ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΣ-SOS

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mystic_dream25
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΣ-SOS

Δημοσίευσηαπό mystic_dream25 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 8:23 pm

Καλησπερα παιδια ,

Εχω παρει απο το ΙΚΑ βεβαιωση ασφαλιστικου φορεαα ωστε να αποδειξω την εμπειρια μου ,

Μου ειχανε πει ισχυει για 6 μηνες ,

απο τοτε συνεχιζω να εργαζομαι..........πως μπορω να συμπληρωσω τα υπολοιπα ενσημα μου πανω σ αυτη την βεβαιωση?

Αν γνωριζει καποιος παρακαλω να μου πει

Ευχαριστω :)

mystic_dream25
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mystic_dream25 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:06 pm

Oyte enas den xerei na mou apanthsei????????

:cry:

panagiotis k.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panagiotis k. » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:12 pm

Θα πρέπει να ξαναζητήσεις βεβαίωση από το ΙΚΑ. Για να σου μετρήσουν μέχρι και τον τελευταίο μήνα ίσως χρειαστεί να τους πάρεις και αντίστοιχη βεβαίωση εργοδότη. Ελπίζω να σε βοήθησα.

mystic_dream25
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mystic_dream25 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:30 pm

panagiotis k. έγραψε:Θα πρέπει να ξαναζητήσεις βεβαίωση από το ΙΚΑ. Για να σου μετρήσουν μέχρι και τον τελευταίο μήνα ίσως χρειαστεί να τους πάρεις και αντίστοιχη βεβαίωση εργοδότη. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Se eyxaristw poli............ tha to dokimasw ayio prwi :)

nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 9:54 pm

Παιδιά τώρα έγινε η καρδιά μου περιβόλι.
Έχω βάλει βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα (ικα) από τον 01/2008.
Όμως επικαλούμαι εκείνη την εμπειρία, είναι σοβαρό?

nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 10:02 pm

nike73 έγραψε:Παιδιά τώρα έγινε η καρδιά μου περιβόλι.

γνωρίζει κανείς?

Evita Verti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Evita Verti » Δευ Νοέμ 17, 2008 9:56 am

nike73 έγραψε:

γνωρίζει κανείς?

καλημερα, θα σου πω τι κανω εγω σ'αυτη την περιπτωση, που μεχρι στιγμης ειναι οκ - στη βεβαιωση του ικα φαινονται τα ενσημα μεχρι τον ιουνιο του 2008 και εγω εργαζομαι κανονικα εως σημερα. στελνω μαζι με την βεβαιωση του ασφαλιστικου φορεα και μια υπ. δηλωση οπου λεω οτι εργαζομαι εως σημερα στην εταιρεια ....... ως ......... - δεν ζηταω βεβαιωση εργοδοτη. με την υπευθυνη δηλωση καλυπτομαι. αλλωστε σε κανενα δεν βαζει το ικα στη βεβαιωση τα ενσημα ολα - συνηθως οι τελευταιοι μηνες λειπουν.

di_na_ki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό di_na_ki » Δευ Νοέμ 17, 2008 10:34 am

Evita Verti έγραψε:
nike73 έγραψε:

γνωρίζει κανείς?

καλημερα, θα σου πω τι κανω εγω σ'αυτη την περιπτωση, που μεχρι στιγμης ειναι οκ - στη βεβαιωση του ικα φαινονται τα ενσημα μεχρι τον ιουνιο του 2008 και εγω εργαζομαι κανονικα εως σημερα. στελνω μαζι με την βεβαιωση του ασφαλιστικου φορεα και μια υπ. δηλωση οπου λεω οτι εργαζομαι εως σημερα στην εταιρεια ....... ως ......... - δεν ζηταω βεβαιωση εργοδοτη. με την υπευθυνη δηλωση καλυπτομαι. αλλωστε σε κανενα δεν βαζει το ικα στη βεβαιωση τα ενσημα ολα - συνηθως οι τελευταιοι μηνες λειπουν.

ego vazo kai ipefthini dilosi kai zitao kai apo ton ergodoti moy mia vevaiosi apodohon gia toys teleftaious 3 mines pou panta den enimeronetai to ika tis periohis pou meno , afti ti vevaiosi tin epikironi o ergodotis mou sto ika tis periohis pou doulevo mehri tora toulahiston mou ehoun metrisi etsi oli tin proipiresia mehri kai teleftaia mera kai eho petihi diorismo se 3 prokiriksis an thelis dokimase to

elenamadon
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό elenamadon » Δευ Νοέμ 17, 2008 11:48 am

Evita Verti έγραψε:
nike73 έγραψε:

γνωρίζει κανείς?

Και δε σου απερριψαν τους μηνες που αναγραφεις στην υπευθυνη δηλωση. Εγω στελνω βεβαιωση εργοδοτη. Αν ισχυει αυτο που λες θα το κανω κι εγω την επομενη φορα παρα να τρεχω ξανα στο ικα!

elenamadon
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό elenamadon » Δευ Νοέμ 17, 2008 11:48 am

Evita Verti έγραψε:
nike73 έγραψε:

γνωρίζει κανείς?

Και δε σου απερριψαν τους μηνες που αναγραφεις στην υπευθυνη δηλωση. Εγω στελνω βεβαιωση εργοδοτη. Αν ισχυει αυτο που λες θα το κανω κι εγω την επομενη φορα παρα να ζηταω βεβαιωση και να τρεχω ξανα στο ικα!

Natasa_
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Natasa_ » Δευ Νοέμ 17, 2008 12:48 pm

Καλημέρα παιδιά!

Εχω επικοινωνήσει με το ΑΣΕΠ για τον τρόπο απόδειξης εμπειρίας και μου είπαν ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους κανένα άλλο έντυπο (υπεύθυνη δήλωση, βεβαίωση εργοδότη, απόδειξη μισθοδοσίας) παρά μόνο το χαρτί που δίνει το ΙΚΑ, για λόγους αντικειμενικότητας (δυστυχώς)... :(

Natasa_
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Καλημέρα παιδιά!

Εχω επικοινωνήσει με το ΑΣΕΠ για τον τρόπο απόδειξης εμπειρίας και μου είπαν ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους κανένα άλλο έντυπο (υπεύθυνη δήλωση, βεβαίωση εργοδότη, απόδειξη μισθοδοσίας) παρά μόνο το χαρτί που δίνει το ΙΚΑ, για λόγους αντικειμενικότητας (δυστυχώς)... :(

Natasa_
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Καλημέρα παιδιά!

panagiotis k.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panagiotis k. » Δευ Νοέμ 17, 2008 1:49 pm

Αν πάτε με βεβαίωση εργοδότη στο ΙΚΑ, (που να αναφέρονται οι τελευταίοι μήνες που έχετε πρόβλημα), πιστεύω πως θα το ΙΚΑ θα μετρήσει τους μήνες αυτούς στην βεβαίωση. :D

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Παρ Νοέμ 21, 2008 2:59 pm

panagiotis k. έγραψε:Αν πάτε με βεβαίωση εργοδότη στο ΙΚΑ, (που να αναφέρονται οι τελευταίοι μήνες που έχετε πρόβλημα), πιστεύω πως θα το ΙΚΑ θα μετρήσει τους μήνες αυτούς στην βεβαίωση. :D

Σημείωση:
Η Βεβαίωση εργοδότη δεν εννοούμε μια βεβαίωση σε επιστολόχαρτο της εταιρείας.
Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ περιλαμβάνει:
1. Τα στοιχεία της επιχείρησης με αριθμό μητρώου ΙΚΑ
2. Κείμενο που βεβαιώνει ότι: «Ο/Η Ασφαλισμένος/η με τα κάτωθι ατομικά ασφαλιστικά στοιχεία απασχολήθηκε στην επιχείρησή μας και συγκεκριμένα στην Έδρα/στο Παράρτημα με … κατά τις μισθολογικές περιόδους που ακολουθούν».
3. Αναφέρονται όλα τα στοιχεία του ασφαλισμένου και αναλυτικά ο κάθε μήνας με κωδικό ειδικότητας-πακέτο κάλυψης-μισθολ.περίοδος-τύπος αποδοχών-ημέρες ασφάλισης-αποδοχές-εισφορές ασφαλισμένου-εισφορές εργοδότη-συνολικές εισφορές-καταβλ. εισφορές.
4. Ακολουθεί κείμενο: «Η παραπάνω βεβαίωση χορηγείται για απόδειξη της ασφάλισης στις προαναφερόμενες περιόδους.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τα αναγραφόμενα στην παρούσα βεβαίωση ασφαλιστικά στοιχεία λαμβάνονται υπόψη μέχρι την επεξεργασία της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης των συγκεκριμένων μισθολογικών περιόδων και την υποβολή και έκδοση από το ΙΚΑ του αντίστοιχου Αποσπάσματος Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης.
ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ: Για κάθε νόμιμη χρήση».
5. Ακολουθεί η διεύθυνση κατοικίας του ασφαλιζόμενου
6. Ημερομηνία
7. Σφραγίδα και υπογραφή της εταιρίας.
Με αυτή τη Βεβαίωση το ΙΚΑ σου προσμετρά τους μήνες που σου λείπουν

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες