επειδη συμμετεχω πρωτη φορα σε ασεπ ηθελα να μου απαντησετε αν μπορειτε στα εξης στη σειρα προτεραιοτητας δεν εχω καταλαβει κατι.αν δηλωσω λαρισα για παραδειγμα σαν πρωτη προτιμηση και εχω 1168 μορια και δεν περναω, αλλα στην αθηνα (που ειναι τελευταια προτιμηση μου)ο τελευταιος που περναει εχει 1167 μορια τοτε τι γινεται?δε περναω πουθενα?τελικα ειναι μονα τα μορια?η σειρα προτιμησης τη ρολο παιζει δεν καταλαβα
και επισης στην αποδοχη διορισμου σε κενη θεση, ολοι το συμπληρωνεται το κουτακι?απο οτι καταλαβα αν το συμπληρωσεις δε χανεις τιποτα η κανω λαθος?
9k/2008 αποριες
-
- Δόκιμος
Αν έχεις δηλώσει και εσύ Αθήνα μετά τη Λάρισα, θα περάσεις Αθήνα. Αν δεν την έχεις δηλώσει, δε θα περάσεις. Τη σειρά προτίμησης, σκέψου την σαν το μηχανογραφικό στο λύκειο, λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Για αυτό καλό είναι (αν βέβαια είσαι διατεθειμένος να πας και μακριά από τον τόπο σου), να δηλώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις και όποια κάτσει, γιατί θα είναι κρίμα να περνάς κάπου βάσει μορίων και να μην την έχεις δηλώσει, οπότε να τη χάνεις.
Όσο για το κουτάκι της αποδοχής διορισμού σε κενή θέση που λες, εάν βάλεις σε σειρά όλες τις θέσεις, τότε το τικάρεις- δεν το τικάρεις, το ίδιο και το αυτό (Αλλά δε σου λέει κανείς τίποτα αν το τικάρεις, από όσο ξέρω). Αν δεν βάλεις σε σειρά προτίμησης της θέσης (πχ βάλεις μόνο 1-2 προτιμήσεις και μέτα σου είναι αδιάφορο που θα περάσεις ) τότε αν το τικάρεις αποδέχεσαι την κενή θέση όπου και αν είναι αυτή.
Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή επιτυχία!!
Όσο για το κουτάκι της αποδοχής διορισμού σε κενή θέση που λες, εάν βάλεις σε σειρά όλες τις θέσεις, τότε το τικάρεις- δεν το τικάρεις, το ίδιο και το αυτό (Αλλά δε σου λέει κανείς τίποτα αν το τικάρεις, από όσο ξέρω). Αν δεν βάλεις σε σειρά προτίμησης της θέσης (πχ βάλεις μόνο 1-2 προτιμήσεις και μέτα σου είναι αδιάφορο που θα περάσεις ) τότε αν το τικάρεις αποδέχεσαι την κενή θέση όπου και αν είναι αυτή.
Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή επιτυχία!!
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες