύο άλλες κοπέλες δεν έχουν μεν παρά απολυτήριο λυκείου αλλά έχουν <<άλλους >> για προσόντα.Κανονικά οι αιτήσεις όσων δεν πληρούν έστω και μία προπυπόθεση απορρίπτονται,σωστά?

κοπελιά, με ολη την καλη διάθεση και για να μην περιμένεις τζάμπα...επειδή τά χω περάσει και μετρούσα μέρα-μέρα σαν εσένα....εχω να σου πω τα επόμενα.. :?
1. τα σεμινάρια του ΟΑΕΔ πρέπει να έχουν γίνεισ ε πιστοποιημένα ΚΕΚ του ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΑΕΔ.
2.Προυπηρεσία ζητούσε ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ στους ΠΕ και ΤΕ...

στα προσωρινά κατα πασα πιθανότητα θα εισαι μέσα αν οχι μέσα πρωτοδευτεροτριτη επιλαχούσα ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ όταν έρθει η σειρά σου να διοριστείς ΤΟΤΕ θα ελέξουν την ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

:?
ΑΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Πέμ Ιαν 08, 2009 12:17 pm

Τα σεμινάρια τα έκανα σε πιστοποιημένο κεκ του οαεδ.απλά ελπίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω επιδή η θέση ειναι ΔΕ και θα δώσω σαν ΔΕ με απαραίτητο κριτήριο την εντοπιότητα , συν τα άλλα,ότι κάποιος με παραπάνω μόρια δεν θα θέλει να έρθει στο νησί!!!Καθαρά από συμφέρον :wink: δηλαδή γιατί το καλοκαίρι εδώ είναι παράδεισος!!!! :D Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.να είμαι ειλικρινής θα δώσω και για τον διαγωνισμό του Υπ.Οικ.και ότι βγει πρώτο.έχω βαρεθεί να κάνω αιτήσεις,επικυρώσεις ,παράβολα χωρίς αντίκρυσμα.... :oops: Αλλά η ελπίδα πρέπει να μην σβήνει... :D :D

NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Πέμ Ιαν 08, 2009 12:19 pm

trelokomeio έγραψε:
NIA ASPIOTI έγραψε:Ευχαριστώ!!!! :D .Έχω εντοπιότητα, proficiency,ecdl core,απολυτήριο λυκείου με 16 1/11 ,2 σεμινάρια του οαεδ,προυπηρεσία σε λογιστικό γραφείο με 75 μήνες ένσημα και θέλω να μπω στο κατάστημα Παξών.Βλέπεις να έχω ελπίδες?Από όσους καταθέσαμε αιτήσεις είμαι η μόνη που πληρώ τις προυποθέσεις.Απλά δύο άλλες κοπέλες δεν έχουν μεν παρά απολυτήριο λυκείου αλλά έχουν <<άλλους >> για προσόντα.Κανονικά οι αιτήσεις όσων δεν πληρούν έστω και μία προπυπόθεση απορρίπτονται,σωστά?

κοπελιά, με ολη την καλη διάθεση και για να μην περιμένεις τζάμπα...επειδή τά χω περάσει και μετρούσα μέρα-μέρα σαν εσένα....εχω να σου πω τα επόμενα.. :?
1. τα σεμινάρια του ΟΑΕΔ πρέπει να έχουν γίνεισ ε πιστοποιημένα ΚΕΚ του ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΑΕΔ.
2.Προυπηρεσία ζητούσε ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ στους ΠΕ και ΤΕ...

στα προσωρινά κατα πασα πιθανότητα θα εισαι μέσα αν οχι μέσα πρωτοδευτεροτριτη επιλαχούσα ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ όταν έρθει η σειρά σου να διοριστείς ΤΟΤΕ θα ελέξουν την ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

:?
ΑΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Δευ Φεβ 02, 2009 1:25 pm

Καλημέρα σε όλους!! :) :) Μήπως άκουσε τίποτα κανείς για τα προσωρινά αποτελέσματα? :?: Ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλους.

poppy25
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό poppy25 » Τρί Φεβ 03, 2009 9:30 am

NIA ASPIOTI έγραψε:Καλημέρα σε όλους!! :) :) Μήπως άκουσε τίποτα κανείς για τα προσωρινά αποτελέσματα? :?: Ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλους.

Σήμερα επικοινώνησα με ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς για αυτήν την προκήρυξη γιατί κατατέθηκαν πολλές αιτήσεις. Είπε ακόμη να ξαναρωτήσουμε για εκτίμηση (όχι για αποτελέσματα) μετά από 1,5 με 2 μήνες. Οπότε ας μην αγχωνόμαστε από τώρα! :wink:

NIA ASPIOTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIA ASPIOTI » Τρί Φεβ 03, 2009 11:36 am

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :P :P Καλή επιτυχία και κουράγιο σε όλους μας!!! ::lol: [/i][/b]

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες