Ερώτηση απορίας για θέσεις ΥΕ 10Κ-2008

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
andreas_m
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Ερώτηση απορίας για θέσεις ΥΕ 10Κ-2008

Δημοσίευσηαπό andreas_m » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:16 pm

Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Όταν είναι 2 θέσεις συνολικά και στην προκήρυξη τις δίνουν και τις δύο σε ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
Στον πίνακα θέσεων λέει συνολικές θέσεις 2 και στις γενικές θέσεις δεν έχει τίποτα
Εμείς οι υπόλοιποι δεν δικαιούμαστε να κάνουμε τα χαρτιά για τις θέσεις αυτές και αν ναι έχουμε πιθανότητα σε κάποια από αυτές ή είναι Ίδη δοσμένες από πριν γι'αυτό και αυτή η κατανομή;

andreas_m
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΕ 10Κ-2008

Δημοσίευσηαπό andreas_m » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:20 pm

andreas_m έγραψε:Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Όταν είναι 2 θέσεις συνολικά και στην προκήρυξη τις δίνουν και τις δύο σε ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
Στον πίνακα θέσεων λέει συνολικές θέσεις 2 και στις γενικές θέσεις δεν έχει τίποτα
Εμείς οι υπόλοιποι δεν δικαιούμαστε να κάνουμε τα χαρτιά για τις θέσεις αυτές και αν ναι έχουμε πιθανότητα σε κάποια από αυτές ή είναι Ίδη δοσμένες από πριν γι'αυτό και αυτή η κατανομή;

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: Ερώτηση απορίας για θέσεις ΥΕ 10Κ-2008

Δημοσίευσηαπό pnofear » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:23 pm

andreas_m έγραψε:Θέλω να ρωτήσω το εξής:

συνηθως στις προκυρηξεις γραφει οτι αν δεν βρεθουν ατομα που να ανοικουν σ 'αυτη την κατηγορια τοτε οι θεσεις διδονται σε ατομα που ανοικουν στις γενικες θεσεις εφοσον φυσικα δηλωσουν και τις θεσεις των παλινοστουντων. Φυσικα πρεπει να διαβασεις καλυτερα την προκυρηξη.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες